Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 18:33 – Predvečernje poklopljene kazaljke: simbolika i značenje

18:33 – Predvečernje poklopljene kazaljke: simbolika i značenje

  18:33 cager na cageru naveče

  Kada se kazaljke na satu skoro preklope, naprave ćizu i pokažu da je prošlo 33 minuta od 18 časova taj ljubavni sat može da simbolizuje pomirenje ili promene u ljubavnom životu, a za ostale segmente života ima neka druga, specifična značenja. U poslu 18:33 može da najavi napredak, a u na polju finansija dobitak.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat jer ste čekali da se nešto dogodi, ovaj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 18:33

  Kako bismo dobili što preciznije značenje sata 18:33 moramo da ga razložimo na dva, odnosno četiri dela. U tom slučaju 18 ukazuje na imperativ da pobedite svoje strahove i da priznate odgovornost za greške koje ste pravili. Broj 33 u ovom satu može da najavi uspeh u ljubavi.

  Ukoliko bismo 18:33 razložili na četiri zasebna dela, tumačenje je još preciznije. Broj 1 u ovoj konstelaciji snaga simbolizuje odlučnost, dok broj 8 ukazuje na ambiciju. Dupla trojka je znak optimizma.

  U tom slučaju, kada kazaljke pokažu da je prošlo 33 minuta od 18 časova to implicira da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve ukoliko budete bili uporni i ukoliko budete pozitivno razmišljali.

  18:33 – Ljubavni sat

  Ukoliko na satu vidite 18:33 taj ljubavni sat, u opštem smislu, simbolizuje pomirenje. Kazaljke su skoro poklopljene, pa je moguće da će ljubav pobediti i da ćete postići kompromis oko problema koji imate sa bliskom osobom, partnerom tj. partnerkom, članom porodice ili prijateljom tj. prijateljicom.

  Međutim, za precizno tumačenje ovog ljubavnog sata važan je vaš trenutni emotivni status. Naime, značenje može da bude različito u zavisnosti od toga da li ste u braku ili ne.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošlo 33 minuta od 18 časova to simbolizuje strah. Moguće je da ste zabrinuti jer ste svesni da je vaš brak u krizi. Jaz koji je nastao pre nekog vremena između vas i partnera se dodatno produbio.

  Ukoliko ne budete razgovarali o onome što vas muči, nećete ni rešiti taj problem. Pružite prvi ruku pomirenja, ako vam je stalo do tog braka. Pokažite da ste spremni na iskren razgovor, bez drame, galame i međusobnog optuživanja.

  Pri tome, jako je važno da sami sebi odgovorite na pitanje da li želite da vaš brak opstane ili ne. Samo tako ćete da zaključite da li vredi da se borite ili je vreme da sreću potražite negde drugo.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena na satu vidi 18:33 to implicira da je krajnje vreme da izađe iz vlastite senke. Naime, neka loša iskustva iz prošlosti dovela su do pada samopouzdanja. Moguće je da niste zadovoljni sobom, te da sami sebi često tražite mane.

  Onog momenta kada počnete da radite na sebi, vaše mišljenje o vama samima će se promeniti. Kada zavolite sebe i drugi će vas gledati na drugačiji način. Kada se pomirite sami sa sobom, pomirićete se i sa svetom!

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac na satu vidi da je prošlo 33 minuta od 18 časova to znači da bi trebalo da partnerki da malo prostora. Moguće je da je vaše ponašanje počelo da je guši i opterećuje.

  Verovatno se svađate oko svake sitnice i umesto da smirujete situaciju, vi preuveličavate stvari i pojačavate tenzije. Uzrok takvog ponašanja leži u manjku samopouzdanja, a iz toga proizilazi ljubomora. Ako se ne budete menjali, sigurno ćete je oterati od sebe.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 18:33 moguće je da mnogo razmišlja o bivšoj ljubavi. Verovatno ste došli do zaključka da ste vas dvoje bili dobar par. Ukoliko ste vi bili ti koji ste okončali tu vezu, moguće je da ćete pokušati da obnovite kontakt.

  Međutim, pružiće vam priliku da joj kažete šta imate, ali sigurno neće pristati da vam se vrati. To će vam biti i poslednji znak da se ni vi ne vraćate u prošlost, nego da sreću potražite u budućnosti.

  18:33 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 33 minuta od 18 časova to vas opisuje kao odlučnu, odgovornu, hrabru, ambicioznu, snažnu i kreativnu osobu. Sve ovo su karakteristike koje garantuju profesionalni uspeh.

  Međutim, to što ste ponekad vrlo tvrdoglavi, nestrpljivi, to što volite da zapovedate, ne podnosite autoritete i insistirate da budete u centru pažnje, može da bude uzrok što niste zadovoljni profesionalnim životom, tj. u kom pravcu se kreće vaša karijera.

  Posedujete gen dobrog lidera, ali ukoliko niste zaposleni na poziciji koja podrazumeva da vi donosite odluke i izdajete naređenja, to samo ubija vašu kreativnost i ambiciju.

  Ukoliko uspete da se nametnete uticajnim ljudima svojim znanjem i iskustvom, moguće je da će vam poveriti rukovodeću poziciju. Potrudite se da opravdate njihovo poverenje.

  18:33 – Finansijski sat

  Ako na satu vidite 18:33 to najavljuje poboljšanje finansijske situacije. Možda će vam poslodavac povećati platu ili dati jednokratnu stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao.

  Ukoliko se bavite privatnim biznisom nije isključeno da ćete ostvariti dobru poslovnu saradnju ili da ćete napraviti odličnu investiciju.

  Kada se kazaljke na satu skoro poklope, kao što je slučaj onda kada mala kazaljka prelazi broj 6, a velika se nalazi između brojeva 6 i 7 to može da bude najava dobitka. Možda ćete dobiti nasledstvo ili premiju u igrama na sreću.

  18:33 – Zdravstveni sat

  Ukoliko na satu vidite da je prošlo 33 minuta od 18 sati to je znak da bi trebalo da pripazite na ishranu. Moguće je da će stres i nezdrav način života dovesti do pada imuniteta, pa ćete biti podložni virusima i drugim bolestima.

  Moraćete da menjate neke životne navike kako biste popravili zdravlje. Ukoliko već sada izbacite hranu koja nije zdrava, starost će vam na tome biti veoma zahvalna.

  18:33 u numerologiji

  Sa numerološkog aspekta niz cifara 1, 8, 3,3 može da predstavlja vrlo komplikovanu celinu, jer svaki broj ima posebno značenje.

  Tako, na primer broj 1 opisuje snagu, odlučnost, želju za dominacijom, nezavisnost i originalnost. Broju 8 se takođe pripisuju neke od ovih osobina, ali i realističnost i uravnoteženost. Dupla trojka u ovom slučaju je znak ogromnog potencijala, kreativnosti, ali i potrebe za pažnjom.

  Ako bismo ovaj niz brojeva posmatrali kao dve celine, tj. kao brojeve 18 i 33, dolazimo do zaključka da broj 18 poručuje da morate da se potrudite da pobedite strahove i da se suočite sa činjenicom da niste bez mana i da ste znali da napravite kardinalne greške.

  Kada sat pokazuje da je prošlo 33 minuta od nekog sata to obično vezujemo za ljubav, ali i za napredak u profesionalnom smislu.

  Zaključak jeste da posedujete ogroman potencijal, znanje, odlučnost, snagu i inteligenciju, te da je potrebno da se suočite sa manama, greškama i strahovima kako biste postigli ono što želite. Isto može da se preslika i na ljubavne odnose.

  18:33 kao anđeoski broj

  Ukoliko niz brojeva 1, 8, 3 i 3 često viđate kao deo telefonskih brojeva, adresa, cena i slično, anđeli vam poručuju da „stanete na loptu“. Previše ste nestrpljivi da rešite problem koji vas trenutno muči.

  Ne zanemarujte dobronamerne savete koje ste dobili i izbegavajte da preko noći donosite velike odluke. Ishitreni potezi će vam naneti više štete nego koristi.

  Anđeli će vas čuvati i pokazati vam put, samo ukoliko se vi sami budete čuvali.

  Ljubavni sat 18:33 u snovima

  Kada sanjate da sat pokazuje 18 časova i 33 minuta to može da ima više različitih značenja u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao. U opštem smislu, ovakvi snovi ukazuju na manjak hrabrosti.

  Vi ste po prirodi vrlo odlučna i uporna osoba. Kada nešto želite, malo toga može da vas skrene sa tog puta. Međutim, trenutna situacija od vas pravi slabića, meku i neodlučnu osobu. Verovatno zato što se tiče emocija, a ne posla ili nekog drugog segmenta vašeg života.

  Ipak, ne treba da budete strogi prema sebi. Uzmite vremena koliko vam je potrebno, ali nemojte da se kolebate, jer ste svesni šta je najbolje da uradite kako bi vam budućnost bila lepša i srećnija.

  Dodatni značaj 18:33 na satu

  Premda u dostupnim izvorima nismo pronašli podatak da se nešto vrlo važno odigralo baš u 18 sati i 33 minuta, godina 1833. iznedrila je nekoliko bitnih događaja.

  Te godine je u parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva donesen zakon o ukidanju ropstva. Dubai je dobio nezavisnost od Ujedinjenog Kraljevstva. Trogodišnja Izabela II je postala kraljica Španije što je dovelo do sukoba i Prvog karlističkog rata.