Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 03:33 – Ljubavni sat – značenje tri trojčice

03:33 – Ljubavni sat – značenje tri trojčice

  03:33 značenje sati

  Ukoliko vam se u poslednje vreme često dešavalo da slučajno pogledate na časovnik i vidite 03:33 taj ljubavni sat je znak da će sve biti u redu. Moguće je da prolazite kroz turbulentnu fazu života, da vam se dogodilo mnogo stresnih situacija i da se brinete kakva će vam budućnost biti. Ovaj ljubavni sat vam poručuje da se smirite i opustite, da obratite pažnju na stvari koje su u vašem životu dobre, te da verujete da i ono loše može da se popravi.

  Isto se odnosi i na vaš profesionalni život, finansije i zdravlje. Za svaki segment vašeg života važi isto pravilo – nadajte se najboljem, radite na sebi, rešavajte jedan problem za drugim, da biste u nekom momentu popravili stvari koje trenutno nisu dobre.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 33 minuta od 3 časa taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 03:33

  Ukoliko vam se nekoliko puta dogodilo da slučajno pogledate na časovnik i vidite 03:33 to je dobar znak. Kada se jedan broj u satu ponavlja tri puta zovemo ga sat obrnutog ogledala i on ima posebnu simboliku. Za početak, razložićemo ga na cifre iz kojih se sastoji.

  Poznato je da 0 predstavlja početak ili kraj, a vrlo često i oboje istovremeno. Ona označava završetak jedne faze i ulazak u neku novu fazu vašeg života. Ponekad 0 predstavlja začarani krug, kolotečinu iz koje morate da pronađete izlaz.

  Broj 3 simbolizuje kreativnost, optimizam, velikodušnost, duhovitost. Mana mu je konstantna potreba za pažnjom, tvrdoglavost i opsesivnost. Međutim, ova poslednja osobina uopšte ne mora da bude loša. Naprotiv, ona može da bude motivator da se reši problem i da čovek napreduje.

  To što se broj 3 ponavlja tri puta u ovom ljubavnom satu, tj. satu trostrukog ogledala je zapravo dobra stvar. Ove cifre su znak da će sve da bude u redu, te da nema razloga za brigu.

  03:33 – Ljubavni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 33 minuta od 3 časa ukazuje na stabilizaciju prilika kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ako postoji nešto što vas muči, budite sigurni da će da se reši na ovaj ili onaj način. Jako je važno da ne patite ni zbog koga i da napokon sebe stavite na prvo mesto. Niko vas neće voleti više nego što volite sami sebe.

  Ponekad tumačenje zavisi od vašeg trenutnog emotivnog statusa i ne mora da ima isto značenje za ljude koji su u vezi tj. braku i one koji su trenutno slobodni.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 03:33 to implicira da je muče razne dileme. Moguće je da porodični odnosi nisu onakvi kakvi ste želeli da budu. Verovatno su svađe u vašem domu česte, a prilika da se mirno razgovara o problemima vrlo retke. Iza vas je jedan buran period tokom koga ste naučili mnogo o sebi i partneru.

  Sa znanjem koje ste stekli u proteklom periodu možete da menjate stvari u sadašnjosti i budućnosti. Pouka svega toga jeste da ne postoji situacija koja ne može da se reši ukoliko ima volje za to.

  Ako, pak, jedna strana „vuče više“, odnosno, ukoliko se vi borite da sačuvate tu vezu tj. brak, a vaš partner ne, to je jasan znak da je vreme za promene. Ne treba da ih se plašite, nego da ih prigrlite i da se potrudite da izvučete maksimum iz svega toga.

  Promene će biti dobre, samo vam je potrebno hrabrosti i vere.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu da je prošlo 33 minuta od 3 časa to znači da će u bližoj budućnosti ući u povoljnu fazu svog života. Misli koje vas sada progone i dileme zbog kojih ne možete da spavate sutra će već biti beznačajne. Zato ne vredi da energiju i živce trošite na takve stvari.

  Morate da shvatite koliko vredite, da povratite samopouzdanje i da počnete da se borite za ono što želite. Ništa vam ni do sada nije bilo servirano na tacni i ne treba da očekujete da će to da se promeni u budućnosti. Samo ako budete jaki i istrajni rešićete problem koji imate.

  Ukoliko patite jer ste trenutno sami, trebalo bi da se vratite u prošlost i da se zapitate da li ste zapravo bili srećni sa bivšim partnerom. Doći ćete do odgovora koji će vam pomoći da shvatite ko ste, šta ste i koliko vredite. Samim tim ćete više privlačiti pažnju osoba suprotnog pola.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 03:33 to može da bude znak da je razapet između onoga što on želi, partnerkinih potreba i onoga što od njega očekuju roditelji, rodbina ili prijatelji. Navikli ste da svima udovoljavate, a to u ovom momentu nije moguće. Možda bi trebalo da više pažnje posvetite onome što vi želite.

  Postavite sami sebi neka pitanja i dajte iskren odgovor na njih. O kakvom god se problemu radilo, postoji rešenje. Ipak, važno je da se zapitate da li je supruga osoba sa kojom želite da provedete ostatak svog života i da li budućnost vidite pored nje.

  Ukoliko je odgovor potvrdan, onda energiju treba da usmerite da vama dvoma i vašoj porodici bude dobro, a ne da se i dalje trudite da se nikome ne iskvarite.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 33 minuta od 3 časa to znači da će čuti dobre vesti u vezi s osobom koja mu se duže vreme dopada. Naime, moguće je da ste gajili simpatije prema ženi koja vam nije bila dostupna. Saznaćete da se njen emocionalni status promenio i da su vaše šanse sada mnogo veće.

  Budite strpljivi, pažljivi i potrudite da se joj pokažete da su vam namere čiste. Mnoge stvari će da „legnu na svoje mesto“ u narednom periodu. Ono što je najvažnije jeste da ćete vi vratiti narušeno samopouzdanje i da ćete na život početi da gledate nekim drugim očima.

  03:33 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 33 minuta od 3 časa ukazuje na pozitivne promene u profesionalnom životu. Ako ste trenutno bez posla, moguće je da ćete uskoro dobiti priliku da pokažete svoje znanje i umeće. Ukoliko se bavite nečim što vas ne usrećuje i što ne donosi materijalnu sigurnost, verovatno će vam se ukazati primamljiva ponuda.

  Moguće je da će sve to zahtevati i određene žrtve, međutim, one će biti opravdane kada se počnu pojavljivati prvi rezultati. Napredak je sasvim izvesan, a energije da neke ideje sprovedete u delo ne nedostaje.

  03:33 – Finansijski sat

  S aspekta finansija 03:33 na satu takođe najavljuje izvesne boljitke. Naime, nakon perioda prepunog izazova i stresova usled nedostatka novca, uslediće faza kada će mnogo toga da ide lakše. To ne znači da ćete se obogatiti, ali znači da ćete imati onoliko koliko vam je potrebno za normalan život.

  Ukoliko budete bili ekonomični, nije isključeno da ćete s vremenom uštedeti kako biste sebi ispunili dugogodišnju želju.

  03:33 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 33 minuta od 3 časa to implicira da će se vaše zdravstveno stanje popraviti. Naime, usled pada imuniteta bili ste skloni prehladama i virusima. Kada konzumacijom zdravije hrane i drugih suplemenata popravite stanje metabolizma, neće vas svaka bolest „zakovati za postelju“.

  Ukoliko ste zabrinuti za zdravlje nekoga koga volite, možete da se opustite, jer će uspeti da reši neke probleme koji su ga/je mučili.

  03:33 u numerologiji

  Numerolozi nizu brojeva 0, 3, 3, 3 daju posebno značenje. Kao što smo ranije napomenuli 0 simbolizuje početak i kraj, promenu, zatvoreni krug, a ponekad i kolotečinu u koju ste zapali. To bi predstavljao problem da se pored nje ne nalaze tri trojke koje simbolizuju optimizam, kreativnost, napredak.

  Sam zbir cifara daje broj 9 koga takođe opisuju maštovitost i idealizam. Zahvaljujući ovim osobinama život će vam se promeniti na bolje. Nije loše ponekad odlutati u svoj svet, jer se tamo rađaju zanimljive ideje koje vam mogu pomoći da napredujete u realnosti.

  Ipak, pazite da vas mašta ne odvede predaleko, jer imate mnogo posla u sadašnjem trenutku.

  03:33 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 0, 3, 3, 3 anđeli vam poručuju da „stanete na loptu“, da ne paničite i da odluke ne donosite u afektu. Svaki problem može da se reši, ali je važno da mu se pristupi na pravi način. Vaši naredni koraci moraju da budu plod racionalnih, a ne emocionalnih odluka.

  Uživate podršku i zaštitu anđela, zato je iskoristite na najbolji mogući način. Rešite se dilema i strahova, počnite da volite sebe, a potom tu ljubav prenesite na druge.

  Ljubavni sat 03:33 u snovima

  Kada u snu pogledate na sat i vidite da je prošlo 33 minuta od 3 časa to implicira da se nekome dopadate. U vašem okruženju postoji osoba koja gaji simpatije prema vama, međutim, ne zna da li da, tj. kako da vam to pokaže.

  Možda ste i sami to primetili, ali ste te znakove pripisali pristojnosti. Ipak, obratite pažnju i videćete da je njegov tj. njen odnos prema vama poseban. Ako ste trenutno sami, razmislite o tome da li biste bili spremni da mu/joj date šansu.

  Dodatni značaj 03:33 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 3 sata i 33 minuta.