Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 13:33 – Videti ljubavni sat – simbolika i značenje

13:33 – Videti ljubavni sat – simbolika i značenje

  13:33 na digitalnom satu

  Ljubavni sat 13:33 ukazuje na to da bi vam život bio mnogo lepši kada biste na situacije koje vam se događaju gledali sa malo optimizma. Moguće je da vam je brak tj. veza u krizi, te da polako gubite veru i nadu da će stvari moći da se promene. Sa druge strane, ukoliko ste dugo sami verovatno ste prestali da verujete da će se vaš emotivni status u dogledno vreme promeniti. Veće biste šanse imali kada biste umeli da razmišljate pozitivno.

  Kada su u pitanju posao i finansije, 13:33 na satu simbolizuje lenjost. Posedujete ogroman potencijal, ali nemate volje, niti želje da ga iskoristite na pravi način, tj. da na njemu profitirate.

  S aspekta zdravlja 33. minuta 13. sata u danu ne najavljuje neke značajnije promene na bolje ili gore.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 33 minuta od 13. časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 13:33

  Da bismo dobili što konkretnije značenje sata 13:33, moramo da posvetimo pažnju segmentima iz kojih se sastoji. Za početak, važno je istaći da on predstavlja sat trostrukog ogledala, jer se broj 3 ponavlja tri puta.

  Broj 3 ukazuje na optimizam, kreativnost, velikodušnost, ali i ogromnu, skoro opsesivnu potrebu za pažnjom.

  Broj 1 simbolizuje nešto sasvim drugo. Njegove glavne vrline su odlučnost, snaga, hrabrost, posebnost, liderstvo i odgovornost. Mane su mu manjak strpljenja i izlivi besa i agresije.

  Kada uzmemo u obzir činjenicu da se u ovom satu trostrukog ogledala broj 3 ponavlja čak tri puta, dolazimo do zaključka da njegove osobine uzimaju primat u ovoj konstelaciji snaga.

  Ipak, važno je napomenuti i značaj brojeva 13 i 33. Broj 13 je nepravedno označen kao broj koji donosi nesreću, ali, u ovom konkretnom slučaju može da najavi veće, pozitivne promene.

  Broj 33 takođe predstavlja važan element ovog sata i on vam poručuje da imate malo više vere u sebe i ono što radite. Ukoliko biste se ubedili da ćete postići dobre rezultate, uspeh ne bi izostao.

  13:33 – Ljubavni sat

  Ukoliko vam se u poslednje vreme često dešavalo da pogledate na sat, bez nekog posebnog povoda i vidite da je prošlo 33 minuta od 13 časova to za vaš ljubavni života ima ogroman značaj, pogotovo ukoliko se trenutno suočavate sa nekim problemima.

  On ima vrlo sličnu simboliku bez obzira na to da li ste trenutno sami ili u vezi tj. braku, a jedno je zajedničko za oba slučaja – ukoliko verujete da se stvari mogu popraviti ili promeniti, tako će i biti.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 13:33 moguće je da odnos sa partnerom u poslednje vreme nije baš najbolji. Verovatno se često svađate oko sitnica, a razgovore o krupnim temama ne stižete ni da pokrenete. Osećate da se jaz među vama produbio, pa se pitate ima li vaša veza tj. brak ikakvu budućnost.

  Moguće je da partner ne pokazuje inicijativu da se nešto menja. Zato ni vi ne možete da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, premda znate da vas to samo dodatno udaljava jedno od drugoga.

  Pokušajte da mirno pristupite razgovoru, da saslušate šta ima da vam kaže i da verujete u to što vam govori, jer ste počeli da sumnjate u svaku reč koju vam uputi.

  Samo ukoliko oboje budete verovali da vaš brak ima budućnost, stvari će krenuti na bolje. U suprotnom je razvod neminovan.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 33 minuta od 13 časova to može da bude znak da polako gubi nadu da će se njen emotivni status u skorije vreme promeniti. Verovatno ste sami sebe ubedili da vam je sudbina predodredila samoću, međutim, niste u pravu.

  Počnite da radite na sebi, da menjate kod sebe ono što vam smeta. Osim toga, angažujte se u nekoj organizaciji, posvetite se hobiju i skrenite misli s onoga što vas trenutno muči. Mogli biste na potpuno neočekivanom mestu sresti interesantnu osobu, a nećete to ni primetiti ako sami sebe uverite da vam „nema spasa“.

  Nemojte da kukate i da plačete nad svojom sudbinom, nego se potrudite da vidite šansu koju život stavlja pred vas.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 13:33 moguće je da je svestan da se njegov odnos sa partnerkom potpuno promenio, ali da on jednostavno ne vidi način da se stvari vrate na staro. Ukoliko ste sigurni da je volite i da želite da provedete život sa njom, morate da se borite i da verujete da će vaša veza tj. brak da uspe.

  Pokušajte da dobro razmislite o svom životu, tj. o vašem odnosu, da pronađete ono što vas veže i što je u njemu dobro kako biste našli razloga da se borite za opstanak vaše veze tj. braka.

  Ako prerano dignete ruke od svega, u budućnosti biste se mogli pokajati. Zato, glavu gore! Samo vam je potrebno malo volje, hrabrosti, strpljenja i vere da biste bili srećni.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 13:33 to može da bude znak da stalnom potrebom da bude u centru pažnje tera od sebe ženu koja mu se dopada. Naime, ukoliko se konstatno namećete kao glavni „mužjak“ u društvu i ako potencirate da vodite svaki razgovor, to će je navesti da pomisli da i u vezi želite da dominirate.

  Dakle, promenite taktiku, pokažite razumevanje za druge i pružite joj pažnju, pa će vaše šanse da je osvojite biti mnogo veće. Ako verujete da je to prava osoba za vas, nemojte da odustajete od namere da je osvojite.

  13:33 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 13:33 to znači da je lenjost vaš najveći problem kada je profesionalni život u pitanju. Možda vam malo treba da se spremite za ispit i da ga položite, međutim, mrzi vas da učite. Sa druge strane, moguće je da posedujete ogroman potencijal i znanje, ali ste previše lenji da biste se mučili da uspete u poslu kojim se bavite.

  Morate da znate da ništa ne pada sa neba, ni sreća, ni uspeh, ni napredak. Možda ona ima svoje mesto na našem životnom putu, međutim, većina ljudi je do svojih ciljeva stigla teškim radom.

  Sve gore navedeno važi ukoliko vaša „lenja faza“ traje duže vreme. Ukoliko vam se samo poslednjih nekoliko dana ne dá da radite, možda ste samo umorni i iscrpljeni zbog obaveza koje ste imali u proteklom periodu.

  13:33 – Finansijski sat

  Ako ste videli na satu da je prošlo 33 minuta od 13 časova to za finansije ne donosi neku veliku promenu ukoliko vi ne budete bili spremni da se žrtvujete. Imate priliku da zaradite novac, međutim, ne želite mnogo energije i vremena da trošite radeći. To je u redu, ali onda morate da prestanete da kukate nad svojom sudbinom.

  Imate priliku da zaradite, ali ne i da se obogatite. Ukoliko to ne želite da iskoristite, nemojte onda da krivite druge i čitav sistem što nemate para onoliko koliko vam je potrebno.

  Samo se prisetite izreke „nema besplatne večere“ i sve će vam biti savršeno jasno.

  13:33 – Zdravstveni sat

  Ukoliko vam se u prethodnom periodu često dešavalo da slučajno pogledate na sat i vidite 13:33 to znači da se vaše zdravstveno stanje u narednih nekoliko dana neće drastično ni popraviti, a ni pogoršati. Uslediće period stagnacije, pa bi trebalo više pažnje da posvetite svom mentalnom i duševnom zdravlju.

  Probleme sa bolovima u želucu ili sistemom za varenje najlakše ćete da rešite ukoliko promenite način ishrane. Postoje prirodni načini da se regulišu takve tegobe, kako ne biste morali da uzimate lekove.

  13:33 u numerologiji

  U numerologiji niz brojeva 1, 3, 3, 3 ima vrlo značajan status, a da bismo dobili precizno značenje, moramo svakoj cifri da se posvetimo na pravi način. Ranije smo pomenuli da 1 simbolizuje liderstvo, odlučnost, snagu, hrabrost i odgovornost.

  Broj 3 je znak duhovitosti, optimizma i kreativnosti. Pošto se ponavlja tri puta, trebalo bi da njegove vrline pobede mane u koje svrstavamo lenjost, tj. nemogućnost da iskoriste potencijal koji poseduje. Međutim, nije uvek tako. Često se dešava upravo suprotno, pa apatija i destruktivno razmišljanje pobede pozitivno.

  Za numerološko tumačenje ovog niza brojeva, važne su i cifre 10, 13 i 33. Broj 10 simbolizuje nezavisnost, celovitost, samoodređenje i samopouzdanje. U ovoj konstelaciji snaga broj 13 ne donosi nesreću, nego promenu. Broj 33 najavljuje pozitivne pomake u rešavanju problema koji vas trenutno muči.

  Kada uzmemo u obzir sve navedeno dolazimo do zaključka da 13:33 na satu ukazuje na to da vam je potrebna promena načina razmišljanja. Morate da počnete da na život i sve što vam se dešava gledate sa vedrije strane.

  13:33 kao anđeoski broj

  Anđeli vam nizom brojeva 1, 3, 3, 3 govore da ne treba da se plašite budućnosti. Moguće je da ćete uskoro ući u buran period i da ćete se brinuti o tome kako će vam život izgledati nakon nekih većih promena.

  Međutim, morate da verujete u svoju snagu i hrabrost. Borac u vama će ponovo oživeti i neke teške trenutke ćete prevladati lakše nego što ste mislili.

  Brojevi 1, 3, 3, 3 su dokaz da negde gore imate zaštitnika, nekoga ko vas brani od nedaća i ko brine o vama.

  Ljubavni sat 13:33 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste na satu videli 13:33 moguće je da ste u dilemi. Verovatno ne znate kako bliskoj osobi da saopštite neke loše vesti ili bolnu istinu. Ne postoji lak način da se tako nešto uradi, zato nemojte da oklevate ili da se dvoumite.

  Mnogo više će ceniti vašu iskrenost i direktnost od toga da tu stvar „zamotavate u ukrasni papir“. Na kraju kajeva, sigurno biste i vi više poštovali onoga ko ima smelosti i snage da vam teške stvari kaže u lice.

  Dodatni značaj 13:33 na satu

  Kako u izvorima koji su nam bili dostupni nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno odigralo tačno u 13 časova i 33 minuta, pažnju ćemo posvetiti događajima koji su obeležili 1333. godinu.

  Tako je 1333. godine završena opsada japanskog grada Kamakure. Grof Vilijam Don de Burg je ubijen u Burkeovom građanskom ratu u Irskoj.

  Iste godine je okončana vladavina japanskog cara Kogona.

  1. godine vodili su se ratovi za nezavisnost Škotske.

  Prema zapisima istoričara, te godine je zavladala velika glad u Kini i Južnoj Evropi.