Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 12:00 – Poklopljene kazaljke i ljubavni sat

12:00 – Poklopljene kazaljke i ljubavni sat

  00:00 savršeni ljubavni sat u ponoć

  Kada se kazaljke na satu poklope na broju 12 ovaj ljubavni sat simbolizuje promene, kako u ljubavnom životu, tako i u drugim segmentima. Poklopljene kazaljke, tj. ćiza ukazuje na kraj jedne i početak nove faze, novu energiju zahvaljujući kojoj ćete uspeti da prevladate nevolje, ali i da se ohrabrite da uradite nešto bolje za svoju budućnost.

  Ukoliko ste čekali podne ili ponoć, tj. ako ste na sat pogledali u novogodišnjoj noći, značenje ovog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 12:00

  Kada na satu vidite da su mala i velika kazaljka stale na 12, tj. kada na digitalnom časovniku vidite 12:00 to može da ima više značenja, za ljubav, posao, finansije i zdravlje.

  Broj 1 u ovom slučaju ukazuje na neku važnu odluku, a broj 2 je znak da će vam biti potrebno strpljenje, tj. da se ono što želite neće dogoditi preko noći.

  Nula uvek simbolizuje početak i kraj, zatvoreni, a ponekad i „začarani krug“ iz koga biste morali što pre da izađete. Dakle, kada na satu vidite 1, 2, 0, 0 to implicira da je pred vama jedna nova faza života, koja će sa sobom da donese velike izazove i trebaće vam mnogo strpljenja kako bi se kockice složile onako kako vi želite.

  12:00 – Ljubavni sat

  Opšte je poznato da preklopljene kazaljke, tj. ćiza predstavljaju ljubavni sat. Zato smo u mladosti kada na časovniku vidimo da su kazaljke jedna preko druge verovali da neko misli na nas. To je istina, međutim, značenje ovog ljubavnog sada može da bude različito u zavisnosti od toga da li ste zauzeti ili sami, tj. od životnog doba u kome se trenutno nalazite.

  Možda ste svesni da ste se našli u začaranom krugu i da samo vi možete to da promenite, ali ste uplašeni. Sa druge strane, ljubavni sat 12:00 može da najavi raskid braka tj. veze ili razočarenje u onoga tj. onu koga/koju volite.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 12:00 to može da simbolizuje veliku promenu. Za mlađe žene ovaj ljubavni sat najavljuje trudnoću. Ovo posebno važi ukoliko duže vreme radite na prinovi. Obradovaće vas ova velika promena, a dovešće i do harmonizacije odnosa sa partnerom koji su u poslednje vreme bili loši.

  Ukoliko starija žena pogleda na sat i vidi da je podne, tj. ponoć to simbolizuje iskušenje. Moguće je da duže vreme niste srećni u braku, ali da se plašite radikalne promene. Potrudićete se da izgladite odnose sa suprugom, međutim, brzo ćete shvatiti da ne želite isto i zatražićete razvod.

  Bilo kako bilo, pred vama je period velikih promena i trebaće vam mnogo energije, hrabrosti i strpljenja kako biste iz toga izašli bez ožiljaka. U svakom slučaju, budućnost će, na ljubavnom planu biti lepa, nakon svih iskušenja koja ste morali da preživite.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu da je podne ili ponoć to implicira da će napokon ostaviti prošlost iza sebe. Verovatno ste doživeli neka loša iskustva, ali ćete dati šansu sreći, ljubavi i radosti da se usele u vaš život.

  Nije isključeno da ćete sresti osobu sa kojom ste nekad bili bliski, da ćete početi više vremena da provodite zajedno i da će se iz toga izroditi ljubav. Ne smete da dozvolite da vas ono što osećate uplaši, pa da se povučete i ni ne pokušate da pored njega izgradite lepšu budućnost.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 12:00 to simbolizuje dilemu i promenu. Moguće je da ćete shvatiti da niste srećni pored supruge i da ne vidite svoju budućnost pored nje, pa ćete zatražiti razvod. Verovatno će takvu odluku podstaći flert sa ženom koja je mnogo mlađa od vas.

  Sa druge strane, neki oženjeni muškarci bi mogli napokon shvatiti koliko im supruga znači, te će obnoviti odnos sa njom. Bićete romantični i pažljiviji prema njoj, a ona će vam uzvratiti još većom dozom ljubavi. Ovo posebno važi ukoliko ste nedavno prošli vrlo turbulentnu fazu i vaš brak je bio pred raspadom. Verovatno ćete shvatiti ne želite da je izgubite i potrudićete se da se tako nešto ne dogodi.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi da je prošlo podne ili ponoć to implicira da će uspeti da povrati samopouzdanje. Naime, žena iz bližeg okruženja će otvoreno pokazati interesovanje za vas i to će vam imponovati. Ukoliko budete čekali da ona napravi prvi korak, nije isključeno da od toga neće biti ništa.

  Međutim, ako se vi ohrabrite da je pozovete na kafu, piće ili večeru, sigurno vas neće odbiti. Vreme je da prošlost ostavite iza sebe, da zavolite sami sebe, pa će i drugi početi da vas gledaju na drugačiji način.

  12:00 – Poslovni sat

  Ako ste na satu videli da 12:00 to za mlađe ljude simbolizuje prekretnicu. Možda ćete upisati fakultet, dobiti posao, promeniti posao ili čak zanimanje. Ukoliko trenutno niste zadovoljni uslovima rada ili platom, verovatno ćete početi da tražite drugo radno mesto.

  Štaviše, moguće je da ćete se napokon ohrabriti da započnete privatni posao. Imate dobru ideju i znate kako da je realizujete, samo vam nedostaje kapital. Zato ćete morati druge da ubedite da investiraju u vaš projekat, kako biste svi profitirali.

  Kada starija osoba vidi kazaljke poklopljene na broju 12 to može da najavi odlazak u penziju ili ostavku na mestu na kome trenutno radite, a zbog koga ste pod konstantnim stresom.

  12:00 – Finansijski sat

  Ukoliko ste na satu videli da je podne ili ponoć to za finansije, na žalost, nije dobar znak. Moguće je da ćete zapasti u krizu, jer će troškovi da premaše vaša primanja. Nije isključeno ni da ćete se posvađati sa bliskom osobom i da ćete ga/je optužiti da previše troši i da ne razmišlja o budućnosti.

  Ovu krizu moći ćete da prevaziđete ukoliko pronađete dodatni posao, tj. izvor primanja. Ukoliko se, pak, odlučite da uzmete pozajmicu ili kredit, potrudite se da budete dobro upoznati s uslovima pod kojima ćete morati da ga vraćate. Pročitajte baš svaku stavku ugovora koji potpisujete i, što je još važnije, potrudite se da shvatite na šta vas tačno obavezuje, kako se ne biste uvalili u još veći problem.

  12:00 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli 12:00 to je dobar znak kada je u pitanju vaše ili zdravlje osobe za koju ste zabrinuti. Poklopljene kazaljke na broju 12 simbolizuju ozdravljenje – emocionalno, duhovno ili fizičko. Jako je važno da se potrudite da zadržite optimizam i da budete strpljivi.

  Ništa nećete postići ako budete zamišljali najgori mogući razvoj događaja. Stvari će da se reše na najbolji mogući način, ali je bitno da vi verujete u pozitivan ishod.

  Ponoć, tj. podne na satu viđamo i kada smo vrlo umorni. Moguće je da vas je nešto dosta iscrpelo i da vam je potrebna relaksacija. Uzmite pauzu kako biste se oporavili od stresa.

  12:00 u numerologiji

  Kada se kazaljke na satu poklope na broju 12 to najavljuje promene. Ukoliko vaši ciljevi budu jasni, ako napravite dobar plan i ukoliko ga se budete pridržavali bez odstupanja, ostvarićete ono što ste naumili. Broj 1 u numerologiji simbolizuje odluku. Dvojka ukazuje na strpljenje, dok dve nule predstavljaju početak i kraj, zatvoreni krug, beskonačnost.

  Dakle, ukoliko ste videli brojeve 1, 2, 0 i 0 to, sa numerološkog aspekta simbolizuje preokret, preobražaj, novu energiju, novi početak. Ukoliko budete odlučni, ostvarićete sve što ste zamislili.

  12:00 kao anđeoski broj

  Ukoliko niz brojeva 1, 2, 0, 0 viđate prilično često, ne samo na satu, nego i na računu, broju telefona, adresi i slično to je vaš anđeoski broj. Njime vam anđeli govore da budete strpljivi i hrabri, te da će se vaše želje ostvariti. Promene mogu da budu bolne i to je sasvim normalno, međutim, ako budete verovali u sebe i ako budete bili odlučni, ništa vas neće sprečiti da postanete i srećni i uspešni.

  Ljubavni sat 12:00 u snovima

  Ako ste u snu videli da je podne ili ponoć to može da ima više značenja, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao i od detalja koji su ga pratili. Broj 12 na satu u snu može da simbolizuje zadovoljstvo što ste nešto uspeli da završite ili frustraciju što niste.

  Bilo kako bilo, kazaljke poklopljene na 12 časova na satu mogu da budu znak promene, progresa i emocionalnog zadovoljstva. Stvari će biti onakve kakve vi želite da budu, samo ako od njih ne odustanete.

  Dodatni značaj 12:00 na satu

  Pored toga što kazaljke na broju 12 simbolizuju podne i ponoć, tj. ulazak u novi dan, ukazuju i na ulazak u novu godinu, milenijum i slično. Mnogi filmovi, pesme i albumi popularnih umetnika upravo nose naziv „12:00“.