Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 11:15 Simbolika i značenje ljubavnog sata

11:15 Simbolika i značenje ljubavnog sata

  11 sati i 15 minuta

  Ljubavni sat 11:15 znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu. Reč je o nekome ko će svojom harizmom i inteligencijom privući vašu pažnju. Za slobodne bi to moglo označiti i početak emotivne veze, a za one koje su u vezi ili braku početak interesantnog prijateljstva.

  Ukoliko vam se u poslednje vreme često dešavalo da slučajno pogledate na sat i vidite da je prošlo 15 minuta od 11 časova to implicira da ćete se baviti nekim kreativnim poslom i da ćete uživati u tome. Možda to neće drastično popraviti vašu finansijsku situaciju, ali vam ta činjenica nećete biti toliko važna sve dok se dobro zabavljate i radite nešto korisno.

  Ako ste slučajno pogledali na sat i videli da je prošlo 15 minuta od 11 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 11:15

  S obzirom na to da se u ovom satu broj 1 ponavlja tri puta, spada u kategoriju satova trostrukog ogledala, što pojačava njegovu simboliku. Međutim, da bismo dobili što preciznije tumačenje, razložićemo ga na cifre iz kojih se sastoji, te odvojeno posmatrati značenje sati i značenje minuta.

  Broj 1 je simbol odlučnosti, snage i hrabrosti. On opisuje istinske lidere, ljude koji vole da budu u centru pažnje. Osobe koje ostvaruju svoje ciljeve. Pošto se ponavlja tri puta to može da bude znak da ćete ostvariti ono što ste zamislili.

  Broj 5 je znak optimizma i avanturizma, snalažljivosti i nezavisnosti. Najčešće se vezuje za ljude koji vole promene i imaju visok stepen samopouzdanja. Slobodnog su duha, pa se trude da uvek žive punim plućima.

  Za tumačenje ovog sata trostrukog ogledala, važan je 11. sat u danu. On ukazuje na to da ćete morati još da radite kako biste dobili ono što želite. 15. minuta u 11. satu u danu znači da ćete zahvaljujući talentima i ogromnoj motivaciji biti veoma cenjeni u onome čime se bavite ili tek planirate da se bavite.

  Kada sve aspekte uzmemo u obzir možemo da dođemo do zaključka da 11:15 najavljuje neke dobre promene u vašem životu. Možda ćete avanturu doživeti upoznajući nove ljude, a možda radeći interesantan posao.

  11:15 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 15 minuta od 11 časova taj ljubavni sat je najčešće znak da će zanimljiva osoba postati deo vašeg života. Moguće je da ćete ga/je upoznati na potpuno neočekivanom mestu, ali da ćete „kliknuti na prvu“, pa ćete nastaviti da se družite i dalje.

  Ukoliko ste u vezi tj. braku, a vaš novi poznanik tj. poznanica je suprotnog pola, moguće je da će partner tj. partnerka biti ljubomoran/a na vaša intenzivna druženja.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 11:15 to je, kao što smo ranije pomenuli, znak da će u skorijoj budućnosti upoznati interesantnu osobu. Verovatno ćete brzo shvatiti da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite, pa ćete se truditi da sa njim tj. njom provedete što više vremena.

  Ipak, ukoliko je reč o osobi suprotnog pola, nije isključeno da se partneru neće baš dopasti to što često pričate o vašem novom prijatelju. Pokazaće izvesnu dozu ljubomore što ćete smatrati simpatičnim. Nećete dozvoliti da to ugrozi vašu vezu tj. brak, ali ćete partneru dati do znanja da nema prava da vam bira prijatelje, tj. ljude sa kojima ćete vi provoditi vreme kada niste sa njim.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu da je prošlo 15 minuta od 11 časova to takođe simbolizuje novo poznanstvo. Moguće je da ćete na potpuno neočekivanom mestu upoznati osobu čiji način razmišljanja vam skoro potpuno odgovara. Već nakon prvog razgovora ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog, pa ćete se potruditi da se taj razgovor ponovi.

  Možda ćete dogovoriti zajedničko putovanje na neku destinaciju koja vam se oboma tj. obema dopada. Ukoliko je reč o osobi suprotnog pola, verovatno će brzo da „sevnu varnice“, te će se iz druženja roditi prijateljstvo, a nakon toga i emotivna veza.

  Bićete zadovoljni jer će ga/je dobro prihvatiti i članovi vaše porodice i bliski prijatelji, zato što vam je njihovo mišljenje izuzetno važno.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu 11:15 značenje je vrlo slično kao i u prethodnim primerima. Upoznaćete osobu sa kojom ćete moći otvoreno da razgovarate o svemu. Brzo ćete doći do zaključka da imate isti ukus za filmove, serije, sportove i slično.

  Ako je reč o muškarcu, verovatno to vašoj partnerki neće mnogo da smeta, međutim, ako je reč o ženi, verovatno će vam suptilno pokazati da je ljubomorna. U tom slučaju, potrudite se da joj objasnite da nema čega da se plaši, ako prema toj drugoj ženi ne gajite nikakve dublje osećaje, osim prijateljskih.

  Budite oprezni kako sve to ne bi ugrozilo odnos sa voljenom osobom.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 15 minuta od 11 časova to može da bude znak da ima tajnu obožavateljku. U vašem okruženju postoji žena kojoj se dopadate, a koja vam to još uvek nije priznala. Možda se i sami primetili neke znakove, ali ste odlučili da ih ignorišete.

  Ako malo bolje obratite pažnju brzo ćete shvatiti o kome, tj. o čemu se radi. Ukoliko se i ona vama dopada i ako je reč o slobodnoj osobi, nema razloga da joj ne date šansu.

  Druga mogućnost jeste da ćete na potpuno neočekivanom mestu sresti starog poznanika i da ćete ponovo početi da se družite.

  11:15 – Poslovni sat

  Ukoliko ste u poslednje vreme došli do zaključka da često gledajući na sat vidite 11:15 to je znak da bi vaša kreativnost uskoro mogla da dođe do izražaja. Moguće je da će vam poslodavac poveriti novi zadatak ili ćete pomagati drugima da završe neki posao.

  U svakom slučaju, imaćete prostora da pokažete sav svoj potencijal. Verovatno se ne možete nadati većoj zaradi, ali će vam to u ovom slučaju biti nevažno – radićete „za svoju dušu“.

  11:15 – Finansijski sat

  Kada na digitalnom satu ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite da je prošlo 15 minuta od 11 časova to znači da se vaša finansijska situacija u bližoj budućnosti neće drastično popraviti.

  Moguće je da ćete ući u period stagnacije i da ćete biti zabrinuti jer troškovi života rastu, a vaša plata ostaje ista.

  Na sreću, niste neko ko je navikao da mnogo troši, pa ćete se nastaviti prilagođavati situaciji. S obzirom na to da posedujete veliki talenat i potencijal, ne bi bilo loše kada biste pokrenuli privatni posao ili hobi kojim se bavite podigli na viši nivo. Time biste osigurali da radite ono što volite i da pri tome pristojno zarađujete.

  11:15 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli 11:15 to implicira da bi trebalo da pripazite šta jedete, naročito ukoliko imate problem sa viškom kilograma, povišenim šećerom u krvi ili holesterolom, tj. neku drugu zdravstvenu tegobu. Isto važi i ukoliko ste potpuno zdravi, jer se morate potruditi da tako i ostane.

  Možda uživate u nezdravoj hrani, prekomernoj upotrebi kafe, alkohola ili cigareta, a to nikako ne može da vam donese pozitivne promene.

  Kada biste korigovali ishranu, te u svoju svakodnevnicu uveli više fizičkih aktivnosti, kvalitet vašeg života bi se popravio, a bili biste i mnogo raspoloženiji za posao, druženje i slično.

  11:15 u numerologiji

  S aspekta numerologije niz brojeva 1, 1, 1, 5 ima vrlo interesantno značenje. Prvo ćemo se posvetiti glavnoj cifri. Broj 1, kao što smo ranije pomenuli predstavlja liderstvo, snagu, hrabrost, odlučnost i slično. Mane su mu agresivnost, ljutnja i slaba kontrola negativnih emocija.

  Za broj 5 se vezuje optimizam, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost, te manjak discipline i organizovanosti.

  Pošto broj 1 dominira ovim satom, jedan od zaključaka može da bude da ćete ostvariti svoje ciljeve, ali bi bilo dobro kada bi pozitivne osobine broja 5 prevladale negativne broja 1.

  Kako bismo dobili precizno tumačenje, moramo da se posvetimo i brojevima 8, 11, 15 i 26 jer su i oni važni za ovaj sat trostrukog ogledala. Tako 8 simbolizuje ambiciju, kreativnost, snagu i toleranciju, često obećava uspeh.

  Broj 11 opisuju preterana kritičnost, a ponekad i arogantno ponašanje. Za broj 15 vezuje se briga za voljene osobe, a za 26 potreba za slobodom i nezavisnošću.

  Kada sve to spojimo u jedno možemo da zaključimo da niz brojeva 1, 1, 1, 5 koji ste često viđali na satu imaju pozitivno značenje i da obećavaju uspeh.

  11:15 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste u poslednje vreme cifre 1, 1, 1, 5 često viđali kao deo brojeva telefona, adresa i slično, anđeli vam poručuju da će vam se u bližoj budućnosti posrećiti. Možda ćete upoznati nekoga ko će vam u svemu odgovarati, a možda će vam se sreća dogoditi u poslu. Bilo kako bilo, ne treba da strahujete da će budućnost biti dosadna, jer je pred vama vrlo uzbudljiv period.

  Ljubavni sat 11:15 u snovima

  Kada sanjate da ste pogledali na sat i videli da je prošlo 15 minuta od 11 časova to implicira da bežite od nekog problema ili ga uporno „gurate pod tepih“ u nadi da će vreme ili neko drugi da se pozabavi time.

  Morate da znate da vam vreme ovog puta nije saveznik nego neprijatelj i da će vas ta briga kad-tad sustići. Što se pre uhvatite u koštac sa time, pre ćete moći da se opustite.

  Dodatni značaj 11:15 na satu

  U izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 11 časova i 15 minuta.