Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 21:21 – značenje i interpretacija

Ljubavni sat 21:21 – značenje i interpretacija

  21 sat i 21 minut na digitalnom satu

  Ljubavni sat 21:21 najavljuje lepo iznenađenje i prijatne trenutke sa voljenom osobom ili simpatijom. Možda ćete otići na romantičnu večeru, na izlet ili putovanje koje ćete dugo pamtiti. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, to će vam pomoći da vratite strast koja je skoro iščezla zbog obaveza i manjka vremena da se posvetite jedno drugome.

  Kada je u pitanju posao, finansije i zdravlje, sat koji pokazuje da je prošla 21 minuta od 21 čas najavljuje napredak, poboljšanje situacije i ozdravljenje.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je 21:21 taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 21:21

  Najkraće tumačenje ljubavnog sata 21:21 jeste da ćete rešiti problem koji vas dugo muči ili da ćete završiti projekat u koji ste morali da uložite mnogo energije, truda i vremena. Kako bismo dobili što detaljnije značenje sata razložićemo ga na segmente, na sate i minute, tj. na pojedinačne cifre.

  Tako broj 2 simbolizuje vašu nežnu stranu, senzibilnost, sramežljivost, empatiju. Broj 1 je uvek znak odlučnosti, odgovornosti, snage i hrabrosti. Dakle, kada 2 i 1 stoje zajedno to je odličan znak, simbol harmonije između onoga što želite, onoga što vam je potrebno i onoga što ste spremni da ostvarite.

  S obzirom na to da se broj 21 ponavlja, možete se nadati da će ono što vas trenutno muči uskoro da se okonča, tj. da se reši na najbolji mogući način.

  Dvadeset prvi sat u danu i njegova 21. minuta, kao što i sami znate veoma su blizu ponoći, blizu novom danu, pa mogu da budu znak da nije trenutak da sada započinjete nove poslove, nego da ih ostavite po strani za neko vreme kada će uslovi biti mnogo povoljniji.

  21:21 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite da je prošla 21 minuta od 21 časa to je dobar znak za ljubav, bez obzira da li ste trenutno zauzeti ili sami. Ovi noćni sati najavljuju romantiku, strast i radost. Možda ćete nakon duže vremena ponovo osetiti sve čari ljubavi, pažnje i nežnosti. Ukoliko ste dugo sami setićete se šta to znači kada neko u potpunosti uživa u vama i vi u njemu tj. njoj.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 21:21 to najavljuje promene u njenom odnosu sa partnerom. Moguće je da ste se udaljili zbog obaveza koje imate na poslu, sa roditeljima, decom i prijateljima. Viđate se u prolazu i često nemate snage za duge razgovore i razmenu nežnosti.

  Međutim, partner će shvatiti da mu nedostajete, pa će se potruditi da vas iznenadi večerom ili putovanjem u drugi grad, gde ćete moći neko vreme da provedete sami i da uživate jedno u drugome.

  Ovo će vam pomoći da se ponovo zbližite na svim poljima, od mentalnog, do seksualnog, te će ojačati vaš brak i porodicu. Sumnje koje ste možda nekad imali će nestati, a među vama će zavladati razumevanje i poverenje.

  Za neudate žene

  Za žene koje nisu u vezi ili braku 21:21 na satu može da bude najava nekih interesantnih događaja. Moguće je da će muškarac prema kome gajite simpatije napokon odlučiti da napravi prvi korak. Pozvaće vas na kafu, piće ili večeru i učiniće da se osećate posebnom. Možda ćete nakon dugo vremena ponovo osetiti leptiriće u stomaku.

  Ipak, nećete ga odmah pustiti u svoj život, jer vam urođeni skepticizam ili sećanja na loša iskustva iz prošlosti to neće dozvoliti. Njemu će to samo biti dodatni izazov da vam pokaže da zavređuje vašu pažnju, vreme, pa i ljubav.

  Sigurno neće tako lako odustati od vas.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac na satu vidi da je prošla 21 minuta od 21 čas to implicira da će ga partnerka iznenaditi nekim lepim gestom. Možda će samo za vas pripremiti obrok koji volite ili će vas obradovati nekom seksepilnom odevnom kombinacijom. Iznenadiće vas kada pokaže inicijativu za promenom u krevetu, pa nećete moći da joj odolite.

  Intimni trenuci će vam pomoći da se ponovo zbližite. Shvatićete koliko ste jedno drugome nedostajali i oboje ćete obećati da vam se više neće dogoditi da zbog drugih stvari zanemarite svoj odnos i brak.

  Moguće je da ćete oboje imati malo više vremena nego ranije da se posvetite porodici i prijateljima, pa će vam prijati i ta opuštena atmosfera.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 21:21 moguće je da će započeti tajnu vezu sa ženom koja mu se duže vreme dopada. To što ćete se kriti od drugih predstavljaće veliki izazov i činiće vaš odnos napetim i veoma strastvenim.

  Razlozi za to što ste odlučili da svoju vezu krijete mogu biti brojni, od toga da je ona već u vezi ili braku, do toga da se plašite reakcije okoline na vaš odnos. Balansiraćete između toga da se posvetite njoj i druženju sa prijateljima, porodičnim i profesionalnim obavezama. Međutim, sama pomisao na nju će vam pomoći da se lakše izborite sa svim drugim izazovima i preprekama koji se tokom dana javljaju.

  21:21 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 21:21 to može da najavi profesionalni napredak. Ovo se posebno odnosi na ljude koji dugo traže posao. Moguće je da ćete uskoro dobiti vrlo primamljivu poslovnu ponudu, te da će vam se, pored uslova rada i visine plate, dopasti i odnos koji potencijalni poslodavac ima prema vama.

  Ukoliko duže vreme radite u jednom preduzeću, a još uvek niste napredovali, razlog može da bude to što ne podnosite autoritete. Verovatno posedujete veliko samopouzdanje koje nije neutemeljeno i zato ne možete da slušate naređenja ljudi koji o poslu znaju manje od vas.

  Kako biste napredovali moraćete da se prilagodite situaciji. To nikako ne znači da treba da izgubite svoj stav i mišljenje, nego samo da se potrudite da ne ulazite u sukob sa drugima kako biste „isterali svoje“.

  21:21 – Finansijski sat

  Sat koji pokazuje da je prošla 21 minuta od 21 časa je dobra vest za finansije, naročito ukoliko se trenutno suočavate sa većom krizom, tj. ukoliko vaši troškovi uveliko premašuju primanja. U bližoj budućnosti će se situacija promeniti, a vi ćete dobiti priliku da zarađujete mnogo više nego do sada.

  Bez obzira na to kolika vam je plata, morate da naučite kako da pravilno raspolažete onim što imate. Mnogi od nas vole kada novac troše na sebe, na odeću, obuću, kozmetiku, proizvode najnovije tehnologije, međutim, treba napraviti razliku između onoga što nam je stvarno potrebno i onoga što se može smatrati hirom.

  21:21 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli 21:21 to znači da bi trebalo da se čuvate stresnih situacija. Naime, u poslednje vreme ste prilično nervozni jer su se neke obaveze i problemi nagomilali. Međutim, stres bi mogao ozbiljno da našteti vašem fizičkom i mentalnom zdravlju.

  Bilo bi poželjno kada biste malo duže spavali i kada biste se više odmarali. Osim toga, poroci poput alkohola i cigareta bitno utiču na kvalitet vašeg života i, naravno, na stanje u novčaniku.

  21:21 u numerologiji

  Niz brojeva 2, 1, 2, 1 u numerologiji zauzima poseban značaj. Kao što i sami znate broj 1 simboliše jedinstvenost, odlučnost, snagu, hrabrost, liderstvo, dok broj 2 predstavlja vašu nežnu stranu – osećajnost, sramežljivost, pa i uvredljivost.

  Kada ove brojeve spojimo u cifru 21 dobićemo savršen sklad – osobu koja zna šta želi i kako da to dobije, ali i nekoga ko na putu do uspeha ne ugrožava druge i u prvi plan uvek stavlja ljubav, porodicu i nematerijalne vrednosti.

  Pošto se 21 u ovom satu ponavlja dva puta, možete da budete spokojni. Nikakve okolnosti vas neće sprečiti da postignete ono što želite, niti da izgubite ono što vas krasi kao čoveka.

  Zbir sati i minuta je 42. To je broj koji simbolizuje harmoniju, stabilnost i mir. Kao što i sami već možete da zaključite, 21:21 na satu, sa numerološkog aspekta ima vrlo povoljno značenje.

  21:21 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz cifara 2, 1, 2, 1 često viđali u svakodnevnom životu, kao delove adresa, brojeva telefona, registarskih oznaka, cena i slično, anđeli vam poručuju da nema razloga za strah. Možda ste na prekretnici i plašite se promene, tj. kakve će posledice da izazovu neke vaše odluke ili potezi.

  Međutim, možete da budete spokojni jer vas anđeli čuvaju i neće dozvoliti da vam se dogodi izazov koji ne možete da prevaziđete. Jako je važno da verujete u sebe i da volite sebe. Možda je sada pravi trenutak da upravo vi postanete centar vašeg ličnog kosmosa, a ne svi drugi ljudi.

  Ljubavni sat 21:21 u snovima

  Ako ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je prošla 21 minuta od 21 časa to je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju lepe trenutke na javi, kako na ljubavnom, tako i na profesionalnom planu. Ukoliko ste zabrinuti za nekoga ili nešto, uskoro ćete moći da odahnete i da se odmorite.

  Za osobe koje su dugo bez emotivnog partnera ovakvi snovi najavljuju novu ljubav. Nemojte da propustite šansu da svoj život obogatite novim iskustvima.

  Dodatni značaj 21:21 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 21. minutu 21 časa u danu. Ipak, postoji nekoliko zanimljivosti vezanih za broj 2121.

  „2121 Sevastopolj“ je asteroid i sinhroni sistem iz unutrašnjih područja asteroidnog pojasa prečnika otprilike 10 kilometara. Muzej u Japanu koji je otvoren 2007. godine nosi naziv „21_21 Design Sight“.