Skoči na sadržaj
Naslovna » Poklopljene kazaljke » 22:55 – Kazaljka na kazaljci: značenje i simbolika

22:55 – Kazaljka na kazaljci: značenje i simbolika

  22:55 poklopljene kazaljke naveče

  Kada se kazaljke na satu poklope i kada pokažu da je prošlo 55 minuta od 22 časa to obično najavljuje velike promene u vašem ljubavnom životu. Ukoliko ste u vezi ili braku, ovaj ljubavni sat je znak da će nastupiti kriza u odnosu sa partnerom tj. partnerkom koja bi za posledicu mogla da ima raskid ili razvod. Za osobe koje trenutno nemaju partnera ovaj ljubavni sat ukazuje na usamljenost.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli da je 22:55 značenje tog ljubavnog sata se ne računa.

  Značenje sata: 22:55

  Kako bismo dobili što preciznije značenje sata 22:55, razložićemo ga na četiri tj. dve celine. U ovom slučaju broj 2 simbolizuje potrebu za stabilnošću, ravnotežom i sigurnošću. Možda je upravo to ono što vama trenutno u životu nedostaje. Broj 5 je znak samopouzdanja, slobodnog duha, optimizma i želje za promenom.

  Dupla dvojka, tj. broj 22 u slučaju kada ga vidite na satu ukazuje na neizvesnost ili strah. Broj 55 znači da imate potrebu za slobodom. Ukoliko ova dva broja sastavimo, naći ćemo uzrok vaših problema. Maštate o promeni, ali se plašite da bilo šta uradite kako bi do te promene došlo.

  22:55 – Ljubavni sat

  Ukoliko se kazaljke na satu poklope na broju 11 i pokažu da je prošlo 55 minuta od 10 časova to obično ukazuje na neke negativne stvari kada je vaš ljubavni život. Neizvesnost, nesigurnost i tenzije su osećaji koji trenutno dominiraju kod vas.

  Moguće je da se jaz između vas i voljene osobe produbljuje, a možda neko ko vam se duže vreme dopada ne pokazuje nameru da nešto uradi po tom pitanju.

  Ipak, tumačenje ovog ljubavnog sata može da se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste u vezi tj. braku ili ne.

  Za udate žene

  Kada udata žena vidi na satu 22:55 to simbolizuje dilemu. Verovatno odnos sa partnerom u poslednje vreme nije najbolji. Možda se često svađate ili ste shvatili da budućnost ne zamišljate na isti način. S jedne strane, svesni ste da niste srećni sa njim, a sa druge se plašite da ga ostavite.

  Ukoliko mislite da ima nade da se stvari među vama promene na bolje nemojte da odustajete, nego se borite. Jako je važno da istu želju vidite i kod supruga, jer ako se samo jedna strana trudi da se stvari promene, od toga nema ništa.

  Ako mislite da ste potrošili sve „oružje“ i da je rastanak tj. razvod jedini put da se stvari promene, uradite ono što morate.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu da je prošlo 55 minuta od 22 časa to implicira da je zbunjena ponašanjem osobe koja joj se dopada. Moguće je da ste ostvarili dobru komunikaciju sa nekim muškarcem, međutim, on se vrlo brzo povukao, pa sada ne znate na čemu ste.

  Ne smete da dozvolite da se to loše odrazi na vaše samopouzdanje. Nije on jedini čovek na svetu, a vi još uvek imate sasvim dovoljno vremena da pronađete svoju srodnu dušu. Poštujte i volite sebe i nemojte ništa manje da očekujete od drugih ljudi.

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 22:55 to simbolizuje sumnju, razočarenje ili rezignaciju prema voljenoj osobi. Verovatno je partnerka pokazala „drugo lice“, ono koje do sada niste videli i to vas je nateralo da se zapitate da li sa njom želite da provedete ostatak svog života.

  Morate da sebi odgovorite na pitanje da li je volite, tj. da li možete da pređete preko nekih stvari kako biste se izborili za lepšu zajedničku budućnost. Možda je reč o prolaznoj krizi koju treba da prevaziđete. Međutim, ukoliko vaš odnos duže vreme nije dobar, znate šta morate da učinite.

  Za neoženjene muškarce

  Ukoliko neoženjen muškarac vidi da je prošlo 55 minuta od 22 časa to ukazuje na manjak samopouzdanja. To je posledica loših iskustava iz prošlosti ili urođenih tj. duboko usađenih kompleksa. Bilo kako bilo, morate da se izborite sa time kako biste bili srećniji.

  Ne treba da pristajete na neke kompromise koji vam ne odgovaraju ili koji vam se ne dopadaju samo zato što više ne želite da budete sami. Ljubav će doći onda kada zavolite sami sebe.

  22:55 – Poslovni sat

  Kada se kazaljke na satu poklope i pokažu 22:55 to je za posao vrlo dobar znak. Najavljuje pozitivne promene u vašem profesionalnom životu. Vaša kreativnost bi uskoro mogla da dođe do izražaja. Neko će prepoznati kvalitete i potencijal koji posedujete.

  Ipak, moraćete da se potrudite da steknete radne navike, disciplinu i da se mnogo bolje organizujete kako biste opravdali očekivanja osoba koje su vam pružile priliku.

  Imate problem s autoritetima zbog visokog samopouzdanja kada je posao u pitanju i to može da poseje seme razdora između vas i poslodavca, tj. osoba koje su vas angažovale za neki posao.

  22:55 – Finansijski sat

  Ako ste na satu videli da je prošlo 55 minuta od 22 časa to može da bude najava finansijske stabilnosti. Možda se u poslednje vreme mučite da servisirate sve svoje obaveze ili da vaša primanja ne mogu da pokriju rashode, pa ste zbog toga maksimalno „stegnuli kaiš“.

  Vaša žrtva će uroditi plodom ako nastavite da vodite računa o tome gde ide svaki vaš dinar. S vremenom će se stvari popraviti, počećete više da zarađujete, pa ćete moći da mnogo bezbrižnije razmišljate o svojoj budućnosti, ali i o budućnosti ljudi koji od vas zavise.

  22:55 – Zdravstveni sat

  Ukoliko ste na satu videli da je 22:55 to simbolizuje loše raspoloženje, anksioznost, pa čak i depresiju. Postoji nešto što vas veoma muči i ne znate kako da to rešite. Pokušali ste da razmišljate pozitivno i da slušate savete dobronamernih ljudi, međutim to nije urodilo plodom.

  Ovaj ljubavni sat vam poručuje da se trgnete i da počnete da radite na sebi. Ne možete da očekujete da se promena dogodi, a da vi u tome uopšte ne učestvujete. Počnite da se bavite nekim hobijem, otiđite u šetnju, u bioskop ili na rekreaciju kako biste skrenuli misli na pozitivne stvari.

  Krajnje je vreme da izađete iz začaranog kruga koji ste sami stvorili i da uspostavite ravnotežu i mir o kome dugo maštate.

  22:55 u numerologiji

  Sa numerološkog aspekta 22:55 na satu može da znači mnogo toga. Zato ćemo ga posmatrati kao četiri, tj. dva dela iste celine.

  Broj 2 opisuje osećajne, sramežljive, senzibilne i strpljive osobe. Međutim, mana im je to što su ponekad previše uvredljivi, agresivni, ogorčeni, pa čak i osvetoljubivi.

  S obzirom na to da se u satu ovaj broj dva puta ponavlja, on ukazuje na to da morate da se potrudite da vaše vrline prevladaju u odnosu na „tamnu stranu“. To što ste videli da je 22 sata ukazuje na činjenicu da ćete kad tad uspostaviti ravnotežu o kojoj žudite.

  Broj 5 je znak avanturista, optimista, osoba slobodnog duha i velikog samopouzdanja koje pate od manjka organizacije i discipline. I ovog puta se petica ponavlja dva puta, što bi moglo da znači da detinjasta priroda „pobeđuje“ želju za napretkom ili uspehom, kako u profesionalnom, tako i u ljubavnom smislu.

  Kada brojeve 2, 2, 5, 5 posmatramo kao celinu dolazimo do zaključka da osoba koja ih je videla na satu ima veliku potrebu da bude slobodna, jer veruje da je to jedini način da bude srećna i mirna.

  U profesionalnom smislu, ovi brojevi vam poručuju da posedujete neiskorišten potencijal i da možete uspeti samo ukoliko se dobro organizujete i ukoliko budete znali šta želite da postignete.

  22:55 kao anđeoski broj

  Ako ste cifre 2, 2, 5, 5 često viđali u sklopu brojeva telefona, adresa, registarskih oznaka, cena i slično, anđeli vam poručuju da budete hrabri i istrajni u onome što želite. Zato je jako važno da znate šta hoćete. Setite se izreke „ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor“. Neka prvi deo ove rečenice bude ono što vas opisuje.

  Vrlo ste odlučni kada su neke sporedne stvari u pitanju, međutim, u donošenju bitnih odluka normalno je da morate da povučete kočnicu. Ipak, nemojte da čekate predugo!

  Anđeli vas čuvaju, ali oni ne mogu umesto vas da donesu odluku koja je neizbežna.

  Ljubavni sat 22:55 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste pogledali na sat i da je on pokazao 22 časa i 55 minuta to je dobar znak. Ovim vam podsvest govori da ćete vrlo brzo skupiti hrabrost za ono što morate da napravite. Možda ste trenutno u dilemi i ne znate kojim putem treba da krenete, međutim, u bližoj budućnosti će se stvari iskristalisati, a vi ćete napraviti jasan i ostvariv plan.

  Ako budete verovali u sebe, ništa neće biti nemoguće.

  Dodatni značaj 22:55 na satu

  U izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se tačno u 22 sata i 55 minuta odigrao neki istorijski važan događaj.