Skoči na sadržaj
Naslovna » Ljubavni sati » Ljubavni sat 23:23 – simbolika i značenje

Ljubavni sat 23:23 – simbolika i značenje

  23 sata i 23 minute na digitalnom satu

  Kada na digitalnom satu ili ekranu nekog elektronskog uređaja vidite da je prošlo 23 minuta od 23 časa taj ljubavni sat najavljuje neizvesnost. Moguće je da ćete se kolebati oko toga kojim putem da krenete. Osobe koje su u vezi ili braku intenzivno će razmišljati o razvodu. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete se dvoumiti da li da uplovite u romansu s osobom koju ste nedavno upoznali.

  S aspekta posla, 23:23 na satu najavljuje promene, dok za finansije simbolizuje nestabilnost. Kada je u pitanju zdravlje, sat koji pokazuje da je prošlo 23 minuta do 23 časa ukazuje na nesanicu.

  Ako ste namerno pogledali na sat i videli da je prošlo 23 minuta od 23 časa taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 23:23

  Dvadeset treća minuta dvadeset trećeg sata u danu nosi snažnu simboliku. Naime, kao što znate, ukazuje na to da se bliži ponoć i ulazak u novi dan. Zato 23:23 može da bude najava većih promena u vašem životu.

  Kako bismo dobili precizno tumačenje sata, razložićemo ga na cifre iz kojih se sastoji. Tako broj 2 opisuje osećajne ljude koji žude za stabilnošću u svakom segmentu svog života. Broj 3 ukazuje na optimizam, kreativnost, velikodušnost i duhovitost. Zajednička mana im je preosetljivost i česte promene raspoloženja.

  Dakle, kada na digitalnom satu vidite 23:23 to može da najavi velike dileme i kolebanja. Moguće je da ste došli na prekretnicu i treba da odlučite kojim putem ćete da krenete.

  23:23 – Ljubavni sat

  Kada na satu vidite 23:23 to najavljuje turbulentan period u vašem emotivnom životu, naročito ako ste u dugoj vezi ili braku. Možda će jedan događaj pokrenuti lavinu u vašoj glavi, te ćete početi da razmišljate o tome da li vidite srećnu budućnost s osobom sa kojom ste u vezi tj. braku.

  Za slobodne ovaj ljubavni sat takođe najavljuje burnu fazu, kolebanja i strah od promene koji bi mogao da vas „zakuje“ na jednom mestu.

  Ipak, kako bi tumačenje bilo što preciznije, u nastavku teksta potražite podnaslov koji odgovara vašem trenutnom emotivnom statusu.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu da je prošlo 23 minuta od 23 časa to može da znači da nije srećna. Moguće je da se vaš odnos sa voljenom osobom promenio i da sve češće dolazite do zaključka da ste dva različita sveta. Pitate se šta vas to još uvek veže za njega. Ukoliko imate decu odgovor na ovo pitanje je vrlo jasan, međutim, ukoliko nemate, onda je vreme da dobro razmislite o tome šta želite.

  Ukoliko i dalje smatrate da treba da se borite za taj brak, da vaš odnos sa suprugom može da se popravi, nemojte da odustajete. Međutim, ako ste zaključili da on duže vreme ne pokazuje nameru da zajedno sa vama radi na vašoj vezi, tj. braku, onda znate šta treba da uradite.

  Jedno je sigurno, potrebna vam je promena, a samo vi možete da je pokrenete. Strah od izlaska iz zone komfora je normalan, međutim, ne smete da dozvolite da ostajete u vezi tj. braku u kome niste srećni.

  Za neudate žene

  Kada neudata žena vidi na satu 23:23 moguće je da intenzivno razmišlja o nekom muškarcu, ali da nije sigurna da li želi da uplovi vezu sa njim. Sigurno je da ne možete više da živite kao do sada i da morate nešto da menjate.

  Vreme je da prestanete da se obazirete na to šta će vam drugi reći, tj. kako će komentarisati vaše odluke i poteze. Počnite da volite sebe i da radite ono što mislite da je dobro za vašu budućnost. O vama će se pričati, na ovaj ili onaj način, ali to ne sme da predstavlja kočnicu u donošenju odluka kojima ćete promeniti svoj život.

  Za početak, stavite sebe na prvo mesto!

  Za oženjene muškarce

  Ako oženjen muškarac vidi na satu 23:23 to može da bude znak da se zbog posla ili drugih obaveza udaljio od partnerke i da mu to uopšte ne smeta. Ono što vam smeta jeste kada vam se ona žali na vaš odnos. Smatrate te razgovore suvišnim i besmislenim.

  Ukoliko vam ne bi smetalo da sutra ne ostanete u braku sa suprugom, onda nemojte više da se igrate sa njenim osećanjima i da tratite ni svoje ni njeno vreme. Krenite svojim putem, rastanite se kao ljudi i potražite sreću pored nekog drugog.

  Jaz među vama će se produbljivati iz dana u dan, u to budite sigurni. Na vama ili da se potrudite da popravite vaš odnos ili da joj iskreno kažete da želite da se raziđete.

  Za neoženjene muškarce

  Kada neoženjen muškarac vidi da je prošlo 23 minuta od 23 sata to implicira da mu se dopada žena koja mu u ovom momentu iz nekog razloga nije dostupna. Možda je ona već u vezi tj. braku ili smatrate da nemate šanse kod nje.

  Bilo kako bilo, često je viđate i sve vam je teže da sakrijete da gajite osećanja prema njoj. Imate opciju da budete iskreni prema sebi i da pokušate da je osvojite ili da fokus prebacite na nešto ili nekoga drugog.

  Pateći u tišini ugrožavate svoje samopouzdanje, ali i mentalno zdravlje. Pokrenite se pre nego što bude prekasno.

  23:23 – Poslovni sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 23 minuta od 23 časa najavljuje promene u profesionalnom životu. One mogu da budu i pozitivne i negativne. Ukoliko dugo radite u nekoj firmi, moguće je da će vam poslodavac ponuditi bolje plaćeno radno mesto, ali i poziciju koja nosi dosta veću odgovornost.

  Ako ste se nedavno zaposlili u nekom preduzeću, moguće je da će ono zapasti u krizu i da ćete biti među prvima na listi za otkaz. Ne smete da čekate dan kada će vam nadređeni uručiti rešenje o otkazu, a da nemate neku drugu opciju. Ukoliko ste primetili promene koje vam se ne dopadaju, počnite već sada da tražite drugo radno mesto.

  Nemojte da isključujete mogućnost selidbe u drugi grad ili državu. Takav potez bi mogao da donese benefite, ne samo za profesionalni, nego i za privatni život.

  23:23 – Finansijski sat

  Kada pogledate na digitalni sat i vidite 23:23 to znači da ste zabrinuti za budućnost. Možda ne zarađujete dovoljno da možete da priuštite sve što vam je potrebno i da nešto uštedite. Često razmišljate o tome kako ćete da servisirate obaveze koje vam tek predstoje i počeli ste da verujete da je zaduživanje najbolja opcija.

  Neka ona bude poslednja, ali pre toga potrudite se da pronađete dodatni, honorarni posao ili da započnete privatni biznis kako biste uspostavili finansijsku stabilnost. To se neće dogoditi preko noći, ali je bolje da odaberete taj put, nego da svakog meseca morate banci da dajete dobar deo svojih prihoda.

  23:23 – Zdravstveni sat

  Ako vidite na satu da je prošlo 23 minuta od 23 časa moguće je da imate problem sa nesanicom. Ona može da bude prouzrokovana nekim problemima, slutnjama i izazovima kroz koje prolazite. Nemojte odmah da posežete za lekovima, nego potražite prirodan način da rešite taj problem.

  Najbolje bi bilo kada biste o tome razgovarali s osobom kojoj verujete. Možda će vam njegov tj. njen savet baciti novo svetlo na ono sa čime se trenutno suočavate, pa ćete lakše doći do rešenja i moći ćete bezbrižno da ležete u postelju. Druga opcija je razgovor sa stručnjacima iz oblasti psihologije.

  23:23 u numerologiji

  Broj 23 u numerologiji ima veliki i važan značaj. Opisuje pozitivne, harizmatične ljude koji su sposobni da donose ispravne odluke, bez obzira na to da li je u pitanju posao, finansije ili privatni život. Ipak, to što se u satu ponavlja dva puta, može da najavi nasušnu potrebu za promenom.

  Razmislite o tome kakvu budućnost želite i zapitajte se da li je možete ostvariti u mestu u kome trenutno živite i s osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi, tj. braku. Možda vas upravo mesto boravka ili trenutni partner tj. partnerka koči u ostvarenju vašeg potencijala i u realizaciji nekih snova.

  U prilog tome ide i zbir sati i minuta koji daje broj 46. Ovaj broj simbolizuje slobodu izbora, slobodu delovanja. Dakle, ne smete da dozvoljavate da vam drugi nameću svoje stavove i mišljenja, bez obzira na to što ste vrlo bliski. Dovoljno ste zreli da znate šta želite i kako da to i ostvarite.

  Prevaziđite strah i sve će krenuti na bolje.

  23:23 kao anđeoski broj

  Ukoliko ste niz brojeva 2, 3, 2, 3 u poslednje vreme često viđali anđeli vam poručuju da imate njihovu apsolutnu zaštitu. Oni će vam dati hrabrost kako biste ostvarili svoje želje. Ipak, nemojte da se upuštate u velike avanture dok ne osetite da ste skupili dovoljno energije da možete da se suočite sa izazovima.

  Pred vama je mnogo toga lepog u to ne treba da sumnjate. Rešite se strahova, povratite samopouzdanje i gledajte u budućnost sa optimizmom koji vas je oduvek krasio, a koji je usled nekih loših iskustava postepeno prešao u realizam ili pesimizam.

  Ljubavni sat 23:23 u snovima

  San u kome ste pogledali na sat i videli da je prošlo 23 minuta od 23 sata je znak da ćete uskoro putovati. Možda ćete ići u posetu rodbini ili prijateljima u drugom gradu ili državi. Druga mogućnost jeste službeno putovanje, a treće selidba u drugo mesto zbog posla ili bolje budućnosti.

  Ovo može da se odnosi i na člana porodice ili nekog od bliskih prijatelja. On ili ona će vam uskoro saopštiti da pakuje kofere, a to će podeliti vaša osećanja. Istovremeno ćete biti srećni zbog njega tj. nje i tužni jer ćete biti privremeno ili trajno razdvojeni.

  Dodatni značaj 23:23 na satu

  Iako nismo pronašli podatak da se nešto vrlo značajno dogodilo tačno u 23 sata i 23 minuta, za broj 23 vežu se mnoge značajne stvari, kako u nauci, tako i u religiji.

  Tako su neki pseudonaučnici došli do zaključka da je Zemlja stvorena upravo 23. novembra 4004. godine pre nove ere. Broj 23 je vrlo važan i za matematiku, a poznato je i da postoje 23 Euklidova aksioma.

  Psalam 23 je deo Biblije koji se najčešće citira, dok je u islamskoj religiji zastupljena teza da su Muhamed i njegovi sledbenici 23 godine pisali Kur’an.