Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 20:20 – značenje i simbolika

Ljubavni sat 20:20 – značenje i simbolika

  20:20 na digitalnom časovniku

  Kada na digitalnom satu ili na ekranu nekog elektronskog uređaja vidite 20:20 taj ljubavni sat najavljuje srećne trenutke, bez obzira na to da li ste u vezi tj. braku ili ste trenutno slobodni. Dogodiće vam se neke lepe promene i ući ćete u mirnu fazu svog života.

  S aspekta posla i finansija 20. minuta 20. sata u danu simbolizuje prosperitet. Imaćete dovoljno energije da završite poslove koji će vam doneti materijalnu korist.

  Kada je u pitanju zdravlje, ljubavni sat 20:20 vam poručuje da pripazite na ishranu.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 20 minuta od 20 časova taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 20:20

  Dvadeseti sat u danu i njegova 20. minuta mogu da simbolizuju mnogo toga. Za početak ćemo da razložimo sat na cifre iz kojih se sastoji. Broj 2 simbolizuje osećajne, sramežljive i strpljive ljude koji dobro funkcionišu u timu jer imaju razumevanja za druge. Mana im je to što su ponekad vrlo uvredljivi, preterano agresivni, pa čak i ogorčeni i osvetoljubivi.

  Nula uvek ukazuje na početak ili kraj, a ponekad oboje istovremeno. Ona je znak za beskonačnost, zatvoreni ili začarani krug iz koga morate da izađete kako bi ste rešili problem ili napredovali u onome čime se bavite.

  Dakle, 20:20 na satu ukazuje na to da biste u skorijoj budućnosti mogli pronaći osobu koja će znati da vas sasluša i razume. Za posao ovaj sat znači sporiji napredak, borbu da se vaš trud i rad prepozna i nagradi onako kako zaslužujete.

  20:20 – Ljubavni sat

  Najkraće rečeno, ljubavni sat 20:20 najavljuje sreću, radost i mir. Ipak, tumačenje može da bude različito u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa, godina i slično. Kada na digitalnom satu vidite da se broj 20 ponavlja dva puta to je znak da će se turbulentna faza u koju ste zapali vrlo brzo okončati.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu da je prošlo 20 minuta od 20 časova to implicira da će se u bližoj budućnosti odnos sa partnerom popraviti. Moguće je da ste se u poslednje vreme mnogo svađali i da niste mogli da rešite problem koji vas muči. Imali ste osećaj da on ni ne pokušava da vas razume i zbog toga ste bili prilično očajni. Verovatno ste pomišljali da niste jedno za drugo i da treba da okončate taj brak, pre nego što se vaš odnos dodatno pogorša.

  Međutim, partner će vrlo brzo shvatiti da ne želi da vas izgubi i zato će se potruditi da se problemi reše ili barem da pokušate da nađete kompromis. On će insistirati na razgovoru i pokazaće razumevanje za vaše osećaje i potrebe. Najmanje što možete da uradite jeste da mu uzvratite istom merom.

  Većina brakova prolazi kroz veće ili manje krize. Ukoliko se oboje potrudite uspećete da prevaziđete problem u koji ste zapali.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu 20:20 to može da bude najava vrlo lepog prijateljstva koje će se s vremenom pretvoriti u emotivnu vezu. Naime, u vašem okruženju postoji osoba koja vam se divi i koja vas izuzetno poštuje. Volite da razgovarate sa njim, međutim, niste primetili da on gaji simpatije prema vama.

  U narednom periodu ćete se mnogo češće sretati, pa ćete odlučiti da izađete na kafu ili piće. Već tokom prvog razgovora ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog i da uživate u društvu jedno drugog.

  Prijateljstvo će rasti, a uporedo sa njim i emocije koje gajite jedno prema drugome. Zato ćete se dvoumiti da li da priznate svoje osećaje, jer ćete time dovesti u opasnost odnos kakav ste stvorili. Zato će prvi korak biti njegov.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac na satu vidi da je prošlo 20 minuta od 20 časova to implicira da je partnerkino ponašanje počelo da ga zabrinjava. Verovatno ste primetili da se postepeno udaljava od vas, ali ne možete da shvatite o čemu se radi. Ukoliko ne budete insistirali na razgovoru, jaz među vama će se dodatno produbiti.

  Moguće je da su pred vama veliki izazovi i da ćete u nekim trenucima oboje pomišljati da je najbolje da se raziđete. Međutim, previše vam je stalo do nje i do vašeg braka da biste dopustili da ga tek tako okončate.

  Vaša zajednička borba neće biti uzaludna, nego ćete pregurati tu tešku fazu i ponovo početi da uživate jedno u drugome i braku koji ste stvorili. Moguće je i da će vas dodatno zbližiti njena trudnoća.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 20:20 to najavljuje zanimljive trenutke. Moguće je da ćete na neočekivanom mestu upoznati ženu u koju ćete se brzo zaljubiti. Dopašće vam se i njen fizički izgled, ali i način razmišljanja i pogledi na život. Trudićete se da što više vremena provedete sa njom, a kada vam se napokon otvori i dozvoli vam da joj se približite, uslediće vrlo lep period.

  Verovatno ćete sa njom doživeti ono o čemu ste ranije mogli samo da maštate, nije isključeno da ćete vrlo brzo uploviti u zajednički život ili da ćete se venčati.

  20:20 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 20 minuta od 20 časova ukazuje na to da ste vrlo vredna osoba, ali da vaš trud i rad prolaze skoro nezapaženo. Moguće je da ne volite da se namećete i da svima govorite o uspesima koje ste ostvarili. Dobro funkcionišete u timu, pa se neretko dešava da drugi preuzimaju zasluge za ono što ste vi uradili.

  Vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom, a plata će se povećati onog momenta kada vi počnete više da cenite sebe. Ako se budete borili za bolji status svojim znanjem, trudom i radom, niko neće moći da vas ospori.

  Možda mislite da vas poslodavac ne poštuje ili da potcenjuje vaše kvalitete, međutim, veća je mogućnost da vas još uvek nije primetio jer često ostajete u zapećku.

  20:20 – Finansijski sat

  Kada vidite 20:20 na satu to može da bude znak da će vaša finansijska situacija vrlo brzo početi da se menja. Naime, moguće je da će vam poslodavac povećati platu ili da ćete preći na bolje plaćeno radno mesto.

  Čak i manji iznos će vam pomoći da zakrpite rupe nastale usled hroničnog nedostatka novca, ali i da sebi i ljudima koje volite priuštite ono što dugo želite.

  U svakom slučaju, pred vama su bolji dani nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

  20:20 – Zdravstveni sat

  Ako ste videli na satu da je prošlo 20 minuta od 20 časova to implicira da bi trebalo da povedete računa o ishrani kako biste bolje spavali i imali više energije. Ukoliko ste u poslednje vreme često iscrpljeni i bezvoljni to može da bude posledica umora, ali i onoga šta unosite u svoj organizam.

  Naime, postoji hrana koja vam ne odgovara i koju bi trebalo da izbacite sa svog jelovnika. Kada to učinite, količina energije koju osećate će se značajno popraviti, a imaće mnogo više volje za posao, ali i za hobije koje ste zapostavili.

  Ukoliko ste zabrinuti za zdravlje bliske osobe, 20:20 na satu može da bude znak da ćete uskoro moći da odahnete.

  20:20 u numerologiji

  Kada ljubavni sat 20:20 posmatramo sa numerološkog aspekta, najčešće dolazimo do zaključka da je onaj ko je na časovniku video ove brojeve pred većim izazovima. Za početak ćemo odvojiti sate od minuta.

  Dvadeseti sat u danu, tj. broj 20 predstavljen u satima simbolizuje nežniji deo vaše ličnosti, emotivnost, empatičnost i slično. Kada cifru 20 posmatramo u kontekstu minuta ona ukazuje na tamnu stranu – ogorčenost, agresivnost, želju za osvetom i slično.

  U vama se vodi borba između ova dva suprotstavljena pola. Nema ništa čudno u tome što su osećajni ljudi skloniji ogorčenosti i osvetoljubivosti. Ipak, morate da se trudite da sati, tj. vaše vrline uzmu primat nada minutima, odnosno vašim manama.

  Kada saberemo sate i minute dobijamo broj 40 koji simbolizuje prepreku ili ograničenje, koje ste možda sami sebi postavili. Zato je važno da prestanete da sabotirate sami sebe i da se uhvatite u koštac s onim problemima koje dugo gurate pod tepih. Snažniji ste nego što mislite!

  20:20 kao anđeoski broj

  Nizom brojeva 2, 0, 2, 0 anđeli vam poručuju da se vratite na početak, na uzrok problema koji vas dugo muči i da se zapitate kako bi se mlađa verzija vas odnosila prema tome, tj. kakvu bi odluku donela. Znate i sami da smo mnogo hrabriji kada smo mlađi i da se neki naši strahovi pojačavaju s godinama.

  Vreme je da se savladate te strahove, da u centar svega stavite sebe i da odgovorite na pitanja kojima izbegavate da se bavite.

  Anđeli vas čuvaju, u to ne treba da sumnjate, međutim, oni ne mogu da umesto vas donesu neke velike odluke, taj zadatak je isključivo vaš.

  Ljubavni sat 20:20 u snovima

  Ako ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je prošlo 20 minuta od 20 časova to implicira da biste se uskoro mogli zaljubiti. Neko će vas vrlo brzo „oboriti s nogu“ i nećete moći da prestanete da mislite na njega tj. nju.

  Verovatno će vam prijatelji i članovi porodice savetovati da ne žurite i da se ne zalećete u tu vezu kako bi vas zaštitili, međutim, nećete ih slušati jer ćete osećati da radite pravu stvar.

  Dodatni značaj 20:20 na satu

  „20:20“ je naziv šestog studijskog albuma italijanskog benda Planet Funk. Mnogi muzičari, poput Džon Bon Džovija, Bič Bojsa, Džordža Bensona i drugih su svoje albume nazvali „2020“ ili „20/20“.

  Godinu 2020. je uglavnom obeležila svetska pandemija novog virusa korona.