Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 11:17 – Interpretacija i značenje ljubavnog sata

11:17 – Interpretacija i značenje ljubavnog sata

  11 sati i 17 minuta na digitalnom časovniku

  Ljubavni sat 11:17 vam poručuje da bi trebalo da se opustite, jer ćete tako mnogo lakše da rešite problem koji vas trenutno muči. Ukoliko vam se u poslednje vreme često dešavalo da na digitalnom satu, mobilnom telefonu ili nekom drugom uređaju vidite 11:17 to je znak da ne treba da donosite ishitrene odluke i vučete nagle poteze, jer bi oni mogli da izazovu prilično negativne posledice.

  Ovaj sat vam takođe govori da povedete računa o svom zdravlju zato što bi nervoza mogla trajno da ga ugrozi.

  S aspekta posla 11:17 na satu najavljuje turbulentan period. Nije isključeno da ćete se u narednom periodu suočiti sa većim finansijskim izazovima. Troškova će biti mnogo, a novca malo, te ćete morati da tražite najbolje moguće rešenje za izlazak iz te krize.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 17 minuta od 11 časova, taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 11:17

  Da bismo dobili što precizniji odgovor na pitanje šta znači kada na satu vidite 11:17, moramo da se posvetimo brojevima iz kojih se sastoji, te da zasebno analiziramo značenje sati i minuta. S obzirom na to da se broj 1 u ovom satu ponavlja tri puta on spada u sate trostrukog ogledala.

  Najvažniji broj u ovom satu trostrukog ogledala je 1. On simbolizuje jedinstvenost, odlučnost, snagu, hrabrost, ogromne liderske sposobnosti. Opisuju ga i manjak strpljenja i tolerancije, te slaba kontrola negativnih osećanja.

  Broj 7 je znak inteligencije, mudrosti i privlačnosti. Karakteriše ga i potreba za dominacijom u svakom razgovoru. Osobe rođene u ovom broju vole da je njihova reč poslednja.

  Jedanaesti sat u danu ukazuje na to da je potrebno da otkrijete šta želite i da počnete da radite na tome da to i ostvarite. On se povezuje sa humanošću, tj. potrebom da pomognete nekome. Njegova 17. minuta simbolizuje nezavisnost, disciplinu i mudrost.

  Kada uzmemo u obzir sve navedeno možemo da zaključimo da 11:17 na satu znači da bi trebalo da se smirite, da „stanete na loptu“, razmislite o tome šta vam je misija i da preduzmete konkretne korake kako biste je ostvarili.

  11:17 – Ljubavni sat

  Ako vam se u poslednje vreme često dešavalo da slučajno pogledate na sat i vidite da je prošlo 17 minuta od 11 časova taj ljubavni sat je znak da ćete rešiti problem koji vas muči samo ukoliko budete bili strpljivi, ako razmislite o svakom narednom koraku, te ukoliko se ne inatite.

  Ovo posebno važi ako imate problem sa suprugom tj. voljenom osobom. Setite se koliko su razumevanje i kompromis važni za opstanak svake emotivne veze ili braka.

  Tumačenje može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 11:17 moguće je da je njen brak u krizi. Verovatno u poslednje vreme sa partnerom ne možete da se dogovorite ni oko čega. Nešto je narušilo harmoniju, slogu i mir i sada je potrebno neko vreme da stvari „legnu na svoje mesto“.

  Jako je važno da tu stvar „ne lomite preko kolena“. Nemojte da mu pretite razvodom, jer tako nećete ništa postići, naročito ukoliko ga volite i ukoliko imate decu o kojoj treba da vodite računa.

  Umesto da svaki razgovor započinjete povišenim tonom i svađom, pokažite da želite da saslušate šta on ima da vam kaže. Ako vi pokažete razumevanje i spremnost da se u nekim stvarima nađete na pola puta, i on će reagovati smirenije, pa ćete lakše doći do rešenja problema koji vas muči.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 17 minuta od 11 časova taj ljubavni sat je znak da ne patite što ste još uvek sami, nego što vam izgleda kao da se drugi trude da promene vaš emotivni status mnogo više od vas. Naime, iz najboljih namere vam sugerišu šta i kako treba da radite, međutim, dosadilo vam je da stalno slušate iste priče.

  Ipak, nemojte da reagujete burno ili da se ljutite na one koji vas vole i koji vam žele dobro. Oni samo svojim savetima pokušavaju da vam pomognu. Nemojte da se udaljavate od njih, jer vam je potrebna njihova podrška. Umesto toga, potrudite se da im objasnite da imate plan i da verujete da će se ljubav u nekom momentu vratiti u vaš život.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 11:17 to implicira da ne treba da donosi neke zaključke naprečac. Naime, nemojte da optužujete partnerku za nešto ukoliko nemate dokaze kojim ćete to da potvrdite.

  Narušeno poverenje vrlo teško može da se vrati. Zato, ukoliko je volite i želite da vaš brak tj. veza uspe, pokušajte da o svemu razgovarate iskreno i bez tenzija. Nije vreme za ishitrene odluke ili poteze.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 17 minuta od 11 časova to znači da je prerano neke ljude eliminisao iz svog života. Moguće je da ste shvatili da vam ne prija nečije društvo i da ste doneli odluku da prekinete svaki kontakt sa njim, njom tj. njima. Mogli biste se pokajati zbog takve odluke, kada shvatite da vam on/ona ili oni nedostaju.

  Umesto toga, dajte mu/joj/im šansu da pokažu da zaslužuju da budu deo vašeg života, naročito ukoliko nisu uradili ništa konkretno da bi vas povredili, uvredili ili vam naneli štetu.

  11:17 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 17 minuta od 11 časova može da bude znak da je pred vama buran period kada je profesionalni život u pitanju. Možda ćete se suočiti sa teškim zadacima ili će vaša pozicija biti ugrožena usled nekih većih promena. Nije isključeno ni da će veća kriza da ugrozi vaše radno mesto.

  Bilo kako bilo, ne treba da paničite, nego da već sada počnete da tražite drugi posao. Vredni ste, inteligentni i dovoljno hrabri da ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

  Ukoliko se već ne bavite privatnim biznisom razmislite i o tom opciji. S obzirom na to da volite da radite sami, ovo uopšte ne bi bila loša ideja.

  11:17 – Finansijski sat

  Ako ste u poslednje vreme često na satu viđali 11:17 to za vaše finansije nije dobar znak. Moguće je da će u narednom periodu troškovi uveliko premašiti vaša primanja. Moraćete da uzmete iz fonda za „crne dane“ ili za neku drugu investiciju. Ukoliko je on prazan, time je vaša briga još veća.

  Jako je važno da pažljivo odaberete šta će biti vaš naredni korak. Ako se odlučite za kredit ili pozajmicu, potrudite se da isposlujete najbolje moguće uslove. Očajnički potezi bi u budućnosti mogli da dovedu do opasne glavobolje.

  11:17 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 17 minuta od 11 časova to znači da bi stres i nervoza mogli ozbiljno da zaprete vašem zdravlju. Potrebno je da što pre pronađete način da se opustite. Ukoliko biste veče pored televizora zamenili šetnjom, vožnjom biciklom ili druženjem sa prijateljima, osećali biste se mnogo bolje.

  Osim toga, razmislite o promeni prehrambenih navika. Manjak energije koju osećate može da bude posledica neadekvatne ishrane.

  11:17 u numerologiji

  S aspekta numerologije, 11. sat u danu i njegova 17. minuta ima posebno značenje. Da bismo ga predstavili što detaljnije, posvetićemo se delovima iz kojih se sastoji.

  Ranije smo pomenuli da broj 1 simbolizuje nezavisnost, individualnost, jedinstvenost, ambiciju, uspeh, snagu, moć i slično. Broj 7 povezujemo sa mudrošću, duhovnim razvojem, inteligencijom i saosećanjem.

  Za tumačenje su važni i brojevi 11, 17 i 28. Tako 11 nosi poruku da pronađete svoj cilj, svoju svrhu ili misiju i da počnete da je ostvarujete. Broj 17 je znak humanosti, discipline, mudrosti, nezavisnosti i velikog truda i rada.

  Kada saberemo sate i minute dobijamo broj 28 koji najavljuje dobre stvari koje će vam se dogoditi u budućnosti. On simbolizuje profesionalni uspeh, ali i stabilizaciju prilika u privatnom životu.

  11:17 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 1, 1, 1, 7 anđeli vam poručuju da se smirite, da duboko udahnete i da velike i važne odluke ne donosite preko noći.

  Bitno je da ne reagujete u afektu jer ćete tako povrediti osobe koje su vam važne i do kojih vam je stalo. Neke izgovorene reči zauvek ostanu urezane u sećanju, zato pazite šta pričate.

  Osim toga, anđeli vam govore da vam čuvaju leđa i da uživate njihovu zaštitu. Ipak, neke probleme morate sami da rešite umesto što ih „gurate pod tepih“.

  Zapamtite, ne postoji problem koji ne može da se reši. Kada mislite da su vam sve lađe potonule, dogodi se ono što mora da se dogodi kako bi vam pomoglo da se ne utopite.

  Ljubavni sat 11:17 u snovima

  Kada u snu vidite da je prošlo 17 minuta od 11 časova to implicira da pazite kome se poveravate, jer bi neko mogao da zloupotrebi vaše poverenje kako bi se nekome drugom dopao. O svojim tajnama, strahovima i planovima pričajte samo s osobama koje vas do sada nikad nisu izdale, jer sve što kažete može da bude upotrebljeno protiv vas!

  Dodatni značaj 11:17 na satu

  Pošto nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto važno dogodilo tačno u 11 sati i 17 minuta, bavićemo se onim što je obeležilo 1117. godinu.

  Tako je ugarski kralj Stjepan II 1117. godine povratio Dalmaciju od Venecije. Grof Ramon Berenguer III je nasledio mesto Serdanja, koja je postala deo Kneževine Katalonije.

  Češki vojvoda Vladislav II je abdicirao u korist svog brata Borivoja II, ali je zadržao veliki deo stvarne vlasti.

  3. januara 1117. godine Veronu je pogodio zemljotres jačine 7 stepeni po Merkalijevoj skali. Naneo je ogromnu štetu gradu i njegovim stanovnicima kao i okolnim mestima.