Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 07:07 – Šta znači i simbolizuje?

Ljubavni sat 07:07 – Šta znači i simbolizuje?

  07 i 07 ljubavni sat i njegovo značenje

  Ljubavni sat 07:07 u opštem smislu znači da neko više misli o vama nego vi o njemu tj. njoj. Možda je reč o vašem partneru tj. partnerki, a možda o osobi kojoj se dopadate. U svakom slučaju moglo bi se reći da ste voljeniji nego što mislite i da dobijate više ljubavi nego što pružate. Ipak, značenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste slobodni ili ste u vezi tj. braku.

  Sat koji pokazuje da je prošlo 7 minuta od 7 časova za posao i finansije ne može da najavi velike i iznenadne preokrete – u dobrom ili lošem smeru. Kada je u pitanju zdravlje, na žalost, 07:07 ne pokazuje značajnije promene.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je 7 časova i 7 minuta značenje tog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 07:07

  Kada slučajno pogledate na sat i vidite da je prošlo 7 minuta od 7 časova to može da ima više značenja. Zato je važno da se fokusirate na ono koje bi možda moglo da predstavlja uzrok ili rešenje problema koji vas trenutno muči.

  Dupla nula na časovniku simbolizuje začarani krug. Možda ste nezadovoljni jer ne možete da rešite neku situaciju ili što ne možete da promenite tok događaja koji će da uslede. Međutim, 0 može da da odgovor na pitanje šta dalje. Za početak bi trebalo da shvatite šta želite, a nakon toga da se potrudite da to i ostvarite.

  Sedmi sat u danu opisuje inteligentne, mudre i privlačne ljude. Jedna od najvećih mana im je to što vole da budu u pravu i da je njihova reč poslednja. To ih neretko dovodi u sukobe sa drugima.

  Dakle, ukoliko ste na satu slučajno videli 07:07 to implicira da svaki problem možete da rešite ukoliko ne idete glavom kroz zid. Slušajte savete, ali odluke donosite sami. Pomirite se sa sobom, a potom i sa celim svetom.

  07:07 – Ljubavni sat

  Kada sat pokaže da je prošlo 7 minuta od 7 časova to može da bude dobro za vas, ali ne i za one koji vas vole. Naime, vi ste tip osobe koja teško menja svoje stavove i navikli ste da vam se članovi porodice, partner tj. partnerka i prijatelji prilagođavaju kad god je to potrebno. Niste vi za to krivi, nego oni.

  Međutim, nemojte da zloupotrebljavate tu činjenicu, ukoliko ne želite da od sebe oterate ljude koji vam znače.

  Za udate žene

  Ako udata žena na satu vidi 07:07 to znači da je voljena. Nemate razloga da sumnjate u partnerovu vernost, niti da se pitate šta bi sve učinio za vas. Možda vam ponekad njegova pažnja smeta jer ste po prirodi individualista.

  Volite da neke stvari završavate sami, jer se ne osećate bespomoćno. Međutim, voljena osoba se trudi da vas usreći, pa se neretko bavi onim čemu ste hteli sami da se posvetite.

  Nemojte da ga uzimate zdravo za gotovo, jer se ljubav ljubavlju vraća. Ukoliko u nekom momentu oseti da ga ne volite, sigurno neće dugo ostati pored vas. Vreme je da prestanete da mislite da se neke stvari podrazumevaju kada je vaš partner u pitanju i da konkretnim gestovima i rečima pokažete koliko vam znači.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 7 minuta od 7 časova to implicira da ima tajnog obožavaoca. Nekoga ste nesvesno zaveli. Oduševili ste ga svojim stavom o životu, harizmom i inteligencijom, a da to uopšte ne znate. Možda vam trenutno udvarača ne manjka, ali vi ne osećate potrebu da nekome date šansu zato što uživate u samoći.

  Ipak, u budućnosti biste mogli promeniti razmišljanje i doći do zaključka da ste propustili mnogo šansi da budete srećni. Lepo je to što uživate ljubav prijatelja i članova porodice, mada ne bi bilo loše kada biste je podelili sa nekim kome se dopadate.

  Za oženjene muškarce

  Za muškarce koji su u vezi ili braku 07:07 na satu predstavlja važno upozorenje – ukoliko partnerki ne uzvratite ljubav i pažnju vrlo brzo ćete je izgubiti. Ništa se ne podrazumeva, a posebno ne osećaji. Možda vi ne vidite ništa značajno u malim znacima pažnje, ali njoj to zaista mnogo znači.

  Niko od vas ne traži da se potpuno posvetite njoj, međutim, ne može i ne sme da vam bude na poslednjem mestu. Sebično je očekivati da vam se neko u potpunosti da, a da dobije samo mrvice.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 7 minuta od 7 časova to najavljuje flert, a možda i kratku i vrlo strastvenu vezu, tj. seks za jednu noć. Posedujete osobine koje se veoma dopadaju pripadnicama suprotnog pola i prilično ste toga svesni. Ne libite se da im priđete, čak i onda kada nemate velika očekivanja da će vam razgovorom pružiti šansu da je upoznate.

  U bližoj budućnosti bi se mogle dogoditi neke velike promene u glavi. Možda ćete upoznati ženu koja će vas brzo zavesti, ali problem će nastati onog momenta kada se od vas bude očekivalo da jedan deo svog vremena posvetite njoj ili toj vezi. Nije isključeno da ćete tada pobeći glavom bez obzira.

  07:07 – Poslovni sat

  Sa poslovnog aspekta 07:07 na satu znači da vaš napredak koči tvrdoglavost i potreba da stalno dokazujete da ste u pravu. Vrlo ste inteligenti i posedujete ogroman potencijal, međutim, do sada ga niste kapitalizovali.

  Imali ste šanse, međutim, propustili ste ih zbog krutih stavova i toga što niste želeli da pristanete na kompromise. U današnje vreme nije pozitivno biti osoba koja ne funkcioniše dobro u timu. To što ste samotnjak trebalo bi da bude vaša lična stvar i malo koji poslodavac će imati razumevanja za to.

  Za vas bi idealno bilo kada biste se bavili privatnim biznisom jer tada ne biste morali nikoga da slušate, nego biste radili po svome.

  07:07 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 7 minuta od 7 časova to, na žalost, ne pokazuje poboljšanje finansijske situacije. Ipak, neke promene bi se mogle dogoditi ukoliko ste spremni na rizik, te ukoliko stupite u komunikaciju sa pravim ljudima.

  Važno je da se ne upuštate u rizične poslove, niti da svoj novac ulažete u ono za šta niste baš sigurni da može da donese zaradu. Manite se hazarderskih poteza u momentu kada finansijska situacija nije nikako dobra.

  Ukoliko planirate da se zadužite, dobro pazite pod kojim uslovima će se to dogoditi.

  07:07 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli 07:07 to ne najavljuje velike promene kada je u pitanju vaše ili zdravlje osobe za koju ste zabrinuti. U narednom periodu neće biti ni velikog napretka, a ni značajnijeg pogoršanja.

  Ono što je važno jeste da se potrudite da razmišljate pozitivno. Svoju brigu podelite s osobom kojoj verujete i nemojte da sebi konstantno postavljate ista pitanja. Stvari će se u dogledno vreme sigurno promeniti i zato je bitno da budete strpljivi.

  07:07 u numerologiji

  Kada sedmi minut u sedmom satu posmatramo s aspekta numerologije uočavamo da se broj 0 i broj 7 ponavljaju što može da simbolizuje mnogo toga. Uglavnom se ovo odnosi na emotivni život, a ređe na posao.

  Broj 7 opisuje inteligentne, mudre, vredne i privlačne ljude. Njihova energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Međutim, mana im je to što retko pristaju na kompromise i vole da pokazuju da su u pravu.

  Niz brojeva 0, 7, 0, 7 je znak da je došlo vreme za promene određenih stavova, mišljenja i ponašanja. Pokažite ljubav bližnjima, empatiju prema onima koje ne poznajete, a spremnost na kompromis na poslu, pa ćete videti kako će stvari početi da se menjaju. Učinite to iskreno, jer gluma neće doneti željene rezultate.

  07:07 kao anđeoski broj

  Ukoliko niz brojeva 0, 7, 0, 7 često viđate, anđeli vam poručuju da ste pravi srećnik tj. srećnica, a da toga niste ni svesni. Okruženi ste ljudima koji vas vole i poštuju i na koje možete da se oslonite u svakom momentu. Problem je što ponekad manipulišete njihovim osećajima i što se ponašate prilično sebično.

  Nema ništa loše u tome što volite samoću, međutim, ponekad morate da se žrtvujete za druge ljude, za partnera tj. partnerku, porodicu i prijatelje, jer i oni to čine za vas.

  Ljubavni sat 07:07 u snovima

  Kada u snu pogledate na sat i vidite da je prošlo 7 minuta od 7 časova to implicira da bi trebalo da prestanete da se trujete negativnim osećajima. Moguće je da nekome zavidite na nečemu i da se više ni ne trudite da to sakrijete. Umesto što trujete svoju dušu, trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju, pa da i vi postignete ono o čemu maštate.

  Dodatni značaj 07:07 na satu

  Nismo uspeli da pronađemo da se neki važan događaj odigrao tačno u 7 časova i 7 minuta. Ipak, sa numerološkog apsekta datum 7.7. iznedrio je neke bitne promene. Tako su, na primer 7.7.1898. godine Havaji su ušli u sastav SAD. Istog datuma 1947. godine je počeo Drugi kinesko-japanski rat.

  Dana 7.7.1978. godine Solomonska ostrva su stekla nezavisnost od Ujedinjenog Kraljevstva. Istog datuma 1991. godine završen je desetodnevni rat za nezavisnost Slovenije.