Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 18:18 – značenje i interpretacija

Ljubavni sat 18:18 – značenje i interpretacija

  18 časova i 18 minuta značenje

  Ljubavni sat 18:18, na žalost, simbolizuje ljubavno razočarenje, bilo da ste u vezi tj. braku ili da imate simpatiju. Moguće je da će partner tj. partnerka uraditi ili kazati nešto zbog čega će se vaše mišljenje o njemu tj. njoj promeniti. Sa druge strane, možda ćete o osobi koja vam se duže vreme dopada čuti nešto prilično negativno i da ćete biti srećni što mu/joj niste dali šansu.

  Kada je u pitanju profesionalni život, tj. finansije sat koji pokazuje da je prošlo 18 minuta od 18 časova simbolizuje uspeh. Možda ćete u bližoj budućnosti napokon raditi ono što volite i da ćete od toga pristojno da živite.

  Sa zdravstvenog aspekta 18:18 na satu može da najavi izazove, pa je važno da ne zanemarujete simptome koje osećate.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 18 minuta od 18 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 18:18

  Osamnaesti minut u osamnaestom satu u danu može da simbolizuje mnogo toga. Zato ćemo da ga razložimo na brojeve od kojih je sačinjen, te da ih posmatramo kao odvojene delove i u kontekstu celine koju predstavljaju.

  Tako broj 1 simbolizuje liderstvo, snagu, odlučnost, hrabrost, odgovornost, dok broj 8 ukazuje na ambiciju, kreativnost, toleranciju. Zajednička im je želja za uspehom koja je dominantna u 18. satu u danu.

  Ipak, 18. minut u satu u prvi plan stavlja slabu kontrolu negativnih emocija, neosetljivost, tvrdoglavost, aroganciju, pa i oholost.

  U ovoj konstelaciji snaga 18:18 na satu simbolizuju borbu za prevlast jedne strane vaše ličnosti nad drugom. Možda srce želi da pobedi razum ili logika hoće da porazi emocije.

  18:18 – Ljubavni sat

  Sat koji pokazuje 18:18 na ljubavnom planu, na žalost, ne ukazuje na nešto dobro. Upravo suprotno, može da bude najava za razočarenje u nekoga koga ste dugo idealizovali ili bol zbog postupaka osobe koju izuzetno cenite. Ipak, tumačenje može da bude različito u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 18:18 moguće je da će je partnerovo ponašanje uvrediti ili razočarati. Naime, verovali ste da tu osobu poznajete barem koliko i samu sebe, međutim, ispostaviće se da ste u krivu.

  Nije isključeno da će sitnica posejati seme razdora među vama i da će malo biti potrebno da vas gurne preko ivice i da se zapitate da li on zaslužuje vašu ljubav, naklonost i pažnju.

  Vi jeste tolerantna osoba i borite se za ljubav, brak i porodicu, međutim, jedan događaj ili jedna svađa bi vas mogla navesti da poželite da dignete ruke od svega. Ne treba da tako velike i važne odluke donosite u afektu. Dobro razmislite o svemu, pa tek onda delujte, jer svaki vaš potez može da izazove ozbiljne posledice.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi da je prošlo 18 minuta od 18 časova to implicira da će o muškarcu koji je duže vreme privlači čuti neke vrlo negativne stvari. S obzirom na to da ne volite tračeve, na početku se nećete ni obazirati na to. Međutim, s vremenom ćete i sami shvatiti da je izreka „gde ima vatre ima i dima“ u ovom slučaju tačna.

  Ne treba da očajavate, nego da budete srećni što takvu osobu niste pustili u svoj život. Moguće je da bi ga dodatno zakomplikovala i donela vam patnju. Gledajte na to sa vedrije strane, a nikako sa one negativne.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 18:18 to znači da bi partnerka mogla da izneveri njegovo poverenje. Verovatno ćete joj nešto kazati, a ona će to prepričati članovima porodice ili prijateljima, te će vam napraviti problem. Naravno da će vas to naljutiti, ali i razočarati jer ste verovali da vi možete da imate neke tajne koje se drugima, jednostavno, ne govore.

  S obzirom na to da ste tolerantni i prilično realistični, daćete joj priliku da vam pokaže da se pokajala zbog takvih postupaka. Ipak, crv sumnje će ostati prisutan i nećete moći lako da zaboravite tu situaciju.

  Nemojte da iz osvete tražite utehu u drugoj osobi.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac na satu vidi da je prošlo 18 minuta od 18 časova to implicira da će njegovu pažnju privući osoba o kojoj nije čuo lepe stvari. Verovatno se nećete obazirati na to što vam dobronamerni ljudi govore, nego ćete odlučiti da započnete tajnu vezu sa njom.

  S vremenom ćete se i sami uveriti da su prijatelji bili u pravu i da ona nije za vas, te ćete odlučiti da okončate tu romansu. Budite sigurni da ovaj vaš potez neće proći bez reakcije, pa se nemojte iznenaditi ukoliko o sebi čujete niz neutemeljenih tračeva koje pokreće žena kojoj ste povredili sujetu.

  18:18 – Poslovni sat

  S aspekta posla i karijere 18:18 na satu simbolizuje dobre stvari. Moguće je da ćete napokon da se bavite poslom u kome uživate. Bićete dobri u tome, pa ni rezultati neće izostati. Možda ono o čemu maštate neće doći preko noći, te ćete morati da budete strpljivi. Međutim, vaši profesionalni snovi će se ostvariti.

  Jako je važno da radite na sebi, da svakog dana učite, jer je to ono što će vas izdvojiti iz mase. Neko će uspeti da prepozna talenat, kreativnost i ambiciju koju posedujete i neće se libiti da vam pruži finansijsku stabilnost.

  Potrudite se da zadržite motivaciju i da ne odustajete od onoga što želite, jer vaših „pet minuta slave“ nije daleko!

  18:18 – Finansijski sat

  Ukoliko ste na satu videli da je prošlo 18 minuta od 18 časova to simbolizuje poboljšanje materijalne situacije. Ovo posebno važi ukoliko ste dugo nezaposleni ili ukoliko ste primali vrlo malu platu.

  Ako trenutno niste zadovoljni primanjima nemojte da ostajete na tom radnom mestu, nego počnite da tražite drugo. Samo vas strah od promena može sprečiti u tome da ostvarite uspeh o kome maštate.

  Novac će doći s vremenom i verovatno će vam biti uteha što na ljubavnom planu ne cvetaju ruže.

  18:18 – Zdravstveni sat

  Kada na satu vidite 18:18 to je znak da o zdravlju moramo da brinemo svakog dana. Svaka druga obaveza, posao i problem mogu da sačekaju ukoliko se suočavate s izvesnim problemima. Nemojte da mislite da će nestati sami od sebe. Možda ste samo umorni i možda nije reč o nekoj ozbiljnoj situaciji. Međutim, ne treba da se oslonite na to.

  Redovne kontrole su mnogim ljudima spasile život i poštedele ih velikog stresa usled zdravstvenih komplikacija.

  Ne bi bilo loše kada biste u svakodnevnicu uveli više fizičkih aktivnosti.

  18:18 u numerologiji

  Mnogi numerolozi broj 18 smatraju vrlo pozitivnim, jer se sastoji iz cifara 1 i 8. Broj 1 opisuje ljude koji ostvaruju svoje ciljeve, ali su prilično nestrpljivi i pomalo agresivni. Za broj 8 se vezuje uticajnost, ambicija, snaga i kreativnost.

  Kada osobine ova dva broja spojimo u jednu celinu doći ćemo do zaključka da broj 18 simbolizuje osobe koje poseduju veliki potencijal i ambiciju. U ljubavi im je važna stabilnost i pošten i iskren odnos sa partnerom. Kada osete da neko nije iskren prema njima ili se ponaša nepravedno, u stanju su da budu vrlo oholi.

  Ukoliko bismo sabrali sate i minute, dobili bismo broj 36 koji takođe ima svoju simboliku. Ovaj broj vezuje se za snažnu potrebu da pomognete ljudima koji su u bilo kakvoj vrsti nevolje. Odlikuje ih humanizam i saosećanje.

  Ipak, i tu postoji selekcija. Ukoliko vam se samo učini da vas neko iskorištava, vrlo brzo ga eliminišete iz svog života za sva vremena.

  18:18 kao anđeoski broj

  Ako ste niz brojeva 1, 8, 1, 8 u poslednje vreme često viđali, anđeli vam poručuju da ne zanemarujete duhovnu stranu svoje ličnosti. Moguće je da ste posao stavili ispred svega, te da ne posvećujete vreme svojim mislima i osećanjima.

  Verovatno je to način da nekoga ili nešto prebolite, odbrambeni mehanizam koji vam pomaže da se izborite sa stvarima koje vam se ne dopadaju.

  Svako ima svoj način funkcionisanja, međutim, nikada nije dobro kada materijalno prevlada duhovno i kada čovek zaboravi zašto nešto radi i kakve to posledice uzrokuje.

  Ne morate rešenje da tražite u nekoj religiji, crkvi ili slično, nego možete sami da tražite svoj smisao, da nađete svoju zvezdu vodilju i da dozvolite anđelima da vam pokažu pravi put.

  Ljubavni sat 18:18 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da na satu vidite da je prošlo 18 minuta od 18 časova to može da znači mnogo toga, u zavisnosti od detalja koji su pratili vaš san. Najprostije, generalno značenje ovakvog sna jeste da počnete da vodite računa o sebi. Ne samo sa zdravstvenog aspekta, nego i s aspekta onoga što želite i što vas usrećuje.

  Niti jedna druga osoba ne treba da vam bude važnija od vas samih. To može da zvuči sebično, međutim, za vaš bi život bilo vrlo učinkovito.

  Dodatni značaj 18:18 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se nešto značajno odigralo tačno u 18 časova i 18 minuta. Ipak, 1818. godina iznedrila je neke vrlo važne događaje.

  Tako je 5. februara 1818. godine dinastija Bernadote preuzela presto u Švedskoj i Norveškoj.

  Čileanska skupština je 12. februara 1818. godine usvojila Deklaraciju o nezavisnosti od Španije. Ilinois je 3. decembra iste godine postao 21. američka država. Kiril VI Carigradski je 1818. godine napustio mesto patrijarha.