Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 05:00 – Simbolika i značenje ovog ljubavnog sata

05:00 – Simbolika i značenje ovog ljubavnog sata

  05:00 na satu

  Kada se jedan broj u nekom satu ponavlja tri puta, kao što je ovde slučaj sa nulom to nazivamo trostruki ljubavni sat. Ako vam se u poslednje vreme često dešavalo da pogledate na sat i vidite 05:00 to implicira da bi trebalo da se opustite.

  Previše ste ozbiljni i kruti i zbog toga propuštate priliku da uživate u životu. Nepoverljivi ste čak i prema ljudima koje poznajete duže vreme, a o novim poznanstvima verovatno ni ne razmišljate. Vreme je da barem probate da živite život punim plućima.

  S aspekta posla i finansija 05:00 na satu je dobar znak. On ukazuje na to da biste uskoro mogli da započnete realizaciju nekog projekta koji će vam doneti veću zaradu. Možda ćete morati da uložite dosta vremena i energije u to, međutim, žrtva će vam se isplatiti.

  Ako ste na satu videli da je prošlo pet časova od ponoći to za vaše zdravlje može da znači samo jedno – budite bez brige sve dok vodite računa o tome šta jedete i koliko vremena posvećujete fizičkim aktivnostima.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli 05:00 značenje tog trostrukog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 05:00

  Za precizno tumačenje trostrukog ljubavnog sata 05:00 važno je da ga razložimo na delove iz kojih se sastoji, da posebnu pažnju posvetimo ciframa koji ga čine, kao i značenju sati i minuta.

  Iako je uvreženo mišljenje da 0 ne znači ništa, ona zapravo ima snažnu simboliku. Nula ukazuje na beskonačnost, kraj jedne i početak nove faze u životu, zatvoreni ili „začarani kruga“. S obzirom na to da se u ovom satu ponavlja čak tri puta, to može da vam poruči da je vreme za promene. Možda je sada pravi trenutak da napustite svoju zonu komfora kako bi vam život postao interesantniji i lepši.

  Broj 5 simbolizuje optimizam, snalažljivost, nezavisnost, individualnost, prilagodljivost, visok stepen samopouzdanja, ali i manjak discipline i organizacije.

  Moguće je da vas duže vreme neko sputava ili vi sputavate sami sebe, pa vam ovaj trostruki ljubavni sat govori da se prepustite, da ponovo počnete da dišete punim plućima, ne obazirući se ni na prošlost, a ni na one koji će vas možda kritikovati.

  Peti sat u danu je idealno vreme da se započne neki posao. Zašto vaš prvi zadatak ne bi bilo to da sebi date šansu da budete srećni?

  Beskonačni optimizam, snalažljivost i improvizacija. Pravo vreme da krenete sa nekim poslom ili da startujete dan. Ko rano rani dve sreće grabi.

  05:00 – Ljubavni sat

  Ovaj trostruki ljubavni sat može da se različito tumači u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa. U opštem smislu, 05:00 na satu ukazuje na to da biste bili mnogo srećniji kada ne biste previše analizirali sve što vas okružuje. Razmišljate o svakoj sitnici, a pri tome zanemarujete ono što osećate. Možda ste s godinama tako „programirani“ da u drugi plan stavljate emocije, a trudite se da slušate samo ono što vam razum govori.

  Sa druge strane, moguće je da ste zbog kompleksa i loših iskustava iz prošlosti postali skeptični i nepoverljivi prema ljudima, pa zbog toga sami sebi uskraćujete prilike da se dobro zabavite.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 05:00 to implicira da je počela na brak, decu i sve što je okružuje da gleda kao na obavezu. Možda više ne pronalazite užitak u svemu tome, a razlog je to što ste zapostavili sebe, svoje želje i osećanja.

  Naravno da imate odgovornost prema drugoj osobi ili ljudima, međutim, nema potrebe da žrtvujete svoje potrebe i prohteve kako biste ispoštovali sve ostale. Bili biste mnogo srećniji kada biste uspeli da se opustite i počnete da uživate u onome što imate.

  Ukoliko ne počnete da vodite računa o stresu, on će se negativno odraziti na vaše zdravlje, ali i odnose sa ljudima koje volite. Ponekad morate da otpustite kočnicu!

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu da je prošlo pet časova od ponoći to može da znači da je u dilemi. Verovatno vam se neko dopada, međutim, plašite se da to sami sebi priznate, da mu date šansu ili da započnete bilo kakvu vrstu odnosa.

  Možda ste i ranije bili skeptični, ali su vas iskustva iz bliže prošlosti dodatno učinila nepoverljivim. Teško vam je da se opustite u trenucima kada bi samo trebalo da uživate. Pokušajte da barem na trenutak isključite mozak i prestanete da analizirate svaku reč koju čujete, svaki pogled ili gest drugih ljudi. Videćete da to neće izazvati posledice kojih se toliko plašite.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu 05:00 to može da bude znak da se plaši da je zbog veze tj. braka izgubio svoju individualnost. Moguće je da ste istovremeno srećni što imate pored sebe osobu koju volite, ali i nesrećni zato što više ne živite život kakav ste živeli.

  Razmislite da li želite da se vratite u prošlost, tj. u vreme kada ste bili slobodni. Da li vam je život sada ispunjeniji i srećniji nego pre ili obrnuto. Normalno je da smo nostalgični prema nekim prošlim vremenima, međutim, često u glavi negujemo idealnu sliku tih događaja.

  Pokušajte da iskoristite svaki trenutak u sadašnjosti da biste bili srećni, da biste stvarali vredne uspomene. Nemojte da analizirate prošlost, nego samo izvucite pouke iz tih događaja, situacija i grešaka.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac često na satu vidi da je prošlo 5 časova od ponoći to implicira da bi trebalo da pokuša da pobedi strah i da pozove ženu na piće ženu koja mu se duže vreme dopada. Zapitajte se šta vam se može dogoditi, osim da vas odbije. Ukoliko to ne učinite nikad nećete saznati odgovor na pitanje koje vas muči.

  Možda mislite da joj niste dorasli, da joj se ne sviđate ili da niste njen tip muškarca. Moguće je da ste u pravu, ali to nikad nećete saznati ukoliko ni ne pokušate da joj se približite.

  05:00 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo pet časova od ponoći može da donese neke vrlo pozitivne promene u profesionalnom smislu. Ovo posebno važi za ljude koji se duže vreme bave nekim poslom, ali ne mogu da napreduju. Moguće je da vaš trud, rad i zalaganje nisu prepoznati.

  Ipak, u bliskoj budućnosti bi stvari mogle da se promene na bolje. Nije isključeno da ćete biti angažovani na nekom poslu koji vas neće samo ispunjavati, nego će vam doneti i dobru zaradu.

  Nećete raditi u timu, što je za vas odlična stvar jer ste individualac. Međutim, moraćete dobro da se organizujete i da budete vrlo disciplinovani kako biste ostvarili ciljeve, tj. doneli rezultate koji se od vas očekuju.

  Druga mogućnost jeste da ćete se ohrabriti da pokrenete privatni posao ili da proširite postojeće poslovanje.

  05:00 – Finansijski sat

  Ukoliko ste na satu videli 05:00 to implicira da bi se vaša finansijska situacija u bliskoj budućnosti mogla drastično popraviti. Možda ste duže vreme radili za vrlo malu platu, ali se ona postepeno povećavala i imali ste motiv da se trudite da budete što bolji.

  Međutim, u narednom periodu će vam iskrsnuti šansa da mnogo više naplatite svoje znanje, veštine i iskustvo. Potrudite se da je prepoznate na vreme i prihvatite. To bi moglo da vam otvori mnoga vrata, te da napokon počnete da zarađujete onoliko koliko zaslužujete.

  05:00 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo pet časova od ponoći to simbolizuje dobro zdravlje. Osoba ste koja vodi računa o ishrani i trudite se da se krećete što više. Radije ćete odabrati šetnju ili vožnju biciklom nego izlazak u bioskop, kafić ili restoran.

  Ne idete u ekstreme i ne brojite svaku kaloriju koju unesete u svoj organizam, ali vam je ipak važno da jedete ono što vašem telu prija. Gratis je to što fizički odlično izgledate i što vam mnogi vršnjaci zavide na tome.

  Ukoliko nastavite i dalje da negujete takav stil života, starost ćete dočekati bez većih problema.

  05:00 kao anđeoski broj

  Ako vam se u poslednje vreme često dešavalo da niz cifara 0, 5, 0, 0 viđate u sklopu telefonskih brojeva, adresa, registarskih oznaka i slično može se reći da to predstavlja vaš anđeoski broj. Njime anđeli žele da vam poruče da se ne plašite toliko onoga što ne poznajete.

  Od optimiste ste s vremenom postali pesimista i često negativno vidite stvari i ljude oko sebe. Možda su vas neke okolnosti „gurnule“ na tu stranu, ali morate da se izborite sa time.

  Verovatno mislite da je faza vašeg života kada ste se iskreno smejali nepovratno prošla, ali niste u pravu. Još mnogo radosti je pred vama, samo vi morate da date šansu novim ljudima i iskustvima.

  05:00 u numerologiji

  Niz brojeva 0, 5, 0, 0 sa numerološkog aspekta ima posebno značenje. Ranije smo napomenuli da nula simbolizuje kraj ili početak, a vrlo često i oboje istovremeno. Ona je znak beskonačnosti, zatvorenog ili začaranog kruga.

  Broj 5 uglavnom simbolizuje individualizam, nezavisnost, prilagodljivost i snalažljivost. Mane su mu manjak discipline, detinjasto i neodgovorno ponašanje i slično.

  Možda ste primetili da petica opisuje sve ono što vi trenutno niste, a razlog leži u tome što je opasana nulama. Ipak, dobra vest je što se nula ponavlja tri puta, jer to nagoveštava da ćete okončati ovu fazu svog života i započeti novu. Zato je jako važno da i sebi i drugima date šansu.

  Trostruki ljubavni sat 05:00 u snovima

  Ako ste sanjali da ste pogledali na sat i videli 05:00 to može da bude znak da ste na javi zaboravili nešto vrlo važno. Možda je reč o nekoj obavezi, zadatku ili pak, datumu koji je bitan dragoj osobi, poput rođendana ili godišnjice. Pokušajte da se setite o čemu se radi, te da ispravite stvari ukoliko je to sada moguće.

  Dodatni značaj 05:00 na satu

  U izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto istorijski značajno dogodilo tačno u 5 časova.

  Zato ćemo pažnju posvetiti događajima koji su obeležili 500. godinu. Te godine je počelo formiranje Franačke države. Izgrađen je spomenik Ale’s Stones u Švedskoj. Veruje se da su 500. godine osnovani gradovi Tikal u Gvatemali i Uksmal u Meksiku.