Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 02:20 Značenje obrnutog ljubavnog sata

02:20 Značenje obrnutog ljubavnog sata

  Obrnuti ljubavni sat 02:20

  Drugi sat u danu, odnosno njegova 20. minuta nose snažnu poruku. Kao što smo i napomenuli, reč je o satu obrnutog ogledala. Kako bismo dobili što detaljnije tumačenje, moramo da se posvetimo analizi brojeva iz kojih se sastoji, ali i značenju sati i minuta posmatranih odvojeno i zajedno.

  Tako 0 uvek simbolizuje početak i kraj, završetak jedne i početak nove faze u životu. Ona je takođe znak beskonačnosti i zatvorenog kruga. Broj 2 ukazuje na potrebu za stabilnosti. Opisuju ga osećajnost, strpljivost i sramežljivost.

  Kada brojeve pretočimo u sate, možemo da dođemo do zaključka da patite od hipersenzibilnosti. Možda ste u poslednje vreme skloni promenama raspoloženja i da se to negativno odražava na vaše odnose sa drugim ljudima.

  Sa druge strane, 20. minuta u 2. satu je znak da će situacija da se stabilizuje u skorijoj budućnosti, pa će stvari početi da se menjaju na bolje.

  02:20 – Ljubavni sat

  Dvadeseti minut u drugom satu u danu u ljubavi najavljuje lepe stvari, bez obzira da li ste trenutno sami ili zauzeti. Osetićete mnogo ljubavi i pažnje i to će vam pomoći da napunite baterije i da se spremnije suočavate sa problemima koje imate i koji vam tek predstoje.

  Ipak, značenje ovog ljubavnog sata može da zavisi od toga kakav je vaš trenutni emotivni status i šta je ono što vas u poslednje vreme najviše muči.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 02:20 moguće je da je njen brak trenutno u velikoj krizi. Možda uzrok leži u problemima finansijske prirode ili u činjenici da vam se treća osoba meša u život. Moraćete da budete strpljivi, ali i da iskreno razgovarate sa partnerom. Međusobna optuživanja neće dovesti do konkretnih pomaka.

  Dobra vest je to što ljubav nije prestala, odnosno, što je možda i snažnija nego ranije. Pre ste bili zaljubljeni jedno u drugo, a danas ste i prijatelji, partneri koji se bore za bolju zajedničku budućnost.

  02:20 na satu najavljuje stabilizaciju prilika i ulazak u mirniji period. Moguće je da ćete odlučiti da porodično negde otputujete i da ćete sa tog odmora poneti samo lepe uspomene.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 20 minuta od 2 časa to je znak da bi trebalo da ostavi prošlost iza sebe i da se okrene budućnosti. Prestanite da propuštate prilike da upoznate nove ljude i da se zabavite. Povukli ste se u sebe i, što je još gore, ulenjili ste se, pa vrlo često odbijate pozive na druženja, izlaske i slično.

  Možda je reč o prolaznoj fazi, međutim, ukoliko dugo traje, to je znak za uzbunu. Ukoliko se pokrenete i počnete da radite na svom društvenom životu, možete se nadati vrlo lepim promenama.

  Nije isključeno da ćete putovati sa prijateljima u drugi grad ili zemlju i da ćete tamo upoznati zanimljivu osobu.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 02:20 to je znak da će stabilnost i mir o kome mašta postići samo ukoliko uloži više truda u odnose sa partnerkom. Naime, skloni ste da probleme gurate pod tepih u nadi da će sami da se reše od sebe ili da će vreme da se pobrine za to. To zatvaranje očiju pred surovom istinom nikad nije dobar način da se gradi bolja budućnost.

  Ako se vi više potrudite, tj. ako pokažete inicijativu da se problem reši, stvari će početi da se menjaju. Zapamtite, žene su nežniji pol i njima treba mnogo više pažnje nego muškarcima. Ukoliko volite ženu sa kojom ste u vezi ili braku, pokažite joj to, a nemojte misliti da se sve podrazumeva.

  Kada oboje uložite trud, vaš odnos će početi da se popravlja, a mir i ljubav će ponovo zavladati vašim zajedničkim životom.

  Za neoženjene muškarce

  Za muškarce koji nisu u vezi ili braku 02:20 na satu najavljuje interesantno poznanstvo. Moguće je da ćete na potpuno neočekivanom mestu sresti osobu koja će vas oduševiti. Shvatićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja, te ćete poželeti da što više vremena provedete sa njom.

  Nije isključeno da ćete se zaljubiti u rekordnom roku i da će ta veza imati svetlu budućnost. Možda je upravo ona žena sa kojom ćete biti spremni da zasnujete porodicu i pored koje ćete poželeti da provedete ostatak svog života.

  02:20 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 20 minuta od 2 časa najavljuje buran period kada je vaš profesionalni život u pitanju. Ukoliko još uvek studirate moguće je da ćete imati problem da položite važan ispit, a ako ste bez posla, da pronađete odgovarajuće radno mesto.

  Zaposleni i oni koji se bave privatnim biznisom će morati da istrpe neke žrtve kako bi budućnost bila bolja. Moraćete da ugušite svoju sujetu i da se povinujete tuđim pravilima i naređenjima, kako biste u nekom momentu imali profesionalnu slobodu o kojoj dugo maštate.

  Ako se bavite privatnim poslom, 02:20 na satu je znak da nije vreme za neka rizična ulaganja. Sačekajte da vidite kako će se situacija odvijati, pa tek onda investirajte u proširenje poslovanja ili neke nove projekte.

  02:20 – Finansijski sat

  Ukoliko ste na satu videli 02:20 to je znak da se finansijska situacija neće brzo popraviti. Naime, činjenica je da vam troškovi vrlo često prete da premaše primanja. Morate da vodite računa o svakom dinaru koji potrošite i to je počelo da vam smeta. Čini vam se da ne živite, nego samo preživljavate od meseca do mesec.

  Ipak, ne treba da oklevate jer će bolji dani doći. Budite strpljivi, radite na sebi i stvari će postepeno početi da se menjaju na bolje. Ne verujte pričama o „lakoj i brzoj zaradi“, jer ste i sami svesni da u tome nema sreće.

  02:20 – Zdravstveni sat

  Kada na digitalnom satu ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite 02:20 to je najčešće znak da niste u najboljem raspoloženju. Možda imate neki problem, međutim, on nije toliko veliki koliko vi mislite. Kada biste imali dovoljno živaca i strpljenja da poslušate bliske ljude, shvatili biste da ste skloni preterivanju.

  Česte i nagle promene raspoloženja se negativno odražavaju na prijateljske, ljubavne i profesionalne odnose. Umesto da se pozabavite „unutrašnjim demonima“ vi svoju frustraciju lečite na drugima. Tako biste mogli oterati od sebe mnoge ljude do kojih vam je stalo.

  02:20 u numerologiji

  U numerologiji broj 2 simbolizuju harmoniju, stabilnost, jedinstvo i dvojnost. S obzirom na to da su u ovom slučaju dvojke jedna do druge, trebalo bi da ukazuju na to da ste mirni.

  Međutim, to što su dvojke „opasane“ nulama ukazuje na to da vam srce nije na mestu, tj. da postoji kamenčić u cipeli koji vam smeta i koji bi trebalo što pre da izvadite.

  Broj 20 znači da prvo treba da pronađete mir u sebi, pa da se onda pomirite sa svetom. Problemi u ljubavnom ili profesionalnom životu će nestati onog momenta kada se pozabavite dilemama koje vas muče.

  Kada raskrstite sa prošlošću, tj. kada na budućnost budete gledali kao na beskonačan niz raznih mogućnosti. Poruka bi bila: Prestanite da „grickate“ život i počnite da ga živite!

  02:20 kao anđeoski broj

  Ako ste niz brojeva 0, 2, 2, 0 u poslednje vreme često viđali anđeli vam pokušavaju kazati da vam „čuvaju leđa“. To što vam trenutno fali hrabrosti je samo znak slabosti. Kao što smo i ranije pomenuli, za napredak bilo koje vrste potrebno je da sami sebi odgovorite na neka pitanja, da shvatite šta želite i da budete optimistični u pogledu budućih događaja.

  Imate podršku ljudi koji vas vole. Iz toga možete da crpite energiju za sve, pa i za neke veće promene ukoliko shvatite da su one neophodne.

  Ljubavni sat 02:20 u snovima

  Ukoliko ste u snu pogledali na sat i videli da je prošlo 20 minuta od 2 sata to je znak da bi trebalo da poradite na samopouzdanju. Mnogo biste bili uspešniji kada biste više verovali u sebe, kada biste voleli sebe i kada biste cenili znanje i veštine koje posedujete.

  Dva sata i dvadeset minuta u snovima se često vezuje za neke neostvarene ambicije. Možda žalite za nečim iz prošlosti, možda ste propustili šansu i kajete se zbog toga. Bilo kako bilo, to je razlog da ono što želite ne tražite u budućnosti.

  Dodatni značaj 02:20 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 2 sata i 20 minuta, ali postoji nekoliko zanimljivosti vezanih uz niz brojeva 0, 2, 0, 2.

  „Unicijal 0220“, poznat i kao Vajmanom fragment je list grčkog kodeksa iz trećeg veka koji sadrži Poslanicu Rimljanima.

  Prema Vajtovoj notaciji za klasifikaciju parnih lokomotiva, 0-2-2-0 predstavlja raspored točkova bez glavnih točkova, četiri pogonska, ali nepovezana točka na dve osovine i bez pratećih točkova.