Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 22:22 – simbolika i značenje

Ljubavni sat 22:22 – simbolika i značenje

  22 i 22 savršeni ljubavni sat

  Kada na digitalnom satu vidite 22:22 taj ljubavni sat simbolizuje emotivnu stabilnost. Možda trenutno prolazite kroz krizu i počeli ste da verujete da se njen kraj ne nazire, međutim, stvari će početi da se menjaju na bolje. U vašem životu će se dogoditi preokret zahvaljujući kome ćete uspostaviti mir za kojim žudite.

  Na poslovnom i finansijskom planu 22:22 na satu najavljuje oscilacije. U nekom momentu ćete biti zadovoljni poslom kojim se bavite, ali ćete već u sledećem pozavideti drugim ljudima na uspesima.

  Ako na satu vidite da je prošlo 22 minuta od 22 sata to može da simbolizuje određene zdravstvene izazove.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 22 minuta od 22 sata taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 22:22

  Sat koji pokazuje da je prošlo 22 minuta od 22 časa simbolizuje stabilnost. Za detaljnije tumačenje moraćemo da se posvetimo delovima iz kojih se sastoji, tj. da pojedinačno obrazložimo što simbolizuju sati, a šta minuti.

  Tako 22 sata ukazuje na novu energiju koju ćete osetiti u narednom periodu, dok 22. minuta tog sata znači da ćete odlučiti da prihvatite svoju sudbinu, tj. da se pomirite sa činjenicom da na neke stvari ne možete da utičete.

  Zato ćete se posvetiti onome što je u vašem domenu, uložićete vreme, trud i energiju u ispravljanje grešaka iz prošlosti i učenje iz njih, kako ih više ne biste ponavljali.

  Zahvaljujući tome znaćete na čemu ste i uslediće jedan mnogo mirniji period vašeg života.

  22:22 – Ljubavni sat

  Ljubavni sat 22:22 najavljuje harmonizaciju ljubavnih, porodičnih i prijateljskih odnosa. Ukoliko ste trenutno u svađi sa nekim, moguće je da ćete u narednom periodu odlučiti da „zakopate ratne sekire“ i da se pomirite. Dobro je što će i druga strana pokazati želju i volju da učini isto.

  Ukoliko budete imali razumevanja jedno za drugo, stvari će početi da se menjaju na bolje.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 22:22 to implicira da će doći do poboljšanja odnosa sa partnerom. Posvetićete se rešavanju zajedničkog problema i borbi da vam budućnost bude lepša. To ne mora da znači da će razmirice da nestanu, niti da će problematične teme da preko noći postanu nešto oko čega možete lako da se dogovorite.

  Naprotiv, to će ostati da „visi u vazduhu“, ali ćete oboje uložiti napor da vaša i budućnost vaše dece, ukoliko ih imate, bude bolja. Stavićete „ad akta“ ono oko čega ne možete da se usaglasite i dogovoriti se da se tome posvetite kasnije.

  Jako je važno da neke probleme ne gurate pod tepih, jer će kad tad da isplivaju na površinu. Ukoliko potegnete temu koja vas razdvaja, potrudite se da o tome govorite smireno, bez međusobnih optuživanja i bez povišenih tonova.

  Za neudate žene

  Za žene koje nisu u braku 22. minuta 22. sata simbolizuje pomirenje s osobom sa kojom duže vreme nisu u dobrim odnosima. Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa prijateljicom sa kojom ste se razišli. Shvatićete da je život previše kratak da biste bile u lošim odnosima.

  To nikako ne znači da ćete obe moći da zaboravite prošlost, međutim, verovaćete da ste dovoljno zrele da se ne svađate oko toga što vas je razdvojilo.

  Moguće je da ćete u narednom periodu mnogo razmišljati o bivšem partneru. Poželećete da mu se javite, ali ćete odustati od te ideje kada se setite zašto ste se razišli.

  Kada je u pitanju vaš ljubavni život, 22:22 na satu ne najavljuje bitnije promene. Potencijalni partner još uvek nije na vidiku, ali osoba koja vam se dopada bi možda mogla pokazati interesovanje za vas, tako što će se kod prijatelja raspitivati o vama.

  Za oženjene muškarce

  Ukoliko oženjen muškarac na satu vidi 22:22 to implicira da će izbegavati razgovor sa partnerkom o temi koja ih razdvaja. Moguće je da će ona insistirati da se neke stvari „izvedu na čistac“, ali ćete odbiti da o tome pričate jer znate da se ne možete složiti oko potencijalnih rešenja tog problema.

  Možda vi mislite da je najbolje da se pritajite dok ne prođe oluja, tj. dok se ona ne smiri. Međutim, ovaj problem će i dalje ostati prisutan i u nekom momentu će se ponovo naći na dnevnom redu.

  Neka umor zbog poslovnih i drugih obaveza ne bude izgovor za to što nemate volje da se bavite stvarima koje vas dele.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac na satu vidi da je prošlo 22. minuta od 22 časa to znači da se u dogledno vreme njegov emotivni status neće promeniti. Možda ste izgubili nadu da ćete pronaći osobu sa kojom ćete poželeti da provedete ostatak svog života, pa utehu pronalazite u prolaznim avanturama.

  Stekli ste status „večitog neženje“, muškarca koji često menja partnerke, pa bi malo kojoj ženi koja razmišlja o ozbiljnoj vezi palo na pamet da vam pruži priliku, tj. da vas vidi kao nekoga sa kime bi mogla da gradi budućnost.

  Ne bi bilo loše kada biste razmislili o tome šta zapravo želite i da se zapitate da li su članovi porodice i prijatelji koji vam često daju savete zapravo u pravu.

  22:22 – Poslovni sat

  Kada na satu vidite 22:22 to za posao i karijeru najavljuje vrlo buran period. Doživećete mnogo uspona i padova, ali ćete morati da naučite iz grešaka koje ste pravili. Naravno da je stabilnost u profesionalnom radu ono o čemu svi maštaju, ali ona u vašem slučaju trenutno nije ni na vidiku.

  Ovo se posebno odnosi na ljude koji često menjaju posao. Čim vidite da vam se nešto ne dopada u radu ili kolektivu, vi dajete otkaz. Zato se vrlo kratko zadržavate na radnom mestu i imate problem da to objasnite potencijalnom poslodavcu.

  Ponekad moramo da istrpimo neke stvari koje nam u tom momentu ne odgovaraju, kako bismo u budućnosti izvukli određene benefite. Vi ste vredna osoba, ali smatrate da još uvek niste radili posao koji vam odgovara, tj. da poslodavci nisu umeli da prepoznaju vaš trud i rad i da nagrade znanje i veštine koje posedujete.

  22:22 – Finansijski sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 22 minuta od 22 časa to implicira da bi trebalo da povedete računa o tome kako trošite novac. Neretko vam se dešava da sve što imate „spiskate“ za nekoliko dana, pa ostatak meseca jedva preživljavate. Kod vas nije problem u visini primanja, nego u tome što ne znate da rasporedite ono što imate.

  22:22 – Zdravstveni sat

  Kada na digitalnom satu vidite 22:22 to znači da biste se u narednom periodu mogli suočiti s izvesnim zdravstvenim problemima. Moguće je da vam je imunitet previše slab, te da vas čak i manja prehlada može „zakovati“ za postelju.

  Postoji način da ojačate svoj organizam, što kroz hranu, što kroz fizičke aktivnosti. Potrudite se da iz jelovnika izbacite nezdrave namirnice i da na vreme idete u krevet, jer je san jako važan, kako za produktivnost, tako i za celokupno psiho-fizičko stanje organizma.

  22:22 u numerologiji

  Niz cifara 2, 2, 2, 2 u numerologiji ima veliki značaj. Broj 2 opisuje osećajne, strpljive i sramežljive osobe čije su mane to što „lako planu“ i što umeju da budu ogorčeni i osvetoljubivi. Dobra vest je što se broj 2 ponavlja četiri puta, jer to ukazuje na ravnotežu između vaših loših i dobrih strana.

  Kada saberemo 22 sata i 22 minuta dobijamo broj 44 koji pokazuje ogroman potencijal koji imate. Vi ste rođeni za velike stvari, naročito kada je posao u pitanju. Pored toga što ste vredni, trudite se da budete i efikasni.

  Zbog finansijske sigurnosti spremni ste da žrtvujete ljubav, porodicu i prijatelje. Međutim, u nekom momentu shvatite da su vaši prioriteti pogrešni i vraćate se onima koji vaš život čine smislenim i lepim.

  22:22 kao anđeoski broj

  Ako ste niz brojeva 2, 2, 2, 2 u poslednje vreme često viđali, anđeli vam poručuju da budete strpljivi, jer vaše vreme tek dolazi. Ponekad mislite da ne postoji mogućnost da se ostvare vaše želje. Međutim, niste u pravu i ne treba da gubite nadu da ćete postići ono o čemu maštate.

  Pored profesionalnih kvaliteta, vi posedujete i druge vrline. Uvek ste spremni da pomognete ljudima koji su u nevolji, da saslušate one koji su u krizi i da svoje vreme posvetite da nekome život učinite boljim i lepšim. Vaša humanost je jedna od najvećih vrlina koju posedujete.

  Ipak, trebalo bi da budete takvi i prema sebi, pa da opraštate greške koje ste pravili, a ne da stalno mislite o njima. Anđeli vam poručuju da prošlost ostavite iza sebe i da se okrenete izgradnji lepše, bolje i srećnije budućnosti.

  Ljubavni sat 22:22 u snovima

  Ukoliko ste u snu pogledali na sat i videli da je prošlo 22 minuta od 22 časa to implicira da nije prvo vreme za neke radikalne poteze i promene, tj. za pokretanje velikih projekata. Ovaj sat je toliko blizu ponoći, pa bi trebalo da sačekate novi dan kako biste realizovali ono što želite.

  Isto tako je važno da odluke ne donosite u afektu, nego da razmislite o mogućim posledicama svojih poteza. Kada konsolidujete snage, krenite u akciju.

  Dodatni značaj 22:22 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 22 sata i 22 minuta.