Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 04:40 Simbolika i značenje reverznog ljubavnog sata

04:40 Simbolika i značenje reverznog ljubavnog sata

  Obrnuti ljubavni sati 04:40

  Ljubavni sat 04:40 vam poručuje da poslušate intuiciju. Moguće je da imate problem u čijem rešavanju vam ne može pomoći ni razum, a ni emocije, nego instinkt koji u vama „vrišti“ šta treba da uradite. Ovo ne važi samo za ljubavne odnose, nego se preslikava na posao, finansije, pa čak i zdravlje.

  Možda niste skloni da se intuicijom vodite kroz život, ali jedno je sigurno 04:40 na satu vam govori da bi trebalo da razmislite o poruci koju vam ona šalje.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 40 minuta od 4 časa taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 04:40

  Sat 04:40 nazivamo satom preslikanog ogledala i on nosi snažnu simboliku. Da bismo dobili što preciznije značenje sata, razložićemo ga na pojedinačne cifre, a minute i sate posmatrati odvojeno.

  Broj 4 simbolizuje odlučnost, pravednost, poštenje, upornost i odanost bliskim ljudima. Međutim, on ima i svoje mane, a to su preterana tvrdoglavost, krutost i skepticizam. Nula je znak koji najavljuje početak i kraj, beskonačnost.

  Broj 44 simbolizuje stabilnost u emocionalnim, prijateljskim i profesionalnim odnosima, međutim, to što se nalazi između dve nule nije dobar znak. Moguće je da ste u poslednje vreme pogubili konce i da se stvari dešavaju mimo vašeg uticaja i volje.

  Možda vam trenutno izgleda da ćete teško uspeti da se vratite u pravi kolosek, međutim, ako ne budete sumnjali u sebe uspostavićete stabilnost o kojoj maštate.

  04:40 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite 04:40 to najavljuje poboljšanje odnosa s osobama sa kojima ste u poslednje vreme imali probleme u komunikaciji. Ne volite tenzije, povišene tonove i svađe, pa ih izbegavate u širokom luku.

  Međutim, za tango je potrebno dvoje, tako da ne možete baš uvek da izbegnete rasprave, kako u porodici i sa prijateljima, tako i na radnom mestu.

  Bez obzira na to da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste slobodni 04:40 na satu je znak da ćete uskoro da uplovite u mnogo mirniju fazu svog života.

  Za udate žene

  Ukoliko udata žena vidi na satu da je prošlo 40 minuta od 4 časa to implicira da nešto zamera partneru, ali mu to još uvek nije priznala. Moguće je da ne želite da izazivate svađe i sukobe, ali da ste sveni da bi ta tema mogla da pokrene pravu lavinu. Zato morate da se potrudite da pronađete pravi način da tu situaciju rasvetlite.

  Prilično ste racionalni i retko su emocije ono što vas pokreće. Međutim, našli ste se u začaranom krugu, pa ni razum, a ni srce ne ume da vam dá odgovor na određena pitanja. Zato bi ovog puta mogli da poslušate šta vam govori unutrašnji glas.

  Naravno da se porodični odnosi neće popraviti ukoliko se o problemima ne bude razgovaralo. Budite iskreni i kažite voljenoj osobi šta vas muči. Samo tako ćete zajedničkim snagama doći do odgovarajućeg rešenja.

  Za neudate žene

  Za žene koje nisu u vezi ili braku 04:40 na satu znači da vas osećaj nije prevario, te da ste u pravu ukoliko mislite da se dopadate muškarcu iz bližeg okruženja. Dugo negirate činjenicu da vam poklanja posebnu pažnju. Primetili ste neke signale, ali ste odlučili da ih ignorišete.

  Nemojte da zanemarujete mogućnost da su njegove namere iskrene, a osećaji čisti. Ukoliko ste dugo sami, ne bi bilo loše kada biste mu pružili šansu. Moguće je da ćete pored njega doživeti ono o čemu ste samo mogli da sanjate.

  Isto važi i ukoliko mislite da neko od prijatelja nije iskren prema vama. U bližoj budućnosti bi se moglo ispostaviti da ste u pravu. Priznaće vam da je nešto krio/la kako vas ne bi povredio/la.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 40 minuta od 4 časa to implicira da sumnja u partnerku. Verovatno je u poslednje vreme počela da se ponaša čudno, a kada želite da razgovarate o tome što vas muči, najčešće vam govori da nema vremena za to i da ste paranoični.

  Na žalost, vrlo brzo će se ispostaviti da ste bili u pravu, jer će njena tajna da ugleda svetlo dana. Međutim, laknuće vam kada shvatite da nije ono što ste mislili i da je ono što je muči problem koji zajedno možete vrlo lako da rešite.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 04:40 moguće je da mu neka žena daje lažnu nadu. Verovatno duže vreme pokušavate da je osvojite i poklanjate joj pažnju kao niti jednoj drugoj pre nje.

  Ponekad vam se čini da nije imuna na vaš šarm, međutim, već u sledećem trenutku dolazite do zaključka da joj uopšte niste važni.

  Možda ne bi bilo loše kada biste se distancirali na neko vreme. Tada će vam neke stvari biti mnogo jasnije. Ukoliko ona pokaže inicijativu da bude sa vama, dajte joj šansu. Ukoliko se to ne odgodi znaćete na čemu ste.

  04:40 – Poslovni sat

  Ukoliko ste na satu videli 04:40 to znači da će vam se rizik isplatiti. Možda ćete odabrati neku neobičnu metodu rada ili način kako da rešite problem na radnom mestu. Pre vas se niko nije tome ozbiljno posvetio, pa će vaš plan biti prilično avangardan i revolucionaran.

  Verovatno neće sve ići glatko, međutim u nekom momentu će doneti dobre rezultate, a izuzetak kojim ste se vi koristili će postati pravilo za sve buduće slične situacije.

  Ako ste nedavno dobili zanimljivu poslovnu ponudu, dobro razmislite o njoj. Nemojte da je odbijete pre nego što analizirate potencijalne dobitke i gubitke.

  04:40 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite 04:40 to najavljuje isplativu investiciju. Moguće je da ćete kupiti nešto veoma skupo, ali da ćete s vremenom shvatiti da vam se isplatio svaki dinar koji ste morali da uložite.

  Ukoliko ste planirali kupovinu nekretnine, zemljišta, automobila i slično, najbolje bi bilo da se dobro raspitate o svemu što je važno, kako ne biste „bacili“ novac. Posavetujte se o tome s osobom kojoj verujete, a koja ima mnogo više životnog ili radnog iskustva od vas.

  Naravno da ćete konačnu odluku da donesete sami, ali će vam njegov tj. njen savet baciti novo svetlo na situaciju.

  Sat koji pokazuje da je prošlo 40 minuta od 4 časa može da simbolizuje materijalni uspeh, ali istovremeno vas upozorava da ostanete skromni.

  04:40 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 40 minuta od 4 sat to je znak da ne treba da zanemarujete simptome koje osećate ili da dijagnozu tražite u časopisima. Možda situacija nije ozbiljna, međutim, ne bi trebalo da se igrate sa vlastitim zdravljem.

  Nemojte da propuštate redovne kontrole, pogotovo ukoliko ste ranije imali neki problem. Slušajte šta vam lekari savetuju i potrudite se da uravnoteženom ishranom i fizičkim aktivnostima dovedete svoj organizam u formu koja odgovara vašim godinama.

  04:40 u numerologiji

  Mnogi numerolozi ističu značaj niza brojeva 0, 4, 4, 0, naročito zato što je broj 4 simbol stabilnosti, harmonije i mira. Opisuje ga posvećenost i perfekcionizam. Broj 44 je takođe simbol stabilnosti u ljubavnim, prijateljskim i profesionalnim odnosima.

  Poručuje vam da pokažete veru u ljude i da se vratite onim temeljim vrednostima, jer će vas mnogi zbog toga više poštovati. Imate velike šanse za profesionalni i finansijski uspeh, ali i sreću u ljubavi.

  Niz brojeva 0, 4, 4, 0 s aspekta numerologije najavljuje dobre stvari, ali istovremeno govori da u uspehu ne treba da budete gordi i bahati, nego da se prema onima koji su manje srećni ili manje uspešni od vas ponašate kao da ste potpuno ravnopravni, jer kao ljudska bića to svakako jeste.

  04:40 kao anđeoski broj

  Ako ste u poslednje vreme niz cifara 0, 4, 4, 0 viđali na različitim mestima, anđeli vam poručuju da budete strpljivi, kako u poslu, tako i sa voljenom osobom, članovima porodice i prijateljima. Velike stvari u profesionalnom radu se ne mogu dogoditi preko noći. Vrlo ste vredni i posedujete ogroman potencijal, što su glavni preduslovi za veći uspeh.

  Anđeli vam nizom brojeva 0, 4, 4, 0 daju posebnu snagu, hrabrost i elan, ali je važno da energiju, znanje i intuiciju iskoristite na pravi način. Ne zaboravite da je skromnost i dalje vrlina koju mnogi cene, bez obzira na to što živimo u prilično surovom vremenu.

  Ljubavni sat 04:40 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je prošlo 40 minuta od 4 časa to implicira da ćete rešiti neki problem. Verovatno vas muči velika dilema, našli ste se na prekretnici i treba da odaberete pravi put. Plašite se promene i neizvesnosti i to je sasvim normalno. Međutim, taj strah vas sputava da ostvarite ono što želite, da budete srećni i uspešni.

  Snove s ovakvim ili sličnim značenjem najčešće sanjamo kada treba da donesemo važnu odluku, vezanu za posao, novac ili čak brak, tj. emotivnu vezu. Kolebajući se nećete daleko odmaći, nego ćete ostati u začaranom krugu.

  Nemojte misliti da će se sve rešiti ukoliko vas neko drugi „gurne preko ivice“. Ovog puta morate sami da je preskočite.

  Dodatni značaj 04:40 na satu

  Na žalost, u izvorima koji su nam bili dostupni nismo uspeli da pronađemo da se nešto veoma važno odigralo tačno u 4 časa i 40 minuta.