Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 22:27 – Simbolika i značenje trostrukog ljubavnog sata

22:27 – Simbolika i značenje trostrukog ljubavnog sata

  22:27 na satu

  Ljubavni sat 22:27 može da znači da ste razmaženi. Navikli ste da su vam članovi porodice, partner tj. partnerka, pa čak i prijatelji stalno na raspolaganju i da udovoljavaju vašim željama i potrebama, čak i na uštrb vlastitih. Kada stvari nisu onakve kakvim ih vi zamišljate, u stanju ste da budete vrlo razdražljivi i neugodni prema ljudima iz vašeg okruženja.

  Kada na satu vidite da je 22 sata i 27 minuta to za vaš profesionalni život može da najavi veće izazove koji su nastali kao posledica lenjosti. Ovaj sat vam takođe poručuje da ne budete škrti kada su bliski ljudi u pitanju.

  S aspekta zdravlja, 22:27 na satu može da simbolizuje probleme s organima za varenje, želucom ili crevima koje ćete da rešite ukoliko se na vreme obratite lekaru.

  Ako ste namerno pogledali na sat čekajući nekoga ili nešto i videli ovo vreme taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 22:27

  Kako bismo dobili što precizniji odgovor na pitanje šta znači kada na satu često viđate 22:27, moramo da se posvetimo svakom pojedinačnom segmentu iz kojih se on sastoji. Za početak, obratićemo pažnju na značenje brojeva 2 i 7.

  Broj 2 simbolizuje osećajnost, potrebu za nežnošću, pažnjom i stabilnošću. Mane su mu loša kontrola negativnih emocija, preterana agresivnost, uvredljivost, ogorčenost i osvetoljubivost. S obzirom na to da se broj 2 u ovom satu ponavlja tri puta svrstavamo ga u kategoriju sati trostrukog ogledala.

  Sa druge strane, broj 7 opisuju inteligencija, mudrost, privlačnost, ali i sebičnost i stalna potreba za pažnjom i poštovanjem.

  U ovoj konstelaciji snaga broj 22 bi mogao da nosi poruku da pripazite na svoje ponašanje, jer biste zahvaljujući izlivima besa i negativnih emocija mogli da izgubite one koje volite. 27. minuta 22. sata u danu znači da postoje mnogo bolji načini da ostvarite svoje ciljeve od metoda koje trenutno primenjujete.

  Ako ovaj sat gledate sa ugla anđeoskih brojeva, znači da vam oni poručuju da je vreme da izađete iz svoje zone komfora, iz kolotečine u koju ste zapali, a na podršku anđela i drugih viših sila uvek možete da računate.

  22:27 – Ljubavni sat

  Ukoliko ste na digitalnom satu ili nekom drugom uređaju u poslednje vreme često viđali 22:27 to implicira da bi trebalo da ste manje sebični kada su osećaji u pitanju. Naime, dozvoljavate sebi za pravo da raspolažete partnerovim tj. partnerkinim vremenom ili, pak, vremenom članova porodice ili prijatelja. Možda bi vam se moglo pronaći opravdanje kada biste i vi njima u istoj meri bili na raspolaganju. S obzirom na to da ste sami sebi na prvom mestu, ovaj ljubavni sat može da predstavlja upozorenje da ne nastavljate sa praksom koju ste ustanovili kako ne biste izgubili one koje volite.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 22:27 to implicira da je nepravedna prema partneru. Naime, u poslednje vreme ste skloni da verujete da imate prava da raspolažete njegovim slobodnim vremenom onako kako vi mislite da je najbolje. Radite samo ono što vi smatrate da je potrebno, viđate se samo s ljudima koji vama odgovaraju i tako dalje.

  Kada se partner pobuni protiv takvog ponašanja, vi napravite dramu epskih razmera. Time ga samo gurate od sebe i pravite sve dublji jaz među vama. U nekom momentu bi njegova tolerancija mogla potpuno pasti, a to vam se ni malo neće svideti.

  Uvažite želje i potrebe druge strane ukoliko već želite da ste u braku, tj. da imate porodicu.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 27 minuta posle 22 časa to znači da je nepravedna prema prijateljima. Verovatno očekujete da uvek oni vas zovu na kafu, piće ili u izlazak u bioskop ili pozorište. Ne bi vam pala dlaka s glave kada biste vi inicirali neki dogovor, a ne samo čekali da se oni jave.

  Osim toga, odbija ih vaše razmaženo ponašanje, tj. činjenica da sve mora biti onako kako vi želite. Popuštaju vam jer ne žele da se durite i da budete neraspoloženi. Ukratko, idu linijom manjeg otpora, ali budite sigurni da to neće dugo potrajati.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 22:27 to implicira da bi trebalo da malo više pažnje posvećuje supruzi, umesto što slobodno vreme troši na ono što njemu odgovara. Na primer, nije ni lepo, ni pristojno, a ni pošteno da ona stalno kuva, postavlja i rasprema trpezu i sređuje kuću, dok vi za to vreme ležite na kauču i gledate televiziju.

  Normalno je da slobodne trenutke koristite kako biste se odmorili, ali zašto mislite da njoj odmor nije potreban. Brže i lakše ćete sve završiti ukoliko se udružite.

  Ono što je sigurno jeste da ni ona neće još dugo tolerisati vaše ponašanje, pa ako želite da ta veza tj. brak uspe, moraćete da počnete da menjate neke navike, ali i način razmišljanja.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu 22 sata i 27 minuta to znači da ima prevelika očekivanja od potencijalne partnerke. Naime, tragate za osobom visokih moralnih, ali i svakih drugih kvaliteta, a vaše kriterijume malo žena može da zadovolji. Pre svega bi trebalo da se zapitate imate li vi mane. Možda vas je neko iz okruženja godinama ubeđivao da ste idealni, pa ste počeli i sami da u to verujete.

  Ukoliko želite da pronađete osobu sa kojom ćete biti srećni, pa u krajnjoj liniji, sa kojom ćete poželeti da ostarite, moraćete malo da snizite očekivanja.

  Pre svega toga morate da prestanete da mislite samo na sebe.

  22:27 – Poslovni sat

  Ako u poslednje vreme često na satu viđali 22:27 to znači da su vam se poslovi i obaveze nagomilali i da ne možete da se naterate da počnete da radite na tome. Moguće je da ste zapali u neku „lenju fazu“ svog života, međutim, ukoliko ona traje duže vreme, to bi mogao da predstavlja ozbiljan problem.

  Ukoliko nastavite ovim putem, u nekom momentu ćete shvatiti da ste probili određene rokove i da ćete zbog toga da snosite posledice. Zato vam ovaj sat poručuje da se trgnete i što pre počnete da izvršavate svoje obaveze.

  Ako je potrebno, obratite se bliskim ljudima za pomoć, ali se potrudite da veći deo posla završite sami.

  22:27 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite da je 22 časa i 27 minuta to može da bude znak da vaša štedljivost graniči sa škrtošću. Dobro je što se trudite da sačuvate svoj novac, tj. da ga usmeravate na korisne stvari, međutim, počeli ste da preterujete.

  Nemojte da zovete prijatelje na kafu, ručak ili večeru i da svaki put očekujete da će oni da plate. Osim toga, kada birate poklon za osobu koju tvrdite da volite, nemojte da gledate da li je nešto skupo, nego da li će mu/joj se svideti ili biti od koristi.

  22:27 – Zdravstveni sat

  Ovaj sat trostrukog ogledala može da najavi probleme sa sistemom za varenje. Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa bolovima u želucu, tj. u stomaku. Nemojte da ih zanemarujete ili da sami tražite lekove, nego se obratite stručnjacima za pomoć. Nije isključeno da je sve posledica stresa i nervoze, međutim, brže će proći ako se na vreme konsultujete sa lekarom.

  22:27 u numerologiji

  Numerolozi nizu brojeva 2, 2, 2, 7 daju posebnu simboliku i značenje. Pored cifara 2, 7, 22, i 27, za numerološko tumačenje bitan je i broj 49. Pa da krenemo ispočetka…

  Broj 2 simbolizuje senzibilnost, sebičnost, uvredljivost, tvrdoglavost, agresivnost i slično, a to što se u ovom satu ponavlja čak tri puta, samo dodatno pojačava ove karakteristike. Sa druge strane, broj 7 se povezuje s inteligencijom, mudrošću, privlačnošću i posesivnošću.

  U ovom konkretnom slučaju, broj 22 može da predstavlja upozorenje na vaše ponašanje, zato što bi agresivni izlivi besa i frustracije u nekom momentu mogli ozbiljno da naštete vašem odnosu sa ljudima koji su vam bliski.

  Broj 27 vam govori da bi trebalo da budete pragmatičniji. Sigurno postoji bolji način da dobijete ono što želite, a da to nije dramatizacija, histerija i slični „ispadi“.

  Na kraju moramo da se posvetimo analizi broja 49 koji vam jasno poručuje da ne dozvoljavate negativnim emocijama da vas vode kroz život. Umesto nagona slušajte mozak, pa ćete imati mnogo manje problema u komunikaciji sa ljudima.

  22:27 kao anđeoski broj

  Ako ste niz brojeva 2, 2, 2, 7 u poslednje vreme često viđali kao delove brojeva telefona, adresa, cena ili nekih drugih numeroloških podataka, anđeli vam poručuju da otvorite svoj um za nove ideje, iskustva i ljude.

  Skloni ste da mišljenje i stavove o nekome ili nečemu gradite na temelju pretpostavki, a ne na bazi znanja ili iskustva koje imate. To je pogrešno i upravo vas to sprečava da svoj život obogatite zanimljivim osobama, novim saznanjima i avanturama.

  Vreme je da izađete iz svoje zone komfora, iz kolotečine u koju ste zapali, a na podršku anđela i drugih viših sila uvek možete da računate.

  Ljubavni sat 22:27 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste na satu videli 22:27 to implicira da se dvoumite da li da nekome prenesete informaciju koja mu/joj se neće dopasti. Moguće je da se o vašem prijatelju tj. prijateljici ili članu porodice u gradu priča nadugo i naširoko, a da verujete da on tj. ona o tome ne zna ništa. Neke priče su došle i do vas, pa niste sigurni da li da mu/joj kažete šta ste čuli.

  S jedne strane želite da ga/je zaštite, sa druge ćutanje doživljavate kao izdaju. Možda bi trebalo ipak da budete iskreni, ukoliko biste želeli da on tj. ona uvek bude iskren/a prema vama.

  Dodatni značaj 22:27 na satu

  Iako u izvorima koji su nam bili na raspolaganju nismo pronašli podatak da se nešto vrlo važno dogodilo tačno u 22:27, zanimljivo je da asteroid promera 4.7 kilometara koji je 1955. godine otkriven u posmatračnici nedaleko od Bruklina nosi naziv „2227 Otto Struve“. Naziv je dobio po rusko-američkom astronomu Otu Struveu.