Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 12:12 – Šta znači i simbolizuje ovo vreme?

Ljubavni sat 12:12 – Šta znači i simbolizuje ovo vreme?

  12 sati i 12 minuta na digitalnom časovniku

  Kada na digitalnom satu vidite 12:12 taj ljubavni sat najavljuje flert, strast, uzbuđenje i iskušenje. Za osobe koje su u vezi ili braku sledi turbulentan period. Ukoliko ste trenutno sami, moguće je da ćete se upustiti u tajnu, ali vrlo zanimljivu ljubavnu vezu.

  S aspekta posla i finansija 12 minut 12. sata u danu može da najavi pozitivne promene. Međutim, moraćete da se žrtvujete, da radite više nego do sada i da donosite mudre i promišljene odluke.

  Kada je u pitanju zdravlje, tu morate da budete vrlo oprezni, da vodite računa o sebi i da ne zanemarujete simptome koje osećate. Slušajući savete lekara, problem ćete rešiti mnogo brže.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 12 minuta od 12 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 12:12

  Mnogi se slažu da je 12 broj koji nosi snažnu simboliku. Ona najočitija je to što se godina sastoji iz 12 meseci, a dan od 12 časova svetla i 12 sati mraka. Kada na displeju mobilnog telefona, tableta, radio prijemnika ili na TV ekranu tj. monitoru vidite da je prošlo 12 minuta od 12 časova to najavljuje promene.

  Kao što i sami znate dvanaesti sat u danu predstavlja podne, dakle ukazuje na to da je pola dana prošlo, a 12. minuta ukazuje na to ste poranili ili zakasnili da nešto uradite.

  Dakle, kada na satu vidite da je prošlo 12 minuta od 12 časova to implicira da ste propustili neke velike šanse i da ne smete da dozvolite da vam se to ponovi.

  Naučite lekcije iz grešaka koje ste pravili i potrudite se da prepoznate priliku koja će doneti lepe promene u vašem životu.

  12:12 – Ljubavni sat

  Ukoliko ste na satu videli 12:12 taj ljubavni sat najavljuje uzbudljive trenutke. Dogodiće vam se ono što nikad ne biste očekivali. Možda će vas ta nagla promena uplašiti, međutim, brzo ćete shvatiti da uživate u onome što vam se događa. Po prvi put u životu nećete razmišljati o drugima, nego samo o sebi. Uradićete ono što vas usrećuje, bez obzira na to šta vam drugi govore i savetuju.

  Tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste slobodni.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu da je prošlo 12 minuta od 12 časova moguće je da će se zaljubiti u drugog muškarca i da će pasti u iskušenje da prevari supruga ili da ga ostavi zbog njega. Osetićete nešto što do sada niste imali priliku i pomislićete da je to ljubav koju ste do sada čekali.

  Morate sami sebi da date odgovore na neka pitanja i da budete iskreni i prema sebi i prema partneru. Možda odnos među vama nije najbolji, pa ste pomislili da utehu možete da pronađete u nekom drugom.

  Imajte u vidu da svaki vaš radikalan potez može da ima ozbiljne posledice. Pre nego što bilo šta uradite dobro razmislite o svemu.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 12:12 to implicira da će uskoro uploviti u strastvenu, ali tajnu vezu. Odnos sa tim muškarcem će se isključivo zasnivati na seksualnoj privlačnosti. Nećete imati mnogo dodirnih tačaka, te nećete biti raspoloženi da se ta avantura pretvori u vezu. Uživaćete u intimnim trenucima sa njim, ali ćete nastojati da i dalje ostanete slobodni.

  Moguće je da ćete taj odnos posmatrati kao privremeno rešenje dok ne pronađete osobu sa kojom ćete poželeti da provedete ostatak svog života.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 12 minuta od 12 časova to može da znači da nije zadovoljan svojim odnosom sa suprugom i da će utehu potražiti u drugoj ženi. Moguće je da ste zapali u kolotečinu i da vas partnerka više ne privlači.

  Zato ćete odlučiti da uplovite u tajnu vezu s osobom koja će na početku biti spremna da udovoljava vašim prohtevima. Nećete želeti da okončate brak, ali ćete uživati u trenucima koje provodite sa ljubavnicom.

  Zapitajte se šta će se dogoditi sa vašom porodicom kada supruga sazna pravu istinu.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 12:12 moguće je da će u bližoj budućnosti uspeti da osvoji ženu koja mu se duže vreme dopada. Već neko vreme maštate o njoj, ali vam se činilo da nije zainteresovana za vas.

  Međutim, stvari će se uskoro promeniti, pa ćete uočiti signale koje vam šalje i pozvaćete je na kafu ili piće. Iz prvog razgovora ćete steći utisak da vas osim privlačnosti ne veže ništa drugo, ali ćete odlučiti da date šansu tom odnosu bez namere da preraste u ozbiljnu vezu.

  12:12 – Poslovni sat

  Kada vidite na satu da je prošlo 12 minuta od 12 časova to simbolizuje napredak u profesionalnom životu. Vrlo ste vredna, odgovorna i odlučna osoba. Posedujete veliku dozu ambicije i ne plašite se da ostvarujete svoje ciljeve. Što je najvažnije, spremni ste da podnesete žrtvu kako biste postigli ono što želite.

  U skorijoj budućnosti biste mogli dobiti priliku da pokažete šta umete, te da kapitalizujete svoje znanje, veštine i iskustvo. Možda ćete dobiti bolje radno mesto u firmi u kojoj radite ili će poziv stići od drugog poslodavca.

  Ukoliko se bavite privatnim biznisom, moguće je da ćete uskoro uspostaviti isplativu poslovnu saradnju ili doći na ideju kako da zaradite više novca.

  12:12 – Finansijski sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 12 minuta od 12 časova je dobar znak za finansije. Ukoliko se trenutno suočavate sa krizom, to bi se vrlo brzo moglo promeniti. Moraćete da „stegnete kaiš“ neko vreme i da pazite na svaki dinar koji potrošite. To će vam pomoći da uštedite kako biste mogli novac da uložite u nešto vrlo isplativo.

  Moguće je povećanje plate ili dobitak u igrama na sreću.

  12:12 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite 12:12 to simbolizuje dobro zdravlje. Ukoliko trenutno imate neki problem obratite se lekaru i slušajte njegove savete kako biste što pre ozdravili. Potrudite se da nervoza i stres ne ugroze vaše mentalno zdravlje.

  Ako ste zabrinuti za blisku osobu koja ne želi da se obrati stručnjacima za pomoć, jedino što možete da uradite jeste da mu/joj vi zakažete pregled kod lekara. Možda vam to zvuči kao radikalan potez, međutim ukoliko bude čekao/la stvari se mogu dodatno iskomplikovati.

  12:12 u numerologiji

  Kako bismo dobili precizno tumačenje 12. sata u danu i njegovog 12. minuta, obratićemo pažnju na brojeve iz koga se sastoje. Broj 1 simbolizuje snagu i želju za ostvarenje nekih ciljeva. Opisuje odlučne i odgovorne ljude, kojima je manjak strpljenja najveća mana.

  Broj 2 je znak stabilnosti, pogotovo ukoliko se, kao u ovom slučaju, ponavlja dva puta. Njegova „mračna strana“ je uvredljivost, preterana agresivnost, ogorčenost i osvetoljubivost.

  Poznato je da broj 12 nosi snažnu simboliku – 12 meseci u godinu, 12 apostola Isusa Hrista, 12 bogova s Olimpa, 12 vitezova kralja Artura i slično.

  U tom kontekstu, 12 sati i 12 minuta vam poručuje da ćete ostvariti svoje ciljeve, samo ukoliko ste spremni na žrtvu. Ovo se prvenstveno odnosi na profesionalni život i finansije, a manje na ljubav i zdravlje.

  12:12 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste brojeve 1, 2, 1, 2 često viđali u adresama, brojevima telefona i slično, anđeli vam poručuju da će vam se dogoditi velika ljubav. Oni vam govore da ostanete pozitivni i da se ne plašite promene.

  Vreme je da sami sebi iskreno odgovorite na neka pitanja, da shvatite šta želite i da počnete da se borite da to i dobijete. Sudbina vam je namenila mnogo lepih stvari koje nećete otkriti ukoliko dopustite da strah ovlada vašim postupcima i odlukama.

  Pozitivnu energiju možete da crpite od članova porodice i prijatelja koji vas vole i na čiju podršku možete da računate u svakom momentu. Ne libite se da ih pitate za savet onda kada sami ne možete da dođete do rešenja nekog problema.

  Ljubavni sat 12:12 u snovima

  Ako ste u snu pogledali na sat i videli da je 12 sati i 12 minuta to implicira da bi trebalo da pružite šansu osobi koja otvoreno pokazuje interesovanje za vas. Moguće je da vam je priznao/la da mu/joj se dopadate, ali ste vi to „okrenuli na šalu“. Ukoliko ste trenutno sami nema razloga da ne odete na kafu ili piće sa njim. Ne mora da znači da ćete odmah uploviti u vezu, ali ćete se sigurno dobro zabaviti.

  Sa druge strane, ukoliko ste u vezi ili braku, pripazite na svoje ponašanje. Neko bi vašu srdačnost mogao da protumači na pogrešan način i da vam napravi veliki problem.

  Dodatni značaj 12:12 na satu

  Premda nismo našli podatak da se neki bitan događaj odvio baš u 12 časova i 12 minuta, mnogo toga se dogodilo na datum 12. decembar, odnosno 1212. godine.

  Zanimljivo je da je francuski astronom Lui Bojer je 1931. godine otkrio asteroid iz najudaljenijih područja koga je nazvao „1212 Franset (Francette)“.

  Američka muzičarka Barbra Mening je 1997. godine objavila album pod nazivom „1212“.

  U Medison Skver Gardenu u Njujorku je 12. decembra 2012. godine održan humanitarni koncert pod nazivom „12-12-12: The Concert for Sandy Relief“ sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć područjima koje je zahvatio razorni uragan Sendi.