Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 15:15 – značenje i simbolizam

Ljubavni sat 15:15 – značenje i simbolizam

  15:15 ljubavni sat

  Ljubavni sat 15:15 može da znači da ste predmet nečijih maštarija. Nekome ste zapali za oko, ali vam to još uvek nije priznao. Razlog može da bude to što ste u vezi tj. braku ili što delujete nezainteresovano i nepristupačno. Ako obratite pažnju moći ćete da uočite o čemu, tj. o kome se radi.

  Sa poslovnog i finansijskog aspekta sat koji pokazuje da je prošlo 15 minuta od 15 časova ukazuje na to da ćete morati više da se trudite kako biste ostvarili svoje želje. Nije dovoljna samo kreativnost i talenat, nego je potrebna i velika žrtva da bi vaši snovi postali stvarnost.

  Kada na digitalnom satu vidite 15:15 to simbolizuje dobro zdravlje.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 15 minuta od 15 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 15:15

  Kako bismo dobili detaljno objašnjenje šta znači kada na satu vidimo 15:15, razložićemo taj sat na dve, odnosno četiri celine, tj. na minute i sate. Tako, na primer broj 1 simbolizuje snagu, hrabrost, ambiciju i odlučnost. Broj 5 opisuje talenat i samopouzdanje.

  Dakle, 15. sat u danu ukazuje na to da možete mnogo da postignete ukoliko se budete potrudili. Sa druge strane, 15. minuta u satu znači da ne treba da zanemarite ono u čemu uživate, nego je poželjeno da nastavite da živite punim plućima.

  15:15 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 15 časova i 15 minuta to implicira da neko često misli na vas. Pri tome ne mislimo ni na partnera tj. partnerku, a ni na članove porodice, prijatelje i kolege. U vašem okruženju postoji osoba kojoj se dopadate. Nije vam to pokazao/la iz straha od vaše reakcije, odnosno zbog manjka samopouzdanja.

  Tumačenje može da bude različito u zavisnosti od toga da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste slobodni.

  Za udate žene

  Ako žena koja je udata ili u dužoj vezi vidi na satu 15:15 to znači da poznanik, kolega ili osoba koga površno poznaje oseća simpatije prema njoj. Moguće je da ste nenamerno privukli njegovu pažnju i da to ne primećujete. Sa druge strane, ukoliko ste i primetili neke signale, svesno ste ih ignorisali jer niste želeli da vam to napravi problem u braku.

  Možda ni sami sebi ne želite da priznate da nekoga izbegavate upravo iz tog razloga što vam se čini da nije samo pristojan prema vama, nego mu se dopadate. Nema potrebe da vas to opterećuje ukoliko ste sigurni u svoju ljubav prema partneru, tj. ukoliko znate da malo toga može da ugrozi vaš brak.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 15 minuta od 15 časova to implicira da je očekuje zanimljiv telefonski poziv ili poruka. Moguće je da će se osoba kojoj se dopadate napokon ohrabriti da vas pozove na kafu, piće ili večeru.

  Nemojte da ga odbijete zbog toga što još uvek niste preboleli staru ljubav, ali ni da pristanete na druženje sa njim kako ne biste ispali nepristojni ili bezobrazni.

  Generalno gledano, samo zato što trenutno nemate partnera ne mora da znači da treba da pristajete da provodite vreme sa ljudima koji vam ne odgovaraju.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 15:15 moguće je da će koleginica sa posla ili poznanica flertovati sa njim. Verovatno ćete se naći na nekom neformalnom druženju bez supruge, a žena koju površno poznajete će pokrenuti razgovor iz koga ćete izvesti zaključak da joj se dopadate.

  Ne bi trebalo da upadate u zamku, tj. da padate u iskušenje da iskoristite priliku koja vam se nudi, jer ćete na taj način sigurno povrediti suprugu. Na kraju krajeva, sigurno ne biste želeli da vam se desi obrnuta situacija, pa da voljena osoba iskoristi šansu i prevari vas sa drugim muškarcem.

  Za neoženjene muškarce

  Za neoženjenog muškarca 15 sati i 15 minuta na časovniku može da znači da ćete zapasti za oko ženi koja je starija od vas. Nije isključeno da će otvoreno pokazati simpatije prema vama. S obzirom na to da ste slobodnog duha, neće videti ništa loše u tome.

  Međutim, prijatelji će vas podsećati na to kolika je razlika u godinama između vas i nje, pa ćete se zapitati da li je pametno započinjati bilo kakvu vezu sa njom. Niste neko ko osluškuje šta govori okolina, međutim, ovog puta ćete verovatno odlučiti da „stanete na kočnicu“.

  15:15 – Poslovni sat

  Ako ste na satu videli 15:15 to implicira da će vaši talenti doći do izražaja samo ukoliko budete bili bolje organizovani i disciplinovani. Posedujete veliki potencijal, odlučni ste i kreativni, međutim, ne može se reći da vam se to do sada isplatilo.

  Problem je u tome što ne znate kako da svoju ideju pretočite u ostvariv plan. Čak i kada krenete u realizaciju nekog plana, češće improvizujete nego što se držite zadataka koje ste sami sebi zadali.

  Ukoliko očekujete veliki poslovni uspeh, moraćete da menjate svoj pristup poslu. To ne znači da treba stalno da radite. Naravno da možete pronaći vremena da se bavite onim što uživate, ali neko konkretno vreme morate da posvetite poslu kako bi rezultati bili opipljivi, a zarada koliko-toliko pristojna.

  15:15 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 15 minuta od 15 časova to implicira da niste baš ekonomična osoba. Novac, kada ga imate, trošite na sebe, na garderobu, obuću, putovanja, hranu koju volite i slično. Često ste na ivici bankrota upravo iz razloga što ne znate pravilno da rasporedite primanja.

  Nema ništa loše u tome što udovoljavate svojim potrebama i što vam novac nije toliko važan. Međutim, od vas se očekuje da ste dovoljno zreli da pravilno rasporedite ono što imate. Ako nastavite da razmišljate kao do sada, niti jedna plata vam neće biti dovoljna.

  15:15 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli 15:15 to ukazuje na dobro zdravlje. U poslednje vreme se osećate dobro, fizički i psihički. Razlog može da bude to što ste promenili neke navike ili što se trudite da se zdravije hranite i više krećete. Osim toga, pomaže i pozitivno razmišljanje, te to što vam neke vrlo lepe stvari okupiraju pažnju.

  Potrudite se da uvedete što više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu. Starost će vam na tome biti vrlo zahvalna.

  15:15 u numerologiji

  Broj 15 u numerologiji ima vrlo značajno mesto, a naročito ukoliko se ponavlja dva puta. Ovaj broj simbolizuje pozitivnu promenu, duhovnu i mentalnu snagu, spremnost na izazove i avanture. Pripisuju mu se kreativnost, optimizam, liderstvo i odlučnost.

  To što se na satu ponavlja dva puta je znak da ćete uspeti da ostvarite određene ciljeve, ali ćete morati da budete strpljivi, istrajni i hrabri. Ništa vam neće pasti sa neba, nego ćete morati za to mnogo da se pomučite.

  Broj 15 opisuje kreativne ljude, osobe koje su rođene da predvode, da reformišu, da stvaraju javno mnjenje i da utiču na one koji donose važne odluke.

  15:15 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz brojeva 1, 5, 1, 5 često viđali anđeli vam poručuju da ne budete prestrogi prema sebi. Navikli ste da u svemu čime se bavite budete najbolji, a kada to nije tako postajete frustrirani i nesrećni.

  Niko od vas ne očekuje da sve radite perfektno. Imate pravo na grešku i zato slobodno pogrešite, jer ćete samo vi snositi posledice toga, a naučićete lekciju za ubuduće.

  Nizom brojeva 1, 5, 1, 5 anđeli vam govore da budete blaži i prema ljudima koje volite. Normalno je da ih kritikujete kada pogreše, međutim, isto tako treba da im pružite podršku i da im pomognete da isprave grešku.

  Time što ćete im kazati „znao/la sam da će tako biti“, ne činite ništa dobro za njega tj. nju, nego samo rušite njegovo tj. njeno samopouzdanje i gurate ga/je od sebe.

  Ljubavni sat 15:15 u snovima

  Ako ste u snu videli sat koji pokazuje da je prošlo 15 minuta od 15 časova to implicira da je vreme da proširite vidike. Dozvolili ste da predrasude upravljaju vašim životom. Često mišljenje o nekim stvarima i ljudima gradite na bazi pretpostavki, a ne na temelju znanja ili iskustva.

  Ukoliko biste promenili pristup, doživeli biste dragocena iskustva i upoznali ljude od kojih možete mnogo toga da naučite i koji će da obogate vaš život u najboljem mogućem smislu.

  Dodatni značaj 15:15 u snovima

  Iako nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 15 sati i 15 minuta, 1515. godina je iznedrila neke istorijski važne događaje.

  Tako je 25. januara 1515. godine Franjo I postao kralj Francuske. 13. maja iste godine venčali su se Marija Tjudor i Čarls Brendon, sin ugarskog kralja Vladislava II Ljudevit oženio je Mariju Austrijsku, a njen brat je oženio Vladislavu ćerku Anu.

  Iste godine Dijego Velaskez je osnovao grad Havanu. Nekoliko važnih bitaka odigralo se upravo 1515. godine.