Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 02:22 – Ljubavni sat: skriveno značenje tri dvojčice

02:22 – Ljubavni sat: skriveno značenje tri dvojčice

  02:22 posle ponoći

  Ljubavni sat 02:22 najavljuje period nežnosti, pažnje i ljubavi u vašem životu. Za osobe koje su u vezi ili braku će uslediti vrlo povoljna faza. Odnos sa partnerom tj. partnerkom će biti miran i harmoničan, pa ćete nakon dugo vremena ponovo shvatiti zašto ste odabrali da jedno sa drugim provedete ostatak svog života. Ukoliko ste trenutno sami, nećete biti usamljeni. Članovi porodice i bliski prijatelji će vam pružati mnogo ljubavi i podrške.

  Ovaj ljubavni sat najavljuje povoljan period i kada su posao, tj. finansije u pitanju. Možda novca neće biti u izobilju, ali ćete biti zadovoljni onim što imate.

  S aspekta zdravlja 22. minuta 2. sata u danu može da simbolizuje probleme sa nesanicom. Ipak, nećete ih rešavati medikamentima, nego prirodnim putem.

  Ukoliko ste namerno pogledali na časovnik i videli da je prošlo 22 minuta od 2 sata taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 02:22

  Dvadeset druga minuta u drugom satu u danu predstavlja sat trostrukog ogledala. On ima vrlo simbolično značenje, a da bismo dobili što preciznije tumačenje, posvetićemo se svakom njegovom segmentu.

  Tako 0 predstavlja početak i kraj, beskonačnost, zatvoreni ili začarani krug. Broj 2 simbolizuje dualnost porodice i društvenog života. Opisuje gostoljubive, prijatne i brižne ljude koji odišu empatijom i tolerancijom. Reč je o skromnim i iskrenim osobama koje nije teško zavoleti. Mana im je to što su ponekad previše uvredljivi, ogorčeni ili osvetoljubivi.

  S obzirom na to da se broj 2 u ovom satu trostrukog ogledala ponavlja tri puta, možemo sa sigurnošću da najavimo lepu fazu vašeg života. Ostavićete iza sebe negativne emocije i potruditi se da budete srećni i da usrećite one koje volite, bilo da se radi o članovima porodice, tj. partneru ili partnerki, prijateljima ili drugim ljudima koji su vam važni.

  Sat koji pokazuje da je prošlo 22 minuta od 2 sata baca pozitivno svetlo i na druge aspekte vašeg života.

  02:22 – Ljubavni sat

  Kada na digitalnom časovniku ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite 02:22 taj ljubavni sat najavljuje pozitivne promene u vašem životu. Neke stvari će „leći“ na svoje mesto, bićete mirniji i opušteniji, a to će se dobro odraziti i na posao, tj. finansije. Tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutno emotivnog statusa.

  Za udate žene

  Ukoliko udata žena vidi na satu da je prošlo 22 minuta od 2 časa to implicira da će uspeti da reši razmirice sa partnerom. Moguće je da ste se u proteklom periodu svađali oko sitnica i da je to pretilo da se jaz među vama produbi. Na sreću, dovoljno ste privrženi jedno drugome da budete svesni da takve stvari ne treba da vas dele.

  Oboje ćete pokazati razumevanje i spremnost na kompromis. Ukoliko imate decu, oni će vam davati dodatnu energiju da se izborite da vam život bude što lepši. Nije isključeno da ćete praviti nove planove za budućnost, da ćete stremiti novim izazovima i da ćete jedno drugoga podržavati u idejama koje bi mogle da poprave kvalitet vašeg života.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu 02:22 to znači da je voljena. Možda trenutno jeste sami, ali niste usamljeni. Na sreću, imate veliku podršku članova porodice i prijatelja, a to vam pomaže da prebrodite neke druge krize.

  Period nestabilnost i velikih izazova je napokon iza vas. Sada ćete moći opušteno, bez stresa i „knedle u grlu“ da razmišljate o daljim potezima u životu. Svesni ste da ne možete sve da ostvarite preko noći, ali imate dovoljno snage i hrabrosti da se borite za ono što želite.

  To što još uvek niste pronašli osobu sa kojom ćete želeti da gradite budućnost ne treba da vas plaši. Naprotiv, doći će vreme kada ćete i u tom segmentu biti uspešni i zadovoljni. Nemojte da žurite ili da patite zbog toga što ste sami. Prava osoba će se u nekom momentu sigurno pojaviti. Do tada, uživajte u svojoj slobodi.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 22 minuta od 2 časa to implicira da su stresne situacije u porodici tj. sa suprugom iza vas. Zahvaljujući iskrenom razgovoru i spremnosti na kompromisna rešenja, rešićete neke nesuglasice i probleme. To ne znači da se oni neće ponavljati i u budućnosti. Međutim, vaša ljubav je dovoljno jaka da ih prebrodi.

  Nastavite da ulažete u svoj brak tj. vezu, da se trudite da udovoljite partnerki onoliko koliko ona udovoljava vama. Nemojte da dozvoljavate da posao ili jurnjava za novcem postane prioritet. Više vremena ulažite u uspomene nego u materijalno bogatstvo.

  Možda vam je prioritet da kupite elektronski uređaj ili bolji automobil, međutim, više će vam značiti ukoliko taj novac potrošite putujući sa partnerkom i decom.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 02:22 to znači da će uskoro shvatiti koliko je zapravo srećan jer pored sebe ima osobe koje ga u svemu podržavaju. Okruženi ste ljudima koji se trude da vas razumeju, a ne da vas ubede u ispravnost vlastitih stavova. Niko vam ne nameće svoje mišljenje i ideje, što se blagotvorno odražava na vašu psihu.

  Ovu mirnu fazu bi trebalo da iskoristite radeći na sebi, na svom samopouzdanju. Kada zavolite sebe takvog kakav jeste, više ćete pleniti pažnju osoba suprotnog pola, a tada će i nova ljubav postati izvesnija.

  U nekom momentu bi dugogodišnje prijateljstvo moglo da preraste u zdravu i stabilnu emotivnu vezu.

  02:22 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 22 minuta od 2 časa donosi pozitivne promene u vašem profesionalnom životu. Naime, ukoliko ste trenutno bez posla ili ste nezadovoljni radnim mestom ili platom, moguće je da ćete u bližoj budućnosti dobiti vrlo primamljivu ponudu.

  Verovatno će neko prepoznati potencijal koji posedujete i neće pokušati da vas iskoristi, nego će vam dati prostora i vremena da svoju ideju realizujete onako kako vi želite. Za promenu ćete imati potpuno poverenje poslodavca u ono što radite. Zato ćete imati više motivacije i volje za ostvarivanjem što boljih rezultata.

  02:22 – Finansijski sat

  Kada na digitalnom časovniku vidite 02:22 to najavljuje poboljšanje materijalne situacije. Možda se nećete obogatiti preko noći, ali će se stanje na vašem bankovnom računu osetno popraviti. To će vam pomoći da zakrpite rupe nastale usled hroničnog nedostatka para, ali i da sebi i ljudima koje volite priuštite ono o čemu dugo maštate.

  Moguće je da ćete moći i da uštedite kako biste otputovali na destinaciju koja vas duže vreme privlači.

  02:22 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli da je prošlo 22 minuta od 2 časa to implicira da biste mogli imati izvesnih problema sa nesanicom. Neće vas brinuti ništa posebno, jednostavno će vam biti potrebno mnogo manje sna nego ranije. Umesto da posegnete za tabletama, pronaći ćete prirodni način da se izborite sa tim problemom.

  Šetnja pred spavanje, topla kupka ili čaša mleka bi mogli da pomognu. U slučaju da je stvar ozbiljnija, ne izbegavajte da o tome popričate sa stručnom osobom.

  02:22 u numerologiji

  Niz brojeva 0, 2, 2, 2 u numerologiji ima poseban značaj. Ranije smo napomenuli da je 0 simbol beskonačnosti, zatvorenog ili začaranog kruga. Broj 2 ukazuje na strpljivost, toleranciju, senzibilnost, a ponekad ogorčenost ili želju za osvetom. Dobro je to što se broj 2 u ovom satu pojavljuje čak tri puta.

  U toj konstelaciji snaga, tri dvojke mogu da najave veoma pozitivne promene u vašem životu. Možda nećete biti potpuno zadovoljni emotivnim statusom ili karijerom, ali vas to neće mnogo opterećivati. Uživaćete u onom što imate i bićete srećni zbog toga.

  S aspekta numerologije u ovom satu važan je i zbir sati i minuta iz kojih se sastoji. Tri dvojke daju broj 6 čije su glavne osobine saosećanje, odgovornost, empatija, skromnosti i briga za porodicu.

  Osim toga i broj 24 ima svoje pozitivne strane, pa možete da budete zadovoljni ukoliko ste u poslednje vreme često na satu viđali 02:22.

  02:22 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz cifara 0, 2, 2, 2 često viđali kao deo brojeva telefona, adresa ili nekih drugih numeričkih podataka anđeli vam poručuju da verujete u sebe. Možete da ostvarite sve što ste zamislili, samo ukoliko budete strpljivi i uporni.

  Nailazićete na prepreke i padaćete, međutim, nećete dozvoliti da ostanete na zemlji, nego ćete svaki put otresti prašinu sa sebe i krenuti dalje.

  Anđeli vam brojevima 0, 2, 2, 2 govore da bi trebalo da budete srećni jer uživate ljubav, podršku i pažnju bliskih ljudi. Čak i ukoliko ste ponekad usamljeni jer nemate emotivnog partnera, nema razloga za brigu, jer vaše vreme tek dolazi.

  Ljubavni sat 02:22 u snovima

  Ako ste sanjali sat koji pokazuje da je prošlo 22 minuta od 2 časa to implicira da se ne osvrćete na to šta drugi ljudi pričaju o vama. Najvažnije bi trebao da vam bude odgovor na pitanje da li ste srećni. Ukoliko je on potvrdan, nema potrebe da brinete o tome šta će neko da kaže za vas.

  Ni od koga ne zavisite i nikome niste dužni da objašnjavate svoje postupke. Dužni ste samo sebi da svoj život učinite onakvim kakav želite da bude. Zato nemojte da odustanete od svojih ciljeva i ideja.

  Dodatni značaj 02:22 na satu

  Premda u izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto veoma značajno dogodilo tačno u 2 sata i 22 minuta, kroz istoriju je 22.2. iznedrio neke vrlo bitne događaje.

  Tako je 22.2.1316. godine Robert II postao kralj Škotske, čime je započela vladavina dinastije Stujart. Francuski kralj Karlo VIII je istog datuma 1495. godine ušao u Napulj i preuzeo vlast u gradu.

  Španija je 22.2.1819. godine ugovorom Adams-Onis prodala Floridu SAD za pet miliona američkih dolara.

  22.2.1848. godine počela je Francuska revolucija koja je dovela do uspostavljanja Druge republike. Istog datuma 1862. godine inaugurisan je američki predsednik Džeferson Dejvis.

  Tokom Drugog svetskog rata na datum 22.2. odigralo se nekoliko vrlo značajnih bitaka.

  22.2.1997. godine britanski naučnici su objavili da je ovca Doli uspešno klonirana. Istog datuma 2014. godine ukrajinska Vrhovna Rada je opozvala tadašnjeg predsednika Viktora Janukoviča.