Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 00:06 – Šta znači ovaj ljubavni sat?

00:06 – Šta znači ovaj ljubavni sat?

  00:06 na satu

  Ukoliko ste na digitalnom satu ili nekom drugom elektronskom uređaju videli da je prošlo 6 minuta od ponoći taj ljubavni sat vam poručuje da budete hrabriji u ljubavi, bez obzira na to da li ste u vezi tj. braku ili vam se dopada određena osoba. Ponekad imate problem da izrazite svoja osećanja upravo zbog straha koji konstantno osećate. Kada biste ga se rešili, mnoge stvari bi krenule na bolje.

  Kada je u pitanju posao, 00:06 na satu ne donosi značajnije promene, a isto važi i za finansije. S aspekta zdravlja, šesta minuta od ponoći ukazuje na to da ste pod stresom i da bi to moglo da izazove ozbiljne probleme.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 6 minuta od ponoći taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 00:06

  Kada se u nekom satu tri broja ponavljaju to zovemo sat trostrukog ogledala i on ima vrlo značajnu simboliku. Kako bismo dobili što preciznije tumačenje ovog sata posvetićemo se segmentima iz kojih se sastoji.

  Tako pouzdano možemo da kažemo da 0 predstavlja početak i kraj, zatvoreni krug, tj. beskonačnost. Dobro je to što se u ovom satu ona ponavlja tri puta, jer to znači da ćete uspeti da prekinete neki loš niz, da uđete u jednu bolju fazu svog života.

  Broj 6 simbolizuje saosećanje, odgovornost, darežljivost, skromnost. Mana mu je preterana kritičnost i skoro neprestana potreba da se izbore za pravdu. „Ispravljanje krivih Drina“ im je jedna od glavnih osobina.

  Ponoć na satu je uvek znak za početak, dok 6. minuta u danu ukazuje na to da biste mnogo više postigli ukoliko biste bili malo hrabriji.

  00:06 – Ljubavni sat

  Ukoliko vam se nekoliko puta dogodilo da ste slučajno pogledali na sat i videli da je prošlo 6 minuta od ponoći to implicira da biste bili mnogo srećniji u ljubavi kada biste bili hrabriji.

  Naime, često se događa da niste u stanju da na pravi način artikulišete svoje osećaje, a očekujete da vas partner tj. partnerka shvati i da se sam/a seti da vam je potrebna pažnja i nežnost.

  Isto važi kada vam se neko dopada. Nikad ne biste napravili prvi korak, jer se plašite da ćete biti odbijeni.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošlo 6 minuta od ponoći to implicira da bi trebalo da bude iskrenija prema partneru, odnosno da jasno govori šta želi i šta joj u tom odnosu smeta. Nemojte da živite u zabludi da on može da vam čita misli. Budite konkretni, kažite šta želite, a šta ne želite.

  Dobar odnos se gradi na razumevanju, iskrenosti i kompromisu. Ukoliko toga nema, ni veza tj. brak nema svetlu budućnost.

  Ako nastavite onako kako ste počeli, u nekom momentu ćete shvatiti da ste godinama ispunjavali tuđe, a ne vlastite želje i pretvorićete se u nesrećnu osobu. Menjajte ono što možete radi bolje budućnosti.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu 00:06 to znači da joj se neki muškarac dopada, ali da se plaši da mu to pokaže. Verovatno patite od manjka samopouzdanja i bojite se da vas odbije. Nikad nećete saznati da li biste bili dobar par ukoliko ne pokušate da ostvarite kontakt sa njim.

  Posedujete brojne kvalitetne osobine, međutim, previše ste stidljivi da ih pokažete. Čak i kada primetite da neko pokazuje interesovanje prema vama, povlačite se zato što mislite da su vam se određeni signali samo učinili.

  Vreme je da počnete da volite sebe i da se mnogo hrabrije borite za ono što želite.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 6 minuta od ponoći to implicira da mora da prestane da gura probleme pod tepih. Naime, često vam se dešava da vam nešto u odnosu sa partnerkom zasmeta, međutim, prećutite to zbog „mira u kući“. Takve situacije iz dana u dan postaju sve češće i ukoliko se ne uhvatite u koštac sa time, problemi će da se prodube.

  Možda izbegavate teške razgovore jer je vaša supruga mnogo osećajnija i osetljivija od vas. Međutim, ne treba da se nadate da će neko drugi ili vreme da reši probleme koji se tiču vas dvoje.

  Ako vam je stalo do vaše veze tj. braka, potrudite se da budete iskreni i da o svemu razgovarate otvoreno, bez ustezanja i straha.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu 00:06 to je znak da bi trebalo da svojoj simpatiji prizna šta oseća i da je pozove na kafu, piće ili druženje. Moguće je da vam se duže vreme neko sviđa, ali da se plašite da to pokažete. Verovatno patite od manjka samopouzdanja ili ste imali neka loša iskustva u prošlosti. Bilo kako bilo, morate da se otresete toga i da krenete dalje.

  Postavite sebi pitanje šta je najgore što može da vam se dogodi ukoliko je pozovete na kafu osim da vas odbije. Tada ćete barem znati na čemu ste i moći ćete da svoju pažnju usmerite na nekog drugog.

  00:06 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 6 minuta od ponoći ne donosi veće promene u profesionalnom smislu. Ovo važi i ukoliko ste zadovoljni uslovima rada i platom, i ako niste. Uslediće period stagnacije, te se ne možete nadati nekom većem uspehu.

  Ako se ohrabrite da pokrenete privatni posao ili odlučite da svoj hobi podignete na viši nivo, moguće je da će se stvari pokrenuti sa mrtve tačke. Ne očekujete odmah sjajne rezultate. Moraćete da uložite mnogo vremena, strpljenja i truda u to, međutim, kasnije će vam se ta žrtva višestruko isplatiti.

  00:06 – Finansijski sat

  Ukoliko ste videli na satu 00:06 to implicira da će se finansijska nestabilnost sa kojom se trenutno borite nastaviti i u budućnosti. Moguće je da će i dalje troškovi premašivati vaše prihode, tj. da ćete morati da pazite o tome gde i kako trošite novac.

  Trebalo bi da izbegavate zaduživanje pod nepovoljnim uslovima. Umesto toga, pokušajte da pronađete dodatni izvor zarade. Ovo nije period kada možete da razmišljate o nekim rizičnim ulaganjima, ali to nikako ne znači da će on da potraje.

  Primetićete stabilizaciju prihoda kad do nje dođe, a do tada se potrudite da pare ne rasipate na ono što vam u ovom momentu nije potrebno.

  00:06 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 6 minuta od ponoći to znači da ste nervozni i razdražljivi. Verovatno se neke stvari ne odvijaju onako kako ste planirali, pa ste pod stresom. Imajte u vidu da to može da nanese ozbiljnu štetu vašem zdravlju.

  Umesto da svako veče provodite pored televizora, izađite u šetnju, na vožnju biciklom ili na piće s osobom sa kojom se dobro slažete. Ako nastavite ovako kako ste krenuli, to nikako neće biti dobro za vaše mentalno, pa ni fizičko zdravlje.

  Važno je da se s vremena na vreme setite da ne postoji problem koji se ne može rešiti!

  00:06 u numerologiji

  Niz brojeva 0, 0, 0, 6 u numerologiji ima posebno značenje. Kao što smo ranije napomenuli 0, a naročito trostruka ukazuje na novi početak, promenu koja će biti uzbudljiva, ali koja će na kraju iznedriti mnogo toga pozitivnog. Moguće je da ćete napokon izaći iz kolotečine, iz začaranog kruga u koji ste sami zapali.

  Broj 6 opisuje ljubav, empatiju, odgovornost, darežljivost, skromnost, brigu za porodicu i ljude koje volite. Međutim, on ima i svoje negativne strane, a to su potreba da kontrolišu druge, kritičnost, arogancija, pa i potcenjivački odnos prema osobama koje smatraju nedostojnim sebi.

  Dobro je što šestici prethode tri nule, jer bi u nekom drugom slučaju, mane prevladale vrline. Ovako 00:06 znači da morate da se potrudite da kontrolišete ono što je loše, a da i dalje ostanete svoji.

  Malo više hrabrosti da se izborite za ono što želite bi vam u ovom trenutku dobro došlo.

  00:06 kao anđeoski broj

  Ako ste niz brojeva 0, 0, 0, 6 u poslednje vreme često viđali kao delove adresa, brojeva telefona, cena i slično, uživate veliku podršku i zaštitu anđela. Naime, ovim brojevima vam pokušavaju kazati da podignete glavu i da ne dozvolite da vas problemi savladaju. Imate mnogo toga da ponudite svetu i nemojte da bežite od toga.

  Ukoliko trenutno imate problem koji smatrate nerešivim, nemojte da se plašite i da očajavate. Potrudite se da o tome razmislite „hladne glave“ ili barem potražite savet osobe kojoj verujete i čije mišljenje poštujete.

  Anđeli su uz vas, ali oni ne mogu da obave posao namenjen vama, niti da donesu odluku koju bi vi trebalo da donesete.

  Ljubavni sat 00:06 u snovima

  Kada u snu pogledate na sat i vidite da je prošlo 6 minuta od ponoći to je znak da je neko ljubomoran na vas. Moguće je da u vašem okruženju postoji osoba koja vam zavidi na odnosu koji imate sa partnerom tj. partnerkom, poslu ili zaradi.

  Verovatno ste i sami primetili da podrugljivo govori o vašim uspesima ili da ih potcenjuje, ali ste odlučili da to zanemarite. Nastavite tako da se ponašate, jer bi svaka vaša reakcija mogla da bude znak da je on tj. ona ostvario/la svoj cilj.

  Ne smete da dozvolite da vam tuđe mišljenje bude bitnije od vaše sreće.

  Dodatni značaj 00:06 na satu

  Premda u izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto veoma značajno dogodilo tačno u 6 minuta posle ponoći, broj 6 prisutan je u svakom segmentu ljudskog delovanja.

  Tako u hrišćanstvu broj 6 simbolizuje čoveka, označava njegove nesavršenosti, dela i neposlušnost. Samo u Bibliji se ponavlja 273 puta. O njegovom značaju govori i knjiga Postanka u kojoj se navodi da je Bog šestog dana stvorio čoveka.