Skoči na sadržaj
Naslovna » Tri ista broja » 22:28 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

22:28 – Značenje i simbolika ljubavnog sata

  22 i 28 vidljivo na satu

  Ljubavni sat 22:28 simbolizuje nedostatak mašte zbog koga ne uspevate da uspostavite stabilnost i mir u svom životu, tj. da napredujete u poslu ili budete srećni u ljubavi. Ovo se odnosi na ljude koji su u vezi ili braku, ali i na one koji su duže vreme sami. Prestanite da verujete da vam je sudbina dodelila loše karte, nego se potrudite da iskoristite one koje imate na najbolji mogući način.

  Kada je u pitanju posao i finansije, 28. minuta 22. sata u danu takođe ukazuje na probleme sa inspiracijom. Verovatno vam nedostaje ideja kako da budete uspešniji u onome čime se bavite, pa i da od toga počnete da zarađujete više nego do sada.

  Sat koji pokazuje da je prošlo 28 minuta od 22 časa može da bude loš znak za vaše mentalno zdravlje. Moguće je da vam poručuje da se ne pretvarate da ste srećni, nego da se borite da se to promeni u budućnosti.

  Ako ste namerno pogledali na sat čekajući nekoga ili nešto i videli 22:28 taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 22:28

  Za konkretno i precizno tumačenje ovog sata moramo da se posvetimo segmentima iz kojih se sastoji, tj. da odradimo analizu brojeva, sati i minuta. Tako broj 2 simbolizuje osećajnost, stidljivost, uvredljivost, ogorčenost i slično.

  Broju 8 se pripisuju kreativnost, ambicija, snaga i istrajnost. Mane su mu tvrdoglavost, arogancija, pa i oholost.

  Ovo ne bi bila toliko loša kombinacija brojeva da se 2 ne ponavlja tri puta, tj. da ne spada u kategoriju sati trostrukog ogledala. To znači da mane broj 2 isplivavaju na površinu, gušeći kreativnost i maštovitost koju broj 8 u sebi sadrži.

  Energija broja 22 je uglavnom usmerena na stabilnost, u ovom konkretnom slučaju, na nedostatak iste. Sa druge strane, 28. minuta 22. sata može da nagovesti promenu u načinu razmišljanja, ukoliko budete imali pravu motivaciju za to.

  Nemojte da čekate da dođete do zida, nego već sada počnite da radite na sebi i da menjate ono što vam smeta. To je jedini način da budete srećni u privatnom, a uspešni u profesionalnom životu.

  Iz numerološkog ugla ovaj sat i broj najavljuje ogromnu kreativnu snagu koja će vam omogućiti da napredujete u profesionalnom i privatnom životu, ali doneti i duševni mir i stabilnost za kojom žudite.

  22:28 – Ljubavni sat

  Ukoliko ste u poslednje vreme često na digitalnom časovniku, mobilnom telefonu ili nekom drugom uređaju viđali 22:28 to znači da bi trebalo da budete maštovitiji u ljubavi, bez obzira na to da li ste trenutno u vezi tj. braku ili ste slobodni. Potrebna vam je promena, ali nemojte da očekujete da će ona da se dogodi sama od sebe.

  Ovaj ljubavni sat vam poručuje da izađete iz kuga koji ste sami iscrtali, da na neke stvari počnete da gledate iz drugog ugla, pa ćete videti da ništa što vam se događa nije loše kao što možda mislite.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 22:28 to znači da je svesna da je odnos sa partnerom u ćorsokaku i da se duže vreme ništa ne menja. Verovatno zamerate voljenoj osobi zbog toga. Krivite ga što mu fali inicijative i što malo vremena posvećuje vama, tj. što vrlo retko neke stvari radite zajedno.

  Možda ste u pravu, međutim, morate i sebi i njemu da priznate da niste ništa bolji, tj. da se ni vi ne trudite preterano da se stvari menjaju.

  Umesto što gunđate, pronađite način da „začinite“ vaš odnos. Romantična večera, zavodljiv donji veš, kraće putovanje na koje ćete da odete sami i slično, može da bude način da se vrati stara strast, da shvatite koliko jedno drugome značite, ali i da da odgovor na pitanje da li želite da ostatak života provedete zajedno.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena vidi na satu da je prošlo 22 sata i 28 minuta to implicira da je sklona da veruje da se ceo kosmos urotio protiv nje i da nikad neće naći svoju „srodnu dušu“. Moguće je da se počeli da se zatvarate u sebe i da izbegavate druženje sa ljudima ili aktivnosti koje nisu vezane za vaš posao ili vaš dom.

  To je pogrešno, jer vam čovek vašeg života neće zakucati na vrata i kao u starim ljubavnim filmovima ponuditi srce na dlanu.

  Prestanite da se zavaravate, poradite na sebi, upotrebite maštu, kreativnost i fizičke predispozicije koje imate kako biste nekoga zaveli. Možda prvi sledeći muškarac neće biti vaš budući suprug, ali ćete makar prekinuti rutinu i ponovo osetiti čari flerta tj. zavođenja.

  Za oženjene muškarce

  Kada oženjen muškarac vidi na satu 22:28 to znači da je u poslednje vreme više posvećen poslu, nego supruzi, deci, tj. porodici. Okupirale su vas druge obaveze i verovatno iscrpele do te mere da nemate ni energije, niti volje za neke promene.

  Supruga sigurno pokazuje razumevanje za to, ali budete sigurni da joj nije svejedno to što se skoro i ne viđate. Zato, pokažite da vam je i dalje stalo do nje. Iznenadite je kao što ste to činili ranije. Upotrebite maštu kako biste se ponovo zbližili i tako sačuvali vašu vezu tj. brak.

  Ako to ne učinite, nit koja vas spaja će u nekom momentu pući, a to će neminovno dovesti do razvoda.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 22 sata i 28 minuta to implicira da mu se dopada žena koju smatra nedostupnom. Naime, privlači vas osoba koja vam deluje potpuno nezainteresovano za vas. Verovatno ste pokušali da joj se približite, učinilo vam se da vas je odbila i vi ste odustali.

  Međutim, prerano ste isključili mogućnost da se i vi njoj dopadate, samo što je previše sramežljiva da bi to pokazala. Uradite nešto romantično za nju, posvetite joj pažnju i izađite iz standardnih šablona zavođenja, pa ćete videti njeno drugo lice.

  Ako ni to ne „upali“, barem ćete znati da ste probali sve što vam je bilo na raspolaganju.

  22:28 – Poslovni sat

  Ukoliko ste na satu u poslednje vreme često viđali 22:28 to simbolizuje kreativnu blokadu. Moguće je da se na poslu suočavate sa problemom koji duže vreme ne možete da rešite. Čini vam se da ste probali sve načine koji su vam bili na raspolaganju, međutim, morate da posmatrate izvan okvira i da tražite neke inovativne strategije delovanja.

  Ne libite se da se o tome posavetujete sa kolegom tj. koleginicom ili nadređenima. Štaviše, o tome možete da razgovarate čak i s osobom koja je izvan vašeg posla. Moguće je da će vam dati ideju šta da uradite.

  22:28 – Finansijski sat

  Kada na satu vidite da je prošlo 28 minuta od 22 časa to može da bude znak da niste zadovoljni primanjima ili vašom celokupnom finansijskom situacijom. Verovatno mislite da, s obzirom na trud i rad koji ulažete u posao zaslužujete više i verovatno ste u pravu.

  Međutim, trebalo bi da razmislite o promeni zanimanja ili pokretanju vlastitog biznisa. Možda bi vaša kreativnost bila isplativija ukoliko biste znali da sav profit ide u vaše ruke, tj. da ne ulažete svoju energiju i znanje u nešto od čega drugi imaju mnogo više koristi od vas samih.

  22:28 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu u poslednje vreme često viđali 22:28 moguće je da je nešto ugrozilo vaše mentalno zdravlje. Možda ste nedavno prekinuli dugogodišnju vezu ili brak, doživeli poslovni neuspeh ili porodičnu tragediju i da vas je to skoro „dotuklo“. Normalno je da je potrebno vreme da ponovo stanete na noge, ali je važno da se ne izolujete od ljudi, nego da se okružite osobama koje pozitivno gledaju na život.

  Potražite način da se rešite stresa, krenite na trčanje, vožnju biciklom, jogu ili neki drugi vid rekreacije. To će vam pomoći da skinete teret koji osećate u grudima, stomaku ili glavi.

  22:28 u numerologiji

  Niz brojeva 2, 2, 2, 8 u numerologiji ima posebno značenja. Kao što smo ranije pomenuli broju 2 pripisuju se senzibilnost, sramežljivost, ali i ogorčenost, osvetoljubivost, razmaženost i preterana agresivnost.

  Broj 8 simbolizuje kreativnost, ambiciju, toleranciju, snagu i slično. Mane su mu tvrdoglavost i arogancija.

  Za tumačenje su podjednako važne i cifre 22 i 28. Prva simboliše potrebu za stabilnošću, a druga najavljuje promenu uslovljenu vašim delovanjem. Zbir ovih brojeva je 50 koji najavljuje ogromnu kreativnu snagu koja će vam omogućiti da napredujete u profesionalnom i privatnom životu, ali doneti i duševni mir i stabilnost za kojom žudite.

  22:28 kao anđeoski broj

  Ako ste brojeve 2, 2, 2, 8 u poslednje vreme često viđali, anđeli vam poručuju da možete da računate na njihovu zaštitu. Oni vam pokušavaju kazati da počnete da iskorištavate potencijal koji imate, da tražite način da budete srećni i zadovoljni, da se borite za ono što želite i da razmišljate izvan okvira.

  Anđeli, ali i druge više sile vas čuvaju, pokazuju vam jasan put, a na vama je samo da ga ugledate i da ga sledite. Najvažnije je da verujete u sebe i u ono što radite, da se otvorite prema ljudima bez straha da će da vas odbiju ili povrede.

  Ljubavni sat 22:28 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je 22 časa i 28 minuta, to implicira da biste u bližoj budućnosti mogli dobiti zanimljivu poslovnu ponudu. Moguće je da će se o vašoj kreativnosti, znanju i veštinama pročuti u određenim krugovima, te ćete dobiti priliku da pokažete šta umete. Nemojte da je odbijete pre nego što razmislite o mogućim benefitima.

  Dodatni značaj 22:28 na satu

  Na žalost, u izvorima kojima raspolažemo nismo uspeli da pronađemo podatak da se nešto značajno dogodilo tačno u 22 sata i 28 minuta.