Skoči na sadržaj
Naslovna » O nama

O nama

Kao i svima širom planete, s vremena na vreme bi nam se dešavalo da pogledamo na recimo analogni sat i ugledamo poklopljene kazaljke ili takozvanu ćizu… Pitali smo se ima li ovaj događaj skriveno značenje, guglali i pokušavali da to značenje dokučimo. Isto je važilo i za digitalni sat…

Čitajući značenja sati onlajn shvatili smo da su postojeća značenja plitka, kratka i uveliko netačna… Iz tog razloga, kako se bavimo sajtovima odlučili smo da napravimo sajt o ljubavnim satima i značenju sati, međutim kako nismo imali dovoljno znanja o istima, odlučili smo se da unajmimo tim astrologa i tim numerologa, stavimo ih u jednu virtuelnu sobu i pustimo da probaju usaglasiti mišljenja o značenju pojedinih sati, tj šta znači konkretno kad pogledamo na sat i tamo stoji recimo obrnuti broj 12:21.

Našem unajmljenom timu je bilo potrebno 16 mjeseci da usaglase mišljenja i donesu neke zaključke, a rezultat njihovog rada je ovaj sajt.

Na radu su učestvovali (neki autori pod pseudonimom):

  • Andras Pradeš (indijska astrologija i numerologija)
  • Jaime Lopez (astrologija Inka i Asteka)
  • Fedmahn Kassad (iranska mitologija i astrologija)
  • Milica Čizmanović (numerolog)
  • Mattias de Jong (numerolog)

Krediti idu i za:

Ipak treba reći kako tumačenje i značenje sati nije egzaktna nauka, niti smo uspjeli ponoviti naše rezultate i zasad ih naučno dokazati, te kao takve, naše tekstove treba uzeti sa rezervom i ne uzimati ih zdravo za gotovo. Ni u kojem slučaju nismo odgovorni za štetu nastalu korištenjem informacija sa ovog sajta.

Vaš,
Ljubavni Sat