Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 00:05 – Ljubavni sat: pet minuta posle ponoći

00:05 – Ljubavni sat: pet minuta posle ponoći

  00 i 05 na digitalnom satu

  Ukoliko ste nedavno primetili da vam se više puta dogodilo da ste slučajno pogledali na sat i videli da je prošlo pet minuta od ponoći to je veoma dobar znak. Kako bismo dobili što preciznije tumačenje ovog sata, razložićemo ga na elemente iz kojih se sastoji.

  Tako 0 uvek označava novi početak, kraj jedne faze i početak nove u životu, beskonačnost, začarani ili zatvoreni krug. To što se ponavlja tri puta zovemo sat trostrukog ogledala i on najavljuje vrlo povoljan period za skoro svaki segment vašeg života.

  Broj 5 simbolizuje optimizam, kreativnost, slobodan duh. Opisuje ljude koje vole promene i imaju visok stepen samopouzdanja, ali i manjak discipline i organizacije.

  Ponoć na satu je uvek znak promena. U toj konstelaciji snaga 00:05 na satu najavljuje lepe promene kao posledicu vašeg uverenja da će stvari da se u bližoj budućnosti menjaju na bolje. Ne treba da brinete jer imate dovoljno hrabrosti i snage da prevaziđete izazove koji su pred vama.

  00:05 – Ljubavni sat

  Ako ste slučajno pogledali na sat i videli da je prošlo 5 minuta od ponoći to implicira da je pred vama vrlo interesantan period, posebno ukoliko ste duže vreme sami. Pozitivnom energijom ćete privlačiti poglede osoba suprotnog pola. Ni oni koji su zauzeti neće patiti zbog manjka ljubavi, nežnosti i pažnje.

  Ipak, precizno tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste trenutno sami ili ste u vezi tj. braku.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 00:05 to znači da će se odnos sa partnerom u narednom periodu drastično poboljšati. Verovatno zbog brojnih obaveza niste imali prilike ni vremena da se posvetite jedno drugome.

  Shvatili ste da ste se udaljili i da to nije dobro za vašu vezu tj. brak. Zato ćete oboje da se potrudite kako biste popravili tu situaciju. Nije isključeno da ćete pripremiti romantičnu večeru za voljenu osobu ili da ćete negde otputovati sami. To će vam pomoći da se ponovo zbližite i da shvatite koliko jedno drugome značite.

  Moguće je da ste u prethodnom periodu posumnjali u svoju ljubav i počeli sami sebi da postavljate pitanja da li vaša veza tj. brak ima svetlu budućnost. Međutim, uskoro ćete se uveriti da je ispravno da ostanete zajedno.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 5 minuta od ponoći to implicira da ima tajnog obožavaoca. U vašem okruženju postoji muškarac koji gaji izvesne osećaje prema vama, ali se plaši da vam to prizna.

  S obzirom na to da ulazite u životnu fazu kada ćete biti u stanju da vrlo lako zavedete nekoga, imaćete mogućnost da birate s kim želite da stupite u vezu.

  Poglede privlačite, ne samo fizičkim izgledom, nego i harizmom, inteligencijom i spontanošću, pa sigurno nećete imati problem da pronađete nekoga ko će vam odgovarati. Možda vaša naredna veza neće biti ljubav za ceo život, ali je sasvim sigurno da ćete se dobro zabaviti.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 00:05 to je znak da mora da poradi na svom odnosu sa partnerkom. U poslednje vreme vam je mnogo toga bilo preče od druženja sa voljenom osobom. Imali ste dosta profesionalnih obaveza, međutim, vrlo brzo ćete doći do zaključka da nešto mora da se menja.

  Potrudićete se da svojoj partnerki posvećujete mnogo više nežnosti i pažnje, a ona će umeti da vam odgovori istom merom. Verovatno ćete i jedno i drugo shvatiti da na vezi tj. braku mora da se radi, jer je ljubav kao cvet koji će da uvene ukoliko se ne zaliva.

  Zahvaljujući obostranom trudu vaš odnos će ponovo da „procveta“, a strast i ljubav će se ponovo useliti u vaše živote.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 5 minuta od ponoći to može da znači da je nesvesno zaveo vrlo privlačnu ženu. Možda ste primetili njene poglede, međutim, niste se mnogo obazirali na to. Ako obratite pažnju shvatićete o čemu tj. o kome se radi. S obzirom na to da je sramežljiva, vi bi trebalo da napravite prvi korak i da je pozovete na kafu ili piće. Budite sigurni da vas neće odbiti.

  Osoba ste koja u svemu traži avanturu i izazov i krajnje je vreme da se upustite u jedan takav „projekat“. Moguće je da ćete vrlo brzo pronaći nekoga ko će negovati istu ljubav prema putovanjima i uzbuđenjima.

  00:05 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 5 minuta od ponoći najavljuje napredak u profesionalnom životu, naročito za osobe koje su trenutno bez posla. Moguće je da ćete u narednom periodu dobiti vrlo primamljivu ponudu i da se nećete mnogo dvoumiti da li da je prihvatite.

  Ukoliko trenutno niste baš najzadovoljniji poslom kojim se bavite i maštate o promeni, 00:05 na satu je znak da počnete da tražite drugo radno mesto, posao na kome će vaša kreativnost doći do izražaja i gde ćete moći da iskoristite sav potencijal koji posedujete, te da za to budete adekvatno nagrađeni.

  Ako se bavite privatnim biznisom 5 minuta posle ponoći je znak da ćete doći na ideju kako da poboljšate poslovanje, tj. kako da izvučete maksimum iz onoga što vam je trenutno na raspolaganju. Samo jedna dobra poslovna ideja može da dovede do toga da vaš biznis postane potpuno stabilan i finansijski održiv.

  00:05 – Finansijski sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 5 minuta od ponoći simbolizuje dobitak. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili da će vam isplatiti kratkoročnu nagradu za trud koji ulažete u posao. Dobitak može da dođe i kao posledica nasledstva, tj. igara na sreću.

  U svakom slučaju, čak i neka manja cifra će vam dobro doći da „zakrpite rupe“ nastale usled hroničnog nedostatka novca, ali i da sebi priuštite ono o čemu dugo maštate. Možda ćete uspeti i da obradujete partnera tj. partnerku, decu, članove porodice ili bliske prijatelje nekim lepim poklonom.

  00:05 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite 00:05 to je znak da ste se ulenjili i da vaše zdravlje zbog toga trpi posledice. Umesto da pešačite ili vozite bicikl, vi se vozite gradskim prevozom ili za svaku sitnicu zovete taksi tj. palite automobil. Ukoliko biste izbacili tu nezdravu naviku, drastično biste popravili kvalitet svog života.

  Osim toga, trčanje, šetnja ili vožnja biciklom u parku, odnosno sat vremena dnevno u teretani ili na rekreaciji, pozitivno utiče na vašu psihu, pogotovo ukoliko ste pod konstantnim stresom.

  Imajte u vidu da se problemi mnogo lakše rešavaju onda kada uspemo da „odmorimo mozak“, kada pravilno kanališemo negativnu energiju koju osećamo.

  00:05 u numerologiji

  S aspekta numerologije 00:05 na satu ima veliki značaj. Broj 5 nosi životvornu energiju, optimizam i želju za promenama i napretkom. Upravo to što petica se nalazi iza tri nule daje vam nadu da će neke stvari u vašem životu početi drastično da se menjaju.

  Ponoć je takođe znak promene, zato što označava početak novog dana. Jedino što vas može sprečiti u napretku jesu neki strahovi koje vučete od ranije. Možda oni nisu veoma ozbiljni, ali su itekako prisutni. Kada ih se rešite, moći ćete napokon da počnete da dišete punim plućima.

  00:05 kao anđeoski broj

  Ako ste niz cifara 0, 0, 0, 5 u poslednje vreme često viđali kao deo adresa, brojeva telefona, registarskih oznaka, cena na rafovima i slično, anđeli vam poručuju da možete da računate na njihovu zaštitu. Oni vam daju snagu i hrabrost da ostvarite sve što ste sebi zacrtali.

  Potrebno je da se pozabavite problemima koje predugo „gurate pod tepih“. Niko ih drugi neće rešiti, a ni vreme vam nije baš dobar i pouzdan saveznik.

  Na sreću, možete da računate na podršku i pomoć ljudi koje volite, a to će u nekim stresnim i izazovim vremenima mnogo da znači.

  Ljubavni sat 00:05 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je prošlo 5 minuta od ponoći to implicira da će vas jedan događaj naterati da se zapitate da li ste srećni. Naime, u poslednje vreme prečesto druge stavljate u prvi plan, a zanemarujete svoje želje i potrebe. To se mora menjati ukoliko ne želite da se jednog jutra probudite i shvatite da ste postali frustrirana i nezadovoljna osoba.

  Dodatni značaj 00:05 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto veoma značajno dogodilo tačno u 5 minuta posle ponoći. Ipak, broj 5 je veoma važan.

  Tako na primer, čovek ima pet čula i po pet prstiju na rukama i nogama.

  Taj broj ima veliki značaj u religijama, a naročito u hrišćanstvu. Samo se u Bibliji pominje 318 puta. Broj 5 u Bibliji se vezuje sa Božjom milošću kao posledicom Božje ljubavi. Peta knjiga u Bibliji nosi naziv „Ponovljeni zakon“ i propisuje striktna pravila koja imaju za cilj da spreče izraelsku decu da vređaju Boga.