Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 14:44 – Šta znači ovaj ljubavni sat?

14:44 – Šta znači ovaj ljubavni sat?

  Trostruki ljubavni sati 14:44 ilustracija sata

  Ako vam se u poslednje vreme često događalo da slučajno pogledate na sat i vidite da je prošlo 44 minuta od 14 časova taj ljubavni sat vam poručuje da se borite za ono što želite. Ukoliko odnos sa partnerom tj. partnerkom nije dobar, a mislite da može da se popravi, nemojte da odustajete. Sa druge strane, ako vam se neko dopada, a trenutno ne pokazuje interesovanje za vas, moraćete malo više da se potrudite kako biste ga/je osvojili.

  Kada na satu vidite 14:44 to implicira da bi vam se u narednom periodu mogle dogoditi pozitivne promene kada su posao i finansije u pitanju. Moguće je da ćete napokon uspostaviti stabilnost o kojoj dugo maštate

  S aspekta zdravlja 14:44 na satu vam poručuje da ne preterujete ni u čemu.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat čekajući nekoga ili nešto i videli da je prošlo 44 minuta od 14 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 14:44

  Ako ste u poslednje vreme često na digitalnom časovniku, mobilnom telefonu ili nekom drugom elektronskom uređaju viđali 14:44 to ima veoma značajnu simboliku. S obzirom na to da se broj 4 u ovom satu ponavlja tri puta, svrstavamo ga u sate trostrukog ogledala.

  Da bismo dobili što konkretnije značenje ovog sata analiziraćemo brojeve iz kojih se sastoji, te posebnu pažnju posvetiti značenju sati i minuta. Tako broj 1 simbolizuje jedinstvenost, snagu, hrabrost, odlučnost i slično. Mane su mu agresivnost, tj. loša kontrola negativnih emocija.

  Broj 4, koji se u ovom satu ponavlja čak tri puta, ukazuje na pravednost, upornost, poštenje i potrebu za stabilnošću u životu. Ima i on svoju tamnu stranu, a to su tvrdoglavost, krutost i skepticizam.

  Zajedničko broju 1 i 4 jeste odlučnost, što može da bude ključ za rešenje mnogih vaših problema.

  U ovakvoj konstelaciji snaga 14. sat u danu ukazuje na potencijal koji posedujete, a njegova 44. minuta na ambiciju da svoj život uredite onako kako mislite da je najbolje.

  Kada uzmemo u obzir sve navedeno možemo da dođemo do zaključka da 14:44 najavljuje pozitivne promene, pod uslovom da se odlučno borite za ono što želite.

  14:44 – Ljubavni sat

  Ukoliko vam se često dešavalo da na satu vidite 14:44 to znači da niste zadovoljni svojim ljubavnim životom, odnosom sa partnerom tj. partnerkom, prijateljima ili članovima porodice. Ponekad gubite nadu da bi stvari mogle da se promene na bolje. Međutim, ne smete da padate u apatiju, nego da radite na tome da se situacija popravi, tj. da se kriza prevaziđe.

  Tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emocionalnog statusa.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu da je prošlo 44 minuta od 14 časova, moguće je da je odnos sa partnerom napet i da se često raspravljate oko sitnih stvari, pa ne stižete da razgovarate o životnim pitanjima tj. o budućnosti. Nešto je narušilo harmoniju i pitate se možete li je ponovo uspostaviti.

  Odgovor je „da, ali pod uslovom da se i vi i voljena osoba borite za to“. Za početak, pokažite razumevanje i spremnost na kompromis. Slušajte šta vam partner govori i mirno iznosite svoje mišljenje i stavove. Ukoliko ne budete pokušavali galamom da postignete ono što želite, možda će i on pokazati istu volju, energiju i želju da se vaš odnos promeni.

  Ništa se neće dogoditi preko noći, baš kao što se niti jedan problem neće rešiti ukoliko ga budete „gurali pod tepih“.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 14:44 to može da bude znak da je izgubila nadu da će osvojiti muškarca koji joj se dopada. Moguće je da je pokazivao interesovanje, a potom se naglo povukao. Niste sigurni da li je u pitanju igra, ili ga jednostavno više ne privlačite.

  Ma koliko bili zainteresovani za njega, nemojte da ga jurite. Igrajte i vi igru, glumite da vas ne zanima, pa ćete videti reakciju. Ukoliko bilo kakva reakcija izostane, znaćete na čemu ste. Međutim, ako primetite poglede na sebi, tj. ukoliko on napravi neki konkretan korak, to će vam biti znak da još postoji mogućnost da se zbližite.

  Vrlo ste privlačna osoba, pa nema smisla da patite za bivšim partnerom ili osobom koja ne zna šta želi!

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 44 minuta od 14 časova to implicira da je svestan da između njega i partnerke postoji problem, ali da ne radi ništa kako bi ga rešio. Moguće je da mislite da je ona u nekoj svojoj „ludoj fazi“ i da će u nekom momentu da se smiri.

  Međutim, ukoliko to traje dugo i ako ne želite da je izgubite, onda je red na vama da učinite nešto. Počnite da joj pokazujete koliko vam znači, nemojte da je uzimate „zdravo za gotovo“ i da vam sve drugo bude preče od vašeg odnosa.

  Ukoliko se ne trgnete i ne počnete zajedno da se borite da vaša veza tj. brak opstane, razlaz će postati vrlo realna opcija.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu 14:44 to znači da ga ponašanje žene koja mu se dopada frustrira. Naime, ponekad vam se čini da je privlačite koliko i ona vas, dok već u sledećem momentu dolazite do zaključka da nemate nikakve šanse kod nje. Pitate se da li je samo sramežljiva ili igra neku igru.

  Bilo kako bilo, ako vam se dopada i ukoliko nema prepreka da budete zajedno, borite se da je osvojite. Ukoliko u nekom momentu shvatite da nema povratne reakcije, znaćete na čemu ste. To će vam biti znak da svoju sreću potražite pored nekog drugog.

  14:44 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 44 minuta od 14 časova znači da se plašite da poslodavac ne ume da ceni trud i rad koji ulažete u posao. Preuzeli ste mnogo obaveza na sebe, a on vam stalno govori da vi možete da ih završite bez problema. Mislite da uopšte nije svestan koliko vam ta situacija stvara stresa, s obzirom na to da ste vrlo odgovorna osoba.

  Neće nikada ni saznati ukoliko mu ne kažete, ako je potrebo i nekoliko puta. Pošto se vi ne bunite, on stiče utisak da nemate nikakav problem, tj. da se ne mučite da završite svoje zadatke.

  Borite se da makar nagradi vaš trud i rad, a ako kroz neko vreme shvatite da se situacija nije promenila, počnite da tražite drugo radno mesto. Ako mu „zapretite“ otkazom, moguće je da ćete napredovati, tj. da ćete se izboriti za benefite koje trenutno nemate.

  14:44 – Finansijski sat

  Za finansije 14:44 na satu može da ukazuje na dobitak, tj. stabilizaciju. Međutim, to se neće dogoditi u dogledno vreme. Moraćete još da se strpite, ali i da se borite da se situacija na vašem bankovnom računu promeni, tj. popravi.

  Ne bi bilo loše kada biste razmislili o investiciji, tj. ulaganju u nešto što može da donese profit. Ukoliko nemate iskustva u tome, posavetujete se s osobom koja se tim poslom bavi. Novac uvek možete da uložite u svoje znanje, da upišete kurs, obuku ili viši stepen studija. To bi u nekom momentu moglo da bude velika komparativna prednost.

  14:44 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite 14:44 to vam poručuje da budete umereniji u svemu – hrani, piću, brzi, radu i slično. U poslednje vreme ste skloni preterivanju i ponašate se kao da sutra ne postoji. To bi moglo ozbiljno da naruši vaše zdravstveno stanje i zato je važno da počnete da se menjate.

  Ukoliko biste kauč i daljinski upravljač zamenili, šetnjom u parku, vožnjom biciklom ili teretanom, osećali biste se mnogo bolje, a starost bi vam na tome bila vrlo zahvalna.

  14:44 u numerologiji

  Numerolozi nizu brojeva 1, 4, 4, 4, daju poseban značaj, upravo iz razloga što se cifra 4 ponavlja čak tri puta. Kao što smo ranije pomenuli broj 1 simbolizuje novi početak, napredak, uspeh, ambiciju, nezavisnost, snagu, hrabrost, samopouzdanje, liderstvo i slično.

  Sa druge strane, broju 4 se pripisuju osobine poput, praktičnosti, odlučnosti, entuzijazma, strpljenja, odgovornosti i drugo.

  Za numerološko tumačenje važni su i brojevi 14, tj. 44. Tako broj 14 znači da treba da budete strpljivi i da se borite da svoje želje pretvorite u stvarnost. Broj 44 ukazuje na stabilnost, volju, istrajnost i odlučnost u postizanju uspeha.

  Kada saberemo brojeve koji čine sate i koji čine minute dobićemo cifru 58, koja vam poručuje da budete snažni i odlučni, te da nikad ne odustajete od ciljeva koje ste sebi postavili.

  14:44 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 1, 4, 4, 4 anđeli pokušavaju da vam poruče da se rešite negativnih misli, da na život i sve što vam se događa počnete da gledate sa vedrije strane. Oni vam pokazuju pravi put, a na vama je da iskoristite potencijal koji imate i mogućnosti koje su vam na raspolaganju.

  Naravno da život ponekad nije lak, međutim, kada znate šta vam je misija i kada uživate ovoliku podršku anđela, neuspeh je sveden na minimum.

  Ukoliko ste pali, ustanite, očistite kolena, podignite glavu i nastavite dalje! Iskustvo koje ste stekli sigurno će vam pomoći u daljem životu.

  Ljubavni sat 14:44 u snovima

  Ako ste u snu pogledali na sat i videli da je prošlo 44 minuta od 14 časova to implicira da je došao trenutak da ideju koja vam se dugo „vrzma po glavi“ sprovedete u delo. Možda ste oklevali i čekali da se sve kockice slože. Međutim, izgubili ste dragoceno vreme.

  Vaša ideja je dovoljno dobra da vam donese uspeh, samo je važno da napravite dobar plan realizacije i da od njega ne odstupate ni po koju cenu.

  Dodatni značaj 14:44 na satu

  S obzirom na to da u izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto značajno odigralo tačno u 14 časova i 44 minuta, u kratkim crtama ćemo navesti šta se dogodilo 1444. godine.

  1. godine potpisano je petogodišnje primirje između Engleske i Francuske u Stogodišnjem ratu. Iste godine potpisan je i Segedinski mir između Osmanskog carstva i Ugarske. Turski sultan Murat II je abdicirao u korist svog sina Mehmeda II.