Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 05:50 Reverzni ljubavni sat – simbolika i značenje

05:50 Reverzni ljubavni sat – simbolika i značenje

  Obrnuti ljubavni sat 05:50

  Ukoliko ste na digitalnom satu ili ekranu nekog drugog elektronskog uređaja slučajno videli 05:50 ovaj ljubavni sat najavljuje pozitivne promene u vašem emotivnom životu. Osobe koje su u vezi ili braku će nakon duže vremena osetiti dobru konekciju sa partnerom tj. partnerkom. Ako ste trenutno sami, postoji mogućnost da ćete se vrlo brzo ludo zaljubiti.

  Kada su u pitanju posao, novac i zdravlje 05:50 kao sat preslikanog ogledala najavljuje uspeh, odnosno napredak, tako da nema razloga za brigu.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 50 minuta od 5 časova značenje tog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 05:50

  Da bismo dobili što preciznije odgovore šta znači kada na satu vidite da je prošlo 50 minuta od 5 časova, moramo da se posvetimo analizi značenja brojeva iz kojih se sastoji, tj. da rastumačimo šta znače sati, a šta minuti u ovom ljubavnom satu.

  Nula je znak za beskonačnost, zatvoreni ili začarani krug, nezavisnost, individualnost i potrebu za slobodom. Broj 5 opisuju snalažljivost, nezavisnost, optimizam, visoko samopouzdanje i slično.

  Ipak, on ima i nekoliko mana, a to su nezrelost i manjak discipline i organizacije, što u poslu može da predstavlja veliki problem. To što su dve petice „opasane“ nulama je dobar znak.

  Dakle, kada na satu vidite 05:50 to najavljuje velike i lepe promene u vašem životu. Imaćete dovoljno energije i hrabrosti da ostvarite svoje snove, odnosno da počnete da živite život punim plućima.

  05:50 – Ljubavni sat

  Ljubavni sat 05:50 je znak pozitivnih promena u vašem ljubavnom životu. Možda ćete se rešiti nekih sumnji ili ćete napokon uspeti da prošlost ostavite iza sebe i da se okrenete izgradnji bolje i lepše budućnosti.

  Tumačenje se ne razlikuje mnogo u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa. Sitne nijanse čine tu razliku.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 05:50 to implicira da će vaš brak uskoro ući u mnogo mirniju fazu. Naime, u poslednje vreme su vas obaveze udaljile od partnera. Niste stizali da se posvetite jedno drugome, nego su se vaši razgovori uglavnom svodili na rasprave o nekim bitnim stvarima. Došli ste u rizik da se jaz među vama bespovratno produbi.

  Međutim, na vreme ćete shvatiti o čemu se radi i neće dozvoliti da vam sve drugo bude preče od partnera. Zato ćete se oboje potruditi da vam naredni period bude harmoničan i lep.

  Moguće je da ćete otići na romantičnu večeru nakon koje će uslediti vrlo strastveni momenti u postelji. Druga mogućnost jeste da ćete napokon dobiti priliku da negde otputujete sami i da će vam to pomoći da se ponovo zbližite.

  Ljubav i strast će se vratiti u vaš život.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu da je prošlo 50 minuta od 5 časova to implicira da bi u bližoj budućnosti mogla nakon duže vremena ponovo osetiti leptiriće u stomaku. Naime, u vašem okruženju postoji muškarac kome se mnogo dopadate. Možda ste to i sami primetili, međutim, odlučili ste da ignorišete signale koje vam šalje.

  To ga neće pokolebati, nego će se ohrabriti da vas pozove na druženje. Pristaćete i za vrlo kratko vreme ćete „pasti“ na njegov šarm. U nekom trenutku ćete pomisliti da se on u pravom momentu pojavio u vašem životu i biće vam drago zbog toga.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu 05:50 to znači da će mu partnerka prirediti neko lepo iznenađenje. Možda niste baš bili u prilici da mnogo vremena provodite zajedno i da su vam nedostajali takvi trenuci. Ipak, ona će prva pokazati inicijativu da se nešto menja.

  Moguće je da će se potruditi da provedete nezaboravno veče ili vikend za pamćenje, zahvaljujući čemu će se strast vratiti u vaš život. Ponovo ćete uživati u vremenu koje provodite zajedno.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 50 minuta od 5 časova to implicira da će uživati u igri koju će zaigrati žena koja ga oduvek privlači. Vi ste vrlo zavodljiva osoba i malo je onih koji mogu da ostanu imuni na vaš šarm. Međutim, ona vam duže vreme predstavlja izazov.

  Zato ćete pristati na njena pravila igre, kako biste se zabavili. Nije isključeno da će se iz toga u budućnosti izroditi prilično stabilna i jaka emotivna veza.

  05:50 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 50 minuta od 5 časova to implicira da bi vaši talenti uskoro mogli da izađu na videlo. Pored velikog potencijala, imate i dar da motivišete druge ljude da rade više, tj. da se bore za ono što žele.

  Ukoliko niste na poziciji rukovodioca, to je samo vaša greška. Naime, pored svih vrlina koje imate, patite o manjka odgovornosti i discipline. Ponekad se ponašate neodgovorno prema poslu i obavezama, zato poslodavac izbegava da vam poveri zahtevnije zadatke.

  Idealno bi bilo kada biste našli posao na kome nećete morati da se prilagođavate nekim strogim pravilima, tj. gde ćete imati slobodu da iznosite predloge, realizujete svoje ideje, a da pri tome ne morate da poštujete striktno određene rokove.

  U stanju ste da završite svaki posao, ali onda kada i kako vama to odgovara.

  05:50 – Finansijski sat

  S aspekta finansija 05:50 na satu najavljuje značajnije poboljšanje. Moguće je da će vam poslodavac povećati platu, odnosno država penziju. Druga mogućnost jeste da ćete dobiti kratkoročnu stimulaciju za trud i rezultate koje postižete na radnom mestu.

  Dobitak može da bude posledica pametnog ulaganja, nasledstva ili premije u igrama na sreću.

  Pošto niste osoba kojoj je važno da ima dosta novca, moguće je da ćete ga vrlo brzo potrošiti na ono što vam u tom momentu predstavlja zadovoljstvo, poput putovanja, šopinga, večere u skupom restoranu i slično.

  05:50 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 50 minuta od 5 časova to implicira da će se vaše zdravstveno stanje u skorijoj budućnosti dosta popraviti. Zahvaljujući ispravnoj terapiji, striktnom poštovanju saveta lekara, te promeni životnih navika, uspećete da popravite svoj imunitet, pa vas manje prehlade više neće „zakivati“ za postelju.

  Isto važi i ukoliko se bliska osoba trenutno suočava sa takvom vrstom izazova. Možda ste zabrinuti jer ne znate kako da mu/joj pomognete. Ipak, nikad ne treba da zanemarujete značaj ljubavi i podršku koju mu/joj pružate, jer mu/joj je to izuzetno važno.

  05:50 u numerologiji

  Da bismo dobili kompletno numerološko tumačenje ljubavnog sata 05:50, razložićemo ga na zasebne brojeve iz kojih se sastoji.

  Tako 0 simbolizuje večnost, celovitost, beskrajni krug i slično. Na druge brojeve može da deluje i pozitivno i negativno. Broj 5 simbolizuje snalažljivost, nezavisnost, individualnost. Opisuje avanturiste, ljude koji vole promene i imaju visok stepen samopouzdanja, a nizak stepen discipline i organizacije.

  U ovoj konstelaciji snaga, važno je i to što dve petice stoje jedna do druge. Broj 55 poseduje vrlo moćnu energiju koja osobi omogućava da se bori za ono što smatra da joj pripada. Ovaj broj ima i svoje mane, a to je preterana agresivnost koja mora da se drži pod kontrolom.

  Ukoliko saberemo brojeve iz kojih se ovaj sat sastoji dobićemo broj 10. Njegove glavne osobine su nezavisnost i ogroman potencijal.

  Dakle, kada niz brojeva 0, 5, 5, 0 posmatramo iz ugla numerologije možemo da dođemo do zaključka da možete mnogo toga da postignete, samo ukoliko budete hrabri. Iskoristite svoj potencijal i talente za ono što stvarno želite.

  05:50 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 0, 5, 5, 0 anđeli vam poručuju da ostavite prošlost iza sebe i da se okrenete budućnosti. Moguće je da vas je neki događaj izbacio iz koloseka i da imate problem da pohvatate konce svog života. Niste ni prva ni poslednja osoba kojoj se tako nešto dogodilo.

  Vaša prednost je u tome što se nikad niste plašili promena i što ste bili spremni da se upustite u avanturu i neizvesnost. Prilično ste samostalni i ne treba vam mnogo da dođete do pravog rešenja.

  Verovatno vam je trenutno teško da vratite samopouzdanje, međutim, budite strpljivi i istrajni, pa će i to u nekom momentu da se dogodi. Važno je shvatite šta želite i da pronađete način da to i ostvarite.

  Anđeli vam čuvaju leđa, a vaša snalažljivost i vedar duh, te brojni talenti će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

  Ljubavni sat 05:50 u snovima

  Ukoliko ste u snu pogledali na sat i videli da je prošlo 50 minuta od 5 časova to je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju rešavanje nekog većeg problema. U bližoj budućnosti biste mogli pronaći dobar način da se izvučete iz finansijske, emocionalne ili duhovne krize.

  Nije vam imanentno da zapadate u velike depresije, pa se to neće dogoditi ni ovog puta. Dobro je što vam ne fali ni motivacije, a ni energije. Imajte u vidu da ono što trenutno smatrate lošim, vrlo lako možete da pretvorite u svoje prednosti.

  San vam takođe poručuje da se borite za ono što želite.

  Dodatni značaj 05:50 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo da se nešto izuzetno važno odigralo baš u 5 časova i 50 minuta.

  Ipak, ovim nizom brojeva obeležavaju se rezultati hemijskih istraživanja. Tako lek koji je razvila farmaceutska kompanija „Taisho Pharmaceutical“, a koji deluje kao moćan i selektivan kanabinoidni agonist CB2 receptora nosi naziv CBS-0550.