Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 17:27 Poklopljene kazaljke – značenje i simbolika

17:27 Poklopljene kazaljke – značenje i simbolika

  17:27 cager na cageru

  Kada se kazaljke na satu skoro poklope na broju pet, tj. kada pokažu da je prošlo 27 minuta od 17 časova taj ljubavni sat simbolizuje iluziju, nerealna očekivanja i lažna obećanja. Možda sami sebe ubeđujete u nešto što nije istina, a možda vas neko drugi u to ubeđuje.

  S aspekta poslovnih uspeha, trebalo bi da revidirate neke ciljeve i planove, jer nećete moći da ih ostvarite u roku koji ste sami sebi zadali. Podigli ste lestvicu očekivanja prilično visoko i teško ćete uspeti da je preskočite.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 27 minuta od 17 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 17:27

  Opšte značenja sata 17:27 ukazuje na to da bi trebalo da revidirate neke ideje, odluke ili ciljeve kako biste ih ostvarili, bilo da se to odnosi na vaš privatni ili profesionalni život. Kako bismo dobili što preciznije tumačenje, razložićemo sate na četiri, tj. dva dela.

  U ovom slučaju broj 1 simbolizuje kreativnost, nezavisnost i solidno samopouzdanje. Broj 7 ukazuje na inteligenciju i mudrost, dok 2 opisuje stabilnost, harmoniju i ravnotežu.

  Kada na digitalnom satu vidite da je 17 časova to ukazuje na visok stepen samodiscipline, razumevanja i saosećanja, dok 27 znači da osoba voli putovanja, ali da mir pronalazi u krugu porodice.

  Konačno značenje sata koji pokazuje 17 časova i 27 minuta može da bude da ste pažljivi prema porodici i prijateljima, da predstavljate njihov stub i glavni oslonac, ali da prema drugima niste tako blagonakloni jer ne umete da kontrolišete ego.

  17:27 – Ljubavni sat

  Ukoliko pogledate na sat i vidite da je mala kazaljka na broju 5, a mala između 5 i 6 zaključujete da su skoro poklopljene i da predstavljaju ćizu. Međutim, to što nisu potpuno jedna preko druge ukazuje na neke probleme kada je ljubavni život u pitanju, bilo da ste u braku ili ne.

  Ovaj ljubavni sat vam poručuje da se čuvate lažnih obećanja i da ne živite u iluzijama. Najgore je kada lažemo sami sebe kako bismo se sačuvali. Ipak, značenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ga je videla udata ili slobodna žena, tj. oženjen ili slobodan muškarac.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi da je na satu 17:27 to može da bude znak sumnje. Moguće je da vam suprug skriva nešto ili da vas laže. Osećate da nešto nije u redu i možda ste ga već uhvatili u laži, međutim, ne želite da sami sebi priznate to. Vreme je da prestanete da gajite iluzije i da sreću vidite tamo gde je nema.

  Najpre bi trebalo da budete iskreni prema sebi i da prestanete da verujete manipulacijama i obmanama. Zahvaljujući nekom njegovom ponašanju izgubili ste samopouzdanje, prestali ste da budete ona osoba koja ste bili, a to nikako nije dobro za vas.

  Pokušajte da te barijere srušite iskrenim razgovorom. Ako vidite da sa druge strane ne dobijate stvarne informacije, nego slušate demagoške fraze, znate šta morate da uradite.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi da je na satu prošlo 27 minuta od 5, tj. 17 časova to implicira da vam neko šalje oprečne signale. U jednom momentu mislite da mu se dopadate i da bi ta veza mogla da uspe ukoliko joj date šansu. Međutim, već u sledećem primećujete da se distancirao od vas i dolazite do zaključka da se među vama ništa neće dogoditi.

  Bilo kako bilo, morate da sačuvate sebe. Ako želi da vam se približi, pustite ga u svoj život. Ipak, budite vrlo oprezni i ne otkrivajte baš sve karte jer biste mogli biti povređeni. Možda se još uvek niste oporavili od nekih loših iskustava, pa bi vas nova još više razočarala.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 17:27 to znači da bi trebalo da počne da razlikuje ljubav od ljubomore i posesivnosti. Vlastitu nesigurnost projektujete na odnos sa suprugom, pa vam smeta svaki drugi muškarac u čijem društvu se nađe. Možda je upravo to razlog svih vaših nesuglasica i svađa.

  Možete da prevaziđete taj problem samo ukoliko budete razumni. Lepo je što je volite i što ste pažljivi prema njoj, ali budite sigurni da ćete je oterati ako budete pravili ljubomorne scene kad god vam se učini da joj se neko drugi približio.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi da je prošlo 27 minuta od 17 sati to implicira da bi vas vrlo privlačna žena mogla pozvati na kafu ili piće. Moguće je da duže vreme razmenjujete poglede, te da njoj ta vaša igra prija. Međutim, ukoliko vi budete oklevali, ona će da učini prvi korak.

  Nakon dugo vremena biste se mogli naći u društvu osobe sa kojom se dobro razumete i sa kojom možete da zamislite svoju budućnost.

  17:27 – Poslovni sat

  Ukoliko vidite na satu 17:27 to implicira da ste vrlo kreativna i vredna osoba. Imate originalne ideje i nije vam problem da mnogo radite kako biste ih ostvarili. U ono čime se bavite spremni ste da uložite dosta energije i truda, ali očekujete i dobre rezultate.

  Jedini problem je što ne umete da funkcionišete u timu. Taj nivo intelektualnog, a ne emotivnog samopouzdanja  tera vas da mislite da ste iznad drugih. Neretko potcenjujete tuđi trud i rad ili omalovažavate tuđe uspehe.

  Bili biste mnogo uspešniji kada biste ego držali pod kontrolom.

  17:27 – Finansijski sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 27 minuta od 17 časova to obično simbolizuje konstantnu finansijsku krizu. Moguće je da volite svoj posao i da ste ponekad spremni da žrtvujete privatni život zbog njega, međutim ne možete da se pohvalite velikom zaradom.

  Osim toga, imate problem sa samokontrolom, pa često trošite više nego što vam primanja dozvoljavaju. Ako želite da vam budućnost bude mirnija i finansijski stabilnija, moraćete da „stegnete kaiš“, tj. da revidirate potrošnju.

  Možda vas novac ne usrećuje, ali vam je ipak potreban isto toliko koliko i onima koji ga vole.

  17:27 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite 17:27 to je znak da bi trebalo da budete umereniji, u poslu, jelu, brzi i svemu ostalom. Naime, skloni ste da mnogo energije trošite na poslu, da se prejedate ili da se dosta sekirate za one koje volite, a sve se to negativno odražava na vaše zdravlje.

  Trebalo bi da pronađete „izduvni ventil“ i da ponekad sami sebe ograničite u onome što volite da konzumirate. Kada nađete meru i kada se naviknete, to će postati vaš stil života.

  17:27 u numerologiji

  Sa numerološkog aspekta niz brojeva 1, 7, 2, 7 je prilično složen, pa ćemo za početak da analiziramo svaku cifru pojedinačno. Poznato je da 1 simbolizuje kreativnost, nezavisnost, originalnost i visok nivo samopouzdanja. Istovremeno ukazuje na snagu, ambiciju i individualističku prirodu.

  Broj 7 je simbol inteligencije, mudrosti, idealizma, dok broj 2 simbolizuje ravnotežu, stabilnost, saosećajnost.

  Ukoliko spojimo 1 i 7 dobijamo broj 17 koji oličava razumevanje, saosećanje i mudrost, želju za promenom sredine. Broj 27 ukazuje na prilično visoko mišljenje o sebi.

  Kada ove krajnosti spojimo u niz 1, 7, 2 i 7 videćemo da to što se sedmica ponavlja dva puta predstavlja dobar znak. Zahvaljujući broju dva uspevate da pomirite posao i porodicu, tj. da napravite balans između profesionalnog i privatnog života.

  17:27 kao anđeoski broj

  Ako cifre 1, 7, 2 i 7 često viđate kao delove brojeva telefona, adresa, kućnih brojeva, registarskih oznaka i slično, anđeli vam poručuju da prevladate strah od promena. Govore vam da bi trebalo da napustite zonu komfora, ako želite da ostvarite profesionalni uspeh, ali i da budete skromniji i da dozvolite sebi da učite od drugih.

  Za ljubavni život ovaj niz brojeva nije dobar znak. Simbolizuje laž, obmanu, manipulaciju i slično. Ne treba da se plašite promena ukoliko će one doneti sreću i radost koja vam trenutno nedostaje.

  Dodatni značaj 17:27 na satu

  Iako u dostupnim izvorima nismo pronašli da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 17 časova i 27 minuta, godina 1727. je bila vrlo značajna, sa istorijskog i kulturološkog aspekta. Na primer, te godine je premijerno izvedena „Muka po Mateju“ Johana Sebastijana Baha. Iste godine je Džordž II postao kralj Velike Britanije, a potres u Persiji je usmrtio preko 77 hiljada ljudi.