Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 21:49 – Večernja ćiza: značenje i simbolizam

21:49 – Večernja ćiza: značenje i simbolizam

  21:49 kazaljka na kazaljci naveče

  Ako ste na satu videli da je 21 čas i 49 minuta to može da nosi vrlo važnu poruku. Da bismo do kraja rastumačili o čemu se radi, razložićemo ga na četiri, tj. dva dela. Pri tome, broj 2 opisuje osećajne i strpljive osobe, dok 1 simbolizuje autentičnost, odlučnost, snagu i hrabrost.

  Broj 4 je takođe znak odlučnosti, odanosti, upornosti i stabilnosti, a cifra 9 simbolizuje kreativnost, idealizam, empatičnost.

  Kada na satu vidite 21 to obično ukazuje na potrebu da se zbližite sa nekim, da uspostavite stabilne odnose, ali da ipak ostanete svoji. 49 minuta na satu znači da bi vaša kreativnost mogla da reši problem sa kojim se dugo borite.

  U kratkim crtama, 21 sat i 49 minuta znači potrebu da se pomire dve krajnosti kako bi se uspostavila ravnoteža i kako biste napokon bili srećni i zadovoljni.

  21:49 – Ljubavni sat

  Kada se kazaljke na satu poklope vrlo blizu broja 9 to najavljuje buran period za ljubav, bez obzira na to da li ste u vezi ili braku, tj. da li ste trenutno sami. Ovaj ljubavni sat najavljuje promene, preokrete i izazove sa kojima ćete morati da se suočite kako biste bili srećni. Ono što je zajedničko za svaku osobu koja na satu vidi 21:49 jeste strah od promene.

  Za udate žene

  Ukoliko udata žena vidi na satu 21:49 to implicira da je trenutno u vrlo složenoj situaciji. Moguće je da ste shvatili da vi i partner ne zamišljate budućnost na sličan način. Vi želite jedno, a on drugo i plašite se da se tu nećete moći složiti.

  Ako ljubav prevlada, tj. ukoliko oboje pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, možda vašem braku neće doći kraj. Sa druge strane, ako toga ne bude, ne možete ni da očekujete da će jaz među vama da se smanji i da ćete ostati zajedno do kraja života.

  Naravno da vas plaši ishod nekih razgovora, ali bolje je da znate na čemu ste nego da živite u zabludi i da se nadate da će neke stvari da se promene same od sebe.

  Za neudate žene

  Ako neudata žena vidi na satu da je prošlo 49 minuta od 21 čas to implicira da bi u skorijoj budućnosti mogla upoznati vrlo zanimljivu osobu. Nakon dugo vremena, osetićete leptiriće u stomaku. Međutim, vaša sramežljiva priroda i loša iskustva iz prošlosti predstavljaće kočnicu u tom odnosu.

  Niko od vas ne očekuje da istog momenta uplovite u vezu, pa nemojte ni vi sami od sebe da to očekujete. Dozvolite da vam se približi i dajte mu šansu da pokaže kakve su mu namere. Ako se budete plašili razočarenja, postoji mogućnost da ćete još dugo da budete sami.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 21:49 to može da ukazuje na iskušenje. Moguće je da će vam se dopasti žena koja nije vaša supruga. Oduševiće vas njen pristup životu i to što imate vrlo slična interesovanja. Počećete da je poredite sa voljenom osobom, a to nikad ne može da donese ništa dobro.

  Zapitajte se da li ste spremni da ugrozite svoj brak radi avanture. Prvo pitanje koje sami sebi morate da postavite jeste da li ste srećni u braku. Ako je odgovor ne, onda ga okončajte, a nemojte da suprugu držite u zabludi.

  Sa druge strane, ukoliko je volite i ukoliko ste spremni da prevaziđete neke probleme koje trenutno imate, nemojte da se upuštate u avanture koje će povrediti vašu suprugu.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi da je prošlo 49 minuta od 21 sat to znači da će privući pažnju, te da će nekoliko žena istovremeno pokazati interesovanje za njega. Možda ste nedavno okončali vezu ili brak, te ste ostavili prostor nekim osobama da pokušaju da vam se približe.

  Nije isključeno da bi vam se u skorijoj budućnosti mogle dogoditi neke vrlo zanimljive stvari.

  21:49 – Poslovni sat

  Ukoliko na satu vidite da je 21 i 49 to može da ukazuje na stagnaciju. Vrlo ste vredna osoba, trudite se da svoj posao radite na najbolji mogući način i da na vreme završavate sve svoje obaveze. Međutim, već duže vreme ne napredujete.

  To je znak da morate da menjate nešto, tj. da se borite za ono što želite. Ako vam je cilj da napredujete u karijeri, da počnete više da zarađujete nemojte da čekate da se to dogodi samo od sebe. Morate više da se borite i da prestanete da optužujete druge za greške koje sami pravite.

  21:49 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 49 minuta od 21 čas to, na žalost, simbolizuje vrlo izazovan period za finansije. Mnogo je troškova koji vam predstoje, a ne možete da se pohvalite baš visokim primanjima. Štednja možda nije donela željene rezultate, pa razmišljate o zaduživanju. U tom slučaju budite vrlo oprezni, kako se ne biste uvalili u još veću nevolju.

  Postoji prostor da se situacija sa finansijama popravi, međutim, moraćete da budete strpljivi. Ukoliko je potrebno razgovarajte o tom problemu s osobom kojoj verujete. Možda će vam dati dobar savet kako da prevaziđete krizu, tj. kako da zaradite dovoljno novca da možete da servisirate obaveze koje su pred vama.

  21:49 – Zdravstveni sat

  Ako vidite na satu 21:49 to simbolizuje dobro zdravlje. Ukoliko ste se vi ili bliska osoba nedavno suočili sa nekim problemom, možete da se nadate da će se situacija u skorijoj budućnosti popraviti. Jako je važno da pratite savete lekara i da se pridržavate pravila koja su vam propisali.

  Bilo bi dobro kada biste više vremena provodili u prirodi, tj. na otvorenom prostoru i kada biste se okružili ljudima koji razmišljaju pozitivno.

  21:49 u numerologiji

  Sa numerološkog aspekta 21 čas i 49 minuta može da simbolizuje mnogo toga. Broj 2 simbolizuje preosetljivost, ogorčenost, osvetoljubivost i agresivnost, dok 1 takođe znači agresivnost, ljutnju i loše kanalisanje negativnih emocija.

  U ovoj konstelaciji snaga broj 4 opisuje tvrdoglave, krute i skeptične ljude, dok je 9 znak nesigurnosti i nedoslednosti.

  Niz brojeva 2, 1, 4, 9 ukazuje na to da ćete morati da pomirite svoje dve krajnosti, da shvatite šta želite, a šta ne i da se napokon počnete boriti za ostvarenje svojih ciljeva. Niko drugi ne može umesto vas da uradi ono što je neophodno da bi vam budućnost bila lepša.

  21:49 kao anđeoski broj

  Ukoliko niz brojeva 2, 1, 4, 9 često viđate to predstavlja vaš anđeoski broj. Njime vam anđeli poručuju da budete strpljivi i da velike odluke ne donosite preko noći. Možda ste zapali u duhovnu krizu i ne znate kako da iz nje izađete. Potrebna vam je stabilnost i ravnoteža, međutim, muče vas razne dileme.

  Dobro je to što se ne predajete, nego tražite načine da se stvari promene. Anđeli vas čuvaju, ali znajte da oni neće rešiti vaše probleme, nego ćete za to morati vi da se pobrinete. Imate dovoljno snage za to, ali je jako važno da budete uporni i strpljivi.

  Ljubavni sat 21:49 u snovima

  Ako ste u snu na satu videli 21 i 49 to može da ima različita značenja. Ovakvi snovi mogu da nose poruku da je suviše rano za nešto, ali i da ste zakasnili da uradite ono što je bilo neophodno. Jako je važno da znate šta želite.

  Ukoliko napravite plan kako da to i ostvarite, te ukoliko ga se budete dosledno pridržavali, ostvarićete svoje ciljeve. Pokušajte da naučite iz grešaka koje ste pravili u prošlosti, ali ne tako što ćete se stalno osvrtati na neke neuspehe i padove.

  Verovatno previše očekujete od sebe i to ponekad može da bude veliki teret.

  Dodatni značaj 21:49 na satu

  Iako nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto jako važno dogodilo u 21 čas i 49 minuta, broj 2149 prisutan je u raznim oznakama. Na primer, kanadski naučno-fantastični film reditelja Bendžamina Dafilda nosi naziv „2149: The Aftermath“.

  Radnja serije „Terra Nova“ reditelja Stivena Spilberga iz 2011. godine počinje upravo 2149. godinom.

  Mala planetarna maglina u sazvežđu Auriga nosi naziv IC2149.