Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 00:03 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

00:03 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

  00:03 na satu

  Ako ste na digitalnom satu, mobilnom telefonu ili nekom drugom uređaju u poslednje vreme često viđali 00:03 to implicira da ćete uskoro ući u povoljan period kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ovaj ljubavni sat ukazuje na pozitivne promene. Za osobe koje trenutno nemaju emotivnog partnera on znači da biste mogli upoznati interesantnu osobu. Ukoliko ste u vezi ili braku odnos sa voljenom osobom će se popraviti na bolje.

  Za posao i finansije 00:03 na satu ukazuje na to da ćete zahvaljujući svojoj kreativnosti i inovativnosti uspeti da rešite neki problem, odnosno da popravite svoju materijalnu situaciju.

  Kada je zdravlje u pitanju, treća minuta posle ponoći znači da bi trebalo da se čuvate virusa i da poradite na jačanju imuniteta kako vas i najblaža prehlada ne bi „zakovala za postelju“.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo tri minuta posle ponoći taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 00:03

  Možda vam se čini da to što ste već nekoliko puta na satu videli 00:03 bilo slučajno, međutim, ovaj sat ima svoju simboliku. Sastoji se iz 0 koja je znak beskonačnosti, novih početaka i velikih promena i broja 3 koji simbolizuje kreativnost, optimizam i nove ideje.

  Ponoć označava novi dan, što takođe ukazuje na promene u različitim segmentima vašeg života. Moguće je da ćete zahvaljujući pozitivnom razmišljanju i kreativnim idejama uspeti da rešite ono što vas trenutno najviše muči, u privatnom ili profesionalnom životu.

  Kada se jedan broj u satu ponovi tri puta to zovemo sat obrnutog ogledala i zato nikako ne bi trebalo da potcenjujete njegov značaj.

  00:03 – Ljubavni sat

  Ukoliko ste na satu u poslednje vreme često viđali 00:03 to simbolizuje pozitivne promene u vašem ljubavnom životu. Ovo posebno važi za osobe koje se trenutno suočavaju s emotivnom krizom i koji sebi često postavljaju pitanja o tome kakva će im budućnost biti. Dobro je što ulazite u jednu bolju fazu i što će to da se odrazi na vaš odnos sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice, prijateljima i kolegama.

  Precizno tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emocionalnog statusa. U nastavku teksta možete pronaći značenje 00:03 na satu koje se odnosi konkretno na vašu situaciju.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošlo tri minuta od ponoći to implicira da odnos sa voljenom osobom nije baš najbolji i da ste počeli da se pitate kakva će vam biti budućnost. Verovatno se često svađate oko sitnica i malo vam je potrebno da se strasti razbuktaju, pa da jedno drugome kažete ono što mislite i što ne mislite.

  Na sreću, pred vama je mirniji period. Imaćete dovoljno vremena da razmislite o svemu, te da shvatite šta su vaše, a šta partnerove greške.

  Pokazaćete razumevanje i spremnost na kompromis, te će vam on uzvratiti „istom merom“. To će biti prelomna tačka da i jedno i drugo shvatite koliko vam taj brak tj. veza znači i koliko ste zapravo srećni što ste uspeli da pronađete jedno drugo.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 00:03 moguće je da će u bližoj budućnosti upoznati muškarca koji će je oduševiti harizmom i načinom razmišljanja. Naime, već ćete iz prvog razgovora shvatiti da od njega možete mnogo toga da naučite, te ćete se truditi da što više vremena provedete zajedno. Iz prijateljstva bi se mogle roditi i neke snažnije emocije.

  Druga mogućnost jeste da ćete osobu sa kojom se družite od ranije početi da gledate na jedan drugi način. Primetićete da vam odgovara u mnogim stvarima, te ćete se zapitati zašto nikad niste pokušali da budete u vezi.

  Možda vaša naredna romansa neće biti za ceo život, ali ćete ipak u njoj maksimalno uživati.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 3 minuta od ponoći to znači da bi trebalo da prestane da pokušava da nameće svoj autoritet osobi koju voli. Veza tj. brak je stvar kompromisa, razumevanja i partnerstva. Ukoliko jedna strana želi da sve bude po njenom, tu nema srećne budućnosti.

  Ako već sada počnete da menjate svoje ponašanje, da razgovoru sa devojkom tj. suprugom pristupate suptilnije i sa više razumevanja, stvari će početi da se menjaju. Možete je ubediti da postupite onako kako vi smatrate da je ispravno, ali ne možete joj konstantno nametati svoje mišljenje, jer je to kontraproduktivno.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 00:03 moguće je da će mu se napokon sreća osmehnuti i da će žena koja mu se duže vreme dopada pokazati interesovanje za njega.

  Verovatno maštate o njoj već neko vreme, srećete se u prolazu i stekli ste utisak da biste bili dobar par.

  Problem je bio u tome što je ona bila zauzeta ili previše sramežljiva da bi vam dala znak da joj priđete. Uskoro ćete primetiti promenu u njenom ponašanju, a to će značiti da je privlačnost obostrana.

  00:03 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 00:03 to može da bude znak da ćete uskoro izaći iz kreativne blokade u koju ste zapali. Verovatno imate neki problem na poslu koji ne možete da rešite i potreban vam je inovativan pristup. Ako biste se nekome obratili za pomoć ili savet, to bi bio korak ka napretku.

  Isto važi i ukoliko duže vreme tražite posao. Počeli ste da gubite nadu i moglo bi se dogoditi da u takvom negativnom raspoloženju propustite dobru priliku. Neće vam ništa pasti s neba, nego ćete morati sami da se potrudite.

  Razmislite o pokretanju privatnog biznisa, ali budite spremni na to da vam se uloženi trud, rad i vreme neće odmah isplatiti.

  00:03 – Finansijski sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 3 minuta od ponoći to implicira da morate da vodite više računa o svojim finansijama. Često vam se dešava da rashodi premašuju prihode i zbog toga ste pod stresom. Postoji kreativan način da se izvučete iz te krize, a najbolje bi bilo kada biste „stegnuli kaiš“.

  Period blagostanja o kome maštate će se dogoditi u budućnosti, a do tada se potrudite da ne bacate pare na ono što vam u ovom momentu stvarno nije potrebno.

  00:03 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli 00:03 to je znak da vam je imunitet narušen i da morate da poradite na tome ukoliko ne želite da se suočite sa većim zdravstvenim problemima. Moguće je da ste iscrpljeni i da se niste najzdravije hranili u poslednje vreme. Manjak fizičkih aktivnosti i prekomerna upotreba cigareta, alkohola ili nekih drugih loših namirnica dovela vas je u takvo stanje.

  Izbeći ćete veće brige ukoliko korigujete svoje ponašanje, tj. ako se disciplinujete kada su u pitanju nezdrave namirnice i ono što vam šteti.

  00:03 u numerologiji

  Ljubavni sat 00:03 sa numerološkog aspekta ima značajnu simboliku. Broj 3 simbolizuje originalnost, entuzijazam, osetljivost, druželjubivost, kreativnost i brojne talente. Mane su mu arogancija, ravnodušnost za druge i česte promene raspoloženja. U broju 3 sadržan je talenat i um otvoren za mnoge stvari.

  To što se nalazi iza tri nule je dobar znak, zato što one simbolizuju novi početak i novu energiju. Kreativnost i energija mogu da iznedre vrlo pozitivne promene, dobre rezultate u poslu i uspeh u ljubavi. Koliko ćete uspeti da iskoristite taj potencijal i fazu u kojoj se trenutno nalazite zavisi isključivo od vas.

  00:03 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 0, 0, 0, 3 anđeli vam poručuju da budete oprezni kome se poveravate, jer bi neko mogao da zloupotrebi to vaše poverenje. O svojim tajnama, strahovima i planovima pričajte isključivo sa ljudima koji su dokazano vaši prijatelji, tj. s osobama koje vas do sada nisu izdale.

  U vašem okruženju postoji neko ko preko vas želi da ostvari svoje ciljeve i interese. Možda to ni ne bi bio problem, kada svojim delovanjem ne bi nanosio/la štetu vama lično. Upravo vam iz tog razloga anđeli brojevima 0, 0, 0, 3 govore da budete pažljivi i da zadržite neke stvari za sebe.

  Ovo se posebno odnosi na profesionalni život. Najjednostavnije rečeno, šefa možete da tračate u krugu porodice i prijatelja, ali ne i u društvu ljudi koje površno poznajete.

  Ljubavni sat 00:03 u snovima

  San u kome ste pogledali na sat i videli da je prošlo 3 minuta od ponoći ukazuje na neke neostvarene želje. Možda ste u mladosti čeznuli za nečim, a niste uspeli da to dobijete. Druga mogućnost jeste da maštate o osobi koja vam nije dostupna ili ne pokazuje interesovanje za vas.

  Nemojte da gubite nadu jer još postoji mogućnost da ćete ostvariti ono što želite. Ako budete verovali u sebe, ne postoji to što bi vas moglo sprečiti da postignete svoj cilj, bez obzira na to koliko godina trenutno imate.

  Dodatni značaj 00:03 na satu

  Iako u izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 3 minuta posle ponoći, broj 3 ima veliki značaj u religiji, a naročito u hrišćanstvu.

  Dokaz tome je sveto trojstvo – Otac, Sin i Duh sveti. U Otkrovenju možemo da pronađemo i zlo trojstvo – Sotonu, Antihrista i Lažnog proroka.

  Dokaz da je u hrišćanstvu broj 3 važan potvrđuje i to što je Isus vaskrsao nakon tri dana. Postoje tri patrijarha, oca Izraelaca – Isak, Avram i Jakov, tri mudraca, koja su Isusu po rođenju dali tri dara i slično.