Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 11:19 – Trostruki ljubavni sat – simbolizam i značenje

11:19 – Trostruki ljubavni sat – simbolizam i značenje

  11 sati i 19 minuta

  Kada na digitalnom časovniku, ekranu mobilnog telefona ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite 11:19 taj ljubavni sat znači bi trebalo da budete maštovitiji u ljubavi, tj. u emocionalnim odnosima, ne samo sa partnerom tj. partnerkom nego i s osobom koja vam se u ovom trenutku dopada. Ponekad ste previše kruti i strogi prema ljudima koji vas vole, tj. osobama koje pokazuju interesovanje za vas.

  S aspekta posla i finansija 11. sat u danu i njegova 19. minuta poručuju da ćete probleme koji vas muče rešiti ukoliko budete kreativni i inovativni. Isto ne treba da primenjujete kada je zdravlje u pitanju. U tom segmentu vašeg života morate da slušate savete lekara.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 19 minuta od 11 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 11:19

  Sat koji pokazuje 11:19 zovemo sat trostrukog ogledala jer se broj 1 u njemu ponavlja čak tri puta. On ima posebnu simboliku, a da bi tumačenje bilo što detaljnije, razložićemo ga na elemente iz kojih se sastoji.

  Ukoliko znamo da broj 1 simbolizuje snagu, hrabrost, liderstvo, jedinstvenost i odlučnost, a broj 9 idealizam, maštovitost i kreativnost, lako dolazimo do zaključka da biste spojem ovih osobina mogli da ostvarite uspehe na svakom polju.

  Ipak, broj 1, kao i broj 9 ima svoje mane, a to su: nestrpljivost, agresivnost i nesigurnost. Upravo je to razlog što još uvek niste uspeli da rešite probleme koji vas muče.

  Za precizno tumačenje važni su i brojevi 11 i 19. U ovoj konstelaciji snaga 11. sat u danu može da bude znak da morate da se rešite kompleksa zbog kojih ste često bahati i arogantni.

  1. minuta u 11. satu vam govori da morate da budete pragmatični i da, barem kad je posao u pitanju, neke kritike i sugestije ne shvatate previše lično.

  Uz sve navedeno zaključak može da bude da vam 11:19 na satu poručuje da dozvolite vašim vrlinama da upravljaju životnim procesima, ali i da pustite radost i maštu da vam pomognu u ostvarenju želja.

  11:19 – Ljubavni sat

  Bilo da ste u vezi tj. braku ili ste trenutno sami ovaj ljubavni sat ima jasno značenje. Kada biste na život, ljude i okolnosti gledali sa vedrije strane, bili biste mnogo srećniji i zadovoljniji. Sat koji pokazuje da je prošlo 19 minuta od 11 časova može da najavi zanimljivu ponudu, tj. interesantan telefonski poziv.

  Za precizno tumačenje može da bude važan vaš trenutni emotivni status, a u nastavku teksta pročitajte šta to konkretno znači.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 11:19 to implicira da je prema partneru ponekad previše kruta. Naravno da vam treba biti važno da se porodične obaveze završavaju, međutim, morate da znate da to ne čini život lepšim, nego male stvari koje zajedno doživite.

  Vaša veza tj. brak je prilično stabilan. Ne postoji mnogo trzavica koje bi mogle da ugroze budućnost. Međutim, to što smatrate da je partner neozbiljan i što vam smeta kada se trudi da malim gestovima ili šalama upotpuni vaše vreme, negativno se odražava na vaš odnos.

  Možda vas dvoje život ne gledate istim očima. Dok ga vi smatrate vrlo ozbiljnim poslom, on se trudi da se igra i da ga živi punim plućima. Zašto stalno odbijate da učestvujete u njegovoj misiji da vaš život bude što lepši i zanimljiviji, tj. da svaki dan donese neko dragoceno iskustvo?

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu da je prošlo 19 minuta od 11 časova to znači da je ponekad previše stroga prema ljudima iz okruženja. Dozvolili ste da predrasude upravljaju vašim životom. Često svoje mišljenje ne bazirate na vlastitom znanju tj. iskustvu o nekome ili nečemu, nego na temelju pretpostavki. Tako propuštate priliku da doživite interesantne stvari.

  Ukoliko biste barem na kratko pustili neke nove ljude da vam se približe i sami biste otkrili svet novih, zanimljivih mogućnosti.

  Ovaj ljubavni sat vam poručuje da se trgnete, da shvatite da imate samo jedan život, jednu priliku da doživite lepotu koju nam pruža svet, tj. ljudi koji u njemu žive.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu 11:19 to može da bude znak da je skoro svesno zapao u kolotečinu i da mu je svaki dan isti. Dozvolili ste da se vaš dan svede na tek nekoliko aktivnosti i normalno je da vam partnerka na tome zamera.

  Umesto da slobodno vreme provodite gledajući filmove i serije, mogli biste da pronađete neku zajedničku aktivnost u kojoj ćete uživati i koja će vam pomoći da se ponovo zbližite.

  Ne treba da zanemarujete, tj. ignorišete ono što vam voljena osoba govori. U momentu kada vam prestane ponavljati stvari koje joj smetaju znajte da ste je izgubili.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 19 minuta od 11 časova to implicira da je vreme da počne da se bavi nekim hobijem. Sakrili ste se u svom svetu i retko izlazite iz njega. Ne želite da napuštate zonu komfora, čak ni ukoliko ste svesni da bi vam promena donela dobre stvari.

  To što ste trenutno sami nije vaša sudbina, nego izbor koji ste napravili. Možda mislite da je nemoguće da upoznate osobu sa kojom ćete želeti da razmišljate o budućnosti, međutim, vi to niste ni pokušali. Važno je da napokon prestanete da krivite druge za greške koje ste sami napravili!

  11:19 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 19 minuta od 11 časova može da najavi profesionalni napredak, pod uslovom da na stvari koje vam se dešavaju, tj. situaciju u kojoj se nalazite sagledate iz više uglova. Ne bi bilo loše kada biste o problemu koji vas muči razgovarali sa nekim kome verujete, tj. s osobom koja u tome ima više iskustva od vas.

  Moguće je da ste kreativna osoba, ali da posao kojim se trenutno bavite guši tu vašu osobinu. Sa druge strane, možda je situacija suprotna i možda vam je upravo potrebno inovativnosti kako biste napredovali.

  Samo vi znate šta je vaš najveći problem. Poradite na tome i možete se nadati profesionalnom uspehu.

  11:19 – Finansijski sat

  Kada na digitalnom časovniku ili nekom drugom uređaju vidite 11:19 to implicira da biste se uskoro mogli suočiti sa finansijskim izazovima. Moguće je da ćete imati više troškova nego inače i da ćete zbog toga biti vrlo zabrinuti. Postoji rešenje koje ne uključuje zaduživanje, tj. doživotno „ropstvo“.

  Na primer, mogli biste svoje talente da pretvorite u hobi koji će jednog dana da postane dobar izvor prihoda. Nemojte da bežite od honorarnih poslova, niti da se libite da se drugima nametnete svojim znanjem ili veštinama.

  11:19 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu već nekoliko puta slučajno videli da je prošlo 19 minuta od 11 časova to je znak da, kada je zdravlje u pitanju nema prostora za improvizaciju. Na primer, ako vam je lekar rekao koje lekove da pijete i šta treba da izbegavate, nemojte da ga olako shvatate.

  Ako se duže vreme mučite sa nekim problemom, a pretrage koje ste radili ne mogu da dovedu do konkretne dijagnoze, moguće je da se problem krije u glavi, u vašem mentalnom sklopu. Zato nemojte da zanemarujete osećaje, niti da ih „gurate pod tepih“. O svemu što vas muči pričajte sa ljudima kojima verujete.

  11:19 u numerologiji

  Kada je u pitanju niz brojeva 1, 1, 1, 9 numerologija ima svoju teoriju o tome šta oni mogu da znače. Ranije smo pomenuli glavne karakteristike broja 1, ali s obzirom na to da se on ponavlja tri puta, nije na odmet da ih još jednom podcrtamo.

  Dakle, broj 1 simbolizuje jedinstvenost, odlučnost, hrabrost, liderstvo i snagu. Njegove mane su agresivnost i slaba kontrola agresije i drugih negativnih emocija. Sa druge strane, broj 9 ukazuje na maštovitost, idealizam, kreativnost, empatiju i slično. On takođe ima svoje mane, a to su nesigurnost i teško prihvatanje nesavršenosti u svetu.

  Da bismo dobili još preciznije značenje ovog niza brojeva, moramo da se posvetimo analizi cifara 2, 8, 11, 19 i 30. Tako broj 2 u prvi plan stavlja emocije, dok 8 simbolizuje ambiciju, snagu i želju za uspehom.

  Broj 11 može da vam poruči da se izborite sa nesigurnostima, strahovima i dilemama, a 19 da stavite svoje interese u prvi plan i da ponekad prećutite ukoliko će vam to doneti nešto dobro.

  Kada saberemo sate i minute dolazimo do cifre 30 koja je u numerologiji povezana sa veštinama komunikacije na kojima morate da poradite.

  Ukoliko uzmemo u obzir sve navedeno 11:19 na satu je zapravo dobar znak. Ovaj sat trostrukog ogledala vam daje jasne instrukcije šta treba da menjate kako bi vaš život postao bolji, lepši i kvalitetniji.

  11:19 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 1, 1, 1, 9 anđeli vam poručuju da verujete u sebe, da nikad ne sumnjate u svoje znanje, veštine, talente, a na kraju krajeva ni na svoju duhovnu i fizičku lepotu i privlačnost.

  Možda se često preispitujete i to je sasvim normalno. Kada čovek sebi ne bi postavljao takva pitanja bio bi arogantan i nikad ne bi učio nove stvari i radio na sebi.

  Anđeli vam ovim brojevima govore da imate njihovu podršku i zaštitu zahvaljujući kojoj možete da postignete mnogo toga.

  Ljubavni sat 11:19 u numerologiji

  Ako vam se u snu dogodilo da ste pogledavši na sat videli da je prošlo 19 minuta od 11 časova moguće je da ćete u bližoj budućnosti dobiti interesantnu poslovnu ponudu. Druga mogućnost jeste da će vas na kafu ili piće pozvati privlačna osoba, prema kojoj ste u prošlosti gajili izvesne simpatije.

  Nemojte da dozvolite da vas strahovi, dileme ili kompleksi spreče u sticanju novih životnih iskustava.

  Dodatni značaj 11:19 na satu

  Kako u izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno odigralo tačno u 11 časova i 19 minuta, posvetićemo pažnju događajima koji su kroz istoriju obeležili 19.11.

  Veruje se da je 19.11.461. godine Libije Sever proglašen carom Zapadnog Rimskog Carstva. Kristofer Kolumbo je istog datuma 636. godine isplovio na obalu ostrva Borinken koje je kasnije preimenovano u Portoriko.

  19.11.1808. godine okončan je rat u Finskoj, a istog datuma 1816. godine osnovan je Univerzitet u Varšavi.

  Mnoge bitke u Balkanskim ratovima i Drugom svetskom ratu odigrale su se upravo 19.11.

  Istog datuma 1949. godine Švedska, Island i Avganistan su pristupile Ujedinjenim nacijama. Dvojica astronauta misije Apolo 12 su 19.11.1969. godine prošetali Mesecom i postali tek treća i četvrta osoba u istoriji kojima je tako nešto pošlo za rukom.