Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 08:08 – simbolika i značenje sata

Ljubavni sat 08:08 – simbolika i značenje sata

  08 i 08 značenje sati

  Kada na digitalnom satu, telefonu ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite 08:08 taj ljubavni sat simbolizuje ljubomoru ili zavist. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su u vezi ili braku. Ukoliko to nije vaš slučaj, moguće je da nekome zavidite na odnosu koji ima sa partnerom tj. partnerkom. Dakle, značenje ovog ljubavnog sata je vrlo slično za zauzete i slobodne osobe.

  S aspekta posla, finansija i zdravlja 08:08 može da ima različite interpretacije. Za posao 8 časova i 8 minuta ukazuje na velike ambicije, dok se takva situacija ne preslikava na stanje na bankovnom računu.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je 08:08 ovaj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 08:08

  Osam časova i isto toliko minuta na satu može da nasluti promene u skoro svakom aspektu vašeg života. Za početak ćemo se potruditi da objasnimo brojeve koje ste videli na ekranu kada ste pogledali na sat.

  Nula najčešće simbolizuje početak ili kraj, a ponekad i jedno i drugo. To je znak za beskonačnost, zatvoren ili čak začarani krug iz koga morate što pre da izađete ukoliko želite napredak.

  Broj 8 opisuje uticajne, ambiciozne, kreativne ljude, osobe koje imaju veliko samopouzdanje. Međutim, to što se broj 8 ponavlja dva puta i što je 0 između njih, nije dobar znak. Ova situacija pojačava sumnje, dileme i strahove. U svakom slučaju, 08:08 ukazuje na to da morate da se menjate kako biste ostvarili svoje ciljeve i želje.

  08:08 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 8 minuta od 8 časova to može da se interpretira na razne načine. Ono što je karakteristično za sve, bez obzira na emotivni status je sumnja, ljubomora i zavist. Ipak, da biste dobili što preciznije tumačenje, obratite pažnju na podnaslove koji slede.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 08:08 to implicira da sumnja u partnerovu vernost. Moguće je da ste primetili nešto čudno u njegovom ponašanju, a da ne možete da dođete do odgovora o čemu se tačno radi. Sumnju možda podgrejava to što on ne želi ni da razgovara o tome.

  Imajte u vidu da možda niste u pravu i da voljena osoba ima neki drugi problem koji se ne tiče ni vas, a ni vašeg braka. Možda ga muči situacija na poslu ili finansijska nestabilnost, pa nervozu prenosi na porodicu, tj. na vas.

  Sa druge strane, vi morate da poradite na samopouzdanju. Pozabavite se kompleksima i počećete mnogo više da volite u sebe, a mnogo manje da sumnjate u voljenu osobu.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 8 minuta od 8 časova to znači da poseduje brojne kvalitete, ali se bazira na ono što smatra svojim manama, tj. nedostacima. Vi ste po prirodi velii borac. Međutim, zapali ste u kolotečinu i niste zadovoljni u kom smeru se kreće vaš život, pa se to negativno odražava i na međuljudske odnose.

  Vreme je da povratite osobine koje su vas krasile veći deo života, da se probudi ono što je u vama zaspalo. Počeli ste da zavidite ljudima koji su u srećnim vezama ili brakovima, a kada biste poradili na sebi sigurno biste brzo i lako pronašli osobu sa kojom možete da zamislite svoju budućnost.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 08:08 to je znak za oprez. Svojim ponašanjem ste počeli da gušite voljenu osobu i, ukoliko tako nastavite, pitanje je dana kada ćete da je izgubite. Ljubav, pažnja i ljubomora i posesivnost ne mogu da se izjednače. Vaše zamerke i sumnje loše utiču na taj odnos.

  Prestanite da u svakom partnerkinom gestu, pokretu, odluci ili potezu vidite nešto što ne postoji. Ne možete da sve tumačite onako kako vi mislite da je ispravno. Razgovarajte o tome problemu iskreno i otvoreno, u suprotnom vaš brak sigurno neće opstati.

  Vreme je da sami sebi postavite neka pitanja i da date iskren odgovor na njih. Jedno od njih je da li je problem u vašem braku partnerka ili vi i vaše ponašanje.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 8 minuta od 8 časova to je znak da ne sme da bude nestrpljiv ukoliko želi da zavede osobu koja mu se dopada. Vrlo ste privlačni suprotnom polu, međutim, trebalo bi da „povučete ručnu kočnicu“ i da svojoj simpatiji date malo vremena i prostora.

  Možda je nedavno okončala dužu vezu i normalno je da nije spremna da se upušta u avanturu sa vama. Više ćete je privući ukoliko pokažete razumevanje za nju i pružite joj podršku. Ako ste tolerantni prema drugima, zašto isto ne možete da primenite i u ovom slučaju?

  08:08 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 08:08 to je znak da silne talente i dobre osobine koje imate ne znate da iskoristite na pravi način. Vrlo ste vredna i ambiciozna osoba. Posedujete izuzetne organizacione veštine i želju za uspehom. Međutim, ne možete da se pohvalite značajnim poslovnim uspesima.

  Razlog za to može da bude arogancija. Lepo je što ste svesni svog znanja, veština i iskustva, međutim, to vam ne daje za pravo da potcenjujete druge ljude koje smatrate manje vrednim od sebe. Upravo takav stav je kamen spoticanja na putu ka ostvarenju profesionalnih ciljeva.

  Spustite se na zemlju, počnite da uvažavate tuđe mišljenje, pa će stvari možda početi da se menjaju na bolje.

  08:08 – Finansijski sat

  Sat 08:08 sa finansijskog aspekta najavljuje blago poboljšanje situacije. Niste zadovoljni primanjima i to je već jasno i pticama na grani. Smatrate da zaslužujete više i često pričate kako vas poslodavac ne ceni dovoljno. Verovatno vam je glavni argument to što radite mnogo, a ne zarađujete onoliko koliko smatrate da je dovoljno.

  Razmislite o tome da promenite taktiku i da počnete više da se borite za sebe. Ukoliko niste zadovoljni trenutnim radnim mestom, počnite da tražite drugi posao. Kada aktuelnom poslodavcu kažete da želite da odete, možda ćete moći da pregovarate o tome da vam poveća platu ili obezbedi neke druge beneficije.

  Sedeći skrštenih ruku i čekajući da vam bogatstvo padne sa neba nećete ništa postići.

  08:08 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli 08:08 to je znak da bi stres mogao ozbiljno da našteti vašem zdravlju. Nervoza i briga su prisutne u svakom budnom minutu vašeg dana, a to ne bi trebalo tako da bude. Vreme je da pronađete način da se odmorite i opustite.

  Svet sigurno neće propasti ukoliko vi dva dana ne budete radili ništa. Otiđite na izlet sa prijateljima, partnerom tj. partnerkom ili članovima porodice. To će vam pomoći da „napunite baterije“ kako biste se lakše suočili s izazovima koji vam predstoje.

  Možda će vam se u momentima opuštanja roditi i neka vrlo dobra poslovna ideja.

  08:08 u numerologiji

  Osmi sat i osmi minut u numerologiji mogu da budu znak da treba bolje da odredite životne prioritete. Verovatno ste zaboravili da uživate u malim stvarima, jer ste okupirani brojnim brigama. Izraz „život je samo jedan“ nije neka fraza kojom se teše ljudi koji nisu odgovorni prema svojoj budućnosti.

  Broj 8 opisuje ambiciozne i kreativne ljude željne uspeha. Međutim, to što ga deli 0 može da bude znak da postoji problem zbog koga ne ostvaruju svoje ciljeve. Taj problem nisu drugi ljudi, nego vi.

  Morate da otkrijete ono što vas koči i da to eliminišete ukoliko želite da ostvarite poslovne ciljeve i ukoliko želite sreću u ljubavnom, tj. porodičnom životu.

  08:08 kao anđeoski broj

  Ako niz brojeva 0, 8, 0, 8 viđate često kao delove adresa, brojeva telefona, registarskih oznaka i slično anđeli vam daju snagu da istrajete u svakom izazovu pred kojih vas život stavi. Međutim, moraćete i vi njima da pomognete. Naime, postoje greške koje ste pravili, a za koje nikad niste preuzeli odgovornost nego ste ih pripisali drugima. Kada prihvatite da ste grešili i kada nešto naučite iz toga, budućnost će biti potpuno drugačija od sadašnjosti i prošlosti.

  Ljubavni sat 08:08 u snovima

  Ukoliko ste sanjali časovnik koji pokazuje da je prošlo 8 minuta od 8 časova to implicira da vam je potreban mir. Ovakve snove najčešće sanjamo nakon svađa ili prepirki. Moguće je da ste dozvolili da vas neko isprovocira ili ste dopustili da druga osoba nipodaštava vaš trud i rad, a niste odgovorili na pravi način.

  Bilo kako bilo, prošlost nikako ne možete da promenite i ne vredi da se na to vraćate. Izvucite pouku i krenite dalje. San vam poručuje da prestanete da se trujete negativnim emocijama.

  Dodatni značaj 08:08 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto značajno dogodilo tačno u 8 časova i 8 minuta. Zanimljivo je da brojem 0808 u nekim delovima sveta obično počinju besplatni pozivi, tj. pozivi koji se ne naplaćuju pozivaocu, nego onome koji pruža neku uslugu.