Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 02:00 – značenje i simbolika trostrukog ljubavnog sata

02:00 – značenje i simbolika trostrukog ljubavnog sata

  02:00 prikazano na satu

  Ukoliko ste u poslednje vreme primetili da često na satu vidite 02:00 taj trostruki ljubavni sat vam poručuje da treba da prestanete da krijete svoja osećanja. Moguće je da ni sami sebi ne želite da priznate kako se zapravo osećate. Ovo posebno važi za ljude koji su u poteklom periodu doživele raskid, razvod ili gubitak drage osobe. Ipak, tumačenje može da bude i drugačije, kada se uzme u obzir vaš trenutni emotivni status.

  Za posao i novac 02:00 na satu znači da posedujete ogroman potencijal, širok spektar znanja i veština, međutim, nemate baš mnogo koristi od toga. Vaše kvalitete još uvek nisu došle do izražaja. Možda je problem u okruženju, a možda u manjku ambicije i borbenosti.

  S aspekta zdravlja 02:00 na satu ukazuje na probleme sa spavanjem. Čak i kada ste jako umorni imate problem da zaspite. Ukoliko ta faza traje duže vreme, ovaj trostruki ljubavni sat vam poručuje da počnete da menjate neke navike, a ne samo jastuk i pokrivač.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo dva časa posle ponoći, značenje ovog trostrukog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 02:00

  Za precizno tumačenje trostrukog ljubavnog sata 02:00 potrebno je da se posvetimo analizi elemenata iz kojih se sastoji. Možda i sami znate da 0 simbolizuje začarani, zatvoreni krug, novi početak ili kraj jedne i početak neke nove faze u vašem životu. To što se u ovom satu ponavlja čak tri puta je dobar znak, jer ukazuje na to da biste uskoro mogli iskoračiti iz zatvorenog kruga u kome ste se našli.

  Broj 2 ukazuje na osećajnost, empatiju, brigu za druge ljude i slično. Ipak, karakterišu ga i loše osobine poput uvredljivosti i osvetoljubivosti. Pošto broj 2 u ovom satu vidimo samo jednom to može da simbolizuje borbu s vlastitim emocijama, neprihvatanje sebe onakvog kakav tj. kakva jeste i slično.

  Kada uzmemo u obzir sve navedeno možemo da zaključimo da 02:00 na satu znači da treba da se suočite sa svojim strahovima i emocijama, da shvatite šta želite i da počnete da se za to borite, ne čekajući da se stvari pomene same od sebe.

  Značenje ovog sata ukazuje da posedujete ogroman potencijal, znanje i veštine koje ne uspevate da iskoristite baš onako kako možete. Mogući problemi sa spavanjem.

  02:00 – Ljubavni sat

  Značenje trostrukog ljubavnog sata 02:00 uglavnom vezujemo za osećanja, tj. duhovni ili mentalni segment života osobe koja ove brojeve često vidi na digitalnom časovniku ili nekom elektronskom uređaju.

  Ma koliko ih ponekad zanemarivali, emocije igraju važnu ulogu u našoj svakodnevnici. Verovatno ste u nekom trenutku svog života i sami shvatili da, što se više trudite da budete pragmatični, na površinu isplivava ono što vam govori srce, a ne razum.

  Značenje ovog ljubavnog sata može da se u nijansama razlikuje u zavisnosti od toga da li ste trenutno sami ili ste u vezi tj. braku.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 02:00 to implicira da je vreme da prestane da zanemaruje sebe zbog drugih ljudi. Naravno da su vam deca, suprug, roditelji i prijatelji važni, međutim, trebalo bi da, barem s vremena na vreme, stavite sebe na prvo mesto. Umorili su vas pokušaji da udovoljite svima.

  Takvo ponašanje bi u nekom momentu moglo dovesti do toga da shvatite da ste postali nesrećna i nezadovoljna osoba. Sigurno ne želite da se jednog dana probudite i da se pokajete što ste propuštali prilike da uradite nešto dobro za sebe.

  Ne treba da zanemarujete svoje osećanja, prohteve, želje i snove. Ovaj trostruki ljubavni sat vam poručuje da „okrenete ploču“ za vlastito dobro. Kada sami sebe usrećite nekom sitnicom, osećaćete se mnogo bolje, ispunjenije i srećnije, a kada ste vi zadovoljni, možete i više ljubavi i pažnje da pružite drugim ljudima.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena često na satu vidi 02:00 to znači da krije da je usamljena. Trudite se da pred drugim ljudima pokažete da vam u životu ništa ne nedostaje, međutim, to nije sasvim tačno. Lepo je što ste okupirani poslom, hobijima, prijateljima i slično, ali vam fali ona posebna vrsta ljubavi.

  Sigurno ste u nekom momentu bili voljeni, ali je ta ljubav prestala, razišli ste se od te osobe kada ste shvatili da ste nesrećni i da je to jedini način da promenite kako se osećate. Preboleli ste tu ljubav i iz te stresne faze izašli mnogo jači.

  Možda ni sami sebi ne želite da priznate, ali fali vam ljubav, pažnja i strast koju duže vreme nemate. Nema ništa loše u tome, pa bi trebalo da pogledate istini u oči i date nekome priliku da ulepša vašu svakodnevnicu. Moguće je da nećete odmah naići na ljubav svog života, ali ćete ga makar obogatiti novim ljudima i iskustvima.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo dva časa posle ponoći to implicira da se plaši da su njegova osećanja prema supruzi prestala, da se ljubav ugasila i da je ostalo samo prijateljstvo i poštovanje. Sigurno se ponekad pitate da li je to dovoljno da vaša veza tj. brak opstane ili da li je dovoljno da u vašem odnosu samo jedno voli.

  Važno je da sami sebi odgovorite na pitanje šta vi želite. Da li sa tom osobom ostajete zato što vi to želite ili zato što imate obavezu prema njoj, deci, drugim ljudima, tj. godinama koje ste proveli zajedno? Kada date konkretne i iskrene odgovore sami sebi, trebao bi da o tome pričate sa suprugom.

  Možda se ova kriza može prevazići, a možda je rastanak tj. razvod ipak najbolje rešenje. Najgore rešenje je ono koje trenutno sprovodite u delo!

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac često na satu vidi 02:00 to je znak da još uvek nije preboleo bivšu ljubav. Moguće je da su sećanja na nju još uvek prilično sveža, ma koliko se trudili da to sakrijete. Verovatno se pred drugim ljudima trudite da ne pričate o devojci tj. ženi koju ste voleli, međutim, to što ste i dalje sami, a imate priliku da budete sa nekom drugom, dovoljno govori o vašem trenutno emocionalnom stanju.

  Normalno je da nam je posle raskida ili razvoda potrebno određeno vreme da „stanemo na noge“ i ne treba da žurite s oporavkom, ali bi ipak trebalo da date šansu nekom drugom da okupira vaše vreme i misli.

  Ne mora da znači da ćete uz tu drugu osobu ostariti, ali ne treba ni da odbijate priliku da se dobro zabavite u društvu nekog novog.

  02:00 – Poslovni sat

  Ako ste često na satu viđali 02:00 to implicira da ste vrlo vredna osoba, da radite na sebi i da se trudite da svaki posao koji uzmete u ruke završite kako treba i u razumnom roku. Međutim, znanje i veštine koje posedujete još uvek nisu prepoznati na pravi način, niti nagrađeni onako kako vi zaslužujete.

  Imate opciju da se borite da se to promeni na trenutnom radnom mestu, da počnete da tražite drugi posao ili da pokrenete privatni posao. Šta god da odabrali biće bolje od ovoga. Vrteći se u istom krugu, sigurno nećete uspeti bilo šta da promenite.

  Počnite da na pravi način iskorištavate svoje potencijale, ne krijte kvalitete koje imate, nego ih ističite u prvi plan. Okruženi ste ljudima koji možda mnogo manje od vas znaju, ali ipak brže napreduju samo zato što imaju „dobru priču“. Neka i vaša priča dovede do progresa, tj. do ostvarenja onoga što u profesionalnom smislu želite.

  02:00 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite 02:00 to može da bude znak da ste zadovoljni svojim finansijama, ali da ste svesni da postoji mnogo prostora za napredak. Niste materijalista i ne maštate o luksuzu, međutim, bilo bi vam mnogo lakše u životu kada biste imali više novca.

  Ukoliko su putovanja vaša strast, možda biste mogli da spojite ugodno sa korisnim, da pokrenete blog ili nešto slično gde ćete deliti svoja iskustva, uspomene i fotografije sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao vi.

  Kreativni ste u svemu, samo ne u tome kako da zaradite više novca. Međutim, još uvek imate vremena i prostora da se to promeni.

  02:00 – Zdravstveni sat

  Ako ste u poslednje vreme često na satu viđali 02:00 to je znak problema sa spavanjem. Verovatno ne možete da do kasno sklopite oči i utonete u san, bez obzira što ste preko dana vrlo umorni. To može da budete posledica premorenosti, ali i nekih drugih problema.

  Pokušajte da promenite navike koje se vežu za večernje sate. Na primer, ako ste navikli da vežbate naveče, pomerite termin za sat ili dva ranije. Ukoliko, pak, volite da večerate kasno izbegavajte to, jer postoji mogućnost da ne spavate zato što vam želudac vari hranu koju ste pojeli.

  Ukoliko ni ove sitne promene ne urode plodom, onda je vaš problem povezan sa mentalnim zdravljem. U tom slučaju, razgovarajte sa nekim kome verujete ili se za pomoć obratite stručnjacima.

  02:00 kao anđeoski broj

  Ako ste niz bojeva 0, 2, 0, 0 u poslednje vreme često viđali kao deo telefonskih brojeva, adresa ili nekih drugih numeričkih podataka može se reći da je reč o vašem anđeoskom broju. Njime vam kosmičke sile poručuju da ne treba da ćutite o onome što vas muči.

  Verovatno ste po prirodi zatvorena osoba i o svojim osećanjima retko razgovarate sa drugim ljudima. Trudite se da se ni strah, ni tuga ne vide na vašem licu, a prepoznaju ih samo ljudi koji su vam veoma bliski.

  Nema ništa loše u tome što ste povučeni, međutim, morate da znate da bi vam bilo lakše kada biste o onome što vas muči pričali sa nekim kome verujete, ko vas do sada nikad nije izdao.

  Anđeli vam mogu slati podršku, ljubav, snagu i hrabrost, ali neke stvari ipak morate sami da rešite.

  02:00 u numerologiji

  Niz brojeva 0, 2, 0, 0 u numerologiji ima posebno značenje. U zabludi ste ukoliko mislite da 0 ne znači ništa, zato što sa numerološkog aspekta ona simbolizuje novi početak i promenu.

  Činjenica da se u ovom trostrukom ljubavnom satu ponavlja čak tri puta ukazuje na to da nula može da bude znak da ćete se napokon ohrabriti da izađete iz svoje zone komfora, začaranog kruga u koji ste zapali i u kome se nalazite duže vreme.

  Broj 2 simbolizuje potrebu za mirom, ljubavlju, pažnjom. Opisuju ga senzibilnost, sramežljivost i empatija. Mana ovog broja su preterana uvredljivost, pa ponekad i osvetoljubivost.

  Kada posmatramo celokupan niz možemo da dođemo do zaključka da ukazuje na to da morate da izađete iz vlastite senke, da se prepustite čarima života, da naučite nešto novo i upoznate ljude koji će obogatiti vaš život.

  Onog momenta kada budete spremni da pobedite svoje strahove, život će vam postati mnogo lepši i interesantniji.

  Trostruki ljubavni sat 02:00 u snovima

  Ukoliko vam se dogodilo da ste u snu pogledali na sat i videli da je prošlo dva sata posle ponoći moguće je da će vas šokirati vest o poznaniku tj. poznanici. Verovatno ćete saznati nešto što ne biste mogli da povežete sa njim tj. njom. Ma koliko iznenađeni bili, potrudite se da o tome ne pričate sa drugim ljudima, zato što postoji mogućnost da to što ste saznali nema nikakve veze s istinom.

  Dodatni značaj 02:00 na satu

  S obzirom na to da nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u dva časa posle ponoći, posvetićemo se nekim događajima koji se vezuju za 200. godinu.

  Smatra se da je oko te godine nestala kultura Parakas s istoimenog peruanskog ostrva[1]. Veruje se da je tih godina započelo klasično doba civilizacije Maja.

  Iste godine je nastao Severan Tondo jedan od retkih sačuvanih primeraka panelnog slikarstva iz klasične antike, koji prikazuje prve dve generacije carske dinastije Severan, čiji su članovi vladali Rimskim Carstvom.

  [1] https://en.wikipedia.org/wiki/Paracas_culture