Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 19:38 – Značenje i simbolika poklopljenih kazaljki

19:38 – Značenje i simbolika poklopljenih kazaljki

  Poklopljene kazaljke u 19 časova i 38 minuta

  Ako su se kazaljke na satu poklopile između brojeva 7 i 8, tj. ukoliko ste videli da je prošlo 38 minuta od 19 časova ovaj ljubavni sat znači da ste voljeni. Kada se kazaljke na satu poklope to se naziva ćiza, a u ovom slučaju nagoveštavaju, ne samo sreću u ljubavi, tj. porodičnom životu, nego i poslovni tj. finansijski uspeh.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli 19:38 ovaj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 19:38

  Kako bismo dobili što preciznije objašnjenje šta znači kada na satu vidite 19:38, razložićemo ga na četiri, tj. dva elementa. Pri tome, broj 1 simbolizuje odgovornost, autentičnost, odlučnost, ali i manjak strpljenja, dok broj 9 ukazuje na kreativnost, toleranciju i idealizam.

  Cifra 3 opisuje optimizam, velikodušnost, te želju za pažnjom, dok 8 simbolizuje ambiciju, kreativnost, snagu, a ponekad i oholost.

  Kada sate odvojimo od minuta dobijamo brojeve 19 i 38. U ovom slučaju broj 19 najavljuje kraj neke borbe, rešavanje problema, zatvaranje jednog životnog ciklusa. Broj 38 je simbol radosti, optimizma i hrabrosti.

  Zaključak je da, kada na satu vidimo da je prošlo 38 minuta od 19 časova, to implicira da ćete zahvaljujući kreativnom pristupu uspeti da rešite ono što vas dugo muči, tj. da završite ono na čemu dugo radite.

  19:38 – Ljubavni sat

  Kada se mala i velika kazaljka sklope između brojeva 7 i 8, tj. kada sat pokaže da je 19 časova i 38 minuta, to je znak da ste voljeni i da uživate veliku podršku bliskih ljudi. To može da se odnosi na ljubavne, ali i na porodične i prijateljske relacije.

  Za udate žene

  Ako udata žena na satu vidi da je prošlo 38 minuta od 19 časova to znači da može da bude spokojna, zahvalna i srećna jer pored sebe ima osobu koja je voli. Moguće je da vaš partner ne pokazuje rečima nego delima da vas voli, tj. da mu mnogo značite.

  Imate njegovu podršku i možete da budete sigurni da vas neće povrediti. Čak i kada se ne slažete oko nekih stvari, zahvaljujući međusobnom razumevanju uspevate da ih prevaziđete. Vaša ljubav je dovoljno jaka da prevlada mnoge probleme, prepreke i izazove, u to ne bi trebalo nikad da sumnjate.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu 19:38 to implicira da nije usamljena, čak ni ukoliko trenutno nema partnera. Možete da se pohvalite iskrenim prijateljima. Članovi porodice vam podržavaju, veruju u vas i u svakom momentu možete da računate na njih.

  Ljubavni sat 19:38 može da najavi novu ljubav. Nije isključeno da ćete uskoro upoznati vrlo interesantnu osobu ili da će se iz prijateljstva izroditi snažne emocije.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 38 minuta do 19 časova to implicira da ne bi trebalo da sumnja u suprugu. Budite srećni što ste uspeli da pronađete osobu koja vas voli i koja sa vama želi da provede ostatak života.

  Ako postoji nešto što joj zamerate razgovarajte o tome. Budite otvoreni i pokažite razumevanje i spremnost na kompromis. Ne odustajte od tog braka, čak ni ukoliko izazovi sa kojima se budete suočavali budu veliki i naizgled nepremostivi.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac na satu vidi 19:38 to može da bude znak da ima tajnu obožavateljku. Nekome se dopadate, ali vam to još uvek nije pokazala. Možda ste i sami nešto primetili, ali ste odlučili da to ignorišete.

  Ako obratite pažnju shvatićete o kome, tj. o čemu se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju. Možda je sada trenutak da sami sebi date šansu da budete srećni.

  19:38 – Poslovni sat

  Ukoliko ste na satu videli 19:38 to najavljuje profesionalni uspeh. Vrlo ste odgovorni i ozbiljni kada je posao u pitanju. Trudite se da svaki zadatak završite u što kraćem roku, ali ne na uštrb kvaliteta. Poslodavac će u nekom momentu na pravi način prepoznati vaš trud, rad i zalaganje, pa će odlučiti da vas adekvatno nagradi.

  Premda ćete se na putu do uspeha suočiti sa brojnim izazovima, pa čak i spletkama i intrigama, uspećete da prevaziđete te izazove.

  Borite se za ono što želite i verujte u sebe, jer je to jedini način da ostvarite ono što želite.

  19:38 – Finansijski sat

  Ako kazaljke na satu pokažu 19:38 to ukazuje na poboljšanje finansijske situacije. Možda se trenutno suočavate s izazovima jer vaši troškovi prevazilaze primanja. Međutim, stvari će uskoro početi da se menjaju.

  Ipak, ne očekujte da ćete preko noći da se obogatite, ali je sigurno da će neke kockice da se slože u vašu korist. Ovo se posebno odnosi na ljude koji se bave privatnim biznisom i čije poslovanje još uvek nije sasvim stabilno.

  19:38 – Zdravstveni sat

  Kada se kazaljke poklope i pokažu 19 časova i 38 minuta to implicira da bi trebalo da pripazite na ishranu. Možda ste skloni gojenju, ali se teško odričete onoga u čemu uživate. Sa druge strane, možda vam smeta hrana koju baš volite da jedete.

  Brojevi 1, 9, 3, 8 mogu da ukazuju na veliku količinu stresa koju osećate. Ako ne regulišete nervozu tako što ćete pronaći načina i vremena da se odmorite i opustite, vrlo lako biste mogli postati anksiozni, pa čak i depresivni.

  19:38 u numerologiji

  Da bismo dobili što preciznije tumačenje, razložićemo sate na više celina. U ovakvoj konstelaciji snaga broj 1 simbolizuje jaku ličnost. Broj 9 ukazuje na idealizam, 3 je znak optimizma, a 8 ambicije.

  Sa numerološkog aspekta, broj 19, odnosno 19. čas najavljuje završetak velikog posla, tj. rešavanje ogromnog problema. Kada mu dodamo broj 38 to implicira da će vaše rešenje biti kreativno i inovativno.

  Zaključak je da niz brojeva 1, 9, 3, 8 predstavlja dobar znak za vašu budućnost. Pored toga što znači da ste voljeni, ukazuje i na to da ćete napredovati u onome čime se bavite, tj. da ćete rešiti nešto što vas dugo muči.

  19:38 kao anđeoski broj

  Ako ste brojeve 1, 9, 3, 8 često viđali među brojevima telefona, adresama, među cenama robe u prodavnici i slično, to je vaš anđeoski broj. Njime vam anđeli poručuju da budete optimistični, bez obzira na to sa kakvim se problemom trenutno suočavate.

  Imate podršku i zaštitu ljudi koji vas vole i iz njih treba da crpite svoju snagu. Ne nedostaje vam odlučnosti, ali bi pozitivno razmišljanje moglo da vam da vetar u leđa kako biste se rešili muke sa kojom se borite.

  Ako ste dugo sami moguće je da ćete se uskoro zaljubiti. Dajte šansu osobi koja pokazuje da joj se dopadate.

  Ljubavni sat 19:38 u snovima

  Ukoliko ste u snu videli da je 19 časova i 38 minuta to može da ima više značenja u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. Ovog puta ćemo se osvrnuti na generalno, opšte tumačenje.

  San u kome ste pogledali na sat i videli da je prošlo 38 minuta do 19 časova ukazuje na to da ne smete da oklevate u donošenju važnih odluka. Ukoliko ste ih utemeljili na razmišljanju, analizi ili savetima dobronamernih ljudi, nemojte da se dvoumite niti da čekate. Možda se plašite radikalne promene i to je sasvim normalno.

  Međutim, budite sigurni da se u budućnosti nećete pokajati zbog odluka koje ste nedavno doneli samo ukoliko ih sprovedete u delo. Pre ćete se pokajati ukoliko to ne učinite.

  Dodatni značaj 19:38 na satu

  Premda ne postoje zapisi da se nešto istorijski važno odigralo baš u 19 časova i 38 minuta, godina 1938. bila je prilično turbulentna.

  U februaru 1938. godine Adolf Hitler je ukinuo Ministarstvo rata i formirao Vrhovno zapovedništvo oružanih snaga dajući mu direktnu kontrolu nad nemačkom vojskom. Austrija je iste godine pripojena Nemačkoj.

  Benito Musolini je uspostavio veliku moć nad italijanskom vojskom. Vatikan je priznao vladu Franciska Franka u Španiji.

  Amerika je odbila plan SSSR-a zajedničkoj odbrani od nacističke Nemačke. Nemačka vojska je započela okupaciju Čehoslovačke. U Austriji je izgrađen koncentracioni logor Mathausen i drugi.