Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 22:20 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

22:20 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

  22 sata i 20 minuta pre ponoći

  Ako ste u poslednje vreme na digitalnom satu, ekranu svog mobilnog telefona, računara ili drugog elektronskog uređaja često viđali 22:20, taj ljubavni sat simbolizuje ozdravljenje, emocionalno, duhovno, pa i fizičko. On se često odnosi na profesionalni tj. finansijski oporavak, tj. napredak.

  Ovaj ljubavni sat može da nosi poruku da će se trud, rad, zalaganje i žrtva u nekom momentu sigurno isplatiti, da ćete osetiti boljitak i blagostanje, kako u profesionalnom smislu, tako i u porodičnim, tj. emocionalnim odnosima.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat dok ste čekali nekoga ili nešto taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 22:20

  Kada na satu vidite 22:20 to ima posebno značenje, s obzirom na to da spada u kategoriju sati trostrukog ogledala zato što se broj 2 ponavlja čak tri puta. Za precizno tumačenje moramo da ga razložimo na segmente, tj. da pažnju posvetimo brojevima iz kojih se sastoji, kao i satima i minutima pojedinačno.

  Poznato je da broj 2 simbolizuje senzibilnost, osećajnost, strpljivost, empatiju i mnoge dobre i nežne ljudske osobine. Međutim, njegova „tamna strana“ su uvredljivost, osvetoljubivost i ogorčenost. I vrline i mane su pojačane jer se broj 2 ponavlja tri puta.

  Nula je znak beskonačnosti, zatvorenog ili začaranog kruga. Ona može da najavi kraj jedne i početak druge faze u vašem životu i u ovom slučaju ona predstavlja upravo to.

  U ovoj konstelaciji snaga, 22. sat u danu simbolizuje potrebu za stabilnošću, dok njegova 20. minuta ukazuje na ožiljke koje ćete doživeti na putu ka miru i harmoniji ka kojima težite.

  Ništa se neće dogoditi samo od sebe, moraćete da se borite, ali ako ne budete sumnjali u svoju hrabrost, snagu i istrajnost, sve ciljeve ćete uspeti da ostvarite.

  Numerologija za ovu kombinaciju sati kaže: promene će doći, ali je jako važno da budete deo tog procesa, a ne da samo čekate da se one dogode.

  22:20 – Ljubavni sat

  Ljubavni sat 22:20 može da se odnosi na razne segmente vašeg života, ali je posebno važan za emocionalne, prijateljske ili porodične odnose koji verovatno nisu najbolji. Možda ste razočarani, povređeni ili uvređeni i još uvek patite zbog toga. Ovaj ljubavni sat vam govori da dignete glavu i da krenete dalje.

  Tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu da je prošlo 22 sata i 20 minuta to može da bude znak da će napokon uspeti da prošlost ostavi iza sebe. Neki događaj vas je stalno vukao nazad i niste mogli da se otmete razmišljanju o tome. Želeli ste, ali vam je falilo snage i hrabrosti.

  Ne treba živeti u zabludi da se neke stvari mogu preseći kao nožem, naročito ukoliko su vezane za emocije. Zato niste trebali da očekujete da ćete duševni mir o kome ste maštali uspostaviti preko noći.

  Dobra vest je što 22:20 donosi neku novu energiju, elan i želju za promenama. Tako ćete se i vi u nekom momentu probuditi kao što se posle duge zime budi proleće. Shvatićete da ste gubili vreme pateći i okrenućete se izgradnji bolje, lepše i srećnije budućnosti.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu 22:20 moguće je da još uvek pati za bivšim partnerom. Premda znate da vas je povredio ili razočarao, te da ta veza ili brak nije imala/o budućnost, ne možete da se mislima ne vraćate na vas, na ono što ste imali.

  Verovatno često mislite o tome kako bi vam život danas izgledao da ste ostali zajedno. Na jedno pitanje sigurno već sada možete da date odgovor, a to je „ne, ne biste bili srećni“.

  Sat koji vam pokazuje da je prošlo 20 minuta od 22 časa ukazuje na to da biste vrlo brzo mogli izaći iz začaranog kruga u koji ste zapali. Izvući ćete se zahvaljujući snazi, istrajnosti, pa i inatu da sebi i svetu pokažete da ste dovoljno sposobni da preživite udarce koje vam je život naneo.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 20 minuta od 22 časa moguće je da će se oporaviti od izdaje. Neka osoba vas je „ujela za srce“ i nikako niste mogli da pređete preko toga. Dugo ste razmišljali o tome šta ga/je navelo na takve poteze, ali do odgovora niste dolazili.

  Ipak, ubrzo ćete shvatiti da više nema smisla da se time bavite. Zatvorićete to mračno poglavlje svog života, okrenuti se supruzi, porodici ili bliskim prijateljima i u njima pronaći utehu koja vam je potrebna.

  S vremenom ćete sve manje misliti o prošlosti, a u nekom momentu će vaše dileme i bes prema njemu tj. njoj u potpunosti iščeznuti.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi na satu 22:20 to može da bude znak da još uvek pati za starom ljubavi. Možda ste od momenta kada ste raskinuli sa njom imali drugih veza, ali je jedna žena zauvek ostala urezana u vašem srcu i mislima.

  Imajte u vidu da je moguće da ste je idealizovali i da ste s vremenom zaboravili na mane koje je imala. Zato bi trebalo da prestanete sebi da postavljate pitanje „šta bi bilo, kad bi bilo“.

  Život je pred vama i morate da se potrudite da on bude što lepši, sadržajniji i ispunjeniji. Ako nastavite da živite u prošlosti, u nekom momentu ćete shvatiti da ste propustili velike i dobre šanse, tj. da ste propustili priliku da svoj život obogatite nekim novim, vrednim ljudima.

  Možete da sprečite takav razvoj događaja, samo ukoliko se malo potrudite.

  22:20 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 22:20 moguće je da ćete napokon uspeti da se pomirite sa nekim profesionalnim neuspehom. Možda vam je krivo što ste odustali od fakulteta, što ste propustili priliku da radite posao koji volite ili što ste pogrešno procenili trenutak i investirali u biznis koji nije imao svetlu budućnost.

  Bilo kako bilo, taj „pad“ vas je uništio, ne toliko materijalno, koliko mentalno i duhovno. Dozvolili ste sebi da sve posmatrate kroz prizmu tog neuspeha, uključujući i neke ljude iz bližeg okruženja.

  Na sreću, stvari u vašoj glavi će se promeniti zahvaljujući savetu koji ćete dobiti u bližoj budućnosti. To će vam pomoći da prestanete da se sažaljevate, da konsolidujete snage i da krenete dalje.

  22:20 – Finansijski sat

  S aspekta finansija 20. minuta 22. sata u danu može da najavi poboljšanje. Verovatno ste se u poslednje vreme suočili s ogromnim izazovima, a možda ste čak bili na ivici bankrota. Polako ćete počinjati da se podižete, pa je važno da vaše buduće odluke budu temelj duboke analize mogućih posledica.

  Ukoliko ste razmišljali o tome da se zadužite, razmislite još jednom. Možda postoji bolji, lakši i manje rizičan način da rešite probleme ili da ostvarite cilj koji vam je na umu.

  22:20 – Zdravstveni sat

  Sat koji pokazuje da je 20 časova i 22 minuta simbolizuje ozdravljenje. Moguće je da ćete se vi oporaviti nakon neke bolesti, virusa ili prehlade, a možda neko od vaših bližnjih. Verovatno vas je frustrirala ta „zakovanost za postelju“ i jedva ste čekali da se vratite normalnom životu.

  Važno je da ne preterujete i da se ne forsirate, nego da dozvolite da se vaše telo oporavi u potpunosti. Ne brinite, vratićete se u formu vrlo brzo, samo ukoliko ništa ne budete radili na silu.

  22:20 u numerologiji

  S aspekta numerologije niz brojeva 2, 2, 2, 0 ima posebno značenje. Ranije smo pomenuli karakteristike brojeva 2, 0, 22, i 20, a sada ćemo se posvetiti i varijantama, zbirovima ovih brojeva i njihovoj simbolici.

  Da podsetimo, broj 2 simbolizuje senzibilnost, empatiju, strpljivost, ali i ogorčenost i osvetoljubivost. O je znak za novi početak – kraj jedne i start nove faze vašeg života.

  Već smo kazali da se 22 odnosi za potrebu za stabilnošću, a 20 na žrtvu koju ćete morati da podnesete kako bi ste do te stabilnosti došli.

  Ipak, za tumačenje ovog sata sa numerološkog stajališta važni su i brojevi 4 i 8. U ovom slučaju, broj 4 simbolizuje odlučnost, pravednost, upornost i stabilnost, dok 8 ukazuje na ambiciju i snagu.

  Kada bi vrline brojeva 4 i 8 prevladale i u vašem raspoloženju, sve bi vam krenulo na bolje. Promene će doći, ali je jako važno da budete deo tog procesa, a ne da samo čekate da se one dogode.

  22:20 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste u poslednje vreme među brojevima telefona, adresama, registarskim oznakama, cenama ili drugim numeričkim podacima često viđali niz brojeva 2, 2, 2, 0, anđeli vam poručuju da se ne plašite budućnosti.

  Nema čoveka koga neizvesnost ne brine i zbog toga niste ništa posebni. Međutim, problem je u tome što vi dopuštate da vas strah sputava, da vam veže ruke i da vam ne da da idete napred.

  Ako biste se pozabavili time, mnogo toga bi vam krenulo za rukom.

  Ljubavni sat 22:20 u snovima

  Kada u snu vidite da je 22 sata  20 minuta to može da bude znak da se čuvate tračeva. Pazite kome se poveravate, tj. sa kime delite svoje tajne, strahove i planove. U vašem okruženju postoji osoba kojoj je hobi širenje informacija. Ne vidi ništa loše u tome i nije ni svestan/a koliko takve stvari mogu negativno da se odraze na nečiji život.

  Pošto se vi retko bavite tuđim stvarima, ne možete da shvatite njegovu tj. njenu potrebu za takvom pričom, ali je važno da se zaštitite kako se bespotrebno ne biste našli na meti.

  Dodatni značaj 22:20 na satu

  Na žalost, u izvorima koji su nam bili dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto značajno odigralo tačno u 22 sata i 20 minuta. Ipak, niz brojeva 2, 2, 2, 0 našao je svoje mesto u nauci i kulturi.

  Na primer, manja planeta otkrivena 1975. godine nosi naziv „2220 Hicks“.

  „22-20s“ je engleski bluz rok bend osnovan 2002. godine u Slifordu u Linkolnširu. Njihov prvi album koji se u prodaji našao u septembru 2004. godine se zove „22-20s“.