Skoči na sadržaj
Naslovna » Obrnuti sati » 23:32 Značenje i simbolika okrenutog ljubavnog sata

23:32 Značenje i simbolika okrenutog ljubavnog sata

  23 i 23 na digitalnom satu

  Ljubavni sat 23:32 simbolizuje razarajuću ljubomoru koja može da bude usmerena na emotivnog partnera tj. partnerku ili neku drugu blisku osobu. Možda vam smeta što mislite da voljena osoba provodi mnogo vremena sa drugim ljudima, a sve to je posledica manjka samopouzdanja, tj. duboko ukorenjenih kompleksa sa kojima nemate snage da se izborite.

  Sat koji pokazuje da je prošlo 32 minuta od 23 časa donosi pozitivne vesti za posao, odnosno finansije. Kada je u pitanju zdravlje, ovaj ljubavni sat vam poručuje da povedete računa o negativnim emocijama koje vas muče.

  Ukoliko ste namerno pogledali na sat i videli 23:32 taj ljubavni sat se ne računa.

  Značenje sata: 23:32

  Kada na digitalnom satu ili ekranu mobilnog telefona, računara ili nekog drugog elektronskog uređaja vidite 23:32 to zovemo sat obrnutog ogledala. Kako bismo dobili što preciznije značenje, posvetićemo pažnju svakoj cifri iz koje se sat sastoji, a tumačićemo odvojeno sate i minute.

  Broj 2 simbolizuje stabilnost, osećajnost, darežljivost, ali i uvredljivost, ogorčenost i želju za osvetom. Broju 3 se pripisuju optimizam, kreativnost i velikodušnost. Isto tako, za broj 3 se vezuje ogromna potreba za pažnjom. Upravo tu dolazi do razmimoilaženja ukoliko prevlada „tamna strana“ ovih brojeva.

  Za tumačenje ovog sata dobro je da znate šta znače sati i minuti 23 i 32. U ovom kontekstu, 23. sat vam poručuje da morate da shvatite šta želite i da se trudite da to i postignete. 32. minuta ukazuje na to da bi trebalo da se okrenete sebi, jer u vama leže uzroci mnogih problema.

  Iz svega navedenog možemo da zaključimo da 23:32 na satu ukazuje na to da morate da se posvetite sebi, da se rešite kompleksa koji vas muče i da mane pretvorite u vrline, jer ćete tako olakšati život i sebi i ljudima kojima ste okruženi.

  23:32 – Ljubavni sat

  Kada digitalni sat pokaže da je prošlo 32 minuta od 23 sata to, na žalost, nije dobar znak. Ovi brojevi nose negativnu emociju. Sati sami po sebi nisu negativni, međutim, kada uzmemo u obzir minute, dolazimo do zaključka da je „tamna strana“ pobedila onu „svetlu“ i da trenutno niste srećni isključivo svojom „zaslugom“.

  Ipak, tumačenje može da bude različito u zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa. U nastavku teksta možete pročitati šta ovaj ljubavni sat znači da slobodne, a šta za zauzete osobe.

  Za udate žene

  Ako udata žena vidi na satu 23:32 to znači da će posesivnošću oterati partnera od sebe. Manjak samopouzdanja kao posledica duboko ukorenjenih kompleksa i loših iskustava vas dovodi u poziciju da stalno sumnjate u njegovu vernost i da preispitujete svaki njegov postupak i korak.

  Niste ni svesni kako se to odražava na partnerovu psihu i zato nemojte da se iznenadite ukoliko jednog dana odustane od toga da vam objašnjava gde, kad je i sa kim je bio, te da vam se kune da vas nije prevario.

  Možete da sprečite razlaz samo ukoliko budete radili na sebi, ako se posvetite onome za šta znate da je vaša najveća mana. Prestanite da ugrožavate svoju vezu, tj. brak i porodicu samo zato što ste nesigurni. U vašoj vezi tj. braku ništa osim vas samih nije problem.

  Za neudate žene

  Ukoliko neudata žena na satu vidi da je prošlo 32 minuta od 23 sata to znači da nekome na nečemu zavidi i da time truje vlastitu dušu. Naime, u vašem okruženju postoji osoba koja je postigla ono o čemu vi maštate. Možda su to dobar posao, visoka primanja ili lep odnos sa voljenom osobom. Umesto da se ugledate na njega tj. nju, vi se trujete negativnim emocijama.

  Ako biste više radili na sebi i trudili se da ostvarite svoje ciljeve, stvari bi počele da se menjaju na bolje. Počnite da menjate ono što vam se kod vas samih ne dopada.

  Za oženjene muškarce

  Kada muškarac koji je u vezi ii braku na satu vidi 23:32 to implicira da se plaši da se suoči sa svojim nedostacima i da se to onda negativno odražava na odnos sa partnerkom. Naime, kada biste poradili na onome što vas čini nesigurnim, bili biste mnogo opušteniji i ne biste voljenu osobu toliko vezali za sebe.

  Za zdrav odnos važno je poverenje i razumevanje. Vašem braku tj. vezi to nedostaje, a vi ste glavni krivac. Ako biste partnerki dali prostora da „diše“, uzvratila bi vam bezuslovnom ljubavlju i pažnjom. Međutim, to što ste ljubomorni na svaki njen pokret, samo je tera od vas.

  Ukoliko želite da vas ne napusti, moraćete da korigujete vlastito ponašanje.

  Za neoženjene muškarce

  Ako neoženjen muškarac vidi na satu da je prošlo 32 minuta od 23 časa moguće je da još uvek nije preboleo bivšu partnerku. I dalje gajite nadu da će vam se u nekom momentu vratiti i da ćete ostati zajedno do kraja života. Međutim, to se sigurno neće dogoditi i što se pre pomirite sa tom činjenicom, pre ćete krenuti dalje.

  To što živite u zabludi nije dobro za vaše mentalno i emocionalno, pa ni fizičko zdravlje. Dajte šansu drugim ljudima da vam pokažu koliko vredite. Samo tako ćete možda napokon shvatiti da povratak na staro nije moguć i svoju sreću ćete potražiti kod nekog drugog.

  23:32 – Poslovni sat

  Ukoliko ste na satu videli 23:32 to najavljuje pozitivne promene kada je vaš posao, tj. karijera u pitanju. Moguće je da ćete dobiti unapređenje ili ćete preći na bolje plaćeno radno mesto. Nije isključeno ni da ćete zbog posla promeniti mesto stanovanja.

  23:32 na satu za osobe koje su nezaposlene najavljuje skoriji pronalazak solidnog posla. Za đake i studente znači da će položiti važan ispit ili test, dok za penzionere ukazuje na to da će rešiti problem koji ih dugo muči. Moguće je da ste zabrinuti za člana porodice koji se muči da pronađe posao, ali će se uskoro stvari promeniti na bolje.

  23:32 – Finansijski sat

  Sat koji pokazuje da je prošlo 32 minuta od 23 časa je znak poboljšanja materijalne situacije. Ukoliko ste se u poslednje vreme suočili sa brojnim troškovima i ako ste bili pod stresom jer niste mogli da sanirate sve svoje obaveze, uskoro ćete moći da odahnete, jer će stvari početi da se menjaju na bolje.

  Za one koji se bave privatnim biznisom 23:32 na satu najavljuje dobre poslovne prilike, isplative investicije i slično. Moguće je da ćete dati nekome šansu i da će se pokazati da je bolji radnik nego što ste mogli da zamislite.

  23:32 na satu može da najavi dobitak.

  23:32 – Zdravstveni sat

  Ako ste videli 23:32 na satu to implicira da treba da se čuvate nervoze. Moguće je da ste u poslednje vreme pod stresom i da je on zapretio vašem mentalnom i fizičkom zdravlju. Najpre morate da se pozabavite stvarima na koje možete da utičete, a da se pomirite sa situacijama koje nisu u vašem domenu.

  Nije lako izboriti se sa stresom, međutim, fizičke aktivnosti i pažnja usmerena na stvari u kojima uživate mogu blagotvorno da utiču na stanje psihe, a samim tim i na opšte stanje organizma. Ukoliko zamenite veče pored televizora šetnjom, vožnjom biciklom ili rekreacijom, to će biti prva pobeda u borbi sa nervozom.

  Izbegavajte da dušu lečite lekovima, alkoholom, cigaretama ili drugim porocima.

  23:32 u numerologiji

  Možda vam se trenutno čini da niz brojeva 2, 3, 3, 2 nema neko posebno značenje, međutim, s aspekta numerologije, on ima svoju specifičnu simboliku.

  Tako broj 2 simbolizuje osećajnost, senzibilnost, strpljivost, empatiju, ali i preteranu agresivnost, uvredljivost i osvetoljubivost.

  Broj 3 opisuje snalažljivost, nezavisnost, individualnost, prilagodljivost, te manjak discipline i organizacije.

  U ovoj konstelaciji snaga, broj 23 simbolizuje motivaciju, pokretačku energiju koja vam je potrebna kako biste rešili neki problem, tj. kako biste napredovali. Broj 32 je upozorenje na to da velike odluke ne donosite preko noći, te da razmišljate o budućnosti.

  Kada saberemo cifre koje čine sate, tj. cifre koje čine minute dobićemo broj 55 koji simbolizuje avanturu, idealizam, radoznalost, izazove i promene. Upravo vam to poručuje 23:32 – da budete hrabri i istrajni, da se borite za ono što želite i da se ne plašite da živite život punim plućima.

  23:32 kao anđeoski broj

  Ako ste niz cifara 2, 3, 3, 2 u poslednje vreme često viđali, anđeli vam poručuju da morate da zadržite pozitivan stav, bez obzira na to sa kakvim se problemima trenutno suočavate.

  Možda ste skloni promeni raspoloženja, pa vrlo brzo i lako iz euforije prelazite u depresiju. To je ono na šta morate da obratite pažnju, te da se fokusirate da držite glavu iznad vode, bez obzira na sve. Anđeli vam čuvaju leđa, ali neke stvari morate sami da odradite.

  Optimizam je ono što vam je sada potrebno, pa je važno da se okružite ljudima koji na takav način posmatraju život.

  Ljubavni sat 23:32 u snovima

  Ukoliko ste sanjali da ste pogledali na sat i videli da je prošlo 32 minuta od 23 časa to može da ima više značenja, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ga pratili. Međutim, opšte značenje ovakve vrste snova jeste da se kajete zbog propuštene prilike, a ne vidite šanse koje su vam sada „pred nosom“.

  Napustite žabokrečinu u koju ste zapali i videćete kako život može da bude lep.

  Dodatni značaj 23:32 na satu

  Premda u izvorima koji su nam dostupni nismo pronašli podatak da se neki važan događaj odigrao tačno u 23 sata i 32 minuta, zanimljivo je da jedna manja planeta otkrivena u aprilu 1940. godine nosi naziv „2332 Kalm“.