Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 01:00 – Trostruki ljubavni sat i njegovo značenje

01:00 – Trostruki ljubavni sat i njegovo značenje

  01:00 na satu

  Ako ste na digitalnom satu ili nekom drugom elektronskom uređaju u poslednje vreme često viđali 01:00 to implicira da je vreme za promene. Kada se neka cifra na satu ponavlja tri puta, kao u ovom slučaju 0 to predstavlja trostruki ljubavni sat i ima posebnu simboliku. Prvi sat u danu može da bude znak da morate da započnete nešto novo, u privatnom ili profesionalnom životu.

  Kada je u pitanju ljubav, 01:00 može da ima više značenja u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa. Ukoliko ste dugo sami ovaj trostruki ljubavni sat vam poručuje da ste spremni da uplovite u novu vezu. Za oženjene ili udate ovaj sat može da znači da je vreme da se u odnosu sa partnerkom tj. partnerom nešto mora promeniti.

  S aspekta posla i finansija prvi sat u danu ukazuje na to da vam je potrebno više samopouzdanja da biste ostvarili neke ciljeve. Ne treba da čekate da se nešto samo dogodi, nego morate vi da inicirate napredak.

  Ukoliko ste u poslednje vreme često viđali na satu 01:00 to implicira da ne treba da zanemarujete svoje zdravlje. Redovne kontrole, tj. sistematski pregledi će vam pomoći da mirno dočekate starost.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošao jedan čas posle ponoći značenje ovog trostrukog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 01:00

  Da bismo dobili što preciznije značenje sata 01:00 moramo da posvetimo pažnju brojevima iz kojih se sastoji, te da analiziramo značenje sati i minuta. Poznato je da 0 obično simbolizuje kraj jedne i početak nove faze u životu. Ona može da simbolizuje i začarani krug u kome se nalazite i iz koga morate što pre da pronađete izlaz.

  Broj 1 takođe ima značajnu simboliku. On ukazuje na odlučnost, liderstvo, hrabrost, snagu, a u kombinaciji sa nekim drugim brojevima može da znači sve obrnuto, dakle slabost, manjak samopouzdanja i slično.

  Prvi sat u danu je znak novog početka, u svakom smislu te reči.

  Kada uzmemo u obzir sve navedeno dolazimo do zaključka da vam 01:00 na satu poručuje da se „trgnete“ i da počnete da rešavate neke probleme, tj. da se borite za ono što želite.

  01 00 predstavlja novi početak, kraj jedne i početak nove faze u životu, te odlučnost, vođstvo i neustrašivost.

  Niko ne garantuje da će vaše odluke da urode plodom, da ćete dobiti sve što poželite. Međutim, pogrešno je što ne radite ništa, a niste srećni i zadovoljni svojim životom.

  01:00 – Ljubavni sat

  Ako ste u poslednje vreme često na satu viđali 01:00 to može da ima više značenja, u zavisnosti od toga da li ste u vezi tj. braku ili ste sami. U svakom slučaju ovaj trostruki ljubavni sat nosi snažnu simboliku i poruku da ne treba da čekate da vam se sreća dogodi, nego morate da se borite za lepšu budućnosti.

  U nastavku teksta se nalazi tumačenje ovog trostrukog ljubavnog sata prema emocionalnom statusu osobe koja ga često viđa.

  Za udate žene

  Ukoliko udata žena na satu vidi 01:00 to može da bude znak da nije sasvim srećna i zadovoljna odnosom sa voljenom osobom. Nešto vam u toj vezi tj. braku smeta, međutim, ili se plašite da to sami sebi priznate ili mislite da nemate dovoljno snage da to promenite.

  Možda mislite da partner neće pokazati razumevanje za to što smatrate problemom ili da će vas sam razgovor o tome razdvojiti od njega, tj. dovesti do okončanja veze ili braka.

  Bilo kako bilo, to što često viđate 01:00 na satu vam poručuje da morate da se ohrabrite da neke stvari dovedete u red. Ukoliko se vaše sumnje obistine, makar ćete znati da ta veza tj. brak nema svetlu budućnost.

  Vreme vam nije saveznik, nego neprijatelj. Ako već sada ne budete delovali, kasnije biste se mogli pokajati.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu 01:00 to implicira da je spremna da se upusti u novu emotivnu vezu. Moguće je da ste duže vreme sami, jer ste se oporavljali od prethodnog ljubavnog odnosa. Neke stvari ste morali da složite u svojoj glavi, da shvatite kakvu budućnost želite.

  Sada je trenutak da pokušate da svoju sreću pronađete sa nekim, da drugoj osobi, pa i sami sebi date šansu. Ne treba da mislite da će vaša naredna emotivna veza trajati do kraja života, ali ipak bi trebalo da barem pokušate da zamislite svoju budućnost sa nekom osobom.

  Imate mnogo toga da ponudite i jako je važno da to znate. Ojačajte samopouzdanje pa ćete biti još privlačniji osobama suprotnog pola.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu 01:00 to znači bi trebalo da bude iskren prema sebi i partnerki. Naime, duže vreme niste baš srećni. Nešto vam u odnosu sa voljenom osobom smeta, pa ste počeli da verujete da ne možete da pređete preko toga.

  Niste ni pokušali da prevladate određene probleme, nego svaki razgovor završava svađama i prekidom komunikacije.

  Morate da se zapitate da li je vaša ljubav prema devojci tj. supruzi dovoljno jaka da prevaziđete ovakve izazove, a sa druge strane i da sebi postavite pitanje da li vi želite da ostanete sa njom.

  Kada dođete do odgovora na ta pitanja obratite se drugoj strani i donesite odluku koja će da iznedri promene – bilo da se stvari promene na bolje ili da se vaša romansa okonča.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac često na satu vidi 01:00 to je znak da će napokon smoći hrabrosti i pozvati na piće osobu koja mu se duže vreme dopada. Verovatno ste mislili da joj niste dorasli ili da nije zainteresovana za vas, čak i pre nego što ste pokušali da joj se približite.

  Ovaj trostruki ljubavni sat ukazuje na to da ćete napokon izaći iz vlastite zone komfora i prestaćete da razmišljate da li će vaša simpatija da vas odbije ili ne. Preživećete i prvu i drugu opciju, zašto biste se onda plašili?

  01:00 – Poslovni sat

  Ukoliko često na satu vidite 01:00 to je dobar znak. Ovaj trostruki sat vam poručuje da je sada pravi trenutak da nešto promenite u svom profesionalnom životu. Ako niste zadovoljni uslovima rada, platom ili atmosferom na radnom mestu, počnite ili da se borite da se to promeni ili da tražite drugi posao.

  Ovaj sat može da bude znak da je pravi trenutak da započnete privatni posao ili proširite kapacitete vašeg biznisa.

  Ukoliko se dugo bavite nekim hobijem i dobri ste u tome, ne bi bilo loše da ga podignete na viši nivo zato što će vam doneti zaradu, a možda to postane i redovan i pristojan izvor prihoda.

  01:00 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite 01:00 to implicira da ćete problem sa novcem rešiti samo na tri načina, ali da sva tri podrazumevaju određene žrtve i promene životnog stila.

  Imate opciju da počnete da štedite, da pazite na šta trošite novac i koliko para izdvajate za neke potpuno nepotrebne stvari. Druga opcija jeste da pronađete dodatni posao, a treća da se zadužite. Pri tome bi najbolje bilo kada biste treću opciju obilazili u širokom luku, jer je ona najgore rešenje.

  Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite u nešto, da upišete kurs iz oblasti koja vas duže vreme zanima, te da to svoje znanje u nekom momentu unovčite. Najisplativija investicija je u znanje i veštine koje će vam dobro doći u budućnosti.

  01:00 – Zdravstveni sat

  Sat koji pokazuje 01:00 ukazuje na to da ne treba da zanemarujete simptome koje osećate ili da dijagnozu ili lekove tražite na internetu. Nemojte da budete paranoični, ali redovne kontrole kod lekara mogu da budu vrlo korisne. Promenite neke životne navike jer će vam starost na tome biti veoma zahvalna.

  01:00 u numerologiji

  Sa numerološkog aspekta niz brojeva 0, 1, 0, 0 ima posebno značenje. Ranije smo napomenuli da 0 predstavlja novi početak, kraj jedne i početak nove faze u životu, a ponekad može da predstavlja zatvoreni ili začarani krug u kome se nalazite.

  Za broj 1 vežu se liderstvo, odgovornost, odlučnost, hrabrost, snaga i mnoge druge pozitivne osobine.

  To što se 1 nalazi između tri nule može da bude znak da vam upravo nedostaju ove osobine broja 1 da biste bili srećniji i uspešniji u onome čime se bavite.

  Ovaj niz je znak da je vreme za promenu, ali i da će ta promena da iznedri mnoge dobre stvari. Nemojte da se plašite zato što ste dovoljno snažni da ostvarite ono što želite. Neka vas ne pokoleba mišljenje plašljivih ljudi. Nemojte da dozvolite da vas odgovore od namere da ostvarite svoje snove.

  01:00 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 0, 1, 0, 0 anđeli vam poručuju da imate njihovu zaštitu, da su kosmičke sile uz vas i da nema razloga da se plašite. Svi vaši strahovi će nestati kada napokon iskoračite, kada izađete iz svoje zone komfora i kada počnete da radite na tome da vam budućnost bude bolja i lepša.

  Na sreću, pored sebe imate ljude koji veruju u vas i na čiju pomoć možete da računate u svakom trenutku. Crpite snagu iz njih, a motivaciju ćete zadržati ako vam krajnji cilj bude stalno na umu.

  Malo toga dobrog nam pošalje sudbina. Zato za sve ostalo moramo da se izborimo sami. Ne na silu, ali trudom, radom i suočavanjem sa strahovima.

  Trostruki ljubavni sat 01:00 u snovima

  Ako ste u snu videli 01:00 na digitalnom satu, mobilnom telefonu ili nekom drugom elektronskom uređaju to je znak da bi vas na javi nešto moglo obradovati. Moguće je da ćete čuti dobre vesti od člana porodice ili prijatelja tj. prijateljice koji/a ne živi u vašem gradu.

  Druga mogućnost jeste da će vam se sreća neočekivano osmehnuti. Ono u šta niste polagali velike nade će iznedriti vrlo pozitivan ishod.

  Dodatni značaj 01:00 na satu

  U izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 1 sat iza ponoći.

  UTC+01:00 je vremenska zona koja je za jedan sat (u pozitivnom smeru) pomerena u odnosu na Koordinirano svetsko vreme (UTC). Ova vremenska zona obuhvata Srednjoevropsko vreme, Zapadnoafričko vreme, Zapadnoevropsko letno vreme, Britansko letno vreme i Irsko standardno vreme.