Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 20:02 – Obrnuti ljubavni sat: simbolika i značenje

20:02 – Obrnuti ljubavni sat: simbolika i značenje

  20:02 inverzni ljubavni sat

  Ukoliko ste više puta slučajno na satu videli 20:02 taj ljubavni sat ukazuje na to da ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice koje imate sa partnerom tj. partnerkom, članovima porodice ili prijateljima. Ne bi bilo loše kada biste se više potrudili da pokažete razumevanje prema osobi sa kojom trenutno niste u najboljim odnosima.

  Za slobodne ovaj ljubavni sat, na žalost, simbolizuje usamljenost koja se negativno odražava na samopouzdanje i mentalno zdravlje.

  S aspekta posla i finansija 20:02 ukazuje na neku propuštenu šansu. Moguće je da se kajete što niste prihvatili ponudu koja bi mogla bitno da promeni vašu budućnost, tj. stanje na bankovnom računu.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 2 minute od 20 časova, taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 20:02

  Sat koji pokazuje 20:02 ima simboličko značenje, ali je ono uglavnom pozitivno. Kada se cifre na satu ovako prepliću to zovemo sat obrnutog ogledala. Za početak treba da obratimo pažnju na to šta znače brojevi koji ste videli na satu ili nekom drugom digitalnom uređaju.

  Tako broj 2 simbolizuje stabilnost, dobru organizaciju, veliku disciplinu, strpljenje i druželjubivost. Mana ovog broja jeste preterana osetljivost, uvredljivost, pa čak i velika želja za osvetom. Nula je znak za početak i kraj, zatvoreni ili začarani krug, beskonačnost.

  Broj 20 ukazuje na to da ste sasvim sposobni da ostvarite svoje ciljeve, samo je potrebno da verujete u sebe. Radite na sebi i na onome što želite da menjate, a nemojte da pokušavate da promenite druge ljude ili ceo svet.

  Kada se sve navedeno uzme u obzir možemo da zaključimo da 20:02 na satu ukazuje na to da treba da počnete da volite sebe, da u prvi plan stavite svoje vrline, a da radite na manama, pa će vam samo nebo biti granica.

  20:02 – Ljubavni sat

  Ukoliko ste na satu videli da je prošlo 2 minute od 20 časova to je znak da je vreme da se „zakopaju ratne sekire“ i da počnete da se mirite sa sobom i sa svetom. Skloni ste da pokušavate da „ispravljate krive Drine“, a da se ne bavite onim na šta možete da utičete. Neka rešenja su vam pred nosom, samo treba da ih vidite.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 20:02 to je znak da će problem koji ima sa partnerom ili članovima porodice rešiti samo ukoliko bude strpljiva i spremna da o svemu otvoreno razgovara bez galame i optuživanja. Treba da znate da niste bezgrešni i da ste neke probleme lično vi izazvali. Kada prihvatite da je to tako, moći ćete lakše da razumete drugu stranu.

  U narednom periodu bi trebalo da osobu sa kojom ste u nekoj vrsti sukoba pozovete na kafu, piće ili večeru, da „otvorite dušu“, priznate svoje greške i iskreno kažete šta vam smeta kod druge strane. Isto tako, morate da prihvatite ono što vam on tj. ona kaže i da se ne ponašate kao „uvređena mlada“.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi da je prošlo 2 minuta od 20 časova to implicira da je sama svojim izborom. Naime, volite da mislite da je vaša sudbina takva i da nemate sreće u ljubavi. Međutim, kada biste poradili na samopouzdanju i kada biste davali šansu ljudima, stvari bi počele da se menjaju.

  Umesto da kukate nad svojom sudbinom, počnite nešto da menjate. Krenite od sitnica kako biste u nekom momentu došli do onih velikih stvari. Jako je važno da napokon zavolite sebe, da prihvatite da niste savršeni i da sa te polazne tačke gradite odnose sa drugim ljudima.

  Ako ste trenutno u svađi sa članom porodice ili prijateljom tj. prijateljicom, pokušajte da na miran način rešite taj nesporazum.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 20:02 to znači da ne treba da očekuje od partnerke ono što nije u stanju sam da pruži. Na primer, ukoliko vi ne pokazujete razumevanje za nju, kako ona da shvati vas. Sa druge strane, ako ste joj neverni, zašto mislite da ona isto tako nema prava da vas izda.

  Svaki problem može da se reši, na jedan ili drugi način. Ono što je važno jeste da se o njemu iskreno razgovara. Osim toga, bitno je da delujete što pre kako se jaz među vama ne bi produbio i u konačnici doveo da raskida tj. razvoda.

  Stvari će se stabilizovati ukoliko se oboje budete trudili da popravite vaš odnos. Ako, pak, dozvolite da samo jedna strana pokazuje inicijativu za promenu, ne možete se nadati da će budućnost biti lepa.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 2 minuta od 20 časova to implicira da je previše strog prema bliskim ljudima. Kada vas neko slučajno uvedi u stanju ste da se durite toliko dugo da na kraju i on tj. ona sam/a zaboravi šta se među vama dogodilo. Naučite da praštate ljudima i da budete strpljivi prema njima barem onoliko koliko ste strpljivi sami prema sebi.

  Vaše visoke kriterijume malo ko može da zadovolji, a ako tako nastavite postoji mogućnost da ćete još dugo ostati sami.

  20:02 – Poslovni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 2 minuta od 20 časova moguće je da vas je strah od neuspeha ili izlaska iz vlastite zone komfora sprečio da prihvatite dobru poslovnu ponudu ili priliku da napredujete.

  Naime, odlučili ste da ostanete na starome, ali ste s vremenom shvatili da je trebalo više da se potrudite kako bi budućnost bila lepša.

  Neka vam ovo posluži kao lekcija za budućnost. Prestanite da se zadovoljavate malim stvarima ukoliko možete da postignete više. Niko vas neće vući za sobom, ako se vi sami ne budete borili za sebe. Posedujete veliki potencijal, pa treba da se potrudite da ga i iskoristite.

  20:02 – Finansijski sat

  S aspekta finansija 20:02 na satu može da bude znak da vas je lenjost sprečila da postignete materijalnu stabilnost o kojoj maštate. Moguće je da ste imali priliku da trajno popravite stanje na bankovnom računu, ali ste bili previše inertni. Mislili ste da će nova šansa doći veoma brzo i niste poslušali savete koje su vam davali prijatelji i bliski ljudi.

  Na sreću, imate još dovoljno vremena da postignete ono što želite samo ukoliko budete uporni, strpljivi i ako budete verovali u sebe i svoje sposobnosti. Potrudite se da narednu šansu ne propustite kao neke prethodne.

  20:02 – Zdravstveni sat

  Ako ste videli na satu da je prošlo 2 minuta od 20 časova to implicira da će sa vašim zdravljem biti sve u redu.

  Moguće je da su loša ishrana, premalo sna, a previše stresa i nervoze negativno uticali na vaše opšte zdravstveno stanje. Treba neko vreme da prođe kako biste konsolidovali snage i smogli snage za nove početke. Nemojte da budete prestrogi prema sebi i da se destruktivno ponašate prema svom zdravlju.

  Potrebno je da pronađete ono što vas opušta i da se što više time bavite. Ako ostanete zatvoreni u svoja četiri zida, nanećete štetu, ne samo fizičkom, nego i mentalnom zdravlju.

  20:02 u numerologiji

  Da bismo dobili kompletno značenje niza brojeva 2, 0, 0, 2 sa numerološkog aspekta, potrebno je da svakoj cifri posvetimo dovoljno pažnje.

  Ranije ste mogli da dođete do zaključka da broj 2 simbolizuje stabilnost ili barem potrebu za stabilnošću, dok 0 simbolizuje početak i kraj.

  U ovoj konstelaciji snaga, dobro je što su dve nule jedna do druge jer je to znak da ćete okončati jednu fazu i započeti novu u svom životu. Pred vama su izazovi, međutim, uspećete da ih prevaziđete.

  Ukoliko bismo sabrali brojeve koji čine ovaj sat obrnutog ogledala dobili bismo broj 4 koji takođe simbolizuje potrebu za harmonijom, stabilnošću i mirom. Poruka 20:02 jeste da ste vi jedina osoba koja može da podstakne promene i da se izbori za budućnost kakvu želi.

  20:02 kao anđeoski broj

  Ako ste niz cifara 2, 0, 0, 2 u poslednje vreme često viđali kao delove adresa, brojeva telefona, cena i slično, anđeli vam poručuju da nije vreme za samosažaljevanje, nego za akciju. Naime, skloni ste da kukate nad svojom sudbinom, a da ne radite ništa kako biste promenili ono čime niste zadovoljni.

  Na primer, ukoliko vam nedostaje para, vi ćete se žaliti na poslodavca, a nećete ni pokušati da se izborite za veću platu, da promenite posao ili da započnete honorarno nešto da radite. Isto važi i za druge segmente života.

  Anđeli vam ovim brojevima ukazuju na to da imate potencijal koji ne iskorištavate u dovoljnoj meri. Posedujete vrline koje bi trebalo da stavite u prvi plan, kako biste u nekom momentu profitirali, tj. ostvarili ono što želite.

  Ljubavni sat 20:02 u snovima

  Ukoliko ste u snu pogledali na sat i videli 20:02 to implicira da ćete u skorijoj budućnosti uspeti da rešite problem koji vas duže vreme muči. Možda ste to stalno „gurali pod tepih“ u nadi da će neko drugi da se pobrine za to. Međutim, shvatili ste da se to neće dogoditi, pa ćete najzad krenuti u akciju.

  Uz mnogo truda i upornosti, ali i malo sreće, uspećete da skinete tu veliku brigu sa vrata i da napokon „prodišete“.

  Dodatni značaj 20:02 na satu

  Premda nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto veoma važno desilo baš u 20 sati i 2 minuta, 2002. godine je iznedrila mnogo značajnih događaja, a mi ćemo navesti samo neke od njih. 1. januara 2002. godine evro je i zvanično postao službena valuta u zemljama evrozone. Istog meseca iste godine okončan je građanski rat u Sijera Leoneu.

  Kraljica Elizabeta II je 6. februara 2002. godine obeležila 50. godišnjicu vladanja prestolom Ujedinjenog Kraljevstva, Kanade, Austrije i Novog Zelanda. Iste godine održane su Zimske olimpijske igre u Solt Lejk Sitiju.

  Potpisan je ugovor o smanjenu strateškog ofanzivnog delovanja između SAD i Rusije. Održano je Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Koreji i Japanu. 10. juna 2002. godine velika prstenasta pomrčina Sunca prekrila je preko 99 odsto Sunca.

  Iste godine se Švajcarska pridružila Ujedinjenim nacijama. Građani Gibraltara su rezolucijom odbacili španski suverenitet.