Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » Ljubavni sat 00:00 – značenje i interpretacija sata

Ljubavni sat 00:00 – značenje i interpretacija sata

  00:00 savršeni ljubavni sat u ponoć

  Kada se na satu kazaljke poklope na broju 12 ili kada na digitalnom satu vidite četiri nule ovaj ljubavni sat može da simbolizuje promene, kako u vašem profesionalnom, tako i u privatnom životu. Ipak, sve važi samo ukoliko ste slučajno na satu videli četiri nule. Ukoliko ste, pak, čekali ponoć u novogodišnjoj noći ili ste čekali da kazaljke pokažu novi dan, značenje ovog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 00:00

  Četiri nule na satu mogu da imaju više značenja, kako za posao i finansije, tako i za zdravlje i ljubav. Nula najčešće simbolizuje početak ili kraj, a nekada i jedno i drugo. Zato nosi snažnu poruku, naročito kada se ponavlja četiri puta.

  Ukoliko ste videli četiri nule na satu to implicira da ćete u bliskoj budućnosti skupiti snagu da promenite ono što vam u životu ne odgovara. Moguće je da ćete napokon da se ohrabrite i da napravite promene koje će poboljšati kvalitet vašeg života u budućnosti.

  00:00 – Ljubavni sat

  Kada su u pitanju četiri nule na satu i ljubav tu možemo sa sigurnošću da tvrdimo da ćete vrlo brzo doživeti promenu. Osobe koje su dugo u vezi ili braku će shvatiti da nisu srećne i zatražiće razvod, tj. raskinuće odnos sa partnerom. Biće bolno, međutim znaćete da je to žrtva koju morate da podnesete ukoliko želite bolju budućnost.

  Ako ste duže vreme sami, a na ljubavnom satu ste videli 00:00 to najavljuje novu ljubav.

  Moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti svojim stavom, harizmom, pa i fizičkim izgledom. Na početku ćete biti samo prijatelj, ali ćete s vremenom shvatiti da su emocije koje osećate mnogo dublje, pa ćete krenuti u ljubavnu avanturu.

  Simbolika 00:00 na satu može da bude različita u zavisnosti od ljubavnog statusa i godina osobe koja na satu vidi te brojeve.

  Značenje za žene

  Za udate žene do 20 godina

  Ukoliko udata žena do 20 godina na satu vidi četiri nule to može da bude znak da se oko nečega dvoumi. Moguće je da vam je u mislima još uvek stara ljubav. Druga mogućnost jeste da mislite o tome šta sve propuštate jer ste tako mladi stupili u brak.

  Za neudate žene do 20 godina

  Kada neudata žena do 20 godina na satu vidi 00:00 to implicira da će se u bližoj budućnosti zaljubiti. Verovatno će vam nova osoba pomoći da prebolite težak raskid. Pred vama su neki novi momenti i trebalo bi da zatvorite jedno poglavlje svoga života.

  Za razvedene žene do 20 godina

  Ako razvedena žena mlađa od 20 godina na satu vidi četiri nule to je znak da u njenom životu postoji muškarac koji joj se dopada. Međutim, zbog prethodnih iskustava se još uvek niste ohrabrili da stupite u novu vezu. Možda upravo ovo signal da krenete dalje.

  Za udate žene od 20 do 40 godina

  Ukoliko udata žena na satu vidi 00:00 to može da nagovesti trudnoću. Ovo se posebno odnosi na žene koje već neko vreme pokušavaju da dobiju prinovu. Druga mogućnost jeste, na žalost, bolan razvod. U svakom slučaju, ulazite u novu fazu svog života.

  Za neudate žene od 20 do 40 godina

  Kada neudata žena vidi četiri nule na satu to implicira da je vreme da izađe iz začaranog kruga u kome se našla. Manjak samopouzdanja i loša iskustva iz prošlosti su vas dugo sprečavali da krenete dalje. Kada poradite na tom problemu i uvidite sve kvalitete koje posedujete, vaš ljubavni život će potpuno da se promeni.

  Za razvedene od 20 do 40 godina

  Ako razvedena žena koja ima između 20 i 40 godina vidi 00:00 na satu to je znak da njen život tek počinje. S iskustvom koji imate iz prošlosti, nećete sebi dozvoliti da vas drugi lažu ili obmanjuju, nego ćete znati da prepoznate one koji imaju dobre namere. Nije isključeno da ćete na potpuno neočekivanom mestu sresti vrlo interesantnu osobu.

  Za udate žene od 40 do 60 godina

  Ukoliko udata žene između 40 i 60 godina vidi četiri nule na satu to ukazuje na iskušenje. Verovatno će osoba suprotnog pola pokazati interesovanje za vas, što će vas naterati da se zapitate da li ste srećni u braku. Možda će vas takva situacija navesti da ostavite partnera.

  Za neudate žene od 40 do 60 godina

  Kada neudata žena koja ima između 40 i 50 godina na satu vidi 00:00 to je znak da će joj se dogoditi sudbonosni susret. Nije isključeno da ćete sresti muškarca koga ste u prošlosti voleli, a koga dugo niste videli. Prijaće vam njegovo društvo, pa nije isključeno da ćete u budućnosti postati nešto više od prijatelja.

  Za razvedene žene od 40 do 60 godina

  Ako razvedena žena koja ima između 40 i 60 godina vidi na satu četiri nule to je prerano izgubila nadu da će pronaći svoju srodnu dušu. Pred vama je još interesantnih trenutaka, ali morate da date šansu ljudima da vam se približe. Izađite iz tamnice koju ste sami sebi napravili kako biste se zaštitili od svega.

  Za udate žene preko 60 godina

  Ukoliko udata žena starija od 60 godina na satu vidi četiri nule to može da bude znak da će saznati bolnu istinu od partnera. Moguće je da će vam priznati da vas je u mladosti prevario ili da je uradio nešto drugo što je dugo krio od vas.

  Za neudate žene preko 60 godina

  Kada žena koja ima preko 60 godina na satu vidi 00:00 to implicira da u njenom srcu ima mesta za mnoge ljude. To što niste imali sreću da pronađete partnera sa kojim ćete da ostarite, nikako ne znači da svoju pažnju ne želite ili ne možete da poklonite ljudima iz bližeg okruženja.

  Za razvedene žene preko 60 godina

  Ako razvedena žena starija od 60 godina vidi na satu četiri nule to je znak da sebi nije dozvolila da krene dalje nakon rastanka sa partnerom. Možda je on okrenuo novi list, a vi ste još uvek na onoj stranici na kojoj vas je ostavio.

  Značenje za muškarce

  Za oženjene muškarce do 20 godina

  Ukoliko oženjen muškarac do 20 godina na satu vidi 00:00 to može da bude znak da razmišlja o tome da ostavi partnerku jer smatra da je prerano stupio u brak i da nije bio spreman da se suočiti sa svim izazovima koje brak sa sobom nosi.

  Za neoženjene muškarce do 20 godina

  Kada muškarac mlađi od 20 godina koji nije u braku vidi četiri nule na satu to najavljuje novu, fatalnu ljubav. Jedna žena će vam potpuno „zamutiti um“, pa svoj život nećete moći da zamislite bez nje.

  Za razvedene muškarce do 20 godina

  Ako razveden muškarac mlađi od 20 godina vidi 00:00 na satu moguće je da će mu se dopasti zauzeta žena ili žena koja je mnogo starija od njega.

  Za oženjene muškarce od 20 do 40 godina

  Ukoliko oženjen muškarac koji ima između 20 i 40 godina vidi četiri nule na satu to je znak da bi se njegov život mogao potpuno promeniti. Nešto će dovesti do „tektonskih“ poremećaja u vašoj svakodnevnici.

  Za neoženjene muškarce od 20 do 40 godina

  Kada neoženjen muškarac koji ima između 20 i 40 godina vidi 00:00 na satu to implicira da mu sećanje na prošlu ljubav kvari sadašnju, ali i sve potencijalne veze. Krajnje je vreme da se rešite tog tereta i da okrenete novi list.

  Za razvedene muškarce od 20 do 40 godina

  Ako razveden muškarac koji ima između 20 i 40 godina na satu vidi četiri nule to znači da je nova ljubav na pomolu. Verovatno će vam se dopasti žena koja je nekoliko godina mlađa od vas.

  Za oženjene muškarce od 40 do 60 godina

  Ukoliko oženjen muškarac starosti od 40 do 60 godina na satu vidi 00:00 to implicira da žali za nečim iz mladosti. Možda ste zbog trenutne supruge ostavili devojku za koju verujete da je bila ljubav vašeg života.

  Za neoženjene muškarce od 40 do 60 godina

  Kada neoženjen muškarac koji ima između 40 i 60 godina na satu vidi poklopljene kazaljke na broju 12, tj. četiri nule na digitalnom satu to znači da će u bližoj budućnosti doživeti velike promene na ljubavnom planu. Verovatno ćete napokon dati šansu osobi koja duže vreme otvoreno pokazuje interesovanje za vas.

  Za razvedene muškarce od 40 do 60 godina

  Ako razveden muškarac starosti između 40 i 60 godina na satu vidi 00:00 to je obično znak slabosti. Možda ćete „pasti“ na šarm radne koleginice, komšinice ili žene koju svakodnevno srećete. Ne bi bilo loše kada biste joj dali šansu.

  Za oženjene muškarce preko 60 godina

  Ukoliko oženjen muškarac preko 60 godina na satu vidi četiri nule to implicira da će ga zaboleti gubitak bliske osobe. Moguće je da će vam preminuti supruga, sestra, brat, poznanik ili neko koga ste mnogo voleli i da ćete to vrlo teško podneti.

  Za neoženjene muškarce preko 60 godina

  Kada neoženjen muškarac koji ima preko 60 godina na satu vidi 00:00 to ukazuje na se na ljubavnom planu duže vreme ništa nije dogodilo, što je negativno uticalo na vaše samopouzdanje. Možda ćete uskoro shvatiti da ste još uvek živi i počećete da se ponašate u skladu sa time.

  Za razvedene muškarce preko 60 godina

  Ako razveden muškarac koji ima preko 60 godina na satu vidi četiri nule to implicira da razmišlja kako bi mu život danas izgledao da je ostao sa suprugom. Verovatno se kajete zbog grešaka koje ste napravili u mladosti ili se sećate svih žena sa kojim ste bili.

  Za udovce

  Ukoliko udovac tj. udovica bilo koje životne dobi na satu vidi 00:00 to je znak da je došlo vreme da krene dalje. Voljenu osobu ne možete da vratite, ali možete da nastavite da živite i da volite. Dajte sebi šansu da ponovo budete srećni.

  00:00 – Poslovni sat

  Kao što smo ranije napomenuli, četiri nule ili poklopljene kazaljke na broju 12 nose snažnu poruku za onoga ko ih vidi. Ovo se posebno odnosi na mlade ljude. Možda ste na nekoj vrsti prekretnice, treba da odaberete fakultet koji ćete da studirate, tj. posao kojim se bavite. Pred vama je sasvim nova faza života i normalno je da ste istovremeno i uplašeni i uzbuđeni.

  Četiri nule na satu mogu da najave promenu zanimanja ili radnog mesta. Moguće je da će vam neko ponuditi dobro plaćen posao ili saradnju. Nije isključeno da razmišljate o pokretanju privatnog biznisa ili proširenju postojećeg i da ćete u tome imati pomoć poslovnih saradnika.

  Za starije, četiri nule obično najavljuju skoriji odlazak u redovnu ili prevremenu penziju.

  00:00 – Finansijski sat

  Četiri nule na satu, kada je novac u pitanju, najavljuju turbulentnu fazu. Verovatno ćete se naći u situaciju da morate da kalkulišete u šta da uložite, tj. koji trošak da servisirate, jer novca, naprosto, neće biti dovoljno.

  Budite veoma pažljivi i pokušajte da smanjite svoje prohteve kako se ne biste našli u nezavidnom položaju. Ukoliko pravilno odredite prioritete nećete morati da se zadužujete i, što je još važnije, izbeći ćete bankrot.

  Ako ste u vezi ili braku, moguće je da vam smeta to što partner tj. partnerka troši vaš zajednički novac na ono što vi smatrate potpuno nepotrebni. Nije isključeno da će vas upravo ta tema posvađati i zapretiti svetloj budućnosti vaše veze tj. braka. Moraćete oboje da pokažete spremnost na kompromis.

  00:00 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste videli četiri nule na satu, a imate zdravstvenih problema ili se sa time suočava osoba koja vam je vrlo bliska to može da simbolizuje poboljšanje situacije. Kako bi do toga došlo, nemojte da dijagnozu i lekove tražite sami u časopisima ili na internetu, nego o onome što vas muči razgovarajte sa ljudima koji su se školovali da bi vam pomogli.

  Slušajte savete lekara i pridržavajte ih se koliko god je moguće. Nemojte da odustajete od onoga što vam govore, samo zato što se osećate malo bolje. Budite istrajni i sačuvajte optimizam, jer je to često presudan faktor u procesu ozdravljenja.

  00:00 u numerologiji

  Nulu u svakodnevnici viđamo stalno, ne samo na satu, nego na telefonu, u prodavnici, u natpisima, oglasima i slično i ona u numerologiji ima posebno značenje, naročito kada u nizu vidimo četiri nule na satu.

  Mnogi numerolozi O vide kao početak i kraj, ciklus koji se ponavlja. Kada se završi jedna, započinje druga faza, sve se ponovo vraća na nulu.

  Ukoliko ste na satu videli četiri nule, to predstavlja četiri početka u vašem životu, tj. četiri faze kroz koje treba da prođete. Samo vi znate šta je do sada predstavljalo prekretnice u vašem životu, ali, možete i da naslutite šta tek treba da se dogodi, a što će bitno odrediti vašu budućnost.

  Za nekog je prekretnica ženidba ili udaja, za druge dobitak deteta, dok za treće predstavlja gubitak bliske osobe. Možda je iz vašeg života nestao neko ko vam je mnogo značio, a četiri nule na satu nagoveštavaju da će ipak druga osoba uspeti da popuni tu prazninu, jer ciklus još uvek nije završen.

  00:00 kao anđeoski broj

  Ako se neki broj može smatrati anđeoskim to je svakako nula, još ukoliko se ponavlja četiri puta zaredom, onda to daje posebnu dimenziju i značenje. Četiri nule na satu najavljuju kraj jedne i početak nove faze. Mogu da simbolizuju duhovnu obnovu, dobijanje nove energije i hrabrost da se naprave velike promene.

  Možda ste naučili važnu lekciju i novostečeno iskustvo možete da primenite u budućnosti. Ukoliko trenutno prolazite kroz neku stresnu fazu svog života, četiri nule na satu su znak da vas anđeli čuvaju i da ćete uspeti da prebrodite sve izazove i da iz svega toga izađete bez mnogo ožiljaka.

  Važno je da verujete u sebe, da iskoristite energiju koju ste dobili kako biste se hrabro uhvatili u koštac sa onim što život pred vas stavlja. Niste slabi koliko mislite, pa ćete se i sami iznenaditi kada dobije snagu koje je potrebna da biste izneli promene koje će uskoro da uslede.

  Ljubavni sat 00:00 u snovima

  Četiri nule i u snovima predstavljaju životni ciklus. U zavisnosti od konteksta sna i detalja koji su ga pratili, četiri nule simbolizuju ispunjenost, osećaj zadovoljstva jer ste uspeli nešto da završite. Sa druge strane, san u kome vidite 00:00 na satu može da ukazuje na to da ne možete da rešite određeni problem i da se vrtite u krug.

  Dodatni značaj 00:00 na satu

  Godina 10000. će biti prva godina po gregorijanskom i julijanskom kalendaru sa pet brojeva. Premda nam sada deluje daleko, astronomija i fizika se već bave proračunima koji se odnose na 10000. godinu.