Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 09:49 – Kazaljka na kazaljci: značenje i simbolizam

09:49 – Kazaljka na kazaljci: značenje i simbolizam

  21:49 kazaljka na kazaljci naveče

  Kada na satu vidite 09:49 taj ljubavni sat je, u najkraćim crtama, znak da ljubav shvatate kao saradnju i da joj ne dajete neke suviše romantične epitete. Posvećeni ste i odani osobi koju volite, međutim, prilično ste pragmatični i trudite se da izbegavate dramatizaciju problema. Zbog toga partner tj. partnerka može da stekne utisak da vam nije dovoljno stalo ni do njega tj. nje, ni do vašeg odnosa.

  Obratite pažnju na kazaljke koje pokazuju 11 minuta do 10 sati i videćete da su one skoro poklopljene. Upravo to može da simboliše probleme u ljubavi, ali i u drugim segmentima života.

  Ako ste, pak, namerno pogledali na sat jer ste nešto čekali, taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 09:49

  Ukoliko ste videli na satu da je prošlo 49 minuta od 9 časova to može da ima više značenja. Broj 9 na satu obično opisuje kreativne, maštovite idealiste, koji se često plaše razočarenja i izdaje.

  Četvorka simbolizuje odlučne, pravedne i odane ljude na koje možete da se oslonite, ali koji vas takođe izluđuju svojom tvrdoglavošću, strogošću i skepticizmom.

  Broj 0 je početak i kraj, zatvoreni ili začarani krug. Može da simbolizuje savršenu harmoniju, ali i potpunu nefunkcionalnost koja zahteva radikalne promene.

  Kada spojimo brojeve nula i dve devetke razdvojene četvorkom to ukazuje na činjenicu da kod vas prevladava pragmatičnost. Vrlo ste kreativni u poslu, ali ljubav shvatate kao neki društveni dogovor, a ne stvar živih i iskrenih emocija.

  09:49 – Ljubavni sat

  Verovatno ste primetili da kada na satu vidite da je prošlo 49 minuta od 9 časova kazaljke stoje vrlo blizu jedna drugoj i skoro da se poklapaju. Zato možemo da govorimo i o preklapanju, tj. ćizi.

  Tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste u vezi i braku, tj. da li u vašem životu postoji posebna osoba sa kojom još ni sami ne znate na čemu ste. Krenućemo od toga da li ste zauzeti ili slobodni kako bismo dali što preciznije značenje.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi da je na satu 09:49 to implicira da plašljivost i nesigurnost krije time što se prema suprugu odnosi kao prema životnom partneru, a ne kao osobi od koje očekuje romantiku, strast, pažnju i slično.

  Moguće je da patite od manjka samopouzdanja, pa taj brak doživljavate kao sporazum u kome niti dajete puno, niti puno očekujete. Možda samo niste romantična osoba i to je u redu. Međutim, vi zaslužujete da budete voljeni i ne bi trebalo da to krijete ili da gušite osećaje koji postoje u vama.

  Verovatno ste za supruga odabrali osobu koja vam je slična i zato dobro funkconišete. Nemate ni organizacijskih, niti nekih drugih krupnih problema. Ipak, u dubini duše ste svesni da vam nešto nedostaje, a to je strast, uživanje, predanost nekome i slično.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi da je na satu 09:49 to može da najavi zanimljiv susret ili telefonski poziv. Moguće je da ćete u gradu slučajno sresti osobu koja vam se ranije dopadala ili da će vas pozvati na kafu ili piće. Shvatićete da nemate šta da izgubite ukoliko mu date šansu i odazvaćete se pozivu.

  Ipak, nemojte previše da očekujete, zato što postoji mogućnost da će od vas tražiti da pristanete na kompromise na koje nećete biti spremni. Možda jeste sentimentalni, ali preko nekih svojih principa ne biste prešli ni zbog koga.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi da je prošlo 49 minuta od 9 tj. 21 čas to implicira da ćete partnerku uspeti da zadržite samo ukoliko budete bili kreativni, pažljivi i romantični. Moguće je da vama takve stvari uopšte nisu važne, te da vam je samo bitno da ste u svakom drugom smislu kompatibilni.

  Međutim, nemojte da mislite da to što ne pokazuje šta želi, znači da ne želi nešto više od vas. Možda se i ona plaši da će da vas izgubi ukoliko vam ukaže na neke stvari. Ipak, u nekom momentu će prestati da ćuti i samo će vam okrenuti leđa, te će ono što joj nedostaje potražiti kod nekog drugog.

  Zato nemojte da zanemarujete znakove da nešto nije u redu, nego pokušajte da saznate o čemu se radi i da to ispravite.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 09:49 to može da znači da pati od manjka samopouzdanja. Duboko ukorenjeni kompleksi ili loša iskustva iz prošlosti su uzrok vaše nesigurnosti. Kada biste poradili na tome, život bi vam postao i lepši i jednostavniji.

  Ukoliko vam se neka žena dopada, pokažite joj to, pozovite je na kafu ili piće. Šta je najgore što vam se može dogoditi osim da vas odbije? Ako to ne uradite nikada nećete saznati šta bi vam odgovorila na taj poziv.

  Moraćete da prestanete da krivite čitav svet zbog svojih ljubavnih neuspeha i da počnete da radite na sebi kako bi se neke stvari promenile na bolje.

  09:49 – Poslovni sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 49 minuta od 9, tj. 21 čas to znači da ste u poslu kreativna i vrlo maštovita osoba, ali i vrlo vredan radnik. Ukoliko preuzmete neki posao, nećete odustati od njega dok ga ne završite, čak ni ako ste svesni da će vam oduzeti mnogo vremena i energije.

  U poslu ste pragmatični, ali ne volite da radite u timu. Sa druge strane, ni kolege ne vole da rade sa vama jer smatraju da ih vaša preciznost i sklonost ka detaljima sprečava da budu brži i efikasniji.

  Ukoliko su kazaljke na satu skoro poklopljene pred brojem 10 to je znak da bi trebalo da razmislite o nekim promenama, o unapređenju svog znanja ili veština. Nemojte da odbacujete ideju koja vam se duže vreme „vrzma po glavi“, nego pokušajte da je realizujete. Možda to označi prekretnicu u vašem budućem životu.

  09:49 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite 09:49 to implicira da još uvek ne možete da kažete da ste zadovoljni svojim primanjima. Moguće je da mislite da zaslužujete veću platu, s obzirom na trud i rad koji ulažete u posao. U pravu ste, ali ćete morati za to da se sami izborite.

  Sa druge strane, ne bi bilo loše kada biste razmislili o pokretanju privatnog biznisa ili proširenju postojećeg. Ukoliko uspete da svoju ideju „prodate“ onima koji imaju kapital, moguće je da ćete i vi i oni ostvariti veliku zaradu. Važno je samo da se ohrabrite kako biste se uhvatili u koštac sa time i da ne očekujete da ćete se obogatiti preko noći.

  09:49 – Zdravstveni sat

  Ako ste na satu videli 09:49 to je znak da morate da povedete računa o ishrani. Verovatno ste hedonista i volite sve ono što nije dobro za vas. Međutim, ukoliko već sada ne počnete zdravije da se hranite, to bi moglo da izazove brojne probleme.

  Osim toga, moraćete da se aktivirate i da veče uz televiziju, film, knjigu, grickalice i slatkiše provedete u šetnji, vožnji biciklom, teretani i slično. Starost će vam biti zahvalna ukoliko se bez odlaganja aktivirate.

  09:49 u numerologiji

  Brojevi 0, i dve devetke razdvojene četvorkom u numerologiji ukazuju na spoj idealizma i kriticizma. Naime, broj 9 opisuje ljude koji nisu sposobni da prihvate nesavršenosti, kod sebe, drugih ljudi, pa čak i u celom svetu. Bez obzira na to što ste vrlo kreativni, vi ne znate da uživate u životu.

  Sa druge strane, broj 4 simboliše stabilnost. Opisuje odlučne, poštene, časne, uporne, odane i snažne ljude koji su često kruti i suviše kritični prema drugim osobama.

  Nula je, u ovom kontekstu, znak preokreta ili veće promene. Možda će vas nešto naterati da spojite ono što je naizgled nespojivo, pa čak i potpuno suprotno. Moguće je da ćete okrenuti novu stranicu u profesionalnom ili privatnom životu.

  09:49 kao anđeoski broj

  Ukoliko u svakodnevnom životu često viđate niz brojeva 0, 9, 4, 9 to je svakako vaš anđeoski broj. Moguće je da vam njime anđeli poručuju da ne budete strogi prema sebi ili drugima i da iskoristite svoju kreativnost kako biste popravili situaciju na ljubavnom planu. Poslušajte svoje čuvare, jer će vam to možda doneti neka sasvim nova, dragocena iskustva.

  Ljubavni sat 09:49 u snovima

  Ako ste sanjali da je na satu 9 časova i 49 minuta to može da ima više značenja. U opštem smislu ovi brojevi ukazuju na to da će biste uskoro mogli da se pridružite nekoj humanitarnoj akciji. Moguće je da ćete od prijatelja ili putem medija saznati za nečiju tužnu sudbinu, te ćete odlučiti da toj osobi ili grupi ljudi pomognete koliko god je u vašoj moći.

  Dodatni značaj 09:49 na ljubavnom satu

  Opsežnom pretragom nismo pronašli da se neki bitan događaj odvio baš u 09:49 časova.