Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 05:55 – Ljubavni sat: skriveno značenje trostrukih petica

05:55 – Ljubavni sat: skriveno značenje trostrukih petica

  05 sati i 55 minuta rano jutro

  Kada se kao u ovom slučaju neki broj na digitalnom satu ponavlja tri puta to zovemo sat obrnutog ogledala. Da bismo razumeli šta tačno znači kada na časovniku često zatičete 05:55, potrudićemo da se da razložimo na elemente iz kojih se sastoji, te da posebnu pažnju posvetimo satima, a posebnu minutima.

  Opšte je poznato da 0 simbolizuje beskonačnost, začarani krug, kraj jedne i početak nove faze u životu. Može da ukazuje na zatvoreni krug iz koga treba da pronađete izlaz. Broj 5 simbolizuje optimizam, kreativnost, avanturu, snalažljivost, nezavisnost.

  To što stoji pored 0 i što se u ovom satu ponavlja čak tri puta može da bude znak da vam nedostaje ono što vas čini takvim kakav tj. kakva jeste. Ukoliko ste po prirodi nezavisna osoba koja voli promene i ima visok stepen samopouzdanja, ovaj sat može da bude znak da vam je ta sloboda uskraćena i da morate da pronađete način da se vratite na pravi put.

  Broj 55 je znak vaše pomirljive prirode, pristajanja na kompromise, čak i kada vam se neke stvari ne dopadaju. Ipak, nemojte predugo da trpite, zato što će se to negativno odraziti na vašu psihu.

  05:55 – Ljubavni sat

  Kao što smo u uvodnom delu teksta objasnili, ljubavni sat 05:55 simbolizuje manjak slobode, oduzetu nezavisnost ili kolotečinu u koju ste zapali kada su ljubavni, tj. međuljudski odnosi u pitanju. Postoji nešto čime niste zadovoljni, a ćutite. Sat vam poručuje da prekinete tu agoniju kako biste bili srećniji.

  Preciznije tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emocionalnog statusa.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošlo 55 minuta od 5 časova moguće je da joj nešto u odnosu sa partnerom ne odgovara. Verovatno ne možete da pronađete zajednički jezik i to vas muči. Sa druge strane, problem može biti i u drugim ljudima koji vam se mešaju u vezu tj. brak. Razlog za vašu teskobu možda je njegova preterana ljubomora.

  Nije da vam se ne dopada to što vas partner voli, ali vam je potrebna sloboda. Vi ste po prirodi prilično samostalna osoba i nikad ne očekujete od drugih da rešavaju vaše probleme ili da se bave vašim poslom. Volite da budete maženi i paženi, ali vam se ne sviđa to što ste osećate kao ptica u kavezu.

  Ovaj ljubavni sat je znak da nešto mora da se menja. Ukoliko vi ne podstaknete tu promenu, u budućnosti biste se mogli pokajati zbog toga što ste čekali pravi trenutak da ostvarite ono što želite.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 05:55 to implicira da je muče odnosi sa roditeljima, prijateljima ili ljudima na poslu. Možda vam se čini da vas neko od njih sputava, tj. sprečava da iskoristite sav potencijal koji posedujete.

  Sa druge strane, moguće je da se družite sa ljudima koji imaju negativan pogled na život. Nakon što provedete neko vreme zajedno i sami postajete namršteni, apatični, pa čak i depresivni. Vreme je da te „emocionalne vampire“ izbacite iz svog života i da napokon počnete da živite punim plućima.

  Okružite se osobama koje na svet oko sebe gledaju sa malo vedrije strane, to će vam pomoći da i sami ostanete optimistični.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 55 minuta od 5 časova to znači da ga partnerkino ponašanje u poslednje vreme prilično frustrira. Možda ste shvatili da ona očekuje da svaki slobodan trenutak provedete zajedno, a vi mislite da je za vašu vezu tj. brak zdravije da svako ima svoje obaveze i aktivnosti.

  Moraćete da se nađete na pola puta, da postignete neki kompromis. Ukoliko to ne učinite ona će postajati sve nezadovoljnija i sve će više da gunđa, a vi ćete se truditi da što više vremena provedete daleko od nje. Tako će se jaz produbiti, ljubav i strast prestati, što dovodi i do raskida, tj. razvoda.

  O problemu koji vas muči treba da razgovarate iskreno, a nikako da ga gurate pod tepih u nadi da će neko drugi ili vreme da se pobrine za to. Vreme vam ovog puta nije saveznik, nego protivnik.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 05:55 moguće je da je zapao u „loše društvo“. Ukoliko ste primetili da previše vremena provodite ne radeći ništa i kukajući nad vlastitom sudbinom, krajnje vreme je za promene. Ništa se značajno ne može dogoditi ako ne počnete da menjate loše navike.

  Prestanite da odgovornost za greške koje ste pravili prebacujete na druge ljude. Prihvatite da ste vi krivi i naučite lekciju kako iste pogreške ne biste pravili i u narednom periodu.

  Sa druge strane, moguće je da vam neko od bliskih ljudi nameće svoje odluke, ideje ili planove i da ste zbog toga frustrirani. Moraćete da postavite neku jasnu granicu, da im kažete da cenite njihove savete i sugestije, ali i da im saopštite da nemaju pravo da vam se mešaju u životu.

  05:55 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 55 minuta od 5 časova to implicira da vas grize savest ili da ste nezadovoljni što nemate priliku da iskoristite sav potencijal koji posedujete. Vrlo ste kreativna osoba, puna samopouzdanja i željna uspeha. Imate mnogo talenata, ali do sada od toga niste profitirali.

  To ne znači da treba da gubite nadu da će stvari da se promene na bolje. Sažaljevajući sami sebe nećete videti prilike koje su vam „pred nosom“. Zato, nastavite da se borite za bolje sutra.

  Razmislite o pokretanju vlastitog biznisa. Možda vaša ideja u budućnosti može da iznedri dobre rezultate i uspeh.

  05:55 – Finansijski sat

  Ako ste na satu videli 05:55 to znači da niste zadovoljni primanjima. Čini vam se da od vašeg truda i rada drugi imaju mnogo više koristi nego vi sami. Možda ste uložili mnogo u sebe, svoje znanje i veštine, a to nije primećeno i adekvatno nagrađeno.

  Bilo kako bilo, ukoliko smatrate da ni u narednom periodu stvari neće krenuti na bolje, počnite da tražite drugi, perspektivniji posao.

  Ne smete da dozvolite da svoj talenat i druge kvalitete rasipate okolo. Naplatite dobro ono što umete i znate! Samopouzdanja vam ne nedostaje, samo vam je potrebno malo hrabrosti da biste rešili i problem sa novcem.

  05:55 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli da je prošlo 55 minuta od 5 časova to znači da bi trebalo da zanemarujete simptome koje već neko vreme osećate i da se nadate da će oni proći sami od sebe. Ako ste skloni da dijagnozu i lekove tražite u časopisima i na internetu znajte da sami sebi činite medveđu uslugu.

  Povedite više računa o sebi kako ne biste narušili svoje zdravlje. Ono uvek treba da vam bude na prvom mestu!

  05:55 u numerologiji

  Numerolozi broju 5 daju poseban značaj, pa tako i niz cifara 0, 5, 5, 5 ima simbolično značenje. Ranije smo pomenuli da je 0 simbol beskonačnosti, zatvoreni ili začarani krug, znak novog početka. Broj 5 opisuje snalažljive, optimistične, nezavisne, avanturiste pune samopouzdanja. Nedostaje im discipline i malo drskosti da bi ostvarili neke svoje ciljeve.

  Za tumačenje ovog niza cifara, važni su i brojevi 60, 55, 25, 15 i 10. Svaki od njih ima svoje mesto, pa tako 60 ukazuje na to da vam nedostaje snaga volje da biste promenili ono što vam nanosi štetu.

  Broj 55 je znak za potencijal koji čuči u vama i kome je malo potrebno da ispliva na površinu, dok broj 25 simbolizuje novu energiju u vašem životu. U ovoj konstelaciji snaga brojevi 15 i 10 takođe imaju simbolično značenje, a to je potreba za slobodom.

  Kao što ste i sami mogli da zaključite, niz cifara 0, 5, 5, 5 ukazuje na to da ste izgubili svoju nezavisnost i samostalnost, ali da postoji nada da ćete zahvaljujući optimizmu i samopouzdanju brzo pronaći svoj put.

  05:55 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 0, 5, 5, 5 anđeli pokušavaju da vam poruče da vaše vreme tek dolazi. Ukoliko ste u poslednje vreme doživeli neke veće promene i ukoliko se ne osećate najbolje zbog toga, vrlo brzo ćete izaći iz tog „začaranog kruga“ i pronaći ćete put koji vam najviše odgovara.

  Anđeli vam ovim brojevima poručuju da se ne plašite, nego da podignete glavu, „skinete prašinu sa kolena“ i nastavite dalje. Predviđaju vam lepu budućnost, samo ukoliko se vi sami potrudite da je takvom učinite.

  Ljubavni sat 05:55 u snovima

  Ako ste sanjali da ste na satu videli 05:55 to može da ima više različitih značenja u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao. Opšte tumačenje ovakvih snova jeste da ste dozvolili da vas neki događaj iz prošlosti vuče nazad. Morate da prekinete tu nit kako bi vam budućnost bila bolja.

  Dodatni značaj 05:55 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto značajno odigralo baš u 5 časova i 55 minuta.

  Ipak, 555. godina iznedrila je neke bitne događaje. Tako je 555. godine Rimsko carstvo pod Justinijanom I dostiglo svoj vrhunac. Iste godine je preminuo kralj Erb od Gventa, a njegovo kraljevstvo je podeljeno na Gvent i Erging.

  Vizantijska vojska se 555. godine morala povući iz Arhepolisa (današnja Gruzija). 7. juna 555. godine u Sirakuzi je preminuo papa Viglije.