Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 13:31 Obrnuti ljubavni sat – značenje i simbolika

13:31 Obrnuti ljubavni sat – značenje i simbolika

  13:31 ljubavni sat naopacke

  Kada na satu vidite 13:31 taj ljubavni sat simbolizuje strahove i sumnje. Moguće je da ste trenutno u nezahvalnoj poziciji, kada je u pitanju odnos s aktuelnim partnerom tj. partnerkom ili osobom koja vam se dopada. Ovaj sat može da ukazuje i na tenzije sa članovima porodice ili bliskim prijateljima.

  U poslovnom i finansijskom smislu 31 minuta 13 sata u danu najavljuje veće izazove. Verovatno će vaši troškovi da se povećaju, pa ćete morati da štedite ili da se zadužite. S aspekta zdravlja 13:31 na satu znači da treba da se čuvate nervoze.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli 13:31 taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 13:31

  Ako slučajno pogledate na sat i vidite da je prošla 31 minuta od 13 časova to zovemo sat obrnutog ogledala. Kako bismo dobili što preciznije značenje ovog sata razložićemo ga na cifre iz kojih se sastoji, odnosno na sate i minute.

  Tako broj 1 ukazuje na odlučnost, odgovornost, snagu i hrabrost. Opisuje ljude koji ostvaruju svoje ciljeve, ali i one koji ne podnose autoritete. Broj 3 znači optimizam, kreativnost, duhovitost i neiskorišten potencijal.

  Trinaesti sat u danu je kao što i sami znate prvi naredni sat posle podneva i može da najavi novi početak ili barem odluku o novom početku. Trideset prva minuta u 13 satu može da simbolizuje sumnju da ste negde zakasnili ili da se plašite da je vaša odluka preuranjena.

  Kada u obzir uzmemo svaki aspekt ovog ljubavnog sata značenje je prekretnica koja vas plaši i onespokojava. Moguće je da vam još uvek nedostaje hrabrosti da napravite veliku promenu u svom životu.

  13:31 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite 13:31 to može da ima više značenja u zavisnosti od toga da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste slobodni. Ovaj ljubavni sat se različito tumači s obzirom na vaš emotivni status, ali jedno je sigurno – on ukazuje na tremu, strah od promena i izlaska iz vlastite zone komfora.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošla 31 minuta od 13 časova to implicira da je nešto u odnosu sa partnerom plaši ili rastužuje. Moguće je da ste nedavno shvatili da niste srećni, a da o tome niste otvoreno razgovarali sa partnerom. Svesni ste svojih mana, međutim, sigurni ste da se za bolju budućnost ne možete boriti bez njegove pomoći.

  Možda vaš suprug ili dečko ne pokazuje nameru da menja ono što vam smeta i da u poslednje vreme često razmišljate o tome kako bi vam budućnost izgledala kada više ne biste bili zajedno.

  Važno je da sami sebi postavite pitanje šta želite i da li to možete da dobijete u svojoj vezi tj. braku, a nakon toga da iskreno razgovarate sa voljenom osobom. Pokušajte da to rešite, ali nemojte da ostajete u odnosu koji nema budućnost i da svoju sreću žrtvujete zbog svih drugih.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 13:31 moguće je da se dvoumi da li da pruži šansu muškarcu koji neko vreme pokazuje interesovanje za nju. Verovatno vas brine njegova prošlost ili šta će vaši najbliži da misle o toj vezi tj. odnosu.

  Moguće je da ste se zaljubili i da nalazite opravdanja za sve što je ranije radio. Sa druge strane, svesni ste da vam članovi porodice i prijatelji žele dobro i da se s razlogom plaše da ćete biti povređeni.

  Jedno je sigurno, ukoliko ne pokušate, tj. ako sami sebi ne date priliku da budete srećni, to se neće ni dogoditi. Poradite na samopouzdanju!

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu da je prošla 31 minuta od 13 časova to implicira da će morati da donese neke veoma važne odluke kako bi budućnost bila bolja i lepša. Naime, verovatno ste u poslednje vreme stavili posao i druge obaveze ispred porodice i partnerke. Jaz među vama se iz dana u dan produbljuje i znate da bi to u nekom momentu moglo da napravi problem.

  Počnite da razmišljate o drugima i onome što njih čini srećnim i da se barem trudite da napravite neki kompromis.

  Ukoliko sumnjate u partnerkinu vernost, pokušajte da o tome razgovarate sa njom. Ponekad vaša projekcija stvarnosti nije realna. Zato je iskren razgovor spasonosno rešenje, ne samo za vašu vezu tj. brak, nego i za vas same.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu 13:31 to znači da je usamljen i da je to posledica manjka samopouzdanja. Reč je o duboko ukorenjenim kompleksima ili lošim iskustvima koji vam ne dozvoljavaju da krenete napred. To što se plašite obaveza nije razlog da zauvek ostanete sami.

  Vreme je da na papir stavite svoje prednosti tj. vrline i mane. Tek tada ćete videti da je prva kolona mnogo duža.

  Sa druge strane, počnite da radite na onome što vam se ne dopada, na onome što vam smeta. Čim vidite prve rezultate, nivo samopouzdanja će se podići i sve će u vašem životu krenuti na bolje.

  13:31 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošla 31 minuta od 13 časova može da najavi veće poslovne izazove. Moguće je da ćete se suočiti sa velikom dozom stresa, da će vam se obaveze nagomilati i imaćete sve manje vremena da ih završavate. Nije isključeno da ćete morati da potražite pomoć kolega, nadređenih ili prijatelja.

  Ukoliko se bavite privatnim biznisom i videli ste na satu 13:31 to je znak da morate dobro da razmislite o narednim koracima, naročito ukoliko ste planirali da veću sumu novca uložite u proširenje poslovanja. Obratite pažnju na to kako se ponašaju vaši poslovni partneri.

  13:31 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite 13:31 to za finansije nije najbolji znak. Možda će se vaša primanja smanjiti ili će se troškovi povećati, pa ćete morati da menjate životne navike. Verovatno ste navikli da ne oskudevate ni u čemu ili da ne razmišljate mnogo o budućnosti. Međutim, situacija će se drastično promeniti.

  Najbolje bi bilo kada biste zapisivali na šta tačno trošite novac i kada biste revidirali te troškove. Mnogo toga vam zapravo nije potrebno, samo što toga još uvek niste svesni.

  13:31 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli da je prošla 31 minuta od 13 časova to simbolizuje stres i nervozu. Verovatno prolazite kroz buran period svog života i počeli ste da zanemarujete svoje zdravlje. Kako biste bili mentalno stabilni, morate da budete i fizički jaki.

  Nemojte da ignorišete simptome koje osećate i da se nadate da će proći sami od sebe. Mnogi od njih jesu posledica nervoze, ali ne bi trebalo da se neozbiljno odnosite prema tome. Potražite način da se opustite i odmorite. Umesto da svako veče provodite pored televizora, izađite u šetnju, vožnju biciklom ili rekreaciju.

  Ne samo da ćete odagnati crne misli, nego će vam i starost biti zahvalna na odluci da već sada povedete više računa o svom zdravlju.

  13:31 u numerologiji

  Kao što ste na početku teksta mogli da vidite, brojevi 1 i 3 imaju veliki značaj u numerologiji. Oni predstavljaju spoj krajnosti – odgovornost i želja za slobodom, profesionalizam i kreativnost.

  Premda broj 13 ima lošu reputaciju, s aspekta numerologije on može da bude veoma dobar znak. Da najavi pomirenje u duši, da podstakne želju za promenom, za izlaskom iz vlastite zone komfora. Da vam dá znak da se ništa značajno neće dogoditi samo od sebe i da vi morate na napravite velike rezove i donesete važne odluke za bolju budućnost.

  Kada saberemo brojeve koji čine sate i brojeve koji čine minute dobijamo cifru 44. Ako malo bolje razmislite, videćete da broj 4 nosi celu priču, jer 1 plus 3, tj. 3 plus 1 daju 4. Broj 4 simbolizuje stabilnost, sigurnost, odlučnost, upornost, ali i tvrdoglavost.

  Glavno je pitanje zašto ono što smatrate svojim manama ne biste iskoristili na takav način da vam donese veću korist?

  13:31 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz cifara 1, 3, 3, 1 često viđali u adresama, brojevima telefona, registarskim oznakama i slično, anđeli vam poručuju da niste sami. Imate njihovu podršku i zaštitu. Osim toga govore vam da uvek možete da se oslonite na članove porodice, bliske prijatelje, na ljude koji vas vole i poštuju.

  Sve što započnete, uspećete manje više uspešno i da završite, u to ne treba da sumnjate. Međutim, važno je da se pokrenete, da prestanete da tapkate u mestu i da napokon uradite ono što morate, odnosno, ono što želite.

  Ljubavni sat 13:31 u snovima

  Ako ste u snu pogledali na sat i videli da je prošla 31 minuta od 13 časova to može da ima više značenja, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. Uprkos tome, poruka ovakvih snova jeste da verujete u sebe, da ste sposobni da završite ono što ste započeli, tj. da ste u stanju da prevladate problem koji vas trenutno muči.

  Ni jedan problem nije nerešiv i niti jedna situacija ne traje večno. Poruka ovog sna jeste „glavu gore“. Ako uspete da zadržite optimizam koji vas je oduvek krasio, sve će se kockice složiti baš onako kako je najbolje za vas.

  Dodatni značaj 13:31 na satu

  Premda nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto veoma značajno dogodilo tačno u 13 sati i 31 minutu, godina 1331. iznedrila je neke važne događaje.

  Tako se 8. septembra 1331. godine srpski vladar Stefan Dušan proglasio kraljem Srbije. Istog meseca iste godine odigrala se i bitka kod Plovca. Upravo se 1331. godine dogodio prvi slučaj „crne smrti“ u kineskoj provinciji Hubei.