Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 15:55 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

15:55 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

  Trostruki ljubavni sat 15 sati i 55 minuta

  Ljubavni sat 15:55 najavljuje veće promene u vašem životu. Ovo se ne tiče samo ljubavi, nego i posla, finansija i zdravlja. Konkretno, ukoliko vam se u poslednje vreme često dešavalo da na digitalnom satu, mobilnom telefonu, računaru ili nekom drugom elektronskom uređaju vidite da je prošlo 55 minuta od 15 časova, to znači da je pred vama turbulentan period, ali da se zbog odluka koje ste doneli i poteza koje ste povukli verovatno nikad nećete pokajati.

  Ako ste niz brojeva 1, 5, 5, 5 često viđali među nekim numeričkim podacima, anđeli vam govore da budete strpljivi i da ne odustajete od svojih ciljeva.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 15 minuta od 15 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 15:55

  Da bismo dobili što detaljnije značenje ovog sata, moramo da analiziramo elemente iz kojih se sastoji, tačnije da objasnimo značenje brojeva, sati i minuta. S obzirom na to da se broj 5 u ovom satu ponavlja tri puta on spada u sate trostrukog ogledala i ima posebnu simboliku.

  Možda vam je poznato da broj 1 simbolizuje odlučnost, upornost, snagu, hrabrost, jedinstvenost, odgovornost i liderstvo. Mane su mu agresivnost i manjak strpljenja, te slaba kontrola negativnih osećanja.

  Broj 5 ukazuje na snalažljivost, nezavisnost, optimizam, prilagodljivost, kreativnost, dobro samopouzdanje i slično. Njegova tamna strana su loša organizacija i manjak discipline, te prilično detinjasto i nezrelo ponašanje u prilikama koje zavređuju ozbiljniji pristup.

  Kada uzmemo u obzir da se broj 5 ponavlja tri puta možemo da zaključimo da će u vašem životu njegove osobine prevladati i njegove mane, ali i snagu broja 1.

  Ovaj sat trostrukog ogledala najavljuje neke veće promene u vašem privatnom životu ili profesionalnom radu.

  15:55 – Ljubavni sat

  Ako vam se često dešavalo da spontano pogledate na sat i vidite da je prošlo 55 minuta od 15 časova to znači da je pred vama buran period kada su ljubav, tj. osećanja u pitanju. Verovatno će vas mučiti neke dileme i strahovi, ali dobra vest je što ćete biti odlučni i što ćete krenuti da se borite za srećniji život.

  Značenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emocionalnog statusa.

  Za udate žene

  Ukoliko udata žena vidi na satu 15:55 moguće je da će se njen život preko noći promeniti. Možda ćete vi ili vaš suprug tj. partner dobiti posao u drugom gradu, te ćete odlučiti da se tamo trajno preselite. Ako imate decu, brinućete o tome kako će oni da se snađu u novoj sredini.

  Ipak želja za napretkom, boljim i srećnijim životom i lepšom budućnosti će pobediti strah, te ćete spakovati kofere i krenuti u avanturu. Postoji mogućnost da ćete se u novoj situaciji dobro snaći, te da se nikad nećete pokajati zbog odluka koje ste doneli.

  Drugo značenje ovog ljubavnog sata jeste da ćete dobiti prinovu, što će u mnogome promeniti vaš život.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu da je prošlo 55 minuta od 15 časova to znači da bi u narednom periodu mogla doživeti veliku avanturu. Vi ste po prirodi slobodnog duha, volite promene i ne plašite ih se. Moguće je da su vas okolnosti često sprečavale da živite život punim plućima, međutim, stvari će se uskoro „okrenuti naopačke“.

  Možda ćete uploviti u novu emotivnu vezu, početi da se bavite nečim što vas je oduvek zanimalo, promeniti mesto stanovanja i slično.

  Na početku ćete sigurno razmišljati o tome da li ste postupili ispravno, tj. da li je vaša odluka da okrenete novu stranicu u svom životu bila dobra, međutim, s vremenom će se ispostaviti da ste pogrešili samo zato što neke stvari niste ranije učinili.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 15:55 to najavljuje turbulentan period koji će iznedriti neke vrlo pozitivne promene. Moguće je da će se profesionalni uspeh za koji ste morali mnogo da se trudite odraziti i na „mir u kući“, pa će situacija sa suprugom, decom i članovima porodice biti mnogo opuštenija.

  Sa druge strane, promena može doći i u vidu prinove. Naime, nije isključeno da će vas činjenica da je u drugom stanju zbližiti sa voljenom osobom. Vaš odnos će se resetovati, pa ćete se opet osećati zaljubljeno kao na početku veze.

  Kada sat pokaže da je prošlo 55 minuta od 15 časova to može da simbolizuje promenu posla ili mesta boravka.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 15 sati i 55 minuta moguće je da će se uskoro zaljubiti. Dopašće vam se nečija harizma, inteligencija i način razmišljanja. Poželećete da što više vremena provodite zajedno, jer ćete biti svesni da od nje možete mnogo toga da naučite.

  Ako ste razmišljali o promeni zanimanja, posla ili mesta stanovanja, verovatno ćete nešto od toga uskoro konkretizovati. Moguće je da ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja će podrazumevati privremeni ili trajni boravak u drugom gradu.

  15:55 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 15:55 to najavljuje pozitivne promene u profesionalnom životu ili radu. Ukoliko još uvek studirate, moguće je da ćete položiti važan ispit ili da ćete napokon diplomirati. Ako tražite posao, 15:55 na satu može da bude znak da ćete dobiti zanimljivu ponudu, a ukoliko razmišljate o promeni posla, možete da budete sigurni vam dobrih šansi nećete manjkati.

  Ipak, nije isključeno da će napredak biti uslovljen nekim kompromisima, tj. žrtvama koje ćete morati da podnesete. Neće vam to predstavljati problem zato što ćete znati da se žrtvujete za bolju i srećniju budućnost.

  15:55 – Finansijski sat

  S aspekta finansija, 55. minuta 15. sata takođe predviđa neke konkretne pomake. Ovo posebno važi za osobe koje duže vreme „kubure“ sa dugovima, tj. hroničnim nedostatkom novca. Moguće je da će situacija polako početi da se menja na bolje, pa ćete moći opuštenije da razmišljate o budućnosti.

  Do tada ćete, ipak, morati da „stežete kaiš“ i da pazite na šta trošite pare koje su vam na raspolaganju.

  15:55 – Zdravstveni sat

  Sat koji pokazuje 15 časova i 55 minuta najavljuje poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Možda vam je imunitet opao, pa ste bili podložni raznim virusima. Ukoliko ishranom i suplementima budete ojačali svoj organizam, stvari će početi da se menjaju na bolje.

  Ako ste muku mučili sa teskobom ili depresijom, dobra vest je to što ćete uskoro uspeti da izađete iz tog začaranog kruga i što ćete početi da gledate na život nekim drugim očima.

  15:55 u numerologiji

  Za numerološko tumačenje sata 15:55, pored brojeva 1 i 5, važne su i cifre 15, 16 i 55. U ovoj konstelaciji snaga, broj 5 ima najveći značaj jer se ponavlja tri puta.

  Da bismo dobili precizno tumačenje sata s aspekta numerologije, pažnju ćemo posvetiti svakom broju pojedinačno.

  Ranije smo pomenuli da 1 simbolizuje posebnost, snagu, hrabrost, novi početak, nezavisnost, odlučnost, odgovornost i slično.

  Broj 5 ukazuje na promene, avanture, individualnost, prilagodljivost, optimizam, kreativnost i slično.

  Za broj 15 se vezuju životne promene koje uzrokuje ljubav. On je znak novih ljubavnih početaka, ali i poslovnih poduhvata.

  Broj 55 simbolizuje avanturu, kreativnost, slobodu. Najavljuje velike promene u vašem emocionalnom, ali i profesionalnom životu.

  Kada saberemo brojeve iz kojih se sastoji ovaj sat dobićemo rezultat 16. On ukazuje na napredak koji ćete ostvariti zahvaljujući hrabrosti i nezavisnosti. Nikakve sumnje i dileme vas neće sprečiti u ostvarenju cilja koji ste sebi zacrtali.

  Zaključak je da niz brojeva 1, 5, 5, 5 ima vrlo pozitivno značenje. On ukazuje na to da će se neke stvari u vašem životu složiti onako kako ste zamislili, te da će vam to doneti sreću i radost o kojima maštate.

  15:55 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz brojeva 1, 5, 5, 5 u poslednje vreme često viđali kao delove brojeva telefona, adresa, registarskih oznaka ili drugih numeričkih podataka, anđeli vam ukazuju na to da morate da budete strpljivi. Verovatno vam se često dešava da već pri prvom pokušaju da realizujete neku ideju doživite neuspeh i odmah dignete ruke od toga.

  Anđeli vam ovim nizom cifara poručuju da imate njihovu podršku i zaštitu, da će vaše vreme tek da dođe, ta da ne treba da sumnjate u sebe. Posedujete snagu i hrabrost, samo bi trebalo da budete odlučniji.

  Ako je vaš san da se preselite u drugi grad ili državu, da se trajno nastanite na nekom egzotičnom mestu, nema razloga da ga ne ostvarite.

  Ljubavni sat 15:55 u snovima

  Kada u snu na satu vidite 15:55 to može da ima više značenja u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. Ipak, ovog puta se nećemo baviti time, nego ćemo dati skraćenu verziju značenja vašeg sna.

  Ovakvi snovi ukazuju na to da postoji događaj u prošlosti koji vas sprečava da krenete napred. Možda je reč o porazu tj. neuspehu ili gubitku koji vam je stalno na umu. Zbog njega propuštate prilike koje vam se nude u sadašnjosti i ne možete da razmišljate o budućnosti.

  Vreme je da taj teret zbacite sa sebe i da se okrenete onome što možete da promenite, tj. stvarima na koje možete da utičete.

  Dodatni značaj 15:55 na satu

  Na žalost, u izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto veoma značajno odigralo tačno u 15 časova i 55 minuta. Zato ćemo se nakratko osvrnuti na događaje koji su obeležili 1555. godinu.

  U februaru 1555. godine Džon Rodžers je spaljen na lomači u Londonu. Ubrzo nakon njega spaljen je i drugi protestantski sledbenik u Engleskoj.

  1. godine papa Marselo je nasledio Julija III na mestu 222. poglavara Rimokatoličke crkve. 22 dana kasnije njega je nasledio papa Pavle IV.

  25.10.1555. godine Karlo V je abdicirao sa trona Svetog rimskog carstva, a nasledio ga je njegov brat Ferdinand.