Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 11:11 – Značenje četverostruke jedinice

Ljubavni sat 11:11 – Značenje četverostruke jedinice

  11 sati i 11 minuta na digitalnom satu

  Ljubavni sat 11:11 simbolizuje sreću, radost, uspeh u ljubavi. Najavljuje romantične trenutke sa voljenom osobom ili strastvene momente sa nekim koga ste nedavno upoznali. Dobar je znak i za posao i finansije, a naročito za zdravlje ukoliko se trenutno suočavate sa nekim problemom te vrste.

  Ukoliko niste slučajno, nego sa namerom pogledali na sat i videli da je prošlo 11 minuta od 11 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 11:11

  Jedanaesti sat u danu nosi vrlo snažnu simboliku, jer se nalazi vrlo blizu polovine dana. Sa druge strane, jedanaesti minut u danu obično je znak da ste zakasnili da uradite nešto i da bi trebalo da čekate novu šansu.

  Kako bismo dobili što preciznije značenje sata 11:11, potrebno je da se posvetimo analizi broja 1 iz koga sve potiče. Broj 1 opisuje odlučne, odgovorne i snažne ljude koji su spremni na svaku žrtvu kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ukoliko ga ponovite četiri puta zaredom, to je definitivno znak da ćete uspeti u onome što ste naumili. Rešićete problem koji vas dugo muči ili napokon ostvariti svoju veliku želju.

  Konačni odgovor šta znači kada na satu vidimo 11:11 jeste da nema razloga da sumnjamo u sebe i svoje sposobnosti. Važno je verovati da će neke želje da se ostvare i raditi na tome kako bi one u nekom momentu postale stvarnost.

  11:11 – Ljubavni sat

  Sat koji pokazuje 11 časova i 11 minuta najavljuje mnogo sreće u ljubavnom životu, bez obzira na to da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste sami. Možda u ovom momentu prolazite kroz krizu i normalno je da sumnjate da će se stvari složiti onako kako vi želite. Međutim, budite sigurni da vaša sreća uopšte nije nedostižna.

  Značenje ovog ljubavnog sata može da se u nijansama razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu da je prošlo 11 minuta od 11 časova to implicira da će je suprug iznenaditi nekim romantičnim gestom ili lepim poklonom. Moguće je da zbog posla i drugih obaveza nemate baš mnogo vremena da se posvetite jedno drugome. Oboje ste toga svesni, ali verujete da morate toliko da se žrtvujete zbog bolje budućnosti.

  Ipak, on neće dopustiti da sve to napravi dubok jaz među vama, te će se veoma potruditi da vas obraduje. Nije isključeno da će vas odvesti na izlet u prirodu ili da će vas izvesti na romantičnu večeru, uplatiti kraći odmor na destinaciji koja vam se dopada i slično.

  To će vam pomoći da se ponovo zbližite, vratite strast koja je bila splasnula od umora, ali i da se što bolje pripremite za izazove koji vam predstoje.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 11:11 to implicira da ima tajnog obožavaoca. Nekome se dopadate i uskoro će se ohrabriti da vam to pokaže. Možda nećete odmah osetiti fatalnu privlačnost, međutim, kada ga malo bolje upoznate shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog.

  Ako mu pružite priliku, trudiće se da vam svakog dana pokaže koliko vredite i koliko ste posebni. Ponovo ćete osetiti leptiriće u stomaku i shvatiti da romantika nije umrla u današnjem nemilosrdno brzom vremenu.

  Za oženjene muškarce

  Za muškarce koje su u vezi ili braku 11:11 na satu je znak da će ga partnerka oduševiti nekim gestom. Moguće je da će vas obradovati kada ostanete sami ili da će uraditi nešto za šta nikad niste mislili da je spremna. Provešćete nekoliko sati uživajući jedno u drugome i shvatićete da ste se ponovo zaljubili u nju.

  Ovo će vam biti lekcija da nikada ne dopustite da vas druge obaveze udalje jedno od drugoga. Ne bi bilo loše kada biste i vi naredni put potrudili da učinite nešto lepo za nju, a to ne podrazumeva da joj kupite tiganj koji je videla na reklami.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 11 minuta od 11 časova to implicira da će u skorijoj budućnosti upoznati vrlo misterioznu ženu. Brzo će vas zavesti, pa ćete poželeti da što pre uđete u vezu. Međutim, ona neće biti zainteresovana za zajedničke šetnje parkom i izlazak u pozorište, bioskop i slično.

  Verovatno će vaša veza neko vreme biti tajna, ali ćete morati da pokažete razumevanje za njenu želju da se ne pojavljujete zajedno u javnosti ukoliko budete želeli da je zadržite. Imaćete dva izbora – da prihvatite njena pravila igre ili da odustanete.

  11:11 – Poslovni sat

  Ukoliko ste na satu videli 11:11 to donosi pozitivne promene u vašem profesionalnom životu. Vi ste osoba koja vrlo ozbiljno shvata svoj posao. Trudite se da sve zadatke završite na najbolji mogući način i u što kraćem roku, zato vas nadređeni obožavaju. Međutim, posedujete izvesnu dozu arogancije i ne podnosite autoritete. To su razlozi zašto do sada niste ostvarili sve svoje poslovne ambicije.

  U skorijoj budućnosti biste mogli dobiti priliku da pokažete šta znate i da za to budete adekvatno nagrađeni. Dobra vest je to što biste u svemu tome bili odgovorni sami za sebe i ne biste morali nikome da polažete račune.

  Verovatno ćete brzo pristati na to, jer takvi uslovi predstavljaju ostvarenje vaših snova.

  11:11 – Finansijski sat

  Kada su finansije u pitanju 11 sati i 11 minuta na časovniku takođe najavljuju napredak. Moguće je da trenutno prolazite manju krizu, jer imate troškove koje vučete od ranije. Nisu oni bili uzaludni, ali i dalje morate da se borite sa njima.

  Uskoro ćete se rešiti tog tereta, pa će vam više novca ostajati za neke vaše potrebe. Moći ćete i da obradujete ljude koje volite, što je za vas vrlo važno.

  11:11 – Zdravstveni sat

  Osobe koje se suočavaju s izvesnim zdravstvenim problemima, a na satu su videli 11:11 uskoro će se osećati mnogo bolje. Ovo posebno važi ukoliko je uzrok problema u lošoj ishrani, umoru ili stresu. Naučićete da morate dovoljno da spavate i da se odmarate ukoliko želite da dobro funkcionišete na poslu i u slobodnim aktivnostima.

  Ukoliko je sa vašim zdravljem trenutno sve u redu, nemojte da zanemarujete godišnje kontrole. To je način da ostanete zdravi i u budućnosti.

  11:11 u numerologiji

  Numerolozi se slažu da broj 11 nosi snažnu simboliku. Opisuje intuitivne ljude koji poseduju brojne talente, ali vrlo teško prihvataju kritike. Ponekad se čini da su sami sebi dovoljni ili da im je posao važniji od partnera tj. partnerke, porodice i prijatelja.

  Ne plaše se samoće, naprotiv, prijatelji im se čude koliko dugo mogu da budu otuđeni od drugih ljudi, a da ne polude. Međutim, na njih ipak možete da računate u svakom momentu. Spremni su da ostave neke svoje obaveze po strani kako bi vam se našli pri ruci.

  Osobe rođene pod brojem 11 smatraju se pravim srećnicima.

  11:11 kao anđeoski broj

  Ako niz od četiri jedinice viđate vrlo često, anđeli vam daju snagu da istrajete pred svakim izazovom. Neće vam dopustiti da klonete duhom, čak i onda kada se razočarate u nekoga ili nešto. Osim toga nizom brojeva 1, 1, 1, 1 anđeli vam daju znak da s vremena na vreme „stanete na loptu“ i da ne preterujete ni u poslu, a ni u bilo čemu drugom.

  Ukoliko se svemu posvetite sa merom, nema straha da ćete doživeti neuspeh.

  Ljubavni sat 11:11 u snovima

  Ukoliko ste u snu videli 11:11 na satu to implicira da će vam se u bližoj budućnosti dogoditi nešto neočekivano, ali veoma lepo. Moguće je da ćete doživeti neprocenjivo iskustvo i to sa ljudima koje ste nedavno upoznali.

  Ako se dvoumite da li da se odazovete pozivu na druženje ili zabavu s osobama koje površno poznajete, prihvatite taj poziv. Sigurno se nećete pokajati.

  Dodatni značaj 11:11 na satu

  „11:11“ tj. „Eleven Eleven“ je književni časopis umetničke škole u Kaliforniji. Dan 11.11. je poznat i kao Dan samaca i vrlo je popularan među mladima u Kini. U 11:00 časova po srednjeevropskom vremenu 11. novembra 1918. godine je stupilo na snagu primirje kojim je okončan Prvi svetski rat.

  Neki vernici pokreta Novo doba (New Age) brojeve 11:11 povezuju sa prilikom ili slučajnošću. Smatraju ga savršenim primerom sinhroniciteta. Po njihovom verovanju, oni koji vide 11:11 na satu imaju dokaz o prisustva duha.